Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 15, 21:52)
MO, tau didelis meškinas!  :  (jei ramiau bus su Mandy333 tai žinok tiek pat bendraujam kiek su tavim.... garuoja laikas ar kažkas... ai žodžiu... bet pasigirsiu per čia nes kitaip nesusisiekiam... 13-15 lapkričio į Veneciją palėksim su saviškiu  )

p.s. kaip tik dar ruošiu sveikumynų porą blog'ui..vienas atradimas superinis.. anakardžių grietinė... ir dar grikių čipsai-traškučiai... tik tiesiog nespėju... ne vien prie kompo noris sėdėt...eisim žiūrėt Hankoką...

o šiaip mane nervina ta tamsuma.... bale bale... pamedituot reikia išmokt matyt...vidinės harmonijos.. reiks traukti kalėdines lemputes... man į jas taip gera žiūrėt būna.... labai gera į eglutę papuoštą tamsoj žiūrėt, kai ji papuošta būna.... laukiu

Paguodei lotuliukas.gif wub.gif 4u.gif nespėju skaipo įsijungt, kai nėra laiko prie jo sėdėt, kokia prasmė unsure.gif
jeeeetau, kaip fainaaaa bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

oi, lauksiu lauksiu naujų skanumynų wub.gif tiesa, man iki tavęs kaip iki mėnulio, neturiu kai kurių produktų, kuriuos tu dažnai naudoji, užsisakai internetu,bet neliūdžiu,pakeisiu kuo sveikesniais pakaitalais 4u.gif susidariau savaitės planą, kitaip niekad nieko neprisiruošiu.. balkone riogso didžiulė cukinija, moliūūūūgas, oi naudosim naudosim biggrin.gif
taip, ta tamsuma, drėgmė, šaltis...ir iš kur, žmogus, optimizmo turėsi... kol nešildo, jungiam šildomas grindis virtuvėj, vaikams vienintelis džiaugsmas visam bute, plaukioja ant jų kaip vandeny lotuliukas.gif buteliais šildom patalus, ech...

QUOTE(lil'angel @ 2012 10 15, 21:53)
Kažkur skaičiau pasakymą, kad vėmimas po sporto, tai tingumas apleidžiantis kūną  biggrin.gif  aišku teiginys nelabai teisingas, bet linksmas užtat  biggrin.gif

Sedindriukei, aišku, šitas posakis netinka, bet tame pasakyme yra tiesos. MB sakė šiand bėgdamas čiut neapsiv..mė, atsakiau, kad mažiau savaitgalį reikėjo ėst, sutiko, kad teisybę sakau biggrin.gif
Papildyta:
Klausykit, prisidariau ką tik naminio jogurto (iš naminio pieno). Ar išeis man iš jo a la ricottą padaryt, kaip iš kefyro? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Gal yra koks paprastesnis būdas atsisiųsti programėles? Nepavyksta man,tundrai, torentų parsisiųsti Labai noriu JM six pack. angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 10 15, 22:13)
Sveikos merginos  4u.gif Gal yra koks paprastesnis būdas atsisiųsti programėles? Nepavyksta man,tundrai, torentų parsisiųsti  Labai noriu JM six pack. angel_sadangel.gif

Nelabai galiu padėti blush2.gif
Kaip sekasi, seniai girdėta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 10 15, 19:53)
Kažkur skaičiau pasakymą, kad vėmimas po sporto, tai tingumas apleidžiantis kūną  biggrin.gif  aišku teiginys nelabai teisingas, bet linksmas užtat  biggrin.gif

iš tikro darbe buvo meetingas, o juos mėgstu tik dėl kavos normalios iš aparato o ne ir pakelio tos Instant... nu ka du puodeliai stiprios.... pllleeemmmm net dabar pagalvojus kad ryte geriu kava pusryciaudama...vimdo... jau kuri laika pastebejau kad NULIS emociju ta kava... gal tiesiog atejo laikas ir organizmas pasake... enough bent kuriam laikui.... ir tiek.... tauzinu vis bet reik pasidaryt tos prieskonines arbatos koncentrato..du metai nepasidarau biggrin.gif tai galesiu jaukiai kvapniai vakarot ir rytauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 15, 22:20)
iš tikro darbe buvo meetingas, o juos mėgstu tik dėl kavos normalios iš aparato o ne ir pakelio tos Instant... nu ka du puodeliai stiprios.... pllleeemmmm  net dabar pagalvojus kad ryte geriu kava pusryciaudama...vimdo... jau kuri laika pastebejau kad NULIS emociju ta kava... gal tiesiog atejo laikas ir organizmas pasake... enough bent kuriam laikui.... ir tiek....  tauzinu vis bet reik pasidaryt tos prieskonines arbatos koncentrato..du metai nepasidarau biggrin.gif tai galesiu jaukiai kvapniai vakarot ir rytauti biggrin.gif

Geras, nebesinori? bigsmile.gif Ir, kiek pamenu,toji iš aparato stipresnė už paprastą, gal dėl to taip nutiko g.gif Vajej, pavydu, ir aš norėčiau atsisakyt... šaunuolė 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 10 15, 20:12)

Papildyta:
Klausykit, prisidariau ką tik naminio jogurto (iš naminio pieno). Ar išeis man iš jo a la ricottą padaryt, kaip iš kefyro?  g.gif

Namini jogurta ryt pati, aisku ji gali nuvarvinti per merliuka bet turesi tirsta graikiska jogurta/arba turkiska biggrin.gif negadink...

