Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 21, 11:27)
Labuka,
eina sau, kaip įdomiai, nemačiau dar tokios treniruotės bigsmile.gif
http://www.youtube.c...h?v=NLMm0yIscqU

Mhm Bosu universalu, bet prisigalvot ir be jo galima nes kiekvieno irangos neprisipirkti o ir oi kaip nepigus daiktai biggrin.gif
Atsakyti
Esat kas bandę gal kojų programas pagal Goltis?
http://www.youtube.c...feature=related

Peržiūrėjau jo seminarą, sakė keliams irgi gali padėti. Babytes nuo lovos pakelia.
Nu įdomu pasidarė, negaliu. Reiktų gal pabandyt smile.gif
Yra rolikas, kur sportininkai šitą daro, tai oi oi kaip sunku jiems. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(NIDA @ 2012 10 19, 12:59)
Kad ir pvz mano draugui liepe darant lenta(kai stovi atsispaudimo pozoj tik ant alkuniu) laikyt pakelus galva-ziuret i prieki,

Nu čia tai siaubas doh.gif
Man kažkaip atrodė, kad jau šitą auksinę taisyklę žino visi. Pasirodo ne. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 10 22, 01:01)
Esat kas bandę gal kojų programas pagal Goltis?
http://www.youtube.c...feature=related

Peržiūrėjau jo seminarą, sakė keliams irgi gali padėti. Babytes nuo lovos pakelia.
Nu įdomu pasidarė, negaliu. Reiktų gal pabandyt smile.gif
Yra rolikas, kur sportininkai šitą daro, tai oi oi kaip sunku jiems. doh.gif
Papildyta:

Nu čia tai siaubas  doh.gif
Man kažkaip atrodė, kad jau šitą auksinę taisyklę žino visi. Pasirodo ne. doh.gif

Kas tokiam pratime sudetinga-tai,kad blauzdos turi buti lygiai statmenai grindim,kaip ikaltos. O ne maskatuotis visaip.Pas ji bent pradzioj gerokai maskatuojasi. (Ir atkreipkit demesi,kad kulnai butinai ant paaukstinimo.) As kazkada darydavau tokius pritupimus,klaida dariau,kad keliai nestabiliai maskatavosi stojantis.Baisiai skaudedavo po to kelio sanarius. Negalejau net laiptais uzlipti. Po to su treneriu issiaiskinom del ko.darant taisyklingai keliai buvo patenkinti.

Baisiausia,kad tos auskines taisykles nezinojo gydantis asmuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 22 spalio 2012 - 07:32
QUOTE(NIDA @ 2012 10 22, 08:31)
Kas tokiam pratime sudetinga-tai,kad blauzdos turi buti lygiai statmenai grindim,kaip ikaltos.

Na, nelabai tai sunku jei kojos treniruotos.
Ten berniukas vargšas iš salės paimtas. Jam nepavydžiu doh.gif

Pamenu kai buvau jėgos pratimų seminare, tai ten darėm ne pritūpimus, o viena koja lenkiasi (kelias neiškrenta), kita koja atgal. Nu ir spuokliuoji, nusileidi, pasikeli - kokį milijoną kartų lotuliukas.gif Laaaabai sunkios kojos buvo kitą dieną. lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 10 22, 12:17)
Na, nelabai tai sunku jei kojos treniruotos.
Ten berniukas vargšas iš salės paimtas. Jam nepavydžiu doh.gif

Pamenu kai buvau jėgos pratimų seminare, tai ten darėm ne pritūpimus, o viena koja lenkiasi (kelias neiškrenta), kita koja atgal. Nu ir spuokliuoji, nusileidi, pasikeli - kokį milijoną kartų lotuliukas.gif  Laaaabai sunkios kojos buvo kitą dieną.  lotuliukas.gif

