Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(irmulia @ 2012 10 11, 10:03)
drugeli, o tu taip nesigraužk  4u.gif  viskas yra sukontroliuojama.

Oi, kepu ir gaminu, ir ragauju, na bet stengiuosi neperlenkti lazdos labai jau, nes žinau, ką reiškia lašininius šonus drožti iki dailumo  doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif Sunku susikontroliuot, kai visokie kulinariniai šakar makar yra didžiulis hobi. Rytais, aš ne kaip visi normalūs žmonės perskaitau naujienas, o žiūrinėju kokius nors kepinių receptus. doh.gif kaip kad ir šiandien, atsikėliau, pasidariau arbatos, prisėdau ir jau ieškau varškinių spurgyčių recepto doh.gif na, ligonis, ne kitaip lotuliukas.gif unsure.gif bet nekepsiu rolleyes.gif tik pažiūrėjau receptus... lotuliukas.gif

Mano INSANITY kažkodėl nesisiunčia, nesuprantu, kas per problemos. g.gif Toliau sportuoju 6 pack su Jilian, bandau nebesimuliuoti, tai gale mankštos atrodo, kad mirštu karsta.gif
Atsakyti
Drugeli, ne Jūs viena čia visavalgė aš irgi mėsą labai mėgstu ir jos labai daug valgau, tik stengiuos jos nevalgyti riebios smile.gif Va vakar net nustebau universitete paėmiau vištienos krūtinėlę virtą ( bigsmile.gif ) o viduje buvo trinti persikai, nu niam niam, liuksiškas lengvas patiekalas rolleyes.gif

O Jūs pajėgsit su Insanity "varyti"? Nes man atrodo, kad Jillian paprastesnės mankštos g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2012 10 11, 08:58)
Vajei merginos, paskaitau jūsų pasisakymus ir net nepatogu darosi, turbūt čia aš viena tokia "visavalgė"  blush2.gif  salotos yra gėris, pritariu, daržovės taip pat, bet negaliu gyventi ir be tų riebesnių patiekalų, mėsytės  blush2.gif  Vakar dar varškinį pyragą vakarop iškepiau ir valgiau, nemažai... et...  doh.gif

irmulia - o tu gi irgi tokia kepėja, gardumynų vis įvairiausių prikepi, pati nevalgai...?  unsure.gif

as viena tik ir valgau juos... ka kepu... maniskiui kur nera pertepimo is suputojusios grietineles, kur nevadinasi tortas, nevalgo... nesiulau, pati tiek ivairiai valgau kad net pati sau pavydziu... blink.gif lotuliukas.gif

vistiena su idariukais ar troskinukuose niamu niamu smile.gif)) as raudonos tik nepernesu vis tik kad ir iki kiek nuslabciau bet....

nuo ryto as ir receptuose.... jau tris val.... nervinuos juodai nes sarasas tik dideja biggrin.gif nu ir galvojau nenormali.... biggrin.gif fju ne as viena taip 'naujienas skaitom' biggrin.gif (p.s. siaip antrastes daznai perverciu: brangs, nepigs, nuzude, partrenke, skandalas, kaledos atejo netiketai, keliams barstyt nera lesu, pavoge... '' biggrin.gif kam man to negatyvo siaip.... uztai ir brendu i blog'u pasauli, kur daug sviesos ir spalvu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 11 spalio 2012 - 10:58
QUOTE(lil'angel @ 2012 10 11, 10:40)
Drugeli, ne Jūs viena čia visavalgė aš irgi mėsą labai mėgstu ir jos labai daug valgau, tik stengiuos jos nevalgyti riebios smile.gif Va vakar net nustebau universitete paėmiau vištienos krūtinėlę virtą ( bigsmile.gif ) o viduje buvo trinti persikai, nu niam niam, liuksiškas lengvas patiekalas  rolleyes.gif

O Jūs pajėgsit su Insanity "varyti"? Nes man atrodo, kad Jillian paprastesnės mankštos  g.gif  smile.gif

