Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 08 24, 15:59)
Aš tai nesuprantu tokių dalykų, tai nepatarsiu smile.gif  Suprasčiau nebent, jei nelaimės šeimoje ar šiaip kokie dideli blogumai gyvenime.

Jau rasiau savo blogumus, bet nesvarbu smile.gif

Siandien jau plusejau biggrin.gif Atsispaudimu 15 tepadarau per karta smile.gif Bet isivaziuosiu ax.gif Ikelsiu i albuma nuotrauku, bet jos darytos liepos 6d. Ir paciai bus motyvacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 08 24, 20:22)
Visiškai Jus suprantu  ax.gif  kaip faina, kad ne man vienai vystosi ši priklausomybė  thumbup.gif  kiek mankštų jau darėt?  smile.gif

Dariau testa ir 2 sekancias pagal eile, maniau padarysiu testa tada ziuresiu gal kaitaliosiu su jillian metabolizmu, bet taip man patinka tas insanity kad laukiu kaip kazkokios meditacijos tiesiog itraukia.....
Atsakyti
QUOTE(myliu-jura @ 2012 08 24, 22:20)
Dariau testa ir 2 sekancias pagal eile, maniau padarysiu testa tada ziuresiu gal kaitaliosiu su jillian metabolizmu, bet taip man patinka tas insanity kad laukiu kaip kazkokios meditacijos tiesiog itraukia.....

Nes treniruotės nors ir sunkios, bet labai smagios thumbup.gif Kitą savaitė man jau paskutinė ir baigsiu Insanity, tai tikrai kartosiu, tik mitybą reikia labiau koreguoti g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif as jau po savo misku, dar snd leksiu prie juros.
veliau paskaitysiu ko priraset.
sporto buvo, nors ne kasdien. labai dziaugiuos kad graziai issiformavo slaunu ABs, uzpkaliukas, didele pazanga rankoms. dariau ivairu rusiu atsispaudimus, ir net skirtus tricepsams, kur anksciau nepadarydavau ne vieno. taigi, su atsispaudimais susidraugavau, ir taip emiau MEGTI juos daryti, o anksciau laukdavau ju treniruotes gale su tokiu "oh, dar tie lieko..." (megstamiausias atsispraudimas - pritraukus prie peties sulenkta koja - daug gero SVORIO prideda biggrin.gif )
pastebejau, jog geriausiai mano kunui patinka HIT treniruotes: jegos pratimai su ciut cardio...

silpniausia vieta kaip visad ir isliko: pilvas. ech blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 08 24, 23:59)
Nes treniruotės nors ir sunkios, bet labai smagios  thumbup.gif  Kitą savaitė man jau paskutinė ir baigsiu Insanity, tai tikrai kartosiu, tik mitybą reikia labiau koreguoti  g.gif

O kiek Jus sportavot su insanity ir ar laiketes to grafiko ar kaip gal galit placiau papasakot savo ispudzius?
Atsakyti
QUOTE(myliu-jura @ 2012 08 25, 13:18)
O kiek Jus sportavot su insanity ir ar laiketes to grafiko ar kaip gal galit placiau papasakot savo ispudzius?

Sportavau griežtai pagal grafiką, gal kokias 2 dienas ir praleidau, jau sportuoju 8 savaites smile.gif mitybos labai nereguliavau, nes neturiu tam galimybių ir šiaip nelabai turiu nereikalingų kg., tai apimtys tik šiek tiek pakito, užtat kūnas labai sutvirtėjo, ypač pilvo presas ir kojos. O šiaip, tai kiekvienos treniruotės laukiu, kaip šventės, nors ir žinau, kad kai kurios yra tikrai sunkios, nes antrą mėnesį kartais jos trunka po valandą. Jei Jums patiko pabandžius ir nėra jokių problemų su sveikata, tai tikrai siūlau tęsti šią programą, juk bet kada galit mesti smile.gif Jau po pirmos mankštos jaučiausi liauna kaip gazelė biggrin.gif Tik gaila, kad nėra ši programa labai populiari pas mus, gal dėl intensyvumo, nežinau g.gif Jei dar kas įdomu, klauskit, padėsiu, kiek galėsiu ax.gif Dar viena mergina šioj temoj buvo kur Insanity darė, tik nepamenu Nick'o smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 08 25, 06:44)
sveikos  smile.gif as jau po savo misku, dar snd leksiu prie juros.
veliau paskaitysiu ko priraset.
sporto buvo, nors ne kasdien. labai dziaugiuos kad graziai issiformavo slaunu ABs, uzpkaliukas, didele pazanga rankoms. dariau ivairu rusiu atsispaudimus, ir net skirtus tricepsams, kur anksciau nepadarydavau ne vieno. taigi, su atsispaudimais susidraugavau, ir taip emiau MEGTI juos daryti, o anksciau laukdavau ju treniruotes gale su tokiu "oh, dar tie lieko..." (megstamiausias atsispraudimas - pritraukus prie peties sulenkta koja - daug gero SVORIO prideda  biggrin.gif )
pastebejau, jog geriausiai mano kunui patinka HIT treniruotes: jegos pratimai su ciut cardio...

