Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 10, 00:24)
VV, apie šunytę kaip apie mergytę sušnekai 4u.gif  bet jums bachuriuko pirmiau reiktų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  na pagal tiek kiek iš čia žinau tave biggrin.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  :lotuliukas

P.s. aguonų pyragas niam... kiek esu kepus, sulesdavau staigom.... geruma... sveikuoliškas daiktas pilnumoj gali būti.

Čia jinai pati taip apie save. Jinai save skaito žmogumi, nebendrauja su šunimis (nes ji juk tai ne šuo schmoll.gif ), nebent atkreipia dėmesį į kitus gyvūnus ir kopijuoja tik žmones bigsmile.gif
O kas dėl tikrų žmonių ir vaikų, tai jo, gal sūnus ir geriau, jei jau norėčiau ir planuočiau smile.gif

Aš irgi skaičiau, skaičiau komentarus, nu galvoju - pergiria. Bet tikrai jis geras, man daug geresnis nei išeidavo paprastas tik obuolių. Narkotstva gryna tos aguonos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 10, 01:24)
P.s. aguonų pyragas niam... kiek esu kepus, sulesdavau staigom.... geruma... sveikuoliškas daiktas pilnumoj gali būti.

Ar keiti cukrų kuo nors kitu? Aš cukraus visai nevartoju, nei sviesto, kažin ar gautusi kas nors...?
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2012 10 10, 09:38)
Ar keiti cukrų kuo nors kitu? Aš cukraus visai nevartoju, nei sviesto, kažin ar gautusi kas nors...?

cukrų medumi ar kokia STEVIA , o sviestą - kokiu kokoso sviestu /aliejumi thumbup.gif žinok, viskas puikiai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 10 10, 11:05)
cukrų medumi ar kokia STEVIA , o sviestą - kokiu kokoso sviestu /aliejumi  thumbup.gif  žinok, viskas puikiai gaunasi  thumbup.gif

Ačiū smile.gif Man dar mokytis ir mokytis smile.gif Norėjau dar dėl migdolų šokoladinio pyrago paklausti Irmules, bet pamačiau atsakymą kitoj temoj. Jei rasit receptą, gal čia galit parašyti? Ten retai lankausi...
Atsakyti
cukraus ir sviesto nevartoju o pyragus kepu:D viskas skaniai gaunas ir be to nes dar skanesniu pakeitimu yra:D juos viena valgau mat ne Tortai... bliiiiinnn

Vici,susisysiojau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

teisingai Vici pasake klube staklese rema ir sportini.lietuvoje is vis intensyvios trefkes dar neateje toks vaizdas.mazai kas akcentuoja pysiausvyra,lankstuma... nes nedaromi kompleksiniai pratimai.jei atsistojo daryt bicepsui tai tik tai ir daro o kad pritupk sulenk pritupk sulenk pasok jau oba visas kunas dirba, va tai akcentuojama uzsieny..kunas yra visuma.. o namie ttiiiiiiieerrk pratimu darom kompleksiniu kad kai kuriems treneriams gymuose reiktu labiau interneta panarsyt tai maziau zalotu zmones ...
taip koordinacija vystosi nes dirba abu smegenu pusrutuliai nes dirba visas kunas kuri suvaldyt reikia... as ne pries gymus bet dabar ten nyejus kutaip ziuriu i sporta.. ne stakliu minkymas tai...

vici aguonos yr jega:) pyrage jos uz miltus buna:)))gerumaaa:)
Atsakyti
Dar klausimukas- kokoso sviestas ir kokoso aliejus- tas pats? O kokoso kremas? Parduotuvėse mačiau tik aliejų ir kremą. Sedindriuke, kaip pavyksta iš kokosų drožlių sumalt miltus? Man vos vos pamalus, tos drožlės "klijuojasi", virsta gal? į sviestą.

