Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos smile.gif
Į apklausą atsakiau "ne", nes stengiuosi sportuot visada, nebent kokie nenumatyti atvejai žiemą ištinka- visokie peršalimai, virusai ar dar koks biesas biggrin.gif O kai dabar sportuoju namie, o ne klube, tai žadu tęst tokiu pačiu intensyvumu, kaip dabar. Ir rezultatai žymiai geresni, nei buvo vaikštant į klubą thumbup.gif
Tiesa, baltų miltų ir cukraus (jokiais pavidalais) nevartoju jau nuo kovo ir puikiai sekasi. Buvau nustebus, kad cukraus deda net į dešreles doh.gif Nors jų ir anksčiau nevalgiau
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2012 08 23, 16:22)
Sveikos smile.gif
Į apklausą atsakiau "ne", nes stengiuosi sportuot visada, nebent kokie nenumatyti atvejai žiemą ištinka- visokie peršalimai, virusai ar dar koks biesas  biggrin.gif  O kai dabar sportuoju namie, o ne klube, tai žadu tęst tokiu pačiu intensyvumu, kaip dabar. Ir rezultatai žymiai geresni, nei buvo vaikštant į klubą  thumbup.gif
Tiesa, baltų miltų ir cukraus (jokiais pavidalais) nevartoju jau nuo kovo ir puikiai sekasi. Buvau nustebus, kad cukraus deda net į dešreles  doh.gif  Nors jų ir anksčiau nevalgiau

Well done smile.gif
mitlų ir cukraus n metų nenaudoju biggrin.gif na kartais tai žinoma namie kepta duona, ar parduotuvinė... bet šiaip.. neturiu poreikio net.. biggrin.gif

Va dėl sporto tai dabar trečia diena off bet jau reikėjo, nes manau jau ilga laiką non stop sportuoju. leidžiu raumenims dabar augti ir pailsėti be krūvio. keista nesportuot, bet organizmui reikia...

raw tortelį padariau ir likusių anakardžių humusą.. laukiu kol višta iškeps ir smaginsiuos vakarieniaudama....

darbą beveik pramiegojau, tai jergus.. kavą į tašę, varškę, bananą ir darbe teko priebėgom pusryčiaut taip... feee nemėgstu skubėjimo valgant... kažkas nedadaryto, neto jaučias... fee..
geros dienos mergaitės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 08 23, 19:33)
raw tortelį padariau

Galima apie šitą plačiau 4u.gif ? Čia tas jogurtinis, kur bloge yra ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 23 rugpjūčio 2012 - 17:52
sveikutes!
gal zinote is kur galima atsisiusti jillian ripped in 30?
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2012 08 23, 16:51)
Galima apie šitą plačiau  4u.gif  ? Čia tas jogurtinis, kur bloge yra ?

m bloge yra tas kur sluoksniuotas braskiu anakardziu...dabar panasiai ir labai, tik i anakardziu mase dejosi cukinija, o viska uzpyliau braskiu ir kakavos mase. paprastai viskas, bet gardu sitie dalykai. rytojuj vakariene bus aisku jau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Atėjau motyvacijos ieškoti.. Na nesiseka man jau beveik 1.5mėn.sportuoti sad.gif Jau matyt per ilga pertrauka..raumenukai paglebo..ant rankų visai mažai kas matosi. Žodžiu biggrin.gif aišku ir svoris pakritęs ir rodos jėgų nėra tam sportui. Reikia kažkaip susiimti smile.gif bet kaip?..
Atsakyti
QUOTE(mairax @ 2012 08 23, 21:19)
sveikutes!
gal zinote is kur galima atsisiusti jillian ripped in 30?

Man atrodo, kad yra rutracker.org
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2012 08 24, 11:34)
Sveikos. Atėjau motyvacijos ieškoti.. Na nesiseka man jau beveik 1.5mėn.sportuoti sad.gif Jau matyt per ilga pertrauka..raumenukai paglebo..ant rankų visai mažai kas matosi. Žodžiu biggrin.gif aišku ir svoris pakritęs ir rodos jėgų nėra tam sportui. Reikia kažkaip susiimti smile.gif bet kaip?..

Aš tai nesuprantu tokių dalykų, tai nepatarsiu smile.gif Suprasčiau nebent, jei nelaimės šeimoje ar šiaip kokie dideli blogumai gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2012 08 24, 11:34)
...Reikia kažkaip susiimti smile.gif bet kaip?..

tiesiog susiimk ir viskas 4u.gif pagalvok koks puikus dalykas yra sportas , kiek daug teigiamybių jis atneša visame kame , o tai juk svarbiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal Jums paprasčiausiai šiaip sportas nepatinka, todėl ir sunku prisiversti, nes yra daug žmonių, kurie nori sportuoti ir sutvirtėti, bet jiems tai atrodo baisiausia kankyne smile.gif Man dabar būtų sunku nesportuoti, jau lyg ir įprotis susiformavo, atrodo, kad sportas tapo toks pats svarbus, kaip ir dantų valymasis vakare biggrin.gif kartais dieną atrodo, kad tingėsiu sportuoti, bet kažkaip vakare visa tai užsimiršta ir visada kaip su autopilotu lekiu į Insanity šalį thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, as sportojuo namie gal 3 savaites turiu omeny jillian, fitnessblendery, krosa tai istisus metus propaguoju jei ner sniego, bet tai nesiskaito, bet va kelias dienas pabandziau insanity ir zinokit jauciu kad tampu priklausoma.
Tai mergaitei kuri negali prisiverst tai noriu pasakyt taip.... pradek dauk negalvok pradek, susikoncentruok tik i pradejima veiksmo ir po 5 min motyvacija atsiras, nebus niekad taip, kad visada busi motyvuota reikia pradeti veikti.... bele ka cia ne tik sportui
Atsakyti
QUOTE(myliu-jura @ 2012 08 24, 19:10)
Sveikos, as sportojuo namie gal 3 savaites turiu omeny jillian, fitnessblendery, krosa tai istisus metus propaguoju jei ner sniego, bet tai nesiskaito, bet va kelias dienas pabandziau insanity ir zinokit jauciu kad tampu priklausoma.

Visiškai Jus suprantu ax.gif kaip faina, kad ne man vienai vystosi ši priklausomybė thumbup.gif kiek mankštų jau darėt? smile.gif
Atsakyti