Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Visos atėjusios naujokės atnešėm Insanity bangą biggrin.gif biggrin.gif net nesitikėjau, kad ši programa bus tokia populiari ir mėgstama bigsmile.gif trenerį ir aš esu toli toli porą kartų toli toli pasiuntus, bet vistiek aš jį myliu, todėl nedelsdama krentu ant žemės ir darau, ką liepia cool.gif
Įdomu, pagal kokias programas, temos senbuvės, sportavot ir kuri labiausiai įsiminė\patiko\nepatiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 08 27, 19:23)
Laba, gerai, atostogauju, pagaliau thumbup.gif Sportai tvarkoje, mityba irgi, aciu, kad rupiniesi smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif

Pamirsau pirmais Irunia dar... ax.gif blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 27 rugpjūčio 2012 - 22:19
Labu 4u.gif
Smagu, kad pasigesta buvau blush2.gif biggrin.gif
Sese su draugu buvo savaitei atvaziave pavieseti, tai su sportais nelabai sekesi derinti, viena karta tik namuose pasportuoti isejo. Bet is kitos puses, kas diena ohoho kiek privaiksciojom, dviraciais privazinejom, i visokius aukstus objektus lipinejom. Ir isvis sestam aukste gyvenu, tai kartais tenka po keturis-penkis kartus per diena sulakstyti doh.gif O laiptai tokio statumo, aukstumo, kad labiau pavargstu pas save laiptais uzbegti nei i Eifelio boksta uzlipti biggrin.gif
Vakar vistiek uz sporto nebuvima meginau save nubausti, tai pirma karta pabandziau Jillian Fat boost metabolism. Buvo sunku, bet tikejausi kazko daugiau. Labiau varvu per trumpesnes treniruotes manau smile.gif

Ziurineju, ka dabar issirinkti pasportavimui rolleyes.gif
Atsakyti
sedindriuke, del tu pasnekesiu - noreciau biggrin.gif tik dabar jau prieme i nauja darba, uzpuls darbai, kad tik sportui rasciau (o pasnekesiams - tuo labiau). insanity kaip tik pakrautu biggrin.gif

slaunu abs biggrin.gif - ne ta zodi pavartojau. kaip vadinasi VISI slaunu raumenys? tai juos visus ir turejau minty, panasiai kaip 6pack. ax.gif

idejei sioj temoj vel nuotrauka stiprios moteriskes. kuriai nereik jokiu duru atidaryti. biggrin.gif kas pasidare su vyrais mano gyvenime (draugais, pazistamais, exais ir tt.) - nu nemato jie grozio tokiose foto lotuliukas.gif

takimu, angel - kaip smagu kad sportuojate pagal insanity. bigsmile.gif gal kada per skype ir man atsiusit, kzk pasidare man su mano torentu programa. as insanity myliu, sioje sporto temoje bandziau uzvesti ATSIKRA insanity sporto tema, bet Sedindriuke pakviete mane i bendra sporto tema.
insanity as dariau kartu online. ten buvo insanity full cardio workout (kuri is esmes daug programu, bet ir bodyrock kopijuoja), tai jis man lb patiko. taip pat insanity fit testus dariau. po to nusibodo i kompa ziureti, isiminiau viska, darydavau pati, su modifikacijom, kai ka net prailgintai-sunkesnius ypac, man patiko biggrin.gif pasidariau, kaip sakoma, savpo insanity.
isvariau i miskus, kur ner interneto, tai ir toliau viska is galvos. tarkim is lovingfit.com irgi isimenu pratimus ir juos itraukiu i cardio, ir gaunasi tokia cardio plius jegos treniruote - geriausiai ji mane veikia biggrin.gif

bet noreciau kazkada insanity (berods deluxe, jus turit versija) turet pilna...
Papildyta:
dar noriu komentara imesti del sporto saltu/siltu metu. kazkaip as busiu kitos nuomones nei daugelis. man vasara/pavarasis kaip tik upas sportuoti - gi issirenginejimai prasideda biggrin.gif o vat rudeniui prasidejus ar ziemai - kaip tik ne... anom savaitem dar kaip tik galvojau: ech, tiek tos ir vasaros, tuoj i megztinius lysim, ne tiap ir baisu jei ka virsaus suvalgysiu, gi ne su aptempta maike vaiksciosiu, kur (riebalas matosi biggrin.gif ) blush2.gif

tai votgi. man pavasari visai kitoks motyvas sportuoti, vien del parodomojo efekto. o kas sportuoja rudeni, gilia tamsia ziema - vadinas, tikrai myli sporta ir sportuoja del visokiu kitu geriu bigsmile.gif

vat tik su insanity, merginos, nepersistenkit nuolat. darykit pertraukas, nemazas, po to jau. kazkur skaiciau kad aukstas intensyvumas lb bigsmile.gif sendina, ypac moteris ...pasportuokit tuomet ir su merginomis, Jillian ir pan, n vien su Shaun T. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 rugpjūčio 2012 - 15:44
Given jei reikia Insanity, galiu bet kada atsiųsti bigsmile.gif Jūs tai jau pažengusi, atmintinai pratimus darot, pagirtina thumbup.gif sportuoju pagal deluxe versiją, tik nedarau iš ten vienos mankštos, kur sporto salėj su įvairiais svarmenimis dirba.
Aš kai kaime buvau, lauke mankštas darydavau, puikiai sportuoti skatino uodai, jei vos sustodavau, iškart geldavo, tai net nustebau, kiek ištvermės turiu biggrin.gif biggrin.gif
P.S. Kiek laiko draugaujate su Insanity? smile.gif

Sedindriuke Jūsų blogas mane paveikė 4u.gif prisipirkau avinžirnių thumbup.gif šiandien bandysiu su medumi kepti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 08 28, 15:02)

Sedindriuke Jūsų blogas mane paveikė  4u.gif  prisipirkau avinžirnių  thumbup.gif  šiandien bandysiu su medumi kepti  bigsmile.gif

Geriau Tujinames nei Jūsinamės biggrin.gif

Parlėkiau iš darbo lekiu tuoj sportuot. virškinu kavą pakeliui namo išgertą wub.gif bet jau aprangoje įšokusi biggrin.gif Darysiu senojo BR workoutą 8 exercise drill su savo cardio kelia spratimais tarpe. Apatinė dalis šiandien pagal grafiką, po off vakarykščio.. vakar su vilnonėm sėdėjau po kaldrom ir kalenau dantim..šiandien iš karščio alpti galima... faina nereik stengtis prisiversti i aprang alisti, o ziema tai ziauru vien eit persirengti ir apsilti dar gerai pries sportus...

Naujokes klause senbuviu pagal ka sportuojam...

na bent as pradejau pernai namie sportint per Bodyrock... dabar Lovingfit.com ir seni Bodyrock....

Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif

Žiūriu dauguma sporto neapleido ir naujų entuziasčių atsirado smile.gif smagu 4u.gif

aš bandžiau susidraugaut su sportu, bet labai trumpai ir mečiau sad.gif

nuo rudens vėl bandysiu draugaut smile.gif ir pasidžiaugt rezultatais smile.gif
Atsakyti
Na, manęs laukia šian sportas su Shaun T smile.gif pasidarysiu sau recovery dieną ir jamsiu Cardio Circuit, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 08 27, 22:00)
Visos atėjusios naujokės atnešėm Insanity bangą  biggrin.gif  biggrin.gif net nesitikėjau, kad ši programa bus tokia populiari ir mėgstama  bigsmile.gif  trenerį ir aš esu toli toli porą kartų toli toli pasiuntus, bet vistiek aš jį myliu, todėl nedelsdama krentu ant žemės ir darau, ką liepia cool.gif
Įdomu, pagal kokias programas, temos senbuvės, sportavot ir kuri labiausiai įsiminė\patiko\nepatiko?  ax.gif

Labuka. Linkejimai visom nuo Bonifacijaus, darbo reikalus ir per atostogas patikrint reikia, tai ir pas jus uzlekaiu smile.gif
Maniskis irgi ne karta Zuzana keiksnojo doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 08 27, 22:41)

4u.gif atgal balioniukas smile.gif
Atsakyti
Sedindriuke, suintrigavai mane su tuo IF, iskart puoliau ziuret nuorodu. na ir ka. IF tikrai nepriestarauja Sinya knygoms. tarkim, Mikrobu faktoriuje jis apraso "mazasis Shinya badavimas". lygiai tas pats. bet kuriuo paros metu pasidarai (jei neklystu)16val. nevalgyma. taskas.dabar tik nepamenu, ar gali jis buti taikomas kasdien. man rodos, galima. tik idomu, galvoju, ar tarkim vaisiai skaitosi. pagal Shinya, vaisius galima valgyti. o pagal IF - turbut tik vandeni isvis ir greens (greens, suprantu, kaip zalesiai, bet cia ne kokteiliai? g.gif )

nesinori su mitybom labai cia is naujo plestis, uztat apie mityba galvoju parasyt kitoj temoj "mityba sportuojant". smile.gif taciau tesiant ta tema, man buvo labai idomus siulomas
6-8val.langas,per kuri reikia pavalgyt. is esmes, tai atitinka tuos bioritmus, kuriuos siulo naturopatai (Shelton ir kt.) pradeti valgyti nuo 12 ir baigt iki 20val. bet man realybej kaip tik budavo nervas. tarp 12 ir 18val. vakaro esu isejusi arba kur nors lauke sukuosi, ir man nuolat maitintis is krepsio doh.gif schmoll.gif schmoll.gif uztatir gaunasi kad pas mane valgymas issidesto daaaaug placiau.... bet idomu kaip badavimas traktuoja vaisius ir zalia maista? man rodos, kad tarkim zalias maistas yra toks lengvas (t.y. paskiri vaisiai, darzoves), kad juos galima nevertinti kaip "sunkaus maisto", juk ne veltui ir Sheltonas sako : ryte vanduo ir, jei norisi, vaisiu. Shinyateigia ta pat.
taip pat galvoju, kad zaliavalgiai tam tikra prasme yra nuolatinej badavimo busenoj - juk zaliam maiste yra enzimu, ir organizmas tarsi nuolat ilsisi, maziau eikvojasi palyginus su kitu. aisku, kalbu ne apie tuos kurie kerta riesutu tortus kasdien ir picas, o tie kurie yra monozaliavalgiai. kuo paprasciau tuo geriau.

nu va, sakiau,apie maista cia nerasysiu, o parasiau.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 08 29, 05:24)

Juokingiausia is esmes, kad pasauly daug zmoniu nevalgo nieko po vakarienes, ar nevalgo paskui da rir pusryciu ir intuityviai jie valgo porcijas per trumpesni laiko tarpa, ir visa tai eme ir igauna savokas, apibrezimus visokius smile.gif Vien paprastam zmogui iki miego nevalgyt 4 valandas tai daug, nes skrandziui reikia ir poilsio.

IT daug kas praktikuoja kas diena, bet tik vanduo. Sultys, vaisiai, darzoves, net kava yra maistas. Nes tai kcal. o kunas pajutes mitybines medziagas jau isskiria savo fermentus, suaktyvina virskinimo liaukas- taigi tai ne poilsis kunui...

IT uzsiimti rekomenduojama tikrai ne veganams ar zaliavalgiams daugumoje..virskinimo sistemos sutrikdytos visaedziu labiausiai yra (nors kas irode????) Nes zaliavalgis tikrai negaus 500-700 kcal vienu valgymu...

Nesipleciu, nes ne varzyboms ruosiuos, badaut nematau reikalo, aisku pries miega galeciau nieko nesugrauzt, o valgyti 2 ar 3 kartus po daug fiziskai negaliu ir nenoriu, nes arbuzas issoka pilvo srity (kuo smulkesnis esi, bet koks suvalgytas kiekis greitai skrandi uzpildo, kuris greitai ispucia visa korpusa, kol vyksta virskinimas).

Kaip visada visos mitybos teorijos keliauja is Amerikos. Bet ten kai skaitai jie labai ir domisi savo sveikata, ne syra labai priversti..tiek alergiku, tiek intolerance visokiu zmoniu..dar tas kad ju maistas yra zymiai blogesnis nei Europos Sajunga leidzia.. Aisku visi pasiknistu savy rastu pilna stebukleliu, kuriais rupintis reiktu... Vienos tiesos nera tai tas jau seniai aisku.

Given444, tavo ta pyraga su obuoliais (bet be miltu:P) tris kartus kepiau... nu per diena ir nelikdavo... biggrin.gif na su variacijom ivairiom- maziau riesutu, daugiau kokoso, maziau razinu ar pan. biggrin.gif

Siandien ketvirta karta daromas bus 'Sexy arm for summer workout'. Reikia tvirtos treniruotes virsui. Kaip kitos? ;)Na Insanity fanatikes ? biggrin.gif
Atsakyti
Panos, jei nesunku, mestėlkite kokių pratimukų nugaros raumenims stiprinti ,a? 4u.gif

kas liečia mitybą- iš tiesų tai kiekvienam yra savo - yra bendros sveikos mitybos einančios koja kojon su sportu, gairės, kas nori ir supranta derinimo naudingumą, tas to laikosi, kas nenori , kam neparanku, ar tiesiog ... tingi - nesilaiko ax.gif

given444, gali įdėti dar kartą tą receptą pyrago? kažkur nukišau doh.gif senai ką ir nebekepiau... hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 08 29, 07:24)

nesinori su mitybom labai cia is naujo plestis, uztat apie mityba galvoju parasyt kitoj temoj "mityba sportuojant". smile.gif 

o kur čia tokia tema? mirksiukas.gif
Atsakyti