Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Doviliuksd @ 2012 08 31, 22:23)
Jau siunciuos visa vakara ta programele,vargau,kol radau...bet kai nori, randi biggrin.gif Ziurejau video youtube, tai ten taip viskas nerealiai atrodo, fotkytes pries ir po..atrodo,kad neimanoma taip. Vis svajoju turet grazu kuna ir nusprendziau nebesvajot,o ji TURET!  thumbup.gif Labai norisi,kad susitvarkytu pilvukas, kojytes ir uzpakaliukas  4u.gif

Prieš pradedant mane irgi youtube visi filmukai apžavėjo bigsmile.gif Teisingai darot, reikia ne svajoti, o veikti! 4u.gif Tai, kaip suprantu, nuo pirmadienio pradėsit, pagal programą sportuoti? Būtinai parašykit, kaip sekasi smile.gif Klausykit Shaun T ir turėsit svajonių kūną biggrin.gif
Aš savaitės pertrauką padarysiu ir vėl kartosiu showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 08 31, 21:29)
Prieš pradedant mane irgi youtube visi filmukai apžavėjo  bigsmile.gif  Teisingai darot, reikia ne svajoti, o veikti!  4u.gif  Tai, kaip suprantu, nuo pirmadienio pradėsit, pagal programą sportuoti? Būtinai parašykit, kaip sekasi smile.gif Klausykit Shaun T ir turėsit svajonių kūną  biggrin.gif
Aš savaitės pertrauką padarysiu ir vėl kartosiu showoff.gif

Bandysiu pirmadieni istoti i jusu kluba biggrin.gif Galvojau pradeti nuo rytojaus,kadangi kaip tik rugsejo 1,menesio pradzia, bet as dar mokinuke esu,tai pabijojau,kad nuo kojyciu skausmo po savaitgalio treniruociu sunkiai su aukstakulniais pastovesiu per svente(pirmadieni),tai pradesiu pirmadieni. Keleta dienu dariau vien tik kojytem pratimukus,tai buvo sunku vaiksciot,medines kojos pasidare pradzioj,tai galvoju,kad cia tas pats gali but (net ir baisiau biggrin.gif ) O gal esat ismeginusi ir P90X? Tiesa sakant,suzinojau apie p90x,parsisiunciau,galvoju darysiu sia programa, veliau netyciom radau Insanity, pasiskaiciau,kad p90x labiau tinka raumenukam auginti,kadangi dirbama su svoriukais, o Insanity labiau svoriukui mesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliuksd @ 2012 08 31, 22:37)
Bandysiu pirmadieni istoti i jusu kluba biggrin.gif Galvojau pradeti nuo rytojaus,kadangi kaip tik rugsejo 1,menesio pradzia, bet as dar mokinuke esu,tai pabijojau,kad nuo kojyciu skausmo po savaitgalio treniruociu sunkiai su aukstakulniais pastovesiu per svente(pirmadieni),tai pradesiu pirmadieni. Keleta dienu dariau vien tik kojytem pratimukus,tai buvo sunku vaiksciot,medines kojos pasidare pradzioj,tai galvoju,kad cia tas pats gali but (net ir baisiau biggrin.gif ) O gal esat ismeginusi ir P90X? Tiesa sakant,suzinojau apie p90x,parsisiunciau,galvoju darysiu sia programa, veliau netyciom radau Insanity, pasiskaiciau,kad p90x labiau tinka raumenukam auginti,kadangi dirbama su svoriukais, o Insanity labiau svoriukui mesti smile.gif

Darant pagal programą Insanity yra pradedama nuo pirmadienio, pirmą dieną - fit test smile.gif ir greičiausiai po pirmos dienos kokias 5 dienas kojas skaudės biggrin.gif yra Insanity pack'e ir sportavimo programa, pagal kurią geriausia sportuoti mirksiukas.gif P90x nesu bandžiusi, tik girdėjau tą patį, kad ten geriau raumenims auginti, o ne svoriui mesti ir lyg ji yra lengvesnė už insanity g.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 08 31, 21:44)
Darant pagal programą Insanity yra pradedama nuo pirmadienio, pirmą dieną - fit test smile.gif ir greičiausiai po pirmos dienos kokias 5 dienas kojas skaudės  biggrin.gif  yra Insanity pack'e ir sportavimo programa, pagal kurią geriausia sportuoti  mirksiukas.gif  P90x nesu bandžiusi, tik girdėjau tą patį, kad ten geriau raumenims auginti, o ne svoriui mesti ir lyg ji yra lengvesnė už insanity  g.gif

Kaip supratau yra 14 video ir kalendorius,kur kiekvienai dienai paskirta treniruote ? smile.gif
Gaila,kad nezinojau apie sia programa vasara,buciau padirbejus neblogai...Na,bet bandysiu ir po mokslu vakariukais atrast valandele sportui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliuksd @ 2012 08 31, 22:47)
Kaip supratau yra 14 video ir kalendorius,kur kiekvienai dienai paskirta treniruote ? smile.gif
Gaila,kad nezinojau apie sia programa vasara,buciau padirbejus neblogai...Na,bet bandysiu ir po mokslu vakariukais atrast valandele sportui smile.gif

Yra video, kalendorius, dar yra mitybos planas pridėtas ir trumpas susipažinimas su pačia programa smile.gif Siūlyčiau parsisiųsti deluxe versiją, jei įmanoma, nes tada antrą mėnesį atsiras dvi naujos mankštos insane abs ir max interval sports training (mano mėgstamiausia wub.gif ) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 08 31, 22:03)
Yra video, kalendorius, dar yra mitybos planas pridėtas ir trumpas susipažinimas su pačia programa  smile.gif  Siūlyčiau parsisiųsti deluxe versiją, jei įmanoma, nes tada antrą mėnesį atsiras dvi naujos mankštos insane abs ir max interval sports training (mano mėgstamiausia  wub.gifmirksiukas.gif

