Gal galit plačiau papasakot apie Insanity?
Sveikos
Vasarą pratinginiavau
Bet kitą vasarą tikrai žadu pasitikt geresnių formų
Startuosiu Rugsėjį, dabar vakarais apšilimus darau, kad po truputį įsivažiuoti
Kol kas parsisiunčiau Brazil Butt Lift, nes didžiausią nepatogumą man kelia nežymus, bet visgi celiulitas ant šlaunų
Tikiuosi pavyks sustiprinti kojas
Noriu paklaust, ar sportuojat per mėnesines? Aš anksčiau sporto vengiau, bet dabar galvoju, gal dieną-dvi jo vengt, o vėliau jau galima
QUOTE(Riobe @ 2012 08 27, 13:51)
Sveikos
Vasarą pratinginiavau
Bet kitą vasarą tikrai žadu pasitikt geresnių formų
Startuosiu Rugsėjį, dabar vakarais apšilimus darau, kad po truputį įsivažiuoti
Kol kas parsisiunčiau Brazil Butt Lift, nes didžiausią nepatogumą man kelia nežymus, bet visgi celiulitas ant šlaunų
Tikiuosi pavyks sustiprinti kojas
Noriu paklaust, ar sportuojat per mėnesines? Aš anksčiau sporto vengiau, bet dabar galvoju, gal dieną-dvi jo vengt, o vėliau jau galima
Sveika
Visada sportuoju per mėnesines, kažkaip man jos jokio nepatogumo nesukelia, nes naudoju tamponus, su paketais nebūtų faina sportuoti
bet čia turbūt kiekvienai skirtingai
Anąsyk domėjausi Insanity Asylum, tai susidariau įspūdį, kad šiuo metu ta programa pati sunkiausia (P.S. dabar lyg išėjo neseniai, ar greitai išeis Asylum Vol. 2)
tik ten trukmė 30 dienų ir praktiškai be išeiginių o ir pratimai tokie tikrai uch!
Anąsyk domėjausi Insanity Asylum, tai susidariau įspūdį, kad šiuo metu ta programa pati sunkiausia (P.S. dabar lyg išėjo neseniai, ar greitai išeis Asylum Vol. 2)
QUOTE(lil'angel @ 2012 08 27, 15:42)
Visada sportuoju per mėnesines, kažkaip man jos jokio nepatogumo nesukelia, nes naudoju tamponus, su paketais nebūtų faina sportuoti
bet čia turbūt kiekvienai skirtingai
tik ten trukmė 30 dienų ir praktiškai be išeiginių o ir pratimai tokie tikrai uch! 
tai ka ruosiesi daryti pabaigus insanity? kartosi ta pacia ar asylum?
QUOTE(takimu @ 2012 08 27, 16:46)
tai ka ruosiesi daryti pabaigus insanity? kartosi ta pacia ar asylum?
o gal dar kazka kita 
Tikrai kartosiu, nes labai patiko
Man kaip ir tau kūnas sutvirtėjo, bet dar toks čiut lašinukas yra, kurio būtinai nusikratysiu
QUOTE(lil'angel @ 2012 08 27, 16:42)
Tikrai kartosiu, nes labai patiko
dar kai kuriuos pratimus netobulai atlieku, o ir pertraukas kartais ilgesnes pasidarau, nei 30sec., jaučiu, kad dar turiu kur tobulėti
o su asylum kažin ar pavyktų man bute , kiek mačiau, ten labai daug šuolių, išdaužyčiau visas lempas ir kaimynus iš proto išvaryčiau
o jau po antro karto žiūrėsiu, galima daryti hibridus Insanity\P90x arba Insanity\Insanity Asylum, bet velniai žino, gal kartosiu trečiąkart
Man kaip ir tau kūnas sutvirtėjo, bet dar toks čiut lašinukas yra, kurio būtinai nusikratysiu
O ką tu planuoji pabaigus visą programą?
Šaunu, kad nepasidavei ir eini iki galo! 
as irgi kartosiu insanity
QUOTE(smarki @ 2012 08 27, 09:46)
sveikos
turiu klausimą - kur yra Jillian Michels programa - 6 weeks six pack. Pagal nuorodą man atsisiuntė tik 2 lygiai. Taip ir turi būti? Aš kažkodėl įsivaizdavau, kad čia bus 6 savaitės ir kiekvieną savaitę po naują lygį? labai ačių už konsultaciją 
Sveika,
man šios programos jau dvi savaitės. Tai pirmas tris savaites reikia daryti pirmą lygį, po to kitas tris savaites- antrą.
Papildyta:
QUOTE(lil'angel @ 2012 08 27, 17:42)
Visada sportuoju per mėnesines, kažkaip man jos jokio nepatogumo nesukelia,
QUOTE(takimu @ 2012 08 27, 12:32)
Papildyta:
Laba, pas mane irgi du lygiai
Papildyta:
beja, Sedindriuke[COLOR=red], tavo blogas tiesiog super
Aciu aciu
Niu merginos jus duodat sauniai
Vici, Irmualia, tinute84, jurgita-d, MO, Mandy333, Zoory, Smash, kaip jus laikotes?
Sedindriuke,
Buvom sveciuose savaitgali.Vakar velai tik grizom.Tai siandien toks kaip ir tikras laisvadienis pries darbinga savaite. Si savaitgali labai blogai tiek su sportu tiek su maistu (sveciuose sunku ir nepatogu kazko nevalgyti,atsisakyti).Nuo ryt vel griztu i doros kelia. Na tiksliau jau nuo siandien su mityba,o nuo ryt ir su sportu.
Na bet jau oras siandien tai ka as zinau..Tikras ruduo, ne kitaip...
Buvom sveciuose savaitgali.Vakar velai tik grizom.Tai siandien toks kaip ir tikras laisvadienis pries darbinga savaite. Si savaitgali labai blogai tiek su sportu tiek su maistu (sveciuose sunku ir nepatogu kazko nevalgyti,atsisakyti).Nuo ryt vel griztu i doros kelia. Na tiksliau jau nuo siandien su mityba,o nuo ryt ir su sportu.
QUOTE(jurgita-d @ 2012 08 27, 17:11)
Sedindriuke,
Jurgita-d, saunuole
SOWELU, daryk atskiroms kuno dalims treniruotes. Cardio mazai. Apie Insanity negalvok - ne tau ji. Raumenukai ant nykimo ribos tuoj bus. Sorry..
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 08 27, 18:19)
Vici, Irmualia, tinute84, jurgita-d, MO, Mandy333, Zoory, Smash, kaip jus laikotes?
(p.s sorry jei ka pamirsau is senbuviu... o pamirsau tai jauciu tikrai...) 
Laba, gerai, atostogauju, pagaliau
Kazkas klause apie INSANITY tai jei tik pradedat ar ketinat tai pradekit nes mano pirmoji savaite i pabaiga, bet tiesa cia merginos sneka sunku be galo, pries koki menesi buciau sakius per sunku (iki tol begiojau po 6 km dariau atsilenkimus ir viskas, tada su jillian keletas treniruociu), bet dabar esu itraukta i sita reikala, nors kokius 5 kart per treniruote pasiunciu vedeja toli toli bet ir toliau darau ka jis liepia:)))) po treniruotes savim didziuojuos ir uzmetu aki kas laukia rytoj:))) man patinka labai kaip jis veda treniruotes ir isgrezia normaliai tada pereina prie kitu raumenu grupiu ir nebegali pykt..... darai toliau:))))
kadangi kaip minejau krosas man kaip dantu valymas, ir mano figurai jokiu pokyciu nedaro, o reiktu kokius 10 kg pamest, tai gal sitas reikalas sukels organizmui stresiuko, mityba t.p pakoregavau....
kadangi kaip minejau krosas man kaip dantu valymas, ir mano figurai jokiu pokyciu nedaro, o reiktu kokius 10 kg pamest, tai gal sitas reikalas sukels organizmui stresiuko, mityba t.p pakoregavau....