Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(MO @ 2012 10 10, 20:12)

Kaip MB kažkada yra pasakęs, treniruokliai sukurti tinginiams  biggrin.gif Pagalvoju, gal iš dalies tiesa. Kai sportuodavau be jų, namuose, tai prakaitai lašėdavo, o dabar kas antrą dieną ant jų, kartais net dorai nesušylu  g.gif Užtat laukiu kardio dienos smile.gif

na elipsinį iki šiol minu thumbup.gif tiksliau abu su vyru miname ir tirkai juo džiaugiamės - kiek reikia tai oho kaip suprakaituojame, nors drabužius gręžk.

bet taip, galima ir be jokių kardio treniruoklių apseiti, norint kardio treniruotės drinks_cheers.gif

QUOTE(MO @ 2012 10 10, 20:12)
Nusprendžiau šiand pasilepint prabangaus sūrio gabaliuku  wub.gif Papirkau dorai neperskaičius, na, kad šliužo fermento yra, tai dzin, bet pelenų  blink.gif o smarvė wacko.gif toooli man dar iki gurmanų lygio  doh.gif

koks sūris? wub.gif dievinu visokius brandintus ir t.t.t. o jei dar yra šalia gero porto taurė ... ech.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 10 10, 20:48)
na elipsinį iki šiol minu  thumbup.gif  tiksliau abu su vyru miname ir tirkai juo džiaugiamės - kiek reikia tai oho kaip suprakaituojame, nors drabužius gręžk.

bet taip, galima ir be jokių kardio treniruoklių apseiti, norint kardio treniruotės  drinks_cheers.gif
koks sūris?  wub.gif  dievinu visokius brandintus ir t.t.t. o jei dar yra šalia gero porto taurė ... ech....  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aš kažkaip įpratau prie jo, tai nei sušylu normaliai (prisiminus senus laikus tai ech...), nei pavargstu. Norisi kažko intensyvesnio, kaip bėgimą pamilau wub.gif bet kaskart jaučiu sąnarius, tai jaučiu netinka jis verysad.gif bet į elipsiuką nespjaunu irgi,mielas jis man, labai labai wub.gif
"Cendre Royal Mon Sire" - aš irgi mėgėja visokių brandintų wub.gif bet taip keistai, nei vyno mėgstu, nei gurmanė esu lotuliukas.gif blush2.gif
Man kolkas jaučiu vienintelis pats pačiausias išlieka Džiugas, ir ne ilgiausio brandinimo, o 12 mėn. wub.gif gal ragavai Old Amsterdam? Dvigubai brangesnis "Džiugo" analogas", skanu,na betgi turim savo gerokai pigesnį... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 10 spalio 2012 - 20:14
Sveikos sportininkes 4u.gif
Pas mane permainu metas, nauji mokslo metai, persikelimas i lietingaja Anglija, zodziu tik spek suktis, kad suspetum ka nuveikti smile.gif
Sportas nukentejo paskutinias savaites, bet va jau vakar grizau i vezias. Sikniuka atidirbau, siandien kazka visam kunui labiau bandysiu.

Del sportavimo tik salej ir ne kitaip, tai net nefaina, kad yra taip kategoriskai mastanciu. Labai tinka angliskas posakis 'think outside the box'. Juk tikrai yra milijonai budu, programu, tinkanciu, as sakyciau net ir pradziamoksliams. As niekada nesu profesionaliai sportavus, nei sporto klube, nei kur kitur. Bet pradejau programas namie, visokius video ziurinetis, skaityti, tai aisku pradzioj kazka netaisyklingai turbut darydavau, bet juk ten kiekviena pratima issaiskina tiksliai, visus do's and don't pabrezia. Tai imi ir mokaisi, o po to jau nepastebi, kaip pats susigalvoji kokiu nauju pratimu ir jau zinai kokia poza, forma bus taisyklinga ar kenksminga, keliams, nugarai ir t.t.