Gerai, kad ne viena tokia smile.gif
Dėl Insanity tikrai nežinau, tiesiog dabar vis siunčiuosi įvairias programas ir talpinu į savo sporto flashą, tegul guli, nepakenks. Kuomet Jillian pasirodys lengva, bandysiu pastarąjį pabandyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 11, 11:55)
nuo ryto as ir receptuose.... jau tris val.... nervinuos juodai nes sarasas tik dideja biggrin.gif nu ir galvojau nenormali.... biggrin.gif

patikėk, aš nuo ryto irgi it nelaboji slampinėjau, kažko neramu, neramu.. dabar va, pakišau aguoninį su abrikosais - iš kart ramiau pasidarė lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kartais būna iki ryto blog'uose pramaklinėju ( kuo gilyn, tuo daugiau ir vis geresnių receptų biggrin.gif ) , tada kita diena amen, be sveikatos... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 10 11, 10:38)
patikėk, aš nuo ryto irgi it nelaboji slampinėjau, kažko neramu, neramu.. dabar va,  pakišau aguoninį su abrikosais - iš kart ramiau pasidarė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kartais būna iki ryto blog'uose pramaklinėju ( kuo gilyn, tuo daugiau ir vis geresnių receptų  biggrin.gif  ) , tada kita diena amen, be sveikatos...  lotuliukas.gif

\iki ryto nėra buvę nes liepiu jungt lauk ir eit miegot nes i darba biggrin.gif o siaip kai tolyn tai tik susinervinu nes ir to nori ir to nori ir to nori ir to nori .. paskui jau reikia to ir to reikia ir ano ... biggrin.gif paskui pasibaigia aviziniu rutuliuku suvoliojimu ir ikisimu i saldytuva, ar riesutu prismulkinus, sumaisius su kakava, dziov vaisiais ir kokosu kremu ir pakisus i kamera... nu vis kazka nuveikus jauciuos biggrin.gif
Atsakyti
Va va man irgi, net jusu receptus isgirdus, sedindriukes bloga pavarcius, akys raibsta nuo gausybes... Ir produktu ivairoves, kur nei trecdalio namie neturiu wink.gif
Ir atrodo, kad viskas taip brangiai kainuoti turetu, visi riesutai, kokoso sviestai ir t.t.
Bet tikiu, kad randat pigiai, ieskoti tik reikia.
O kas mane labai nervina parduotuvese, kad pilna visokiu sudintu, kepintu, riesutu, pistaciju didziausiais pokais uz centus, o jei nori rast be jokiu priedu, neapdorotu, ne aliejintu, tai tada jau kokie 3 poundai, ne maziau bus. Nesamone doh.gif

Sedindriuke, tu ar daugiausiai viska is Tesco perki, ar is kokiu kitu pardziu? Atsimenu, kazka sakei, kad azijieciu parduotuvese randi pigiau visokiu imantrybiu. Gal yra koks tinklas irgi? As nei nezinau kur ieskoti ju.

Ir jo is prancuzu grizau smile.gif Orai dar nebuvo labai tragiski cia, skecio neturiu ir dar nebuvo prireike jo. Uztai botus nusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 10 11, 13:46)
Va va man irgi, net jusu receptus isgirdus, sedindriukes bloga pavarcius, akys raibsta nuo gausybes... Ir produktu ivairoves, kur nei trecdalio namie neturiu wink.gif
Ir atrodo, kad viskas taip brangiai kainuoti turetu, visi riesutai, kokoso sviestai ir t.t.
Bet tikiu, kad randat pigiai, ieskoti tik reikia.
O kas mane labai nervina parduotuvese, kad pilna visokiu sudintu, kepintu, riesutu, pistaciju didziausiais pokais uz centus, o jei nori rast be jokiu priedu, neapdorotu, ne aliejintu, tai tada jau kokie 3 poundai, ne maziau bus. Nesamone  doh.gif

Sedindriuke, tu ar daugiausiai viska is Tesco perki, ar is kokiu kitu pardziu? Atsimenu, kazka sakei, kad azijieciu parduotuvese randi pigiau visokiu imantrybiu. Gal yra koks tinklas irgi? As nei nezinau kur ieskoti ju.
Ir jo is prancuzu grizau  smile.gif Orai dar nebuvo labai tragiski cia, skecio neturiu ir dar nebuvo prireike jo. Uztai botus nusipirkau  biggrin.gif

