QUOTE(Smash @ 2012 10 11, 13:46)
Va va man irgi, net jusu receptus isgirdus, sedindriukes bloga pavarcius, akys raibsta nuo gausybes... Ir produktu ivairoves, kur nei trecdalio namie neturiu

Ir atrodo, kad viskas taip brangiai kainuoti turetu, visi riesutai, kokoso sviestai ir t.t.
Bet tikiu, kad randat pigiai, ieskoti tik reikia.
O kas mane labai nervina parduotuvese, kad pilna visokiu sudintu, kepintu, riesutu, pistaciju didziausiais pokais uz centus, o jei nori rast be jokiu priedu, neapdorotu, ne aliejintu, tai tada jau kokie 3 poundai, ne maziau bus. Nesamone
Sedindriuke, tu ar daugiausiai viska is Tesco perki, ar is kokiu kitu pardziu? Atsimenu, kazka sakei, kad azijieciu parduotuvese randi pigiau visokiu imantrybiu. Gal yra koks tinklas irgi? As nei nezinau kur ieskoti ju.
Ir jo is prancuzu grizau

Orai dar nebuvo labai tragiski cia, skecio neturiu ir dar nebuvo prireike jo. Uztai botus nusipirkau
Smash, as juk ir UK kaip ir tu.... per metus nesunaudojau ne 4 kg riesutu maltu... per blogo istorija... tu man i AZ parasyk jei nori kazka tiksliau suzinot

ar linku imesiu

)
sakau 4kg uzsipirkta riesutmilciu, likes kiekis 1,5 kg...
kokosmilciu gal 1,6 kg per metus ....dar nebaigtas kiekis...
kokoso drozles tikrai ikandamas dalykas ir lt.. o cia is vis....
riesutsviesciu didesniu kiekiu perkant pigiau gaunas...
datuliu du kg is lietuvos ... nebaigiau dar ju..o dar du kg idejo mama..

)
riesutu zemes 2 kg per tuos du metus sunaudota... migdolu pirkusi buvau 800 gramu..dar tas pats maisiukas tebera- like 400 gramu...
anakardziu sunaudojus esu apie 800 gramu (zinau gramais ne cia taip tie maisiukai pilstomi... durnais skaiciais...)
per metus laiko su trupuciu... padalinus... tai pigiau grybo netgi gaunas is tiesu...
tik tu nedrisk pasakyt kad dar Londone buni tai nudausiu vietoj

kad kazko nerandi

ten is vis gurmanu rojus, uzkampiniu parduotuveliu, turgeliu su svieziais vaisiais net naktim dirbanciu...

kaip ir visur kitur manau tik ne skotijoj.. cia supersto turgiukscio ner... morkai nusipirkt..