Net pati savim didziuojuos, kaip sugalvojau tokius fainus blynukus/varsketukus pasidaryt. Na gal kazkam cia bus nieko naujo, bet man labai netiketai cia gavos biggrin.gif Netyciom cia parduotuvej vietoj paprasto cottage chees'o kuri su cukrum ir uogiene megstu, paemiau su onion and chives, tai reikejo kazka suraus sugalvot. Tai sutarkavau morkytes, imusiau kiausini, ir sumaisiau su avizinem kruopom (bo blenderio neturiu). Tai oho kokie maistingi ir sotus gavos! Kita syk bandysiu maziau kruopu, bet siaip labai skaniai man suejo. Dabar atrodo su belekuo kitu tiktu, ir grybu ipjaustyti, ir surio uzbarstyti, ir kumpio bigsmile.gif Zodziu tik eksperimentuot cool.gif
Aj ir cia beje pirmas mano kartas, kai ne miltus kepiniams naudoju. Tikrai ne tragedija, labai skanu, ir ant dusios gera, kad sveikiau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos namu sportininkes as INSANInu toliau tiesa kartoju antra kart pirmu 4 savaiciu programa, nes buvau savaitelei sussirgus, bet galiu pasidalint savo patirtimis apie namu sporta taigi sportavau gana rimtai nuo 4 klases 10 klasej meciau, priaugau kg ir kova prasidejo numetu priaugu maratonas, sporto neapleidau bet kelios d kroso per savaite manes negelbejo, buvo sporto klubai aerobikos, stangines, ir iki sios vasaros maniau kad namie neimanomas sportas.... bet isbandziau JM, biggest looser kelis workautus ir bodyrock keleta, fitnesblenderi, bet isdrisau INSANITY, ir siandien drasiai galiu pasakyt kad nera geriau uz sporta namuose, kad ir siandien 4 diena be iseiginiu sporte (darau jas 2 normaliai per savaite) isijungiu insanity apsilimas po pirmo ratuko galvoju sakes kaip pavargus esu nedarysiu ta mintis uztruko iki 15 sekundziu tada galvoju nu bet tas jausmas po...... darau .... ir jauciuosi super, aisku save nugalet reikia is komforto reikia, bet tai dziugina......
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 10 10, 19:26)
Sveikos sportininkes  4u.gif
Pas mane permainu metas, nauji mokslo metai, persikelimas i lietingaja Anglija, zodziu tik spek suktis, kad suspetum ka nuveikti  smile.gif
Sportas nukentejo paskutinias savaites, bet va jau vakar grizau i vezias. Sikniuka atidirbau, siandien kazka visam kunui labiau bandysiu.

Del sportavimo tik salej ir ne kitaip, tai net nefaina, kad yra taip kategoriskai mastanciu. Labai tinka angliskas posakis 'think outside the box'. Juk tikrai yra milijonai budu, programu, tinkanciu, as sakyciau net ir pradziamoksliams. As niekada nesu profesionaliai sportavus, nei sporto klube, nei kur kitur. Bet pradejau programas namie, visokius video ziurinetis, skaityti, tai aisku pradzioj kazka netaisyklingai turbut darydavau, bet juk ten kiekviena pratima issaiskina tiksliai, visus do's and don't pabrezia. Tai imi ir mokaisi, o po to jau nepastebi, kaip pats susigalvoji kokiu nauju pratimu ir jau zinai kokia poza, forma bus taisyklinga ar kenksminga, keliams, nugarai ir t.t.

Net pati savim didziuojuos, kaip sugalvojau tokius fainus blynukus/varsketukus pasidaryt. Na gal kazkam cia bus nieko naujo, bet man labai netiketai cia gavos  biggrin.gif  Netyciom cia parduotuvej vietoj paprasto cottage chees'o kuri su cukrum ir uogiene megstu, paemiau su onion and chives, tai reikejo kazka suraus sugalvot. Tai sutarkavau morkytes, imusiau kiausini, ir sumaisiau su avizinem kruopom (bo blenderio neturiu). Tai oho kokie maistingi ir sotus gavos! Kita syk bandysiu maziau kruopu, bet siaip labai skaniai man suejo. Dabar atrodo su belekuo kitu tiktu, ir grybu ipjaustyti, ir surio uzbarstyti, ir kumpio  bigsmile.gif Zodziu tik eksperimentuot  cool.gif
Aj ir cia beje pirmas mano kartas, kai ne miltus kepiniams naudoju. Tikrai ne tragedija, labai skanu, ir ant dusios gera, kad sveikiau  rolleyes.gif

Smash, ne naujiena, bet nesu kepus nes vis pusryciams noriu greitai, tai cottage cheese eina su darzoviu kalnu ir seklu/riesutu/riesutsviesciu ir kokiais sausainiais, kepinukais kuriuos kepu tam-angliu saltinis ryte pas mane i trasa eina tokia forma rytais.. ne naujiena kas mane zino....biggrin.gif

sitie blynai populiarus labai is tikro tarp sportuojanciu smile.gif) jega jie tikiu, o viska kita syki ta pati susimesk i formeles keksiuku ir pasauk i orkaite. vel kaifa gaudysi biggrin.gif anglijoj, is prancuzu ane? smile.gif) ja ja kakutis cia su oru biggrin.gif
Atsakyti
Šį kartą turiu porą klausimų sportuojančiom ir šiaip prijaučiančiom:
- ar galima potraukį saldumynam malšinti užvalgius medaus?
- ar troškintos daržovės (pvz. kopūstai) yra naudingi? Ar turi kokių naudingų medžiagų išvis??
Atsakyti
zoory, biesai žino, ar medus sumažins poreikį saldumynams , bet cukrų pakeitus medumi, situacija manau, pagerėtų mirksiukas.gif Tik reikia atkreipti dėmesį , kad medus yra kaloringesnis nei cukrus, bet tai vis tiek žymiai sveikiau nei cukrus. O bandei vaisiais pakeisti? mat juose pilna cukraus, bet jis vis tiek kitoks, plius juk ląsteliena - kas labai reikalinga mūsų organizmui. mirksiukas.gif

