Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos 4u.gif Vasarą pratinginiavau blush2.gif Bet kitą vasarą tikrai žadu pasitikt geresnių formų ax.gif Startuosiu Rugsėjį, dabar vakarais apšilimus darau, kad po truputį įsivažiuoti biggrin.gif Kol kas parsisiunčiau Brazil Butt Lift, nes didžiausią nepatogumą man kelia nežymus, bet visgi celiulitas ant šlaunų doh.gif Tikiuosi pavyks sustiprinti kojas 4u.gif Noriu paklaust, ar sportuojat per mėnesines? Aš anksčiau sporto vengiau, bet dabar galvoju, gal dieną-dvi jo vengt, o vėliau jau galima rolleyes.gif

Gal galit plačiau papasakot apie Insanity? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Riobe @ 2012 08 27, 13:51)
Sveikos 4u.gif Vasarą pratinginiavau blush2.gif Bet kitą vasarą tikrai žadu pasitikt geresnių formų ax.gif Startuosiu Rugsėjį, dabar vakarais apšilimus darau, kad po truputį įsivažiuoti biggrin.gif Kol kas parsisiunčiau Brazil Butt Lift, nes didžiausią nepatogumą man kelia nežymus, bet visgi celiulitas ant šlaunų doh.gif Tikiuosi pavyks sustiprinti kojas 4u.gif Noriu paklaust, ar sportuojat per mėnesines? Aš anksčiau sporto vengiau, bet dabar galvoju, gal dieną-dvi jo vengt, o vėliau jau galima rolleyes.gif

Gal galit plačiau papasakot apie Insanity? blush2.gif

Sveika smile.gif Insanity tai yra 63dienu trukmes auksto intensyvumo treniruociu programa. Jai nereikia jokiu papildomu priemoniu, uztenka savo kuno svorio smile.gif na is pradziu sportuoji 4savaites pagal programas, kurios trunka apie 40 min (6kart per savaite), po to recovery week, na ir po to antras menuo, kai treniruotes pasunkeja ir pailgeja apie valanda). treniruotes nuo pat pradziu tikrai labai intensyvios, bet man labai patinka. insanity skelbia, kad tai pati sunkiausia kadanors pasirodziusi treniruociu programa, tai zinok gal ir tiesa biggrin.gif bent jau is tu, kurias as esu bandziusi, tai be abejones sunkiausia, bet man labiausiai ir patikusi kazkodel smile.gif gal kad matai rezultatus, kai matai, kad kaskarta kazkokiu pratimu gali atlikti daugiau arba atlikti geriau smile.gif
Atsakyti
Visada sportuoju per mėnesines, kažkaip man jos jokio nepatogumo nesukelia, nes naudoju tamponus, su paketais nebūtų faina sportuoti schmoll.gif bet čia turbūt kiekvienai skirtingai smile.gif
Anąsyk domėjausi Insanity Asylum, tai susidariau įspūdį, kad šiuo metu ta programa pati sunkiausia (P.S. dabar lyg išėjo neseniai, ar greitai išeis Asylum Vol. 2) showoff.gif tik ten trukmė 30 dienų ir praktiškai be išeiginių o ir pratimai tokie tikrai uch! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 08 27, 15:42)
Visada sportuoju per mėnesines, kažkaip man jos jokio nepatogumo nesukelia, nes naudoju tamponus, su paketais nebūtų faina sportuoti  schmoll.gif bet čia turbūt kiekvienai skirtingai  smile.gif
Anąsyk domėjausi Insanity Asylum, tai susidariau įspūdį, kad šiuo metu ta programa pati sunkiausia (P.S. dabar lyg išėjo neseniai, ar greitai išeis Asylum Vol. 2)  showoff.gif tik ten trukmė 30 dienų ir praktiškai be išeiginių o ir pratimai tokie tikrai uch!  biggrin.gif

tai ka ruosiesi daryti pabaigus insanity? kartosi ta pacia ar asylum? ax.gif o gal dar kazka kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(takimu @ 2012 08 27, 16:46)
tai ka ruosiesi daryti pabaigus insanity? kartosi ta pacia ar asylum?  ax.gif o gal dar kazka kita  smile.gif

