Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(irmulia @ 2012 08 29, 11:51)
ai, dėl gabaritų, šiuo metu geri ( man pačiai ) : 173 cm ir 52-53 kg  ax.gif  jaučiuosi puikiai  thumbup.gif dar ir dėl to, kad vis gi pavyko pakeisti gyvenimo būdą ir išlaikyti tiek svorį tiek naujus mitybos įpročius  bigsmile.gif

Jau turbūt liekna it nendrė esat bigsmile.gif ar esat natūraliai smulkaus sudėjimo ar savo pastangomis pasiekėt tokius rezultatus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 08 29, 13:23)
mums su vyru labai patiko  thumbup.gif  esu nekartą valgiusi FR , tai tiesiog ėmaiu ir pati namie pasiruošiau - na žinok, gerai mes ten pavalgėm o dar kai patiekiama su naminiu vinegreto padažiuku - apsivalgymas  wub.gif  aišku, čia ne cepakai, bet man labai patinka visas tas žiedlapių laupymo procesas iki pat šaknelės , kur daugiausia "mėsos"  wub.gif
oi, žinok visai nesiskundžiu  tongue.gif  čia ne taisyklė, tad gal rašyti ūgį su svoriu ir nebuvo tikslinga, situaciją geriausiai nušviečia apimtys ir vaizdas veidrodyje  mirksiukas.gif Matai, kol kas pas mane labai didelio raumenyno nėra  doh.gif  manau, su didesne raumenų mase ir kokius 60 kg pasiekčiau  biggrin.gif

Tai matyt, kad reikia daugiau raumenu dar, kad svertum. Cia kaip vyrams, neatrodo per didelis, neatrodo stambus, normalus, o ziurek simtukas kg koks tongue.gif
Papildyta:
Kojos mano isvarge nuo vakar, padariau siandien 30 atsispaudimu, padariau planka, aplenkdama net SB ir einu mytsia, brytsia biggrin.gif Varau i vandens parka siandien, relaksuosiuos, toboganus nusiaubsiu, labai megstu.
Iki.
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 08 29, 10:51)
ai, dėl gabaritų, šiuo metu geri ( man pačiai ) : 173 cm ir 52-53 kg  ax.gif  jaučiuosi puikiai  thumbup.gif dar ir dėl to, kad vis gi pavyko pakeisti gyvenimo būdą ir išlaikyti tiek svorį tiek naujus mitybos įpročius  bigsmile.gif

o siaube doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 08 29, 15:36)
o siaube  doh.gif

hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 08 29, 13:36)
Tai matyt, kad reikia daugiau raumenu dar, kad svertum. Cia kaip vyrams, neatrodo per didelis, neatrodo stambus, normalus, o ziurek simtukas kg koks tongue.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif riebalai yra gerokai lengvesni už raumenis, na jų pas mane dar likę , kaip visada ant pilvo doh.gif bet tai tik laiko ir gražios mitybos klausimas biggrin.gif

FB BodyRock čia visai neseniai vaikščiojo foto , kur 2 panos vienodo svorio : tik viena su "meilės rankenomis: , o kita - sveikai raumeninga . Štai tau ir skirtumas ax.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 08 29, 13:36)
Kojos mano isvarge nuo vakar, padariau siandien 30 atsispaudimu, padariau planka, aplenkdama net SB ir einu mytsia, brytsia biggrin.gif Varau i vandens parka siandien, relaksuosiuos, toboganus nusiaubsiu, labai megstu.
Iki.

smagumėlis thumbup.gif gero relaxo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lil'angel @ 2012 08 29, 13:28)
Jau turbūt liekna it nendrė esat  bigsmile.gif  ar esat natūraliai smulkaus sudėjimo ar savo pastangomis pasiekėt tokius rezultatus?  smile.gif

jap, nuo mažens buvau kūdena, vienu metu ( pasikeitus gyvenimo būdui iš itin aktyvaus į pasyvų ) sugebėjau iki 68 kg užsiauginti riebaliukų doh.gif , bet viską susitvarkiau per porą metelių niekur neskubėdama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 08 29, 16:44)
jap, nuo mažens buvau kūdena, vienu metu ( pasikeitus gyvenimo būdui iš itin aktyvaus į pasyvų )  sugebėjau iki 68 kg užsiauginti riebaliukų  doh.gif , bet viską susitvarkiau per porą metelių niekur neskubėdama  mirksiukas.gif