Smash, as juk ir UK kaip ir tu.... per metus nesunaudojau ne 4 kg riesutu maltu... per blogo istorija... tu man i AZ parasyk jei nori kazka tiksliau suzinot smile.gif ar linku imesiu smile.gif)

sakau 4kg uzsipirkta riesutmilciu, likes kiekis 1,5 kg...
kokosmilciu gal 1,6 kg per metus ....dar nebaigtas kiekis...
kokoso drozles tikrai ikandamas dalykas ir lt.. o cia is vis....
riesutsviesciu didesniu kiekiu perkant pigiau gaunas...
datuliu du kg is lietuvos ... nebaigiau dar ju..o dar du kg idejo mama.. smile.gif)
riesutu zemes 2 kg per tuos du metus sunaudota... migdolu pirkusi buvau 800 gramu..dar tas pats maisiukas tebera- like 400 gramu...
anakardziu sunaudojus esu apie 800 gramu (zinau gramais ne cia taip tie maisiukai pilstomi... durnais skaiciais...)

per metus laiko su trupuciu... padalinus... tai pigiau grybo netgi gaunas is tiesu...

tik tu nedrisk pasakyt kad dar Londone buni tai nudausiu vietoj biggrin.gif kad kazko nerandi biggrin.gif ten is vis gurmanu rojus, uzkampiniu parduotuveliu, turgeliu su svieziais vaisiais net naktim dirbanciu... biggrin.gif kaip ir visur kitur manau tik ne skotijoj.. cia supersto turgiukscio ner... morkai nusipirkt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 11 spalio 2012 - 15:24
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 11, 16:23)
Smash, as juk ir UK kaip ir tu.... per metus nesunaudojau ne 4 kg riesutu maltu... per blogo istorija...  tu man i AZ parasyk jei nori kazka tiksliau suzinot smile.gif ar linku imesiu smile.gif)

sakau 4kg uzsipirkta riesutmilciu, likes kiekis 1,5 kg...
kokosmilciu gal 1,6 kg per metus ....dar nebaigtas kiekis...
kokoso drozles tikrai ikandamas dalykas ir lt..  o cia is vis....
riesutsviesciu didesniu kiekiu perkant pigiau gaunas...
datuliu du kg is lietuvos ... nebaigiau dar ju..o dar du kg idejo mama.. smile.gif)
riesutu zemes 2 kg per tuos du metus sunaudota... migdolu pirkusi buvau 800 gramu..dar tas pats maisiukas tebera- like 400 gramu...
anakardziu sunaudojus esu apie 800 gramu (zinau gramais ne cia taip tie maisiukai pilstomi...  durnais skaiciais...)

per metus laiko su trupuciu... padalinus... tai pigiau grybo netgi gaunas is tiesu...

tik tu nedrisk pasakyt kad dar Londone buni tai nudausiu vietoj biggrin.gif kad kazko nerandi biggrin.gif ten is vis gurmanu rojus, uzkampiniu parduotuveliu, turgeliu su svieziais vaisiais net naktim dirbanciu... biggrin.gif kaip ir visur kitur manau tik ne skotijoj.. cia supersto turgiukscio ner... morkai nusipirkt..