Tikrai kartosiu, nes labai patiko smile.gif dar kai kuriuos pratimus netobulai atlieku, o ir pertraukas kartais ilgesnes pasidarau, nei 30sec., jaučiu, kad dar turiu kur tobulėti ax.gif o su asylum kažin ar pavyktų man bute , kiek mačiau, ten labai daug šuolių, išdaužyčiau visas lempas ir kaimynus iš proto išvaryčiau biggrin.gif o jau po antro karto žiūrėsiu, galima daryti hibridus Insanity\P90x arba Insanity\Insanity Asylum, bet velniai žino, gal kartosiu trečiąkart rolleyes.gif
Man kaip ir tau kūnas sutvirtėjo, bet dar toks čiut lašinukas yra, kurio būtinai nusikratysiu biggrin.gif O ką tu planuoji pabaigus visą programą? bigsmile.gif Šaunu, kad nepasidavei ir eini iki galo! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 08 27, 16:42)
Tikrai kartosiu, nes labai patiko  smile.gif  dar kai kuriuos pratimus netobulai atlieku, o ir pertraukas kartais ilgesnes pasidarau, nei 30sec., jaučiu, kad dar turiu kur tobulėti  ax.gif  o su asylum kažin ar pavyktų man bute , kiek mačiau, ten labai daug šuolių, išdaužyčiau visas lempas ir kaimynus iš proto išvaryčiau  biggrin.gif o jau po antro karto žiūrėsiu, galima daryti hibridus Insanity\P90x arba Insanity\Insanity Asylum, bet velniai žino, gal kartosiu trečiąkart  rolleyes.gif
Man kaip ir tau kūnas sutvirtėjo, bet dar toks čiut lašinukas yra, kurio būtinai nusikratysiu  biggrin.gif O ką tu planuoji pabaigus visą programą?  bigsmile.gif  Šaunu, kad nepasidavei ir eini iki galo!  4u.gif

as irgi kartosiu insanity bigsmile.gif man dar irgi yra kur tobuleti smile.gif ypac tu visu push-ups is max plyo ! power push-ups, squat push-ups, banance push-ups ar dar ten kokie yra man prasciausiai sekas... blush2.gif o kaip tau su prisispaudimais? smile.gif kas tau sunkiausia? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smarki @ 2012 08 27, 09:46)
sveikos smile.gif turiu klausimą - kur yra Jillian Michels programa - 6 weeks six pack. Pagal nuorodą man atsisiuntė tik 2 lygiai. Taip ir turi būti? Aš kažkodėl įsivaizdavau, kad čia bus 6 savaitės ir kiekvieną savaitę po naują lygį? labai ačių už konsultaciją smile.gif

Sveika,
man šios programos jau dvi savaitės. Tai pirmas tris savaites reikia daryti pirmą lygį, po to kitas tris savaites- antrą.
Papildyta:
QUOTE(lil'angel @ 2012 08 27, 17:42)
Visada sportuoju per mėnesines, kažkaip man jos jokio nepatogumo nesukelia,

drinks_cheers.gif aš taip pat, dar ir pilvą mažiau maudžia pasportavus.
Atsakyti
QUOTE(takimu @ 2012 08 27, 12:32)

Papildyta:
Laba, pas mane irgi du lygiai smile.gif taip ir turi buti smile.gif
Papildyta:
beja, Sedindriuke[COLOR=red], tavo blogas tiesiog super  thumbup.gif visus receptus perverciau, ir daug ka zadu ismegint :)Taves ikvepta nusipirkau avinzirniu miltu smile.gif pries tai niekur net nebuvau girdejus apie tokius (nors avinzirniai man labai patinka ). tai labai patiko, nors is baltu ir mazai kazka gamindavau, bet dabar stengsiuos is viso nenaudot smile.gif

Aciu aciu blush2.gif pati vakar ismeciau visa 1,5 kg aviznirniu miltu ba supelijo sonas popierinio maiselio ir vsio... nu kaip susinervijau... nepakenciu maisto metimo... isgyvensiu biggrin.gif

Niu merginos jus duodat sauniai smile.gif Mandy333 pas mumis ase su Insanity, praejusi kryziaus kelius smile.gif O jus sauniai tvarkotes ir motyvuojates ir smile.gif Beje kaip sakant nauji kailiai i grupele atejo ir dar ateina pasigirti, kad va jau kiek laiko sportuoja ir pan smile.gif Na saunuma!