Aš irgi esu tamsųjį periodą turėjus, kai sverdavau 75 (ūgis mano 179/180), bet tada nei gerai jaučiausi, nei gerai atrodžiau, bet prieš metus su trupučiu išvažiavau trims mėnesiams į Angliją dirbti ir ten numečiau 13kg. grįžus pradėjau sportuoti ir valgyti saikingai, kad nepradėčiau vėl storėti ir kolkas nei vienas kg. negrįžo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 08 29, 11:23)
mums su vyru labai patiko  thumbup.gif  esu nekartą valgiusi FR , tai tiesiog ėmaiu ir pati namie pasiruošiau - na žinok, gerai mes ten pavalgėm o dar kai patiekiama su naminiu vinegreto padažiuku - apsivalgymas  wub.gif  aišku, čia ne cepakai, bet man labai patinka visas tas žiedlapių laupymo procesas iki pat šaknelės , kur daugiausia "mėsos"  wub.gif
oi, žinok visai nesiskundžiu  tongue.gif  čia ne taisyklė, tad gal rašyti ūgį su svoriu ir nebuvo tikslinga, situaciją geriausiai nušviečia apimtys ir vaizdas veidrodyje  mirksiukas.gif Matai, kol kas pas mane labai didelio raumenyno nėra  doh.gif  manau, su didesne raumenų mase ir kokius 60 kg pasiekčiau  biggrin.gif

Butent del to taip ir yra smile.gif As ir iki tiek nukritusi jauciu buciau pasiligojusios isvaizdos.. bet kitas dalykas dabar kitiems per kuda atrodau... o esu stiprios isores kaip sakant su mazai riebalo biggrin.gif

O del nugaros pratimu ryte SM streikavo nejo parasyt- Mazulka, PLANK PLANK PLANK.. patikek daznai darau juos tai kai atsistoji ir save apkabini per juosmeni ryskiai jauciasi stipru aplink, visokie love handles, stuburo zona, pilvas... nugarai nr.1 pratimai... dar tempimo daryk- atsiguli ant zemes, ir razaisi, tampaisi, sukineji letai klubus, kakla...

Atsakyti
biggrin.gif na, neatrodau paliegusi (pati gi FB matai tongue.gif ) kaip tik gerai, tonuso tik šiek tiek trūksta g.gif

dar smagumėlis, kad pieno produktus vėl išguijau iš raciono, na užgleivina man organizmą nors tu ką doh.gif ir kad saldumams nejaučiu simpatijų hihihi.gif o čia tai naujiena biggrin.gif

ech, tas plank thumbup.gif , darau jį darau - jau beveik įsimylėjusi jį esu hihihi.gif

ai, dar visokie "laiveliai" ir t.t.. žodžiu, turiu tuos nugaros raumenis, o tai galvojau dingo kažkur hihihi.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 08 29, 18:53)
Butent del to taip ir yra smile.gif As ir iki tiek nukritusi jauciu buciau pasiligojusios isvaizdos.. bet kitas dalykas dabar kitiems per kuda atrodau... o esu stiprios isores kaip sakant su mazai riebalo biggrin.gif

vo čia tai idealus variantas thumbup.gif
jau, žinok nebekreipiu dėmesio į visokias pastabas dėl tariamo kūdumo biggrin.gif kas vienam- kūda , kitam -normalu, kas kitam -normalu, trečiam- atsvoris ir lašiniai ax.gif Žodž, visiems neįtiksi, bet visi kaip pasiutę savo nuomonę kiša lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 08 29, 17:04)
dar smagumėlis, kad pieno produktus vėl išguijau iš raciono, na užgleivina man organizmą nors tu ką  doh.gif  ir kad saldumams nejaučiu simpatijų hihihi.gif o čia tai naujiena  biggrin.gif

kaip jauti užglevėjimą?

jau, žinok nebekreipiu dėmesio į visokias pastabas dėl tariamo kūdumo  biggrin.gif  kas vienam- kūda , kitam -normalu, kas kitam -normalu,  trečiam- atsvoris ir lašiniai  ax.gif  Žodž, visiems neįtiksi, bet visi kaip pasiutę savo nuomonę kiša  lotuliukas.gif

Su pusryčiais miegalės smile.gif

Tai taip..žmonių toks būdas šnekėti yra smile.gif ir būtinai patarti ką 'iš patirties' biggrin.gif

Aš pasidžiaugsiu..naktį parvyko mano lauktuvės iš Lietuvos....eina sau pusė darįo gavau biggrin.gif Pusryčiauju su daržo pomidorais ir agurkais, rugine juoda duona su ožkos sūriu (et biškiuką ji šiluma pertraukė, tai.. biggrin.gif) o kiek agurkų, cukinijų, pomidorų, medaus, uogienių, lašinių (ne man) ... masinis valgymas bus daržovių, nes jos amžinai sunokusios stovėt negali biggrin.gif Stebinsiu darbe trumpavaisus agurkus valgydama biggrin.gif bus 'wtf?'