Ne ne, ne Londone, pamestoj vietoj Anglijos biski biggrin.gif Pirmus du metus Colchesteri gyvenau, baisus miestas, toks post-industrinis. O siuos uzmiescio mazam miestuky Wivenhoe, bais mielas, tradicinis angliskas kaimukas bigsmile.gif Bet parduotuviu tai tik Co-op ar One-stop yra.
Kai dideli apsipirkima darau, keliauju i Tesco. Tai va man ir idomiausia, kur tu randi visokius riesutu miltus? Argi ju buna tesco?
Zodziu, jei netingi surasyk visus punktus, kur ka randi, man motyvacija atsiras bigsmile.gif Zinau, kad google viska rasciau, bet is kitu lupu visad smagiau suzinoti, patikimiau blush2.gif
Papildyta:
Nerasiau per Az, nes sakau gal daugiau merginu Uk gyvenanciu yra, ir joms bus idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 10 11, 14:37)
Ne ne, ne Londone, pamestoj vietoj Anglijos biski  biggrin.gif  Pirmus du metus Colchesteri gyvenau, baisus miestas, toks post-industrinis. O siuos uzmiescio mazam miestuky Wivenhoe, bais mielas, tradicinis angliskas kaimukas  bigsmile.gif Bet parduotuviu tai tik Co-op ar One-stop yra.
Kai dideli apsipirkima darau, keliauju i Tesco. Tai va man ir idomiausia, kur tu randi visokius riesutu miltus? Argi ju buna tesco?
Zodziu, jei netingi surasyk visus punktus, kur ka randi, man motyvacija atsiras   bigsmile.gif Zinau, kad google viska rasciau, bet is kitu lupu visad smagiau suzinoti, patikimiau  blush2.gif
Papildyta:
Nerasiau per Az, nes sakau gal daugiau merginu Uk gyvenanciu yra, ir joms bus idomu  4u.gif

Taigi internetu is cia riesutmilcius pirkau, riesutu sviesta (tik nepirk graikisko biggrin.gif ): http://www.hbsfoods.co.uk/ patiko aptarnavimas, pristate tada kada prasiau, be bedu. Kokosa is siu galima ir pirkti tuo paciu pirkimu, nes azijieciu pardese tokkia pat kaina. bet is cia riesutsviestis labai apsimoka, tiek blansiruotu, tiek skrudintu....
cia galima www.healthysupplies.co.uk rast gerio su kazkuo kartu perkant.... nesu pirkus...
Holland and Burret perku linu seklas kartais ar siaip ka kai akcija (pirkus buvau riesutu sviesta paskutiniu metu kibiriukais po kila... ) http://www.hollandandbarrett.com/ buna jie akcija daro kai pristatymas nemokamas bet kokiai sumai.
cia nemokamas pristatymas.. is lietuviu pazistamu vieni perkas dziovintus organinius bananus is cia (as dar nesu pirkus): http://www.tropicalw...65003428/Banana tas gerai kad abrikosus perkant ar bet ka nemokamai veza (berods.. )

TESCO yra Aberdeene bet nesilankom joje, ner salia.. biggrin.gif Coop brangenybe vis tik..tai morisonas asda lidl...
o tam kaimuke randi universiteta? biggrin.gif mokais ten? biggrin.gif

paskui kas dar... realfoods.co.uk bet nesu pirkus... kainos neblogos kai ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 11 spalio 2012 - 15:47
Dekui, Sedindriuke! Tu visada pamacini, o dar taip greitai! 4u.gif
Reikes prisesti vakare panarsyti ir uzsisakyti!
O dar norejau paklaust, tu koki blenderi naudoji malimui, riesutams, ar kokiems aviziniams dribsniams? Ar toki paprasta
user posted image
ar koki toki?
user posted image

Tas mano kaimukas, galima sakyti kaip uzmiestis to didesnio Colchesterio. O universiteto campusas tarp ju dvieju ir randasi smile.gif
Keliausiu i paskaita!
Geros dienos! Ir sporto! Man siandien offas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 10 11, 14:59)
Dekui, Sedindriuke! Tu visada pamacini,

TURIU TOKI paprasteli... o turedavau dar paprastesni is Argos uz 5 svarus..nu ka riesutu sviesta darant ar karsta sriuba blenderiuojant susigarbanodavo ta plastmase aplink peiliukus ir vsio biggrin.gif
sis turimas dabar: philips 1617

kad nebutu OFFTPIC'ai smile.gif
as po sporto pietauju-vakarieniauju, ir i kelia tuoj bus- i darba... biggrin.gif ryt natsikelsiu ir vel i darba tai nuamanau kad man ryt off ba grizus is po, tik valgyt noresis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 11 spalio 2012 - 16:12