QUOTE(irmulia @ 2012 10 12, 21:09)
dėl būtino poilsio , S - pilnai pritariu
kūnas iš karto pajunta, ir raumenys lyg iš naujo atsigauna
na šaunuolis, kad taip pasistengė, man iš vis labai gražu žiūrėti, kai vyras virtuvėje sukinėjasi, o dar smagiau maistą ruošti kartu - kažkaip kitaip tada valgosi
tai sakai, TB patiko croc'cake'o mintis
- gerai, aš jau suku idėjas kaip vegetarinį variantą padaryti ir kaip išsisukti be tos duonos...

Papildyta:
neslėpsiu, kaip ir su sportu reikia susidraugauti, taip ir su ta pačia mityba - tiesiog palaipsniui įsiskiepyti
jei su sportu susitvarkai, tai ir su mityba laikui bėgant susidorosi 

na šaunuolis, kad taip pasistengė, man iš vis labai gražu žiūrėti, kai vyras virtuvėje sukinėjasi, o dar smagiau maistą ruošti kartu - kažkaip kitaip tada valgosi

tai sakai, TB patiko croc'cake'o mintis

Papildyta:
neslėpsiu, kaip ir su sportu reikia susidraugauti, taip ir su ta pačia mityba - tiesiog palaipsniui įsiskiepyti

einu miegot... prisidėliojau rytdienai porytdienai receptų.. galva skauda nuo viejų darbo dienų ir aišku ja skauda nuo nedagerto vandens kiekio, t.y. dehidratacijos, o arbata nebetelpa jau...
mhm naminės tortilijos gal tiktų ar sluoksnius užpilti avižinių dribsnių/speltos dribsnių/ryžių dribsnių sluoksniu... ? (aišku pamaišius tarkim su kokosų aliejumi ,bei prieskoniais pikantiškais, mėsiškais..)
einu miegot varlinėt užteks....
Labanakt!
p.s. aš kai pradėjau sportą daryti, tai buvo pradžia su kcal skaičiavimu... aišku tai veikė... bet nu visa laika neskaiciuosi, o ir atejo faze, kad apie maista jau suzinojau pakankamai, tada sakiau va griztu i vezes nors ir nebadavau tikrai, tik skaiciuodavau, kad priverte pamatyt porcijas ar kazkas pan... briedas zodziu... intuiityviai valgiau, saikingai, nors megeja jaustis pilnai pavalgius o ne nedavalgyt

okei labanaktis