Sveikos,
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 16, 08:58)
Labas rytas,
MO nuvarvinai jogurtą?
gyvenimo prasmės klausimai kankino,
Varva dabar
Nu kas dabar?
QUOTE(mamadonata @ 2012 10 16, 15:34)
Mūsų cucikas yra daržovinis,
Nu geeras
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 16, 18:05)
. kiek isskrostu bus moliugu mieste o paksui ismetamu :
QUOTE(lil'angel @ 2012 10 16, 19:13)
Turbūt palaikysit mane nenormalia, bet nesu valgiusi moliūgo :
nieko čia nenormalaus, vis tiek kažkada paragausi

man jeigu jaučiasi jo gabaliukai, tai ve, o orkaitėj kepti gabalai su prieskoniais išvis fe

bet jeigu smulkiau patarkuoji į bet kokį patiekalą, mmm
QUOTE(mandy333 @ 2012 10 16, 20:22)
labuka,seniai girdeta
sveikaaaa
kaip gera tos atostogos, nors mini, ane
nuuu,kas per navynos?

pašnibždėk į až
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 16, 20:34)
šiandien tuoj varom į savo siaubą, šiandien ta data, lygiai 10
Sveikinimai

Kaip siaubas?
Papildyta:Sedindriuke, raportuoju apie kepinius.
Moliūgų pyrago nesusivaldžius jau vakar priragavau, nu nelabai man patiko, bet šiand jau visai kitoks skonis, kaip ir tavo bloge parašyta

tik aš nemėgstu, kad tokio tipo kepiniai būtų saldūs, tai viršų nesaldų padariau, o į padą medaus įdėjau, tai koks kontrastas gavosi

žinai, kitąsyk dėsiu gerokai daugiau moliūgų piurė, mažiau kiaušų ir galbūt pieno. ir padą būtinai nesaldų darysiu.
O duuoniukai tai.... greit jų neliko

nerealiai patiko

neradau sėmenų (paskui radau), tai vietoj jų dėjau smulkintus sėmenis. Abiejuose receptuose riešutų miltus pakeičiau pilno grūdo ruginiais miltais. Vienus užtepiau adžika,kitus apdėjau alyvuogėm, pabarsčiau sezamu,sėmenim, nu žiauuuriai skaniai suėjo,ypač su adžika, nes dariau tokią aštrią

Kepsiu dar ir vešiu mamai, nes ji dėl sveikatos daug ko negali valgyti, o čia jai sueis. Ačiū už receptą
Sekantys bus sklindžiai su varške ir cukinija, nebepamenu,tavo ar irri receptas, rods, tavo
Kada stovi nugara į šviesą, matai tik savo šešėlį (K. Gibran)