QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 15, 21:52)
MO, tau didelis meškinas! : (jei ramiau bus su Mandy333 tai žinok tiek pat bendraujam kiek su tavim.... garuoja laikas ar kažkas... ai žodžiu... bet pasigirsiu per čia nes kitaip nesusisiekiam... 13-15 lapkričio į Veneciją palėksim su saviškiu )
p.s. kaip tik dar ruošiu sveikumynų porą blog'ui..vienas atradimas superinis.. anakardžių grietinė... ir dar grikių čipsai-traškučiai... tik tiesiog nespėju... ne vien prie kompo noris sėdėt...eisim žiūrėt Hankoką...
o šiaip mane nervina ta tamsuma.... bale bale... pamedituot reikia išmokt matyt...vidinės harmonijos.. reiks traukti kalėdines lemputes... man į jas taip gera žiūrėt būna.... labai gera į eglutę papuoštą tamsoj žiūrėt, kai ji papuošta būna.... laukiu
p.s. kaip tik dar ruošiu sveikumynų porą blog'ui..vienas atradimas superinis.. anakardžių grietinė... ir dar grikių čipsai-traškučiai... tik tiesiog nespėju... ne vien prie kompo noris sėdėt...eisim žiūrėt Hankoką...
o šiaip mane nervina ta tamsuma.... bale bale... pamedituot reikia išmokt matyt...vidinės harmonijos.. reiks traukti kalėdines lemputes... man į jas taip gera žiūrėt būna.... labai gera į eglutę papuoštą tamsoj žiūrėt, kai ji papuošta būna.... laukiu
Paguodei

jeeeetau, kaip fainaaaa

oi, lauksiu lauksiu naujų skanumynų

taip, ta tamsuma, drėgmė, šaltis...ir iš kur, žmogus, optimizmo turėsi... kol nešildo, jungiam šildomas grindis virtuvėj, vaikams vienintelis džiaugsmas visam bute, plaukioja ant jų kaip vandeny

QUOTE(lil'angel @ 2012 10 15, 21:53)
Kažkur skaičiau pasakymą, kad vėmimas po sporto, tai tingumas apleidžiantis kūną
aišku teiginys nelabai teisingas, bet linksmas užtat 

Sedindriukei, aišku, šitas posakis netinka, bet tame pasakyme yra tiesos. MB sakė šiand bėgdamas čiut neapsiv..mė, atsakiau, kad mažiau savaitgalį reikėjo ėst, sutiko, kad teisybę sakau

Papildyta:
Klausykit, prisidariau ką tik naminio jogurto (iš naminio pieno). Ar išeis man iš jo a la ricottą padaryt, kaip iš kefyro?