QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 22, 20:41)
nu MO jauti vyriska kvapa, jauti
as ispampau nuo darzoviu ir kiausiniu misinio ant keptuves paskleisto ir iskepto

nu bilekaip skanu Simply the best.... nes pries tai gyme buvau dariau FUNK workouta apaciai.
http://www.youtube.c...4&feature=share paskui namo sumasciau reik parbegt ratais kvadratais..tai i kalniuka bezdinejau 18 minuciu....

kaifas po keturiu dienu NULIO veiksmo (net neuzskaitau kad sportinau du kartus po cardio trefke), lova, saldytuvas, ir desines bicepsas dirbo tik

ir zandikauliu raumenys
Iš toloooo
Jejjj, patinka man tokios treniruotės, labai labai

Tik man baisu į tą šokinėjantį su štanga juodulį žiūrėt, rrrr, gi taip labai kelių sąnariai drožiasi, ane?
Išvis kai vienas žmogus man parodė, kaip taisyklingai daryt pritūpimus, įtūpstus, man fobija pasireiškė tų sąnarių drožimo

Pasirodo, netaisyklingai dariau, o pritūpimus išvis reik daryt, kad išlaikytum 90 laipsnių kampą, kelias išvis į priekį nepaeitų, nugi taigi, nemoku liksvaros išlaikyt, greitas plumpt garantuotas

MB sakė, yra kžk prietaisas kai kuriuose klubuose, prilaikantis koją,kad taisyklingai pritūpimus darytum ir nekristum atgal.
O kodėl kardio neužskaitai
Ties, skaičiau apie ant viršaus užvalgytą kopūstą ir jau iškart supratau, kokia bus baigtis...

vargšiukė
Papildyta:
Apakinta tavo, S, sveiko gyvenimo būdo, išsikepiau tokį marmalų, kū turėjau, tū sudėjau, esmė dauuug moliūgo, nugi skystoks gavosi, bet bus čiki ryt pietums

skonis lb geras gavos dėl maltų naminių prieskonių mišinio