o kefyra varvindavai saldyta ta prasme? tai geriau toliau varvink... namini jogurta suvartok taip.. wink.gif

moliugas, cukinija geriai! dar ryt leksiu i pasta tai tuo paciu tikrai parsitempsiu du moliugus nors namie du ir cukinija... bet pofik geriau namie stovi negu pardej kur i juos bukais zvilgsniais ziuri visi kaip i pramoga- tipo helouvyno skrodimui... pfff durniukai... o man tu ryzu vargsiuku gaila.... kiek skanumynu su jais....

vakar vistienos krutinele dariau su moliugo padazu: moliugo piure sublendinau kartu su cesnaku, ivariau kuoksta petrazoliu ir krapu, pipiru druskos, ir uzpyliau ant prakepusios krutineles gabaleliu. vsiooo pakaitinau viska, kad cesnako macnumas nueitu ir ka lapnojom. ai dar kol shutinosi i variau cukinijos kubikais pjaustytos... niam.. ir paprasta....
ps. del ingredientu klausk tik, nes pakaitalu tikrai galima rasti... 4u.gif
Atsakyti
Dabar po trenerių seminarus trankausi. Namie nebelieka jėgų pasportuoti. Greitai eisiu treneriaut. Bet po seminarų pasijaučiau silpnoka,kai ant jėgos pavarėm,tai,galvoju,prieš kitus treniruojant,reikia save labiau pastiprint,o tai gėda bus jei liežuvį iškabinsiu pirma kliečių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 10 15, 20:22)
Geras, nebesinori?  bigsmile.gif Ir, kiek pamenu,toji iš aparato stipresnė už paprastą, gal dėl to taip nutiko  g.gif Vajej, pavydu, ir aš norėčiau atsisakyt... šaunuolė  4u.gif  4u.gif

dabar net sutampe.... bet va uz tat turiu rasti greitai kvapnu pakaitala kavai... ryt ryte kd nepamirsciau kad as jos nenoriu o ijungus robota savo pasidarysiu is inercijos...

biggrin.gif buna ..ai va sugersiu sita pokeli ir vsio...o is tikro dar tame esme kad nusipirkau vietnamietiska kavos filtriuka... vamzdec.... biggrin.gif teks dar gert vis tiek biggrin.gif biggrin.gif bet jau pazanga butu jei popiet negerciau... gal ryte ir gerai dar.. biggrin.gif (cia priezasciu ieskau dar gert... prisigirsiu kad negersiu, o rytas uz vakara protingesnis biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(NIDA @ 2012 10 15, 20:26)
Dabar po trenerių seminarus trankausi. Namie nebelieka jėgų pasportuoti. Greitai eisiu treneriaut. Bet po seminarų pasijaučiau silpnoka,kai ant jėgos pavarėm,tai,galvoju,prieš kitus treniruojant,reikia save labiau pastiprint,o tai gėda bus jei liežuvį iškabinsiu pirma kliečių  lotuliukas.gif

Kaip tau pavydziu.... o tu trenerio licencija turi? Kokios treniruotes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 15, 23:28)
Kaip tau pavydziu.... o tu trenerio licencija turi? Kokios treniruotes?  smile.gif

Jėgos aerobika,klasikinė,stepas ir pilatesas. jau licencijuota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 15, 22:25)
Namini jogurta ryt pati, aisku ji gali nuvarvinti per merliuka bet turesi tirsta graikiska jogurta/arba turkiska biggrin.gif negadink...

o kefyra varvindavai saldyta ta prasme? tai geriau toliau varvink... namini jogurta suvartok taip.. wink.gif
helouvyno skrodimui... pfff durniukai...
vakar vistienos krutinele dariau su moliugo padazu:

kad žinok prisidariau daug, vienintelė valgau šeimoj, tai gal bandysiu pasidarytl g.gif
lotuliukas.gif tikrai durniukai lotuliukas.gif doh.gif
ėjjjjj, kaip skaniai nuskambėjo wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 15, 22:28)
(cia priezasciu ieskau dar gert... prisigirsiu kad negersiu, o rytas uz vakara protingesnis

lotuliukas.gif dabar prisigyrei, tai aneikaip gert negali drinks_cheers.gif

QUOTE(NIDA @ 2012 10 15, 22:32)
Jėgos aerobika,klasikinė,stepas ir pilatesas. jau licencijuota  biggrin.gif

vau, sveikinu 4u.gif lauksim įspūdžių, kaip seksis vesti užsiėmimus bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
MO nuvarvinai jogurtą? biggrin.gif
Aš kavos išgėrus su evaparuotu pienu (na skonis kondensovkės, bet su mažiau cukraus ir riebalų; light versija žodžiu)... krato šaltis.... naktį ilgai neužmigau, gyvenimo prasmės klausimai kankino, ryte 5 prabudau kažkiek numigusi, dušan karštan lindau, nepadėjo..einu su fenu galvą džiovinti tai už apykaklės kišiu kad pašildytų biggrin.gif
Šiandien jamu off tai į paštą tai moliūgą nusipirkti, tai cepelinų jų laukiantiems bent porą padaryt, ir kt veiklos...

geros dienikės!

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o aš šiandien vietoj pusryčių six packą tobulinau biggrin.gif
O dabar švenčiu savo work outą rolleyes.gif

Prisitepiau sumuštinukų su savo kepta duona/pjaustytu svog. laišku/didele salota. essen.gif essen.gif
Atsakyti