Čia tie tokie kaip lunge pulses? Tik, neištiesi kojų iki galo (nežinau, kaip tie pratimai lietuviškai)? Rimtas pratimas, man po jo kojos irgi sunkiai vaikšto biggrin.gif Dar patinka squat pulses, tai irgi šlaunų vidinės pusės kitą dieną kaip su kočėlu išvanotos blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 10 22, 15:25)
Laba diena!  tongue.gif

Ooo kas į šeimą pargrįžo. Mergaitės jau svarstė, ar nekalei čia mums izmienos lotuliukas.gif
Atsakyti
ooo jeeezzzz kokie zmogai grizo biggrin.gif pas moteru pulka biggrin.gif
Atsakyti
Aha ziuriu, kad cia jau visas pulkas pas jus. Saunu kuo daugiau tuo linksmiau biggrin.gif
Atsakyti
Labu,
Nu jep, aš kap nujausdama inlendu, kai mūsų vyras grįža clap.gif clap.gif
Gyti, pasakokis,kaip einasi? bigsmile.gif
Atsakyti
nu MO jauti vyriska kvapa, jauti biggrin.gif

as ispampau nuo darzoviu ir kiausiniu misinio ant keptuves paskleisto ir iskepto biggrin.gif nu bilekaip skanu Simply the best.... nes pries tai gyme buvau dariau FUNK workouta apaciai. http://www.youtube.c...4&feature=share paskui namo sumasciau reik parbegt ratais kvadratais..tai i kalniuka bezdinejau 18 minuciu.... biggrin.gif kaifas po keturiu dienu NULIO veiksmo (net neuzskaitau kad sportinau du kartus po cardio trefke), lova, saldytuvas, ir desines bicepsas dirbo tik biggrin.gif ir zandikauliu raumenys biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 10 22, 20:41)
nu MO jauti vyriska kvapa, jauti biggrin.gif

as ispampau nuo darzoviu ir kiausiniu misinio ant keptuves paskleisto ir iskepto biggrin.gif nu bilekaip skanu Simply the best.... nes pries tai gyme buvau dariau FUNK workouta apaciai. http://www.youtube.c...4&feature=share  paskui namo sumasciau reik parbegt ratais kvadratais..tai i kalniuka bezdinejau 18 minuciu.... biggrin.gif kaifas po keturiu dienu NULIO veiksmo (net neuzskaitau kad sportinau du kartus po cardio trefke), lova, saldytuvas, ir desines bicepsas dirbo tik biggrin.gif ir zandikauliu raumenys biggrin.gif

Iš toloooo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jejjj, patinka man tokios treniruotės, labai labai thumbup.gif Tik man baisu į tą šokinėjantį su štanga juodulį žiūrėt, rrrr, gi taip labai kelių sąnariai drožiasi, ane?
Išvis kai vienas žmogus man parodė, kaip taisyklingai daryt pritūpimus, įtūpstus, man fobija pasireiškė tų sąnarių drožimo doh.gif Pasirodo, netaisyklingai dariau, o pritūpimus išvis reik daryt, kad išlaikytum 90 laipsnių kampą, kelias išvis į priekį nepaeitų, nugi taigi, nemoku liksvaros išlaikyt, greitas plumpt garantuotas doh.gif MB sakė, yra kžk prietaisas kai kuriuose klubuose, prilaikantis koją,kad taisyklingai pritūpimus darytum ir nekristum atgal.
O kodėl kardio neužskaitai bigsmile.gif nono.gif
Ties, skaičiau apie ant viršaus užvalgytą kopūstą ir jau iškart supratau, kokia bus baigtis... doh.gif vargšiukė 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Apakinta tavo, S, sveiko gyvenimo būdo, išsikepiau tokį marmalų, kū turėjau, tū sudėjau, esmė dauuug moliūgo, nugi skystoks gavosi, bet bus čiki ryt pietums biggrin.gif thumbup.gif skonis lb geras gavos dėl maltų naminių prieskonių mišinio wub.gif
Atsakyti