Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(irmulia @ 2012 10 12, 21:09)
dėl būtino poilsio , S - pilnai pritariu  drinks_cheers.gif  kūnas iš karto pajunta, ir raumenys lyg iš naujo atsigauna  thumbup.gif

na šaunuolis, kad taip pasistengė, man iš vis labai gražu žiūrėti,  kai vyras virtuvėje sukinėjasi, o dar smagiau maistą ruošti kartu - kažkaip kitaip tada valgosi  wub.gif  biggrin.gif

tai sakai, TB patiko croc'cake'o  mintis  biggrin.gif  - gerai, aš jau suku idėjas kaip vegetarinį variantą padaryti ir kaip išsisukti be tos duonos...  g.gif  biggrin.gif
Papildyta:
neslėpsiu, kaip ir su sportu reikia susidraugauti, taip ir su ta pačia mityba - tiesiog palaipsniui įsiskiepyti  mirksiukas.gif  jei su sportu susitvarkai, tai ir su mityba laikui bėgant susidorosi  mirksiukas.gif

einu miegot... prisidėliojau rytdienai porytdienai receptų.. galva skauda nuo viejų darbo dienų ir aišku ja skauda nuo nedagerto vandens kiekio, t.y. dehidratacijos, o arbata nebetelpa jau...
mhm naminės tortilijos gal tiktų ar sluoksnius užpilti avižinių dribsnių/speltos dribsnių/ryžių dribsnių sluoksniu... ? (aišku pamaišius tarkim su kokosų aliejumi ,bei prieskoniais pikantiškais, mėsiškais..)

einu miegot varlinėt užteks....

Labanakt!

p.s. aš kai pradėjau sportą daryti, tai buvo pradžia su kcal skaičiavimu... aišku tai veikė... bet nu visa laika neskaiciuosi, o ir atejo faze, kad apie maista jau suzinojau pakankamai, tada sakiau va griztu i vezes nors ir nebadavau tikrai, tik skaiciuodavau, kad priverte pamatyt porcijas ar kazkas pan... briedas zodziu... intuiityviai valgiau, saikingai, nors megeja jaustis pilnai pavalgius o ne nedavalgyt biggrin.gif saldumynu jokiu nebuvo tose kcal... atrode zodis kas saldu tas blogai ir pan... tik su laiku atejo supratimas nauda nenauda..o dabar su treniruotem kai zinau kad daug ka galiu padaryti savo kune, ZVENGIU is saves kad viena valgau savo kepinius, o patikekit jie daznai sueina per pora dienu..ir tikrai ne uz pagrindini maista, bet vis tiek su protu, tai net pati stebiuos kad apejau savo sistema ir man tai veikia... tpu tpu tpu... palaipsniui.. ismeginti ant saves reikejo... ir dabar tai ta tai ta meginu gaunas nes paprasciausiai organizmas tai nori tai nenori... bemilte mityba ir neperdirbti produktai prasidejo nuo paleo mitybos ir clean eating principu... bet paleo nepavezu nes mesos na nepajegiu kirst, nenoriu, fee.... nepritariu tam vegetarizmui, kai kemsami makaronai ir picos su darzovem.... vegetaru pilna nesveiku... kitos etiketes ir ne man.. tiesiog trumpai drutai, save suprasti iki galo nepavyks niekada, bet is dalies suprasti yra sioks toks ir menas, gal ir apgaule kazkiek, kol sugebi pajausti, bet viskas imanoma.... as dideliu net mokslu to nepavadinciau, nes man taip naturalu jau atrodo kad net kvailai jauciuosi kazkam turedama aiskinti kaip dievinu darzoves ir kaip tai yra universalu biggrin.gif

okei labanaktis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 12 spalio 2012 - 22:33
QUOTE(Smash @ 2012 10 12, 17:00)

Overlook, kazkada seniai bandziau pagal Tifanny sportuoti, bet nezinau, man nepatiko, labai greitai reikedavo sukiotis, kazkaip net juosmeni surakindavo. Bet gal tuo metu as labai slabna buvau, nezinau. Nors perejus prie JM, ir BR kur dar didesnis intesnyvumas niekada tokiu duranciu skausmu nejauciau  rolleyes.gif

Man tiffany primena zumbą kažkuo, daug tas pas ją visko ir baleto pamokų , ir bokso treniruočių biggrin.gif Va savaitę atsportavau, oi kaip jaučiasi blush2.gif Norėčiau pabandyt ir tą Six packą, bet pirmiau reikia susidraugaut su atsisiuntimu, nes niekaip nesigauna biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, prisiduodu jau po šiandienos sporto thumbup.gif Grįžau, po merginų patarimų, prie Level 1, darysiu šį level dar lygiai dvi savaites. Savaitgalį nesportavau, tai šiandien ėjosi kaip iš pypkės. bigsmile.gif Matyt tikrai yra gerai maža pertrauka be sporto. rolleyes.gif nes organizmas pailsi, pratimus daug lengviau atlikti buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 15 spalio 2012 - 13:13
sveikos, jungiuosi i jusu bury. pribrendau sportui ir as.
po dvieju gimdymu svajoju apie savo senaja figura, taigi nusprendziau pradet su JM 30 dienu programa. kaip supratu ten tie 3 leveliai, juos reik daryt kiekviena po 10 dienu ar ne?
padarius JM dar pasukau lanka ir padariau pratimukus savo sonines lasinukams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cheeky-monkey: 15 spalio 2012 - 15:11
drinks_cheers.gif Sveika prisijungus
Kaip smagu, kad vis daugiau moterų užsikrečiai sportu thumbup.gif
Atsakyti
Labas cheeky-monkey sportuok kartu su mumis, greitai meilės rankenos dings!