O iš tiesų po užvakar sportelio uodegą skauda ..aišku nuo deadlift labiausiai, kuriuos cardio dalyje padariau po visso workouto ... vakar rankų - pečių dalis buvo... bet nepasėdžiu lotuliukas.gif

Irmulia, artišokai labai gundo ir vis pamatau dabar receptų su artišokais ir apie tave pagalvoju, gal įmest tau... biggrin.gif čia mugėj esu mačius, bet būna naaa nesąmoningai brangu... kaip ir daug kas.. biggrin.gif Lietuvoje žinau auginas daug kas, turguose ieškot reik tų gražuoliukų smile.gif

Ną ką dar uf uf šiandien ir ryt ir savaitgalis! bet jau rytojaus sulaukus bus didelis phew...... Gražios dienos, sporto ir skanaus maisto tongue.gif

mano vakar dienos daina http://www.youtube.c...h?v=Ip04ssomt40 biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, mano katė - tikra bestija, verčia mane iš lovos nuo 5 rytoooo.... doh.gif doh.gif lotuliukas.gif 3 kiwi pusryčiams + 1 greipfrutas biggrin.gif

Sedindriuke, tiesiog iš karto pasijunta lyg peršalimo požymiai, užsikemša gleivinė ir pan. pvz. nuo pieno produktų ldų ir kart jų pavalgius, nosis kemšasi ... o ir pati savijauta- tokia šuniška, lyg koks apsinuodijimas.... doh.gif o tų kokteilių su pienu atsisakiau laikinai, kol išsiaiškinsiu ar įmanoma su riešutų pienu juos maišyti. MB tai perėjo prie vandens - irgi pieno nenaudoja jiems ax.gif

o taip, jau pastebėjau, kad dažniausiai patarinėja dėl mitybos ir sporto, tie, kuriems tiesiog verkiant reikia keisti gyvenimo būdą hihihi.gif ir tokiu "žinovo" tonu kai pradeda taukšti nesąmones .... lotuliukas.gif

o ir nuskilo tau su siuntiniu thumbup.gif gardumėlis tos visos daržovės ,o jei dar iš patikimo šaltinio , be jokių teršalų ir pan. - super thumbup.gif

aišku, mestėlk, esu nusižiūrėjusi orkaitėje kepti į folijč suvyniojus, nors skaniausi jie man virti su citrinos griežinėliais, pipiriukais, česnaku ir su tuo pikantišku padažiuku - niam wub.gif

o apie turgų net nepagalvojau ,eisiu savaitgalį turgeliuose ieškoti, kas juos augina, nors čia klausimas, jei jau LT neįmanoma rasti apvalių Nicos cukinijų ( kas tirkai nėra super ezgotiška daržovė) tai apie artišokus - tyliu biggrin.gif maža, ką gal pavyks bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 08 30, 07:37)

geras senas gabalas thumbup.gif yu.gif yu.gif sokiai.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 08 30, 05:51)
Labas rytas, mano katė - tikra bestija, verčia mane iš lovos nuo 5 rytoooo....  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  3 kiwi pusryčiams + 1 greipfrutas  biggrin.gif

Papildyta:
geras senas gabalas  thumbup.gif yu.gif yu.gif sokiai.gif  thumbup.gif

Apsiputau... bet rami galva nes vos ne kcal is duonos ir surio, o visa kita pilvo putikliai vandeningos darzoves biggrin.gif:D jergus kvepia šiltnamiu, namais tie agurkai ir pomidorai..o taip šaltinis/tiekėjas- mano ir maniškio namai! smile.gif Trys didelės cukinijos (ne arklio dydžio vis tik biggrin.gif) ir apvalus daiktas... na ne moliūgas.tai sakau gal suapvalėjusi Nicos cukinija biggrin.gif:D:

Artisokus drauges tevai auginas...tai protingu zmoniu, kurie nebijo kazko daugiau apart pomidoro ir agurko darze, galima manau rasti smile.gif
Atsakyti
Sveikooos, vajej vajej, kiek prirašiusios bigsmile.gif bigsmile.gif kas geroo, naujoo?? drinks_cheers.gif nieko neskaičiau, išskyrus pirmą ir paskutinį psl. blush2.gif blush2.gif
Oi, Sedindriuke, kaip skaniai valgai thumbup.gif thumbup.gif o lašinių visiškai nevalgai? biggrin.gif niam niam wub.gif
Pas many banguotas periodas, bet nieko, susiimam, kiek galima, ir visu greičiu pirmyn į sveiką mielą puikios savijautos gyvenimą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, atėjau pasirodyti. Su maistu sekasi normaliai. Jau savaitė kaip negeriu kavos ir atsisakiau saldumynu, cukraus. Bandžiau lieknųjų gurmanų pasiūlytą trijų valgymų režimą, bet man, deja, nesigauna. Man reikalingi užkandžiavimai tarp pagrindinių valgymų, nes, deja, nėra galimybės kiekvieną kartą sočiai prisivalgyti. O be to, tom dienom, kai man yra vandens aerobika, gaunas, kad arba aš likčiau be vakarienės, arba vakarieniauju po sporto. doh.gif o tai yra negerai, nes tokiu atveju valgymas gaunasi 8 val. vakaro ir tarpas tarp pietu ir vakarienės apie 8 val. blink.gif Nesamonė. Man, deja, tas variantas netinka. Taigi, grįžtu prie trijų valgymų ir užkandžiavimų tarp jų.
Deja, su sportu namie nekokie reikalai. Rodos grįžtu namo pasiryžusi sportuoti, bet taip ir neprisiruošiu doh.gif blush2.gif unsure.gif
Atsakyti