Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aš vakar ir dariau daržovių troškinį su vištienos krūtinėle. Grižau iš darbo, kai jau tamsu lauke, nuėjau į daržą, nieko nesimato... Cukinijas, morkas ir porą apgraibom susiradau ir parsinešiau namo. Žiūriu, vienos cukinijos galas gerai apvalgytas... Mūsų cucikas yra daržovinis, tai jau pasidarbavo... Och, kad vaikas taip mėgtų daržoves ir vaisius. Dar laukia vienas didelis moliūgas, nes per vėlai pasėjau, tai daugiau neužaugo blush2.gif
Šiandien ryte padariau treniruotę su JM thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2012 10 16, 13:34)
Aš vakar ir dariau daržovių troškinį su vištienos krūtinėle. Grižau iš darbo, kai jau tamsu lauke, nuėjau į daržą, nieko nesimato... Cukinijas, morkas ir porą apgraibom susiradau ir parsinešiau namo. Žiūriu, vienos cukinijos galas gerai apvalgytas... Mūsų cucikas yra daržovinis, tai jau pasidarbavo... Och, kad vaikas taip mėgtų daržoves ir vaisius. Dar laukia vienas didelis moliūgas, nes per vėlai pasėjau, tai daugiau neužaugo  blush2.gif
Šiandien ryte padariau treniruotę su JM  thumbup.gif

mamadonata, pavydziu jums avo darzo, kad kad moliugai paveluoti, bet savo... wink.gif ejau i parde moliugo..nupiepe bebuvo like... kiek isskrostu bus moliugu mieste o paksui ismetamu verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Turbūt palaikysit mane nenormalia, bet nesu valgiusi moliūgo blink.gif Namie darže visada mama cukinijas augindavo ir pan, bet moliūgų nesam turėję verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 10 15, 21:48)

labuka,seniai girdeta 4u.gif man atostogos thumbup.gif visas 5 dienas, tiesiog fantastika...tikiuosi kaip reikiant pailset ir aisku sportuot kaip visada. Na pries kelias dienas apturejau trefke( daug suoliuku buvo), tai blauzdas taip skauda kad vaikstau kaip invalide biggrin.gif pas mane dar geru naujienu yra, bet tik privaciai galiu pasakyt biggrin.gif kas pas tave naujo? ax.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Miela matyti seniai girdėtas mirksiukas.gif Tik kur given444? unsure.gif Negi tik man vienai patiko jos paklodės apie mitybą? smile.gif
Vakar sportavom, pilvo presus jaučiam, o MB dar ir kojas nuo visokių 'varlyčių' biggrin.gif O šiandien tuoj varom į savo siaubą, šiandien ta data, lygiai 10 wub.gif
Iki.
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 10 16, 18:22)
QUOTE(MO @ 2012 10 15, 21:48)

labuka,seniai girdeta 4u.gif man atostogos thumbup.gif visas 5 dienas, tiesiog fantastika...tikiuosi kaip reikiant pailset ir aisku sportuot kaip visada. Na pries kelias dienas apturejau trefke( daug suoliuku buvo), tai blauzdas taip skauda kad vaikstau kaip invalide biggrin.gif pas mane dar geru naujienu yra, bet tik privaciai galiu pasakyt biggrin.gif kas pas tave naujo? ax.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 16, 18:34)
Labuka 4u.gif
Miela matyti seniai girdėtas mirksiukas.gif Tik kur given444? unsure.gif Negi tik man vienai patiko jos paklodės apie mitybą? smile.gif
Vakar sportavom, pilvo presus jaučiam, o MB dar ir kojas nuo visokių 'varlyčių' biggrin.gif O šiandien tuoj varom į savo siaubą, šiandien ta data, lygiai 10 wub.gif
Iki.

Sveikinu ABI su gerom naujienom biggrin.gif ir jubiliejais biggrin.gif 4u.gif 4u.gif

Given444, zaliavalgiu temoj pasirodo kartkartem, bet daug uzsiemus, kai darbas atsirado.... daug kas juk kaip voveres rate sukames, ir megina visus kampus apkuopt, visu nepamirst, visiems padet, ir galiausiai i save atsisukt. Sekmes jai, zinoma. O as turiu du didelius rugscius obuolius jau menesi ant spinteles ir vis galvoju va kiba reiks Given pyraga kepti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 16, 19:34)
Labuka 4u.gif
Iki.

Sveikinimai, didziuliai, didziuliai wub.gif wub.gif wub.gif
tai va...kad ziauriai laiko viskam truksta, dziaugiuos pasportuoti galinti, negu prie kompo sedet ax.gif kai atostogos(mini) tai galima atsipalaiduot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 16, 19:05)
mamadonata, pavydziu jums avo darzo, kad kad moliugai paveluoti, bet savo... wink.gif ejau i parde moliugo..nupiepe bebuvo like... kiek isskrostu bus moliugu mieste o paksui ismetamu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Nedidelis jis mas mane - šiltnamis ir pusė aro daržas, bet visko užtenka, nes ir taip ne visada spėju prižiūrėt tongue.gif
QUOTE(lil'angel @ 2012 10 16, 20:13)
Turbūt palaikysit mane nenormalia, bet nesu valgiusi moliūgo  blink.gif Namie darže visada mama cukinijas augindavo ir pan, bet moliūgų nesam turėję  verysad.gif

Normali, tik moliūgo nevalgius biggrin.gif Niekada nevelu pasitaisyt bigsmile.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 16, 21:34)
biggrin.gif O šiandien tuoj varom į savo siaubą, šiandien ta data, lygiai 10 wub.gif
Iki.