dėl troškintų daržovių, na sakoma, kad kuo ilgiau daržoves verdi , tuo daugiau jos praranda savo vitaminus ir pan., bet man asmeniškai labai patinka daržovių troškiniai- vis tiek jie geriau nei kokie bulviniai patiekalai su riebiais padažais. Štai, garuose virtos daržovės- gėris thumbup.gif kaip ir šaltas metas prasidėjo, pats laikas garpuodžius traukti iš lentynos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 10 11, 06:10)
zoory, biesai žino, ar medus sumažins poreikį saldumynams , bet cukrų pakeitus medumi, situacija manau, pagerėtų  mirksiukas.gif  Tik reikia atkreipti dėmesį , kad medus yra kaloringesnis nei cukrus, bet tai vis tiek žymiai sveikiau nei cukrus. O  bandei vaisiais pakeisti? mat juose pilna cukraus, bet jis vis tiek kitoks, plius juk ląsteliena - kas labai reikalinga mūsų organizmui.  mirksiukas.gif

dėl troškintų daržovių, na sakoma, kad kuo ilgiau daržoves verdi , tuo daugiau jos praranda savo vitaminus ir pan., bet man asmeniškai labai patinka daržovių troškiniai- vis tiek jie geriau nei kokie bulviniai patiekalai su riebiais padažais. Štai, garuose virtos daržovės- gėris  thumbup.gif  kaip ir šaltas metas prasidėjo, pats laikas garpuodžius traukti iš lentynos  biggrin.gif

Pritariu. Dar papildau kitais žodžiais: tuščios kalorijos, girdėta, tiesa. Tai cukrus toks yra, nes suvartojus jį, negauni ničnieko (vitaminų, mineralų, etc.), o medus kupinas mineralų, vitaminų, peršalimą padeda įveikti (prisiskaičiau kad medus ir cinamonas palaižant peršalus stebuklus daro), stiprina imunitetą.... bet ir saikingai...nes tai taip pat šokdina insuliną, t.y. organizme virsta vis tiek paparastai tariant tuo 'greitu degalu'... bet taip ir yra naudingas ir nenaudingas maistas...

Daržovių troškiniai... nugi tokių šalčiu kad ir kaip mėgčiau salotas, bet suvalgius jas paskui krataus kaip šalta... teks truputį apvirinėti daržoves, o ką darysi.. tiesiog kuo mažiau apdirbti, nepervirti... gerą lentutė turėjau radus apie apdorojimą.. garinant apie 20 proc tik žūva... daugiausia žūva gėrio verdant, press-cookeryje (tai cia greitpuodis berods); dar galima stir fry daryti, t.y. ant kaitrios ugnies trumpai apkepti (su minimum riebalo), pagruzdyt....

Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 10 10, 19:13)

Aš gabalytį kietojo sūrio aka džiugas parsivežiau iš LT. tai taupau , po gabalytį sunaudodama biggrin.gif pelėsinis beveik jau patapo biggrin.gif bet nu penicilinas antibiotikas, ja? biggrin.gif
Atsakyti
man dar labai gardu, kai daržovės tik apverdamos- vos keletą min, tada jos išlaiko savo spalvą, būna traškios ir šiltos - žodžiu, blanširuotos daržovės irgi gėris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 10 11, 07:02)
man dar labai gardu, kai daržovės tik apverdamos- vos keletą  min, tada jos išlaiko savo spalvą, būna traškios ir šiltos - žodžiu, blanširuotos daržovės irgi gėris  thumbup.gif

mhm aš ir taip darau - ypač kalafioras, brokolis.... jeeezzz noriu brokolio.. akcijų nebėra.... et..... biggrin.gif man paranoja iš vis jei neturiu žalio lapo (apart kopūsto) namie, nes neturiu ką pusryčiams dėtis.. tada suskutu morką skustuku šiaudeliais arba plokštelėm... geruma... man kažkaip gaunas į žiemą užsinešu ant morkų visais pavidalais... pernai žiemą ir bet kuriam žingsny morkos trasoj buvo biggrin.gif
Atsakyti
Vajei merginos, paskaitau jūsų pasisakymus ir net nepatogu darosi, turbūt čia aš viena tokia "visavalgė" blush2.gif salotos yra gėris, pritariu, daržovės taip pat, bet negaliu gyventi ir be tų riebesnių patiekalų, mėsytės blush2.gif Vakar dar varškinį pyragą vakarop iškepiau ir valgiau, nemažai... et... doh.gif

irmulia - o tu gi irgi tokia kepėja, gardumynų vis įvairiausių prikepi, pati nevalgai...? unsure.gif
Atsakyti
drugeli, o tu taip nesigraužk 4u.gif viskas yra sukontroliuojama.

Oi, kepu ir gaminu, ir ragauju, na bet stengiuosi neperlenkti lazdos labai jau, nes žinau, ką reiškia lašininius šonus drožti iki dailumo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti