Visos šaunuolės, po baliončiką!
Palinkim draugiškai Mandy333 greit baigt liuliuką į rankovę valytis ir išmontuot kondicionierių mašinoj
Aš šiandien giliam strese, darbe išsiblioviau už tėvynę ir už tai, kad tiesiog toks sh buvo kad jergus... pavaduoju.. tai 8 darbo dienos liko... nafik man to... baisiai 5sitempus, valgau didelįįįį bliūdą kopūstų salotų su dabar favoritų medaus-tahini ir citrinos sulčių padažu (dressing) ... išsilydyčiau kaip skanu galėtų rytoj kruš... ten tam darbe....
Cherie o gal tikrai..? ar tikrai ne? Nors kažkaip manau čia nerašytum, jei galėtų būti taip... manau jau būtum pasitikrinus... vėluoti gali nuo kelionių, nuo vasaros orų, streso, emocijų, tiesiog klimato.... aš tiek persistresavau kad gyvenime žarnų ar skrandžio dėl streso nėr skaudėję, o šiandien... tai dabar išvis sutriks visos mmm...tegul tik trinka į ilgesnę pusę blin.... ba vaikštantis hormonų disbalansas daraus...

Irmulia, pozityvas ŽAVI. Taip ir toliau!

va čia Crossfit'ininkių pasižiūrėt galima:
http://girlswhodocro...blr.com/page/14 nereik iš karto rašyti, kad ai stambios, sportiškos, bet vyriškos.... geriau žiūrėt, kad jos stiprios, jos turi valią uh, jos siekia, pasiekia, jos veikia, daro ir tuom kaifuoja !