Sveikos,
QUOTE(Pumpum @ 2012 10 09, 23:12)
Niekada nežinai, ar taisyklingai atlieki pratimus.
Sutinku su tuo, kad jeigu esi visiškas pradinukas, reikia profesionalios pagalbos iš šono, kad būtų nutiestos gairės. Bet dėl viso kito visiškai sutinku su kitų merginų nuomone
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 09, 23:44)
MO, ačiū ir malonu tave matyti
Va, pyragas, tik aišku miltus kokius sveikesnius reik dėt
http://www.sonatinos...-aguonomis.htmlAha, Gytis turbūt realiai jai mus į paną kokią iškeitė
Dėl vaikų, tai jo, jūs teisios. Kai pagalvoju kiek aš šuneliui aukoju, kiek visas gyvenimas aplink ją sukasi, kad tik ji laiminga būtų,
Nu ką, reiks narkašintis
Aha,ir aš taip pagalvojau, VISAS iškeitė į VIENĄ
Nieko, kažkada taip suksis pasaulis ir apie mažą žmogutį
QUOTE(Pumpum @ 2012 10 09, 23:54)
Bet tada jau automatiškai nelabai užteks pratimų namie manau, nes vis tiek ir svoriai reikalingi, ir treniruoklis koks nepamaišytų.
O, patikėk. Kas ieško, tas randa

Pratimų daryti namuose yra n+k, tik rinkis... Kardio atlikti treniruokliai nebūtini
Savo extrenerio dėka supratau, kad sportuoti namuose pakanka tik skirtingų svorių, aš dar turėjau tą didelį kamuolį, nors ir be jo galima apsieiti. Tiek svorius, tiek kitą įrangą, kaip jau minėjo Sedindriukė, galima susigalvoti buitinėmis sąlygomis, tereikia truputį fantazijos ir, aišku, noro.
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 10, 00:24)
uh lala namie gali tiek sportuot, kad net profesionalai puikiai pritaria tam, o ypač tiems, kurie jokioms varžyboms nesiruošia....

žodžiu svarbu noras,
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 10, 09:04)
megaukites procesu, rezutatai tai ne tikslas.
Kaip MB kažkada yra pasakęs, treniruokliai sukurti tinginiams

Pagalvoju, gal iš dalies tiesa. Kai sportuodavau be jų, namuose, tai prakaitai lašėdavo, o dabar kas antrą dieną ant jų, kartais net dorai nesušylu

Užtat laukiu kardio dienos

Nusprendžiau šiand pasilepint prabangaus sūrio gabaliuku

Papirkau dorai neperskaičius, na, kad šliužo fermento yra, tai dzin, bet pelenų

o smarvė

toooli man dar iki gurmanų lygio
Kada stovi nugara į šviesą, matai tik savo šešėlį (K. Gibran)