O kad būtų į temą- aš ką tik po Tae-bo Rockin Buns. Jau dabar jaučiu, kad mano "buns" rytoj bus ne pyragai thumbup.gif
Atsakyti
cushy, ok mirksiukas.gif mestėsiu ir čia mirksiukas.gif

kokoso aliejus ir sviestas - tai nelabai vienas ir tas pats, mat kokoso aliejus kambario temperatūroje darosi labai skystas ir skaidrus, laikant šaltai- pabąla ir sustingsta. Kokoso sviestas daromas iš kokoso drožlių - jas malant iki skystos baltos masės, šį palaikius kambario temperatūroje jis neskaidrus ir baltas išlieka , bet suskystėja kaip ir aliejus mirksiukas.gif Šiaip galima ir tą ir tą naudoti drąsiai thumbup.gif

Kokoso kremas - tai lyg grietinėlė ( tai visai kas kita nei kokoso aliejus ar kokoso sviestas ) , ta iriebiau už kokoso pieną ir gerokai tirščiau mirksiukas.gif Iš kokoso kremo galima paruošti labai gerus pertepimus pyragams thumbup.gif

Kokoso miltai nebus visiškai kaip įprastiniai miltai : sausas kokoso drožles malti iki smulkių dalelyčių ,o masė darosi lipni, nes kokoso riešutas turi nemažai riebalų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2012 10 10, 08:53)
Dar klausimukas- kokoso sviestas ir kokoso aliejus- tas pats? O kokoso kremas? Parduotuvėse mačiau tik aliejų ir kremą. Sedindriuke, kaip pavyksta iš kokosų drožlių sumalt miltus? Man vos vos pamalus, tos drožlės "klijuojasi", virsta gal? į sviestą.

O kad būtų į temą- aš ką tik po Tae-bo Rockin Buns. Jau dabar jaučiu, kad mano "buns"  rytoj bus ne pyragai  thumbup.gif

mhm ten metodika yra tu kokosi gerybiu gamybos.pienas tai kai leidzia vandeni per kokoso drozles..paskui kai tam skysty nusistovi riebalas tai yra kremas..drozles miltais pavercia likusias arba dar gamina piena nes keliskart gali pagamint... kremas geruma sokoladui,fudge ar pertepimams ar pudingiukui....
i miltus siulau malti tik kavamale arba super galingu blenderiu nes reikia kad keliais apsukimais sumaltu kitaip uzkais drozles ir skirsis riebalas..aisku visa tai beprotiskai skanu ir naudinga bet reikia miltu gi ane:)))
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2012 10 10, 00:12)
Aš prieš sportą namie.

Aš palankiau sportą skirtinguose sporto klubuose kelis mėnesius, pakeičiau kelis trenerius. Pažiūrėjau, kokias klaidas darau atlikdama pratimus. Pavyzdžiui, gulėdama ant kilimėlio ir darydama pratimus užriesdavau galvą į viršų ir pati nepastebėdavau, kad blogai darau. Labiausiai sakyčiau padėjo jogos trenerė. Va tik jogos ir pasiilgstu wub.gif Kokį kartą ar du per savaitę visai nieko būtų nueit. O visas kitas sportavimas man labiausia patinka namie, nes yra tikrai daug programų pagal kurias gali sportuoti, be to negaištu laiko važiuodama į sporto klubą, ir dušas namie mielesnis biggrin.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 10, 00:44)
MO, ačiū ir malonu tave matyti wub.gif
Va, pyragas, tik aišku miltus kokius sveikesnius reik dėt mirksiukas.gif
http://www.sonatinos...-aguonomis.html

O kvietiniai miltai pilno grūdo čia skaitosi sveiki ar ne?

