Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Man patiko posakis "I do not find the time for Insanity, I make the time for Insanity" thumbup.gif thumbup.gif
Dėl energijos pasportavus tai aš irgi jos kupina būnu, atrodo maratoną nubėgčiau, tai, dažniausiai, dar einu butą tvarkyti biggrin.gif Ir išvis pasitikėjimas savimi padidėja 150proc. cool.gif sokiai.gif
Atsakyti
Apklausoje nubalsavau už ne. Man kaip tik žiemą azartas paima, nes galiu po truputį po megztinių kalnu nepastebimai gražėti, o po to atšilus orui - bum, surprise biggrin.gif

Nežinau kas man, kaip pradėjau ėsti nuo šeštadienio, nu negaliu sustoti doh.gif Gal kad 'mano dienos' vėluoja jau pusantros savaitės, tai niekaip negaliu susitvarkyti su savimi. Na šiandien jau prisiėdžiau, daugiau nieko nebevalgysiu. Nuo rytojaus bandysiu iš naujo susiimt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2012 08 21, 19:42)
Apklausoje nubalsavau už ne. Man kaip tik žiemą azartas paima, nes galiu po truputį po megztinių kalnu nepastebimai gražėti, o po to atšilus orui - bum, surprise biggrin.gif

Nežinau kas man, kaip pradėjau ėsti nuo šeštadienio, nu negaliu sustoti doh.gif Gal kad 'mano dienos' vėluoja jau pusantros savaitės, tai niekaip negaliu susitvarkyti su savimi. Na šiandien jau prisiėdžiau, daugiau nieko nebevalgysiu. Nuo rytojaus bandysiu iš naujo susiimt unsure.gif

Gal nestuke.gif ? smile.gif

as atsakiau "ne" i forumo klausima.Vasara kaip tik norisi atsipalaiduoti.O dar tikrai jei labai silta,tai nesinori judeti visai.O ziema kaip ir daug kas sake,kaip tik norisi pajudeti kad susiltum.Va tik begioti sunkiau prisiversti,kai lauke salta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita-d: 21 rugpjūčio 2012 - 20:04
Visos šaunuolės, po baliončiką! 4u.gif

Palinkim draugiškai Mandy333 greit baigt liuliuką į rankovę valytis ir išmontuot kondicionierių mašinoj biggrin.gif

Aš šiandien giliam strese, darbe išsiblioviau už tėvynę ir už tai, kad tiesiog toks sh buvo kad jergus... pavaduoju.. tai 8 darbo dienos liko... nafik man to... baisiai 5sitempus, valgau didelįįįį bliūdą kopūstų salotų su dabar favoritų medaus-tahini ir citrinos sulčių padažu (dressing) ... išsilydyčiau kaip skanu galėtų rytoj kruš... ten tam darbe....

Cherie o gal tikrai..? ar tikrai ne? Nors kažkaip manau čia nerašytum, jei galėtų būti taip... manau jau būtum pasitikrinus... vėluoti gali nuo kelionių, nuo vasaros orų, streso, emocijų, tiesiog klimato.... aš tiek persistresavau kad gyvenime žarnų ar skrandžio dėl streso nėr skaudėję, o šiandien... tai dabar išvis sutriks visos mmm...tegul tik trinka į ilgesnę pusę blin.... ba vaikštantis hormonų disbalansas daraus... cool.gif

Irmulia, pozityvas ŽAVI. Taip ir toliau! thumbup.gif

va čia Crossfit'ininkių pasižiūrėt galima: http://girlswhodocro...blr.com/page/14 nereik iš karto rašyti, kad ai stambios, sportiškos, bet vyriškos.... geriau žiūrėt, kad jos stiprios, jos turi valią uh, jos siekia, pasiekia, jos veikia, daro ir tuom kaifuoja ! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 21 rugpjūčio 2012 - 20:18
Labuka,
kaip sakoma 'ačiū, kad daugiau išreklamavo, kad žinojom' doh.gif doh.gif doh.gif
http://tv.lrytas.lt/...001101343464550
Atsakyti
sveikos gyvos, noriu pasidžiaugti, kad kol kas sąžiningai 5 dienas lipu ir leidžiuos į 10 aukštą laiptais thumbup.gif Išskyrus sekmadienį vieną kartą, kai grįžau apsikrovus sunkiais maišais smile.gif
Turiu pasakyti, kad lipant žemyn toks jausmas, kad lipi lipi, o galo kaip nėr taip nėr doh.gif Todėl lipt į viršų man labiau patinka, nors ir būnu padusus biggrin.gif
Beje, kol kas pakeliui nesutikau nei vieno kaimyno lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristute97: 22 rugpjūčio 2012 - 10:33
QUOTE(Kristute97 @ 2012 08 22, 11:33)
Beje, kol kas pakeliui nesutikau nei vieno kaimyno  lotuliukas.gif

Aš kai sutinku, jie dažniausiai eina prie lifto. Ir aišku manęs klausia - ką, liftas neveikia??? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 08 22, 14:00)
Aš kai sutinku, jie dažniausiai eina prie lifto. Ir aišku manęs klausia - ką, liftas neveikia???  lotuliukas.gif

Sakykit, kad neveikia, tada jiems irgi tektų pasportuoti biggrin.gif
Atsakyti
draugė pasiūlė lietuvišką video svorio metimui http://www.egu.lt/mo...zinimas-69.html
prieš tai niekad namie nesportuodavau, bet šitie pratimukai labai patiko, tai darau jau dvi savaites, labai didžiuojuosi savimi smile.gif
Atsakyti
O gal kas bandėt Insanity Asylum? showoff.gif būtų įdomu, kokie atsiliepimai
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 08 22, 07:14)
Labuka,

kaip sakoma 'ačiū, kad daugiau išreklamavo, kad žinojom' doh.gif  doh.gif  doh.gif
http://tv.lrytas.lt/...001101343464550

taip jau buna... kaip biesina... visoki sh bruka per reklamas, o geru dalyku ... doh.gif
Atsakyti
Šiandien jau nebegeriu kavos ir iki minimumo sumažinu cukraus kiekį. Vyksta lomkės lotuliukas.gif Kadangis šiandien pabaigsiu namie produktus turinčius cukraus, tai jau rytoj jo iš vis nebebus. Preitais metais sekėsi susilaikyti savaitę ar dvi, o prieš 3 metus, kai bandžiau pirmą kartą, tai kavos beveik mėnesį negėriau. Saldainių ir sausainių irgi kokį mėnesį nevalgiau. Nuo to laiko arbatą ir kavą geriu be cukraus.
Tai va, tokios pas mane naujienos smile.gif
Atsakyti