QUOTE(lil'angel @ 2012 08 24, 21:59)
Nes treniruotės nors ir sunkios, bet labai smagios

Kitą savaitė man jau paskutinė ir baigsiu Insanity, tai tikrai kartosiu, tik mitybą reikia labiau koreguoti
sveikos mergaites

nors seniai nerasiau, bet viska perskaiciau ka cia priraset

nors namie sportuoju jau senokai, bet tik su Insanity supratau, kad man tikrai padeda patikti sportas

nors nerealiai pavargstu, bet vos tik baigiu, jau laukiu kitos treniruotes

man liko dar dvi savaites

tada irgi galvoju kartosiu is pradziu! nors kiek anksciau rasiau, kad gyvenime daugiau nebedarysiu, jei sugebesiu baigti

zodziu, tai nebuvo meile is pirmo zvilgsnio, bet dabar tikrai toks pripratimas atsirado

o mityba ir man reikia koreguoti... kazkaip ilgai i vezias man nepavyko isivaziuoti su ta mityba, na tikiuosi dabar jau kaip ir susitvarkiau, tikiuosi neisklysiu is doros kelio

nes jauciu, kad visas kunas sutvirtejo, bet va dar ir lasinuko yra truputi, kuri reikia numesti
Papildyta:
QUOTE(smarki @ 2012 08 27, 07:46)
sveikos

turiu klausimą - kur yra Jillian Michels programa - 6 weeks six pack. Pagal nuorodą man atsisiuntė tik 2 lygiai. Taip ir turi būti? Aš kažkodėl įsivaizdavau, kad čia bus 6 savaitės ir kiekvieną savaitę po naują lygį? labai ačių už konsultaciją
Laba, pas mane irgi du lygiai

taip ir turi buti
Papildyta:
beja,
Sedindriuke[COLOR=red], tavo blogas tiesiog super

visus receptus perverciau, ir daug ka zadu ismegint :)Taves ikvepta nusipirkau avinzirniu miltu

pries tai niekur net nebuvau girdejus apie tokius (nors avinzirniai man labai patinka ). tai labai patiko, nors is baltu ir mazai kazka gamindavau, bet dabar stengsiuos is viso nenaudot