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 10, 11:40)
vici aguonos yr jega:) pyrage jos uz miltus buna:)))gerumaaa:)

O tai visai nereikia miltų dėt? tik aguonas? Ar jas reikia pamirkyt ir sublenderiuot?
Atsakyti
mamadonata,naudoju maltus riesutus (riesutmilcius).dali reikejo det.aguonos nepakeicia ju.ir mirkyt galima ir galima ne.isbrinks kepiny ir taip ypac kita diena.malti ir galima,galima ir ne.nuo recepto priklauso kartais,nuo pomegio.

pilno grudo miltai zymiai sveikiau nei iprasti nes maziau apdirbti..maziau zmogaus isikista apdirbant tad daugiau organizmui palikta apdurbt ir pasisavint medziagu. speltos miltai ir pasirinkimas dar vienas. akciju miltams buna neblogu vis..
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 10, 15:11)
mamadonata,naudoju maltus riesutus (riesutmilcius).dali reikejo det.aguonos nepakeicia ju.ir mirkyt galima ir galima ne.isbrinks kepiny ir taip ypac kita diena.malti ir galima,galima ir ne.nuo recepto priklauso kartais,nuo pomegio.

pilno grudo miltai zymiai sveikiau nei iprasti nes maziau apdirbti..maziau zmogaus isikista  apdirbant tad daugiau organizmui palikta apdurbt ir pasisavint medziagu. speltos miltai ir pasirinkimas dar vienas. akciju miltams buna neblogu vis..

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Pumpum @ 2012 10 09, 23:12)
Niekada nežinai, ar taisyklingai atlieki pratimus.

Sutinku su tuo, kad jeigu esi visiškas pradinukas, reikia profesionalios pagalbos iš šono, kad būtų nutiestos gairės. Bet dėl viso kito visiškai sutinku su kitų merginų nuomone drinks_cheers.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 09, 23:44)
MO, ačiū ir malonu tave matyti wub.gif
Va, pyragas, tik aišku miltus kokius sveikesnius reik dėt mirksiukas.gif
http://www.sonatinos...-aguonomis.html

Aha, Gytis turbūt realiai jai mus į paną kokią iškeitė biggrin.gif

Dėl vaikų, tai jo, jūs teisios. Kai pagalvoju kiek aš šuneliui aukoju, kiek visas gyvenimas aplink ją sukasi, kad tik ji laiminga būtų,

Nu ką, reiks narkašintis lotuliukas.gif
Aha,ir aš taip pagalvojau, VISAS iškeitė į VIENĄ lotuliukas.gif verysad.gif
Nieko, kažkada taip suksis pasaulis ir apie mažą žmogutį wub.gif

QUOTE(Pumpum @ 2012 10 09, 23:54)
Bet tada jau automatiškai nelabai užteks pratimų namie manau, nes vis tiek ir svoriai reikalingi, ir treniruoklis koks nepamaišytų.

O, patikėk. Kas ieško, tas randa biggrin.gif Pratimų daryti namuose yra n+k, tik rinkis... Kardio atlikti treniruokliai nebūtini schmoll.gif
Savo extrenerio dėka supratau, kad sportuoti namuose pakanka tik skirtingų svorių, aš dar turėjau tą didelį kamuolį, nors ir be jo galima apsieiti. Tiek svorius, tiek kitą įrangą, kaip jau minėjo Sedindriukė, galima susigalvoti buitinėmis sąlygomis, tereikia truputį fantazijos ir, aišku, noro.

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 10, 00:24)
uh lala namie gali tiek sportuot, kad net profesionalai puikiai pritaria tam, o ypač tiems, kurie jokioms varžyboms nesiruošia.... smile.gif žodžiu svarbu noras,

drinks_cheers.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 10, 09:04)
megaukites procesu, rezutatai tai ne tikslas.

drinks_cheers.gif

Kaip MB kažkada yra pasakęs, treniruokliai sukurti tinginiams biggrin.gif Pagalvoju, gal iš dalies tiesa. Kai sportuodavau be jų, namuose, tai prakaitai lašėdavo, o dabar kas antrą dieną ant jų, kartais net dorai nesušylu g.gif Užtat laukiu kardio dienos smile.gif

Nusprendžiau šiand pasilepint prabangaus sūrio gabaliuku wub.gif Papirkau dorai neperskaičius, na, kad šliužo fermento yra, tai dzin, bet pelenų blink.gif o smarvė wacko.gif toooli man dar iki gurmanų lygio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 10 spalio 2012 - 19:13