silpniausia vieta kaip visad ir isliko: pilvas. ech  blush2.gif  ax.gif

sveika sugrizus smile.gif rasineliai prasides biggrin.gif biggrin.gif

o kaip suprasti slaunu ABs biggrin.gif ? lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos,
antra diena po 4 dienų off Nepatinka offai, per juos laiką kurį sportuoji įprastai prašvaistai, susierzinęs žiūrėk gal ir valgai tuo metu, arba šiaip praleidi sukdama galvą bereikšmiams stresą varantiems dalykams, knygą pasiėmus tiesiog užmiegi ir taip -niolika kartų per dieną (išeiginės metu) smile.gif)

Jau net rudeniu kvepia... kažkokia vėsuma.. bet ryt poryt netgi pašilti turėtų...

kaip sekas visoms? kaip su sportų planais? vykdymais? kaip sakant juk jau sportas kaip dantų valymas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,sportuot pradėjau nuo vasaros pradžios iš pradžių sunkiai prisiversdavau sportuot kiekvieną dieną,dabar jau ir pati noriu!Sportavau pagal programą 30days shred,tada Yoga meltdown dabar imu Tae Bo post NatalPower.
P.S Sportuodama jaučiuosi daug geriau !
Gal kada užsirašysiu į sporto klubą,nu bet ir namie labai gerai : )
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2012 08 24, 18:52)
Jau rasiau savo blogumus, bet nesvarbu smile.gif

Siandien jau plusejau biggrin.gif Atsispaudimu 15 tepadarau per karta smile.gif Bet isivaziuosiu  ax.gif Ikelsiu i albuma nuotrauku, bet jos darytos liepos 6d. Ir paciai bus motyvacija biggrin.gif

Laikykis Girl, viena ryta atsikelsi ir tikriausiai istarsi UZTEKS PO PUKUOTA ANTKLODE buti ir noriu daryt kazka, pofik kas buvo tas prazuvo, tai pamoka ir kurios pasimokiau ir mokaus, o dabar sustipret vel noriu ir tada smegeneles tvirciau ziuri i viska (hmm tikriausiai... ? doh.gif ). Sunku guosti, nors to nereiktu daryti... Tiesiog jei sunku pagalvoti apie prisispaudimus, dar palauk.. Na pasilpnes, bet tai kas, zinosi kad na tuoj tuoj sugrisi i ritma smile.gif Viskas turi buti juk, tiesa? smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif turiu klausimą - kur yra Jillian Michels programa - 6 weeks six pack. Pagal nuorodą man atsisiuntė tik 2 lygiai. Taip ir turi būti? Aš kažkodėl įsivaizdavau, kad čia bus 6 savaitės ir kiekvieną savaitę po naują lygį? labai ačių už konsultaciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 08 24, 21:59)
Nes treniruotės nors ir sunkios, bet labai smagios  thumbup.gif  Kitą savaitė man jau paskutinė ir baigsiu Insanity, tai tikrai kartosiu, tik mitybą reikia labiau koreguoti  g.gif

sveikos mergaites 4u.gif nors seniai nerasiau, bet viska perskaiciau ka cia priraset smile.gif nors namie sportuoju jau senokai, bet tik su Insanity supratau, kad man tikrai padeda patikti sportas smile.gif nors nerealiai pavargstu, bet vos tik baigiu, jau laukiu kitos treniruotes biggrin.gif man liko dar dvi savaites smile.gif tada irgi galvoju kartosiu is pradziu! nors kiek anksciau rasiau, kad gyvenime daugiau nebedarysiu, jei sugebesiu baigti biggrin.gif zodziu, tai nebuvo meile is pirmo zvilgsnio, bet dabar tikrai toks pripratimas atsirado smile.gif o mityba ir man reikia koreguoti... kazkaip ilgai i vezias man nepavyko isivaziuoti su ta mityba, na tikiuosi dabar jau kaip ir susitvarkiau, tikiuosi neisklysiu is doros kelio smile.gif nes jauciu, kad visas kunas sutvirtejo, bet va dar ir lasinuko yra truputi, kuri reikia numesti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(smarki @ 2012 08 27, 07:46)
sveikos smile.gif turiu klausimą - kur yra Jillian Michels programa - 6 weeks six pack. Pagal nuorodą man atsisiuntė tik 2 lygiai. Taip ir turi būti? Aš kažkodėl įsivaizdavau, kad čia bus 6 savaitės ir kiekvieną savaitę po naują lygį? labai ačių už konsultaciją smile.gif

Laba, pas mane irgi du lygiai smile.gif taip ir turi buti smile.gif
Papildyta:
beja, Sedindriuke[COLOR=red], tavo blogas tiesiog super thumbup.gif visus receptus perverciau, ir daug ka zadu ismegint :)Taves ikvepta nusipirkau avinzirniu miltu smile.gif pries tai niekur net nebuvau girdejus apie tokius (nors avinzirniai man labai patinka ). tai labai patiko, nors is baltu ir mazai kazka gamindavau, bet dabar stengsiuos is viso nenaudot smile.gif
Atsakyti