Šiandien ryte padariau treniruotę su JM
Aš vakar ir dariau daržovių troškinį su vištienos krūtinėle. Grižau iš darbo, kai jau tamsu lauke, nuėjau į daržą, nieko nesimato... Cukinijas, morkas ir porą apgraibom susiradau ir parsinešiau namo. Žiūriu, vienos cukinijos galas gerai apvalgytas... Mūsų cucikas yra daržovinis, tai jau pasidarbavo... Och, kad vaikas taip mėgtų daržoves ir vaisius. Dar laukia vienas didelis moliūgas, nes per vėlai pasėjau, tai daugiau neužaugo
QUOTE(mamadonata @ 2012 10 16, 13:34)
Aš vakar ir dariau daržovių troškinį su vištienos krūtinėle. Grižau iš darbo, kai jau tamsu lauke, nuėjau į daržą, nieko nesimato... Cukinijas, morkas ir porą apgraibom susiradau ir parsinešiau namo. Žiūriu, vienos cukinijos galas gerai apvalgytas... Mūsų cucikas yra daržovinis, tai jau pasidarbavo... Och, kad vaikas taip mėgtų daržoves ir vaisius. Dar laukia vienas didelis moliūgas, nes per vėlai pasėjau, tai daugiau neužaugo
mamadonata, pavydziu jums avo darzo, kad kad moliugai paveluoti, bet savo...
Turbūt palaikysit mane nenormalia, bet nesu valgiusi moliūgo
Namie darže visada mama cukinijas augindavo ir pan, bet moliūgų nesam turėję
QUOTE(MO @ 2012 10 15, 21:48)
labuka,seniai girdeta
QUOTE(mandy333 @ 2012 10 16, 18:22)
QUOTE(MO @ 2012 10 15, 21:48)
labuka,seniai girdeta
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 16, 18:34)
Labuka
Miela matyti seniai girdėtas
Tik kur given444?
Negi tik man vienai patiko jos paklodės apie mitybą?
Vakar sportavom, pilvo presus jaučiam, o MB dar ir kojas nuo visokių 'varlyčių'
O šiandien tuoj varom į savo siaubą, šiandien ta data, lygiai 10
Iki.
Iki.
Sveikinu ABI su gerom naujienom
Given444, zaliavalgiu temoj pasirodo kartkartem, bet daug uzsiemus, kai darbas atsirado.... daug kas juk kaip voveres rate sukames, ir megina visus kampus apkuopt, visu nepamirst, visiems padet, ir galiausiai i save atsisukt. Sekmes jai, zinoma. O as turiu du didelius rugscius obuolius jau menesi ant spinteles ir vis galvoju va kiba reiks Given pyraga kepti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 16, 19:34)
Labuka
Tik kur given444?
Negi tik man vienai patiko jos paklodės apie mitybą?
O šiandien tuoj varom į savo siaubą, šiandien ta data, lygiai 10
Iki.
Iki.
Sveikinimai, didziuliai, didziuliai
tai va...kad ziauriai laiko viskam truksta, dziaugiuos pasportuoti galinti, negu prie kompo sedet
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 16, 19:05)
mamadonata, pavydziu jums avo darzo, kad kad moliugai paveluoti, bet savo...
ejau i parde moliugo..nupiepe bebuvo like... kiek isskrostu bus moliugu mieste o paksui ismetamu

Nedidelis jis mas mane - šiltnamis ir pusė aro daržas, bet visko užtenka, nes ir taip ne visada spėju prižiūrėt
QUOTE(lil'angel @ 2012 10 16, 20:13)
Turbūt palaikysit mane nenormalia, bet nesu valgiusi moliūgo
Namie darže visada mama cukinijas augindavo ir pan, bet moliūgų nesam turėję 
Normali, tik moliūgo nevalgius
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 16, 21:34)
Gražus jubiliejus
Sveikos,
Varva dabar
Nu kas dabar?
Nu geeras
nieko čia nenormalaus, vis tiek kažkada paragausi
man jeigu jaučiasi jo gabaliukai, tai ve, o orkaitėj kepti gabalai su prieskoniais išvis fe
bet jeigu smulkiau patarkuoji į bet kokį patiekalą, mmm
sveikaaaa
kaip gera tos atostogos, nors mini, ane
nuuu,kas per navynos?
pašnibždėk į až
Sveikinimai
Kaip siaubas?
Papildyta:
Sedindriuke, raportuoju apie kepinius.