Gražus jubiliejus wub.gif Sveikinimai thumbup.gif Gerai praleiskit laiką mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 16, 08:58)
Labas rytas,
MO nuvarvinai jogurtą? biggrin.gif
gyvenimo prasmės klausimai kankino,

Varva dabar biggrin.gif
Nu kas dabar? unsure.gif

QUOTE(mamadonata @ 2012 10 16, 15:34)
Mūsų cucikas yra daržovinis,

Nu geeras lotuliukas.gif bigsmile.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 16, 18:05)
. kiek isskrostu bus moliugu mieste o paksui ismetamu  :

verysad.gif

QUOTE(lil'angel @ 2012 10 16, 19:13)
Turbūt palaikysit mane nenormalia, bet nesu valgiusi moliūgo  :

nieko čia nenormalaus, vis tiek kažkada paragausi drinks_cheers.gif man jeigu jaučiasi jo gabaliukai, tai ve, o orkaitėj kepti gabalai su prieskoniais išvis fe schmoll.gif bet jeigu smulkiau patarkuoji į bet kokį patiekalą, mmm wub.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 10 16, 20:22)
labuka,seniai girdeta

sveikaaaa wub.gif
kaip gera tos atostogos, nors mini, ane wub.gif
nuuu,kas per navynos? bigsmile.gif pašnibždėk į až 4u.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 16, 20:34)
šiandien tuoj varom į savo siaubą, šiandien ta data, lygiai 10

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif Kaip siaubas?
Papildyta:
Sedindriuke, raportuoju apie kepinius. biggrin.gif
Moliūgų pyrago nesusivaldžius jau vakar priragavau, nu nelabai man patiko, bet šiand jau visai kitoks skonis, kaip ir tavo bloge parašyta drinks_cheers.gif tik aš nemėgstu, kad tokio tipo kepiniai būtų saldūs, tai viršų nesaldų padariau, o į padą medaus įdėjau, tai koks kontrastas gavosi doh.gif žinai, kitąsyk dėsiu gerokai daugiau moliūgų piurė, mažiau kiaušų ir galbūt pieno. ir padą būtinai nesaldų darysiu.

O duuoniukai tai.... greit jų neliko wub.gif nerealiai patiko wub.gif neradau sėmenų (paskui radau), tai vietoj jų dėjau smulkintus sėmenis. Abiejuose receptuose riešutų miltus pakeičiau pilno grūdo ruginiais miltais. Vienus užtepiau adžika,kitus apdėjau alyvuogėm, pabarsčiau sezamu,sėmenim, nu žiauuuriai skaniai suėjo,ypač su adžika, nes dariau tokią aštrią wub.gif wub.gif Kepsiu dar ir vešiu mamai, nes ji dėl sveikatos daug ko negali valgyti, o čia jai sueis. Ačiū už receptą wub.gif
Sekantys bus sklindžiai su varške ir cukinija, nebepamenu,tavo ar irri receptas, rods, tavo g.gif 4u.gif
Atsakyti
Labuka,
ačiū mergaitės 4u.gif
Išranki aš filmams, tai toks tik nieko galiu paskyti, o kažkokio išskirtinio epizodo, kuris visam gyvenimui užstrigtų, tai ir nepamačiau smile.gif
Šiandien be sporto likau, nors reikia ir noriu, bet MB dirba, taip jau išėjo ir nenoriu jo palikti užnugaryje.

MO, mano šunia irgi kerta daržoves, vaisius, tik duok. Žemuoges pati renkasi, aviečių kaulija nuo krūmo sode, laukia. Vynuoges net tas mūsų lietuviškas ima, tik turi išmauti jas iš skūrelių. O daržoves ima net raugintas: kopūstus, agurkus biggrin.gif O paprika bei morka myliamiausios.
Atsakyti
VV, kokį žiūrėjot?
DĖl šuniuko, aš apakus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 17, 20:32)

MO, mano šunia irgi kerta daržoves, vaisius, tik duok. Žemuoges pati renkasi, aviečių kaulija nuo krūmo sode, laukia. Vynuoges net tas mūsų lietuviškas ima, tik turi išmauti jas iš skūrelių. O daržoves ima net raugintas: kopūstus, agurkus biggrin.gif O paprika bei morka myliamiausios.

eina sau, man tokio vegetarisko ciuciko reiketu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mano kace tai nuo ryto iki vakaro prie kanareliu narvo sedi unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti