sedindriuke, del tu pasnekesiu - noreciau

tik dabar jau prieme i nauja darba, uzpuls darbai, kad tik sportui rasciau (o pasnekesiams - tuo labiau). insanity kaip tik pakrautu
slaunu abs

- ne ta zodi pavartojau. kaip vadinasi VISI slaunu raumenys? tai juos visus ir turejau minty, panasiai kaip 6pack.
idejei sioj temoj vel nuotrauka stiprios moteriskes. kuriai nereik jokiu duru atidaryti.

kas pasidare su vyrais mano gyvenime (draugais, pazistamais, exais ir tt.) - nu nemato jie grozio tokiose foto
takimu, angel - kaip smagu kad sportuojate pagal insanity.

gal kada per skype ir man atsiusit, kzk pasidare man su mano torentu programa. as insanity myliu, sioje sporto temoje bandziau uzvesti ATSIKRA insanity sporto tema, bet Sedindriuke pakviete mane i bendra sporto tema.
insanity as dariau kartu online. ten buvo insanity full cardio workout (kuri is esmes daug programu, bet ir bodyrock kopijuoja), tai jis man lb patiko. taip pat insanity fit testus dariau. po to nusibodo i kompa ziureti, isiminiau viska, darydavau pati, su modifikacijom, kai ka net prailgintai-sunkesnius ypac, man patiko

pasidariau, kaip sakoma, savpo insanity.
isvariau i miskus, kur ner interneto, tai ir toliau viska is galvos. tarkim is lovingfit.com irgi isimenu pratimus ir juos itraukiu i cardio, ir gaunasi tokia cardio plius jegos treniruote - geriausiai ji mane veikia
bet noreciau kazkada insanity (berods deluxe, jus turit versija) turet pilna...
Papildyta:dar noriu komentara imesti del sporto saltu/siltu metu. kazkaip as busiu kitos nuomones nei daugelis. man vasara/pavarasis kaip tik upas sportuoti - gi issirenginejimai prasideda

o vat rudeniui prasidejus ar ziemai - kaip tik ne... anom savaitem dar kaip tik galvojau: ech, tiek tos ir vasaros, tuoj i megztinius lysim, ne tiap ir baisu jei ka virsaus suvalgysiu, gi ne su aptempta maike vaiksciosiu, kur (riebalas matosi

)
tai votgi. man pavasari visai kitoks motyvas sportuoti, vien del parodomojo efekto. o kas sportuoja rudeni, gilia tamsia ziema - vadinas, tikrai myli sporta ir sportuoja del visokiu kitu geriu
vat tik su insanity, merginos, nepersistenkit nuolat. darykit pertraukas, nemazas, po to jau. kazkur skaiciau kad aukstas intensyvumas lb

sendina, ypac moteris ...pasportuokit tuomet ir su merginomis, Jillian ir pan, n vien su Shaun T.