Vici, Irmualia, tinute84, jurgita-d, MO, Mandy333, Zoory, Smash, kaip jus laikotes? smile.gif (p.s sorry jei ka pamirsau is senbuviu... o pamirsau tai jauciu tikrai...) doh.gif
Atsakyti
Sedindriuke,
Buvom sveciuose savaitgali.Vakar velai tik grizom.Tai siandien toks kaip ir tikras laisvadienis pries darbinga savaite. Si savaitgali labai blogai tiek su sportu tiek su maistu (sveciuose sunku ir nepatogu kazko nevalgyti,atsisakyti).Nuo ryt vel griztu i doros kelia. Na tiksliau jau nuo siandien su mityba,o nuo ryt ir su sportu.
Na bet jau oras siandien tai ka as zinau..Tikras ruduo, ne kitaip...
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2012 08 27, 17:11)
Sedindriuke,
Buvom sveciuose savaitgali.Vakar velai tik grizom.Tai siandien toks kaip ir tikras laisvadienis pries darbinga savaite. Si savaitgali labai blogai tiek su sportu tiek su maistu (sveciuose sunku ir nepatogu kazko nevalgyti,atsisakyti).Nuo ryt vel griztu i doros kelia. Na tiksliau jau nuo siandien su mityba,o nuo ryt ir su sportu.
Na bet jau oras siandien tai ka as zinau..Tikras ruduo, ne kitaip...

Jurgita-d, saunuole smile.gif o orai.... mama mia kojines vilnones... vakar prie upes BBQ su adijalu apsisukus sedejau ir kavos puoda nusitverus..o gelia saltis.o lyja dabar.... per kaulus eina drtegme... ryt 18 pranese silumos... net nekertu per kuria puse jin cia ateis kai siandien ruduo juodas...

SOWELU, daryk atskiroms kuno dalims treniruotes. Cardio mazai. Apie Insanity negalvok - ne tau ji. Raumenukai ant nykimo ribos tuoj bus. Sorry..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 27 rugpjūčio 2012 - 18:55
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 08 27, 18:19)
Vici, Irmualia, tinute84, jurgita-d, MO, Mandy333, Zoory, Smash, kaip jus laikotes? smile.gif (p.s sorry jei ka pamirsau is senbuviu... o pamirsau tai jauciu tikrai...)  doh.gif

Laba, gerai, atostogauju, pagaliau thumbup.gif Sportai tvarkoje, mityba irgi, aciu, kad rupiniesi smile.gif
Atsakyti
Kazkas klause apie INSANITY tai jei tik pradedat ar ketinat tai pradekit nes mano pirmoji savaite i pabaiga, bet tiesa cia merginos sneka sunku be galo, pries koki menesi buciau sakius per sunku (iki tol begiojau po 6 km dariau atsilenkimus ir viskas, tada su jillian keletas treniruociu), bet dabar esu itraukta i sita reikala, nors kokius 5 kart per treniruote pasiunciu vedeja toli toli bet ir toliau darau ka jis liepia:)))) po treniruotes savim didziuojuos ir uzmetu aki kas laukia rytoj:))) man patinka labai kaip jis veda treniruotes ir isgrezia normaliai tada pereina prie kitu raumenu grupiu ir nebegali pykt..... darai toliau:))))
kadangi kaip minejau krosas man kaip dantu valymas, ir mano figurai jokiu pokyciu nedaro, o reiktu kokius 10 kg pamest, tai gal sitas reikalas sukels organizmui stresiuko, mityba t.p pakoregavau....
Atsakyti