O man šiandieną prasidėjo antras mėnuo insanity (a.k.a. žiaurus šiknos spardymas), nu tokia jaučiuos pavargus, vis sustabdydavau treniruotę, va ką reiškia pereiti prie antro lygio, o jau laikiau save gana ištverminga biggrin.gif

Šiandien sportuoju sportuoju išsijuosus, tai žiūriu net langai kambary aprasojo, o nuo pačios kūno garas ėjo, prieš šviesą matėsi, tai net nežinau, arba tai nuo labai intensyvios mankštos, arba jau laikas Vilniaus energijai šildymo sezoną pradėti biggrin.gif

Ar sportuojat moteriškės? Neaptingot, nenugalimai besiartinant šaltajam sezonui? biggrin.gif Žiūriu vis daugiau ir daugiau čia renkasi rudeniop, tuoj visos temoj netilpsim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 10 15, 17:12)
Labas cheeky-monkey sportuok kartu su mumis, greitai meilės rankenos dings!

O man šiandieną prasidėjo antras mėnuo insanity (a.k.a. žiaurus šiknos spardymas), nu tokia jaučiuos pavargus, vis sustabdydavau treniruotę, va ką reiškia pereiti prie antro lygio, o jau laikiau save gana ištverminga  biggrin.gif

Šiandien sportuoju sportuoju išsijuosus, tai žiūriu net langai kambary aprasojo, o nuo pačios kūno garas ėjo, prieš šviesą matėsi, tai net nežinau, arba tai nuo labai intensyvios mankštos, arba jau laikas Vilniaus energijai šildymo sezoną pradėti biggrin.gif 

Ar sportuojat moteriškės? Neaptingot, nenugalimai besiartinant šaltajam sezonui?  biggrin.gif  Žiūriu  vis daugiau ir daugiau čia renkasi rudeniop, tuoj visos temoj netilpsim  bigsmile.gif

lil'angel, garavimas, aprasojimas pažįstama biggrin.gif visada taip biggrin.gif
aš ką tik po sporto, rankikės nukris, šiknikė... ai ..čiut nepersivėmiau atsiprašant.... nu išsiprakaitavau biggrin.gif jėga užtai savijauta biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 15, 20:45)
aš ką tik po sporto, rankikės nukris, šiknikė... ai ..čiut nepersivėmiau atsiprašant.... nu išsiprakaitavau biggrin.gif jėga užtai savijauta biggrin.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sveikos 4u.gif
Peržiūrėjau šiand keistaipaprasta, irri blogus, imsimės sveikumynų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ekspertės pasakykit man, esu plona, kmi gal 19, bet turiu apatinį pilvuką gan nemažą ir love handles jau ryškėja schmoll.gif Per kiek laiko galima tikėtis rezultatų sportuojant 5 dienas į savaitę? Aišku nesitikiu, kad per mėnesį, bet po kokių 4-5 jau galima tikėtis apčiuopiamų rezultatų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2012 10 15, 21:29)
Ekspertės pasakykit man, esu plona, kmi gal 19, bet turiu apatinį pilvuką gan nemažą ir love handles jau ryškėja  schmoll.gif Per kiek laiko galima tikėtis rezultatų sportuojant 5 dienas į savaitę? Aišku nesitikiu, kad per mėnesį, bet po kokių 4-5 jau galima tikėtis apčiuopiamų rezultatų? smile.gif

Jeigu reguliariai sportuosi, sveikai maitinsies, be abejonės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 10 15, 19:04)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikos  4u.gif
Peržiūrėjau šiand keistaipaprasta, irri blogus, imsimės sveikumynų  drinks_cheers.gif

MO, tau didelis meškinas! 4u.gif (jei ramiau bus su Mandy333 tai žinok tiek pat bendraujam kiek su tavim.... garuoja laikas ar kažkas... ai žodžiu... bet pasigirsiu per čia nes kitaip nesusisiekiam... 13-15 lapkričio į Veneciją palėksim su saviškiu biggrin.gif )

p.s. kaip tik dar ruošiu sveikumynų porą blog'ui..vienas atradimas superinis.. anakardžių grietinė... ir dar grikių čipsai-traškučiai... tik tiesiog nespėju... ne vien prie kompo noris sėdėt...eisim žiūrėt Hankoką...

o šiaip mane nervina ta tamsuma.... bale bale... pamedituot reikia išmokt matyt...vidinės harmonijos.. reiks traukti kalėdines lemputes... man į jas taip gera žiūrėt būna.... labai gera į eglutę papuoštą tamsoj žiūrėt, kai ji papuošta būna.... laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 15 spalio 2012 - 20:54
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 15, 20:45)
lil'angel, garavimas, aprasojimas pažįstama biggrin.gif visada taip biggrin.gif

Kažkur skaičiau pasakymą, kad vėmimas po sporto, tai tingumas apleidžiantis kūną biggrin.gif aišku teiginys nelabai teisingas, bet linksmas užtat biggrin.gif
Atsakyti