Moliūgų pyrago nesusivaldžius jau vakar priragavau, nu nelabai man patiko, bet šiand jau visai kitoks skonis, kaip ir tavo bloge parašyta
tik aš nemėgstu, kad tokio tipo kepiniai būtų saldūs, tai viršų nesaldų padariau, o į padą medaus įdėjau, tai koks kontrastas gavosi
žinai, kitąsyk dėsiu gerokai daugiau moliūgų piurė, mažiau kiaušų ir galbūt pieno. ir padą būtinai nesaldų darysiu.
O duuoniukai tai.... greit jų neliko
nerealiai patiko
neradau sėmenų (paskui radau), tai vietoj jų dėjau smulkintus sėmenis. Abiejuose receptuose riešutų miltus pakeičiau pilno grūdo ruginiais miltais. Vienus užtepiau adžika,kitus apdėjau alyvuogėm, pabarsčiau sezamu,sėmenim, nu žiauuuriai skaniai suėjo,ypač su adžika, nes dariau tokią aštrią
Kepsiu dar ir vešiu mamai, nes ji dėl sveikatos daug ko negali valgyti, o čia jai sueis. Ačiū už receptą
Sekantys bus sklindžiai su varške ir cukinija, nebepamenu,tavo ar irri receptas, rods, tavo
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 16, 08:58)
Labas rytas,
MO nuvarvinai jogurtą?
gyvenimo prasmės klausimai kankino,
MO nuvarvinai jogurtą?
gyvenimo prasmės klausimai kankino,
Varva dabar
Nu kas dabar?
QUOTE(mamadonata @ 2012 10 16, 15:34)
Mūsų cucikas yra daržovinis,
Nu geeras
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 16, 18:05)
. kiek isskrostu bus moliugu mieste o paksui ismetamu :
QUOTE(lil'angel @ 2012 10 16, 19:13)
Turbūt palaikysit mane nenormalia, bet nesu valgiusi moliūgo :
nieko čia nenormalaus, vis tiek kažkada paragausi
QUOTE(mandy333 @ 2012 10 16, 20:22)
labuka,seniai girdeta
sveikaaaa
kaip gera tos atostogos, nors mini, ane
nuuu,kas per navynos?
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 16, 20:34)
šiandien tuoj varom į savo siaubą, šiandien ta data, lygiai 10
Sveikinimai
Papildyta:
Sedindriuke, raportuoju apie kepinius.
Moliūgų pyrago nesusivaldžius jau vakar priragavau, nu nelabai man patiko, bet šiand jau visai kitoks skonis, kaip ir tavo bloge parašyta
O duuoniukai tai.... greit jų neliko
Sekantys bus sklindžiai su varške ir cukinija, nebepamenu,tavo ar irri receptas, rods, tavo
Labuka,
ačiū mergaitės
Išranki aš filmams, tai toks tik nieko galiu paskyti, o kažkokio išskirtinio epizodo, kuris visam gyvenimui užstrigtų, tai ir nepamačiau
Šiandien be sporto likau, nors reikia ir noriu, bet MB dirba, taip jau išėjo ir nenoriu jo palikti užnugaryje.
MO, mano šunia irgi kerta daržoves, vaisius, tik duok. Žemuoges pati renkasi, aviečių kaulija nuo krūmo sode, laukia. Vynuoges net tas mūsų lietuviškas ima, tik turi išmauti jas iš skūrelių. O daržoves ima net raugintas: kopūstus, agurkus
O paprika bei morka myliamiausios.
ačiū mergaitės
Išranki aš filmams, tai toks tik nieko galiu paskyti, o kažkokio išskirtinio epizodo, kuris visam gyvenimui užstrigtų, tai ir nepamačiau
Šiandien be sporto likau, nors reikia ir noriu, bet MB dirba, taip jau išėjo ir nenoriu jo palikti užnugaryje.
MO, mano šunia irgi kerta daržoves, vaisius, tik duok. Žemuoges pati renkasi, aviečių kaulija nuo krūmo sode, laukia. Vynuoges net tas mūsų lietuviškas ima, tik turi išmauti jas iš skūrelių. O daržoves ima net raugintas: kopūstus, agurkus
VV, kokį žiūrėjot?
DĖl šuniuko, aš apakus
DĖl šuniuko, aš apakus
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 17, 20:32)
eina sau, man tokio vegetarisko ciuciko reiketu