Butent sia versija ir siunciuos, tikra tiesa,kad antra menesi atsiranda sios manksteles,atrodo jos super smile.gif
Atsakyti
labas rytas,
rugsejo pirmaja nusprendziau pradeti ne nervindamasi prie naujaji darba, o su insanity (nes buvo off nuo jos pora savaiciu). tai va. pasportavau cardio, ne taip kaip noreciau, - susilau maziau, bet vistiek neblogai 4u.gif reikes gauti man visa deluxe versija, nes dabar online dinge visi Insane video, sportuoja tik zmones, tai pagal tokia storuliuke mergina be rysio buvo daryti, tai is atminties prisigalvojau Insane pratimu, kiek atsiminiau.

su PIRMAJA RUDENS DIENA VISAS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 01 rugsėjo 2012 - 07:41
Labas rytas smile.gif Taip pat sveikinu visas su pirma rudens diena! 4u.gif

Pažiūrėkit Isohunt.com ten yra visa deluxe versija įkelta, 8GB ax.gif kątik dar pati patikrinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 09 01, 00:03)
Yra video, kalendorius, dar yra mitybos planas pridėtas ir trumpas susipažinimas su pačia programa  smile.gif  Siūlyčiau parsisiųsti deluxe versiją, jei įmanoma, nes tada antrą mėnesį atsiras dvi naujos mankštos insane abs ir max interval sports training (mano mėgstamiausia  wub.gifmirksiukas.gif

Sakykit, jei neturiu galimybes sportuot kiekviena diena, ar verta pradet insanity? Ar ten yra dienu be treniruociu? Ar grieztai pagal grafika reik viska daryt?
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2012 09 01, 09:54)
Sakykit, jei neturiu galimybes sportuot kiekviena diena, ar verta pradet insanity? Ar ten yra dienu be treniruociu? Ar grieztai pagal grafika reik viska daryt?

Yra tik sekmadienis laisva diena, o ketvirtadienis vadinama recovery diena, kai lėtai atliekami lengvesni pratimai, tą dieną nėra jokio šokinėjimo ar lakstymo smile.gif Žinoma, griežtai darant pagal grafiką rezultatai būtų geriausi, bet jei nėra galimybių galit bandyti sau prisitaikyti programą, tik manau, kad turit stengtis grafiką susidėlioti taip, kad per savaitę spėtų visos raumenų grupės krūvio gauti smile.gif Na bet aš taip galvoju iš savo mėgėjos pozicijos, gal yra merginų bandžiusių taip sportuoti, nežinau g.gif
Atsakyti
Su rugsejo pirmąja. Eh nostalgija, kad jau nemenkai ilgai ji nieko nelabai reiškia..o būdavo kiek kutuliuko viduj...

Dėl sporto - sakyčiau taip, neveltui Insanity yra dviejų mėnesių, vadinasi ji turi kažkokį tikslą... kadangi ten pagrindinė dalis cardio - tikslas riebalui mažinti vadinas.. O po programos jau reikia keitimą daryti, tokiu intensyvumu tikrai nemanau kad sveika varyt cardio, o tuo labiau rezultatai nemaži būna, tad jau po programos reikia palaikomojo sporto dažnai, o ne drožimosi. Palaikomasis sportas - cardio tikrai ne kas dieną, o tonusui pratimai/treniruotės su svoriais, su pasipriešinimu (gumos, kamuoliai, minkšti kamuoliai, gimnastikos kamuoliai etc.)

Praėjot programą, pamirškit ją kuriam laikui. Cardio darykit po jėgos treniruočių, ar inkorporuodami cardio pratimus į treniruotę...o po jėgos trefkių cardio ne ilgiau 15 min, kad organizmas nepradėtu imti maistą iš raumenų o ne riebalų (nes tarkim trefkę buvo 30-40 min. tai cardio max 10-15 min pats tas... nes jau tada organizmas išsekęs būna...o išsekimas tai nereiškia, kad turit pavargusi jaustis... išsekimas viduje mitybinių medžiagų, kurių plika akimi šiandien nepamatysi... bet jos puikiai matosi po savaitės po mėnesio- neliks jėgų, dings motyvacija, bus silpna, [padarysit mažiau prisispaudimų, kojos bus sunkios darant pratimus... o kadangi čia susirinko jaunų merginų, kurioms dar svarbu šviežia galva mokslams, tai nenusialinkit, o sportuokit kad kaip tik ta galva prasišviežintų ir rezultatai protingi būtų ne tik fiziškai bet ir emociškai smile.gif 7 dienas sportuoti per savaite griežtai NE. Pertraukos reikia vidury ir gale savaitės. Arba visokie recovery week'ai, jogos, tempimai.

Gražios dienos smile.gif

p.s. pysryčiauju žiūrėdama savo šiandienos trefkę Catwalk Body workout biggrin.gif Is po vakar jauciasi sunkumas kojikese hehe killer workout buvo biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi patinka šiaip atsisėdus iš pradžių pažiūrėti mankštą, kurią reikės daryti bigsmile.gif
O gal ką nors pasiūlytumėt po Insanity daryti, sėdėti vietoj nenoriu, bet organizmui irgi poilsio reikia po tokių intensyvių 2 mėnesių smile.gif
Buvo kilusi mintis P90x jogą daryti, būtų kaip recovery savaitė, bet ten pusantros valandos, jei neklystu, gal per daug kaip poilsiui g.gif arba paprasčiausiai reikia univere į sporto salę pavaikščioti gal, biški svorius pakilnoti, net nežinau unsure.gif
Atsakyti