Mo.lasiniu valgiau pirmais studentavimo metais skotijoje..nu ladiniu turedavau saldytuvr bet nevalgydavau..paskui atsirado mb kurism tai buvo vienintelis maisyas mano saldytuve:D vakarodavom su Sangria lasinukais.kumpeliu.suriais.as tada ir lesiodavsu tai.sportas budavo krosas,gymas,na fun toks kai sportuoji,ei plonas bet minkstas:D joke;) ladiniu netraukia kaip ir mesa. Bet va pietum darbe valgiau raudonos mesos.kartais reik.. Tikiuos vvakarop nepajusiu blogumo o kad pus pilva tai zinau..
nuo siandienos tokiu pusryciu tai nesamone valgyt po valandos norejau..kas butu tik vaidiu suvalgius~ iki 12val jau sukirtus visa dienos davini buciau:D tikriausiai su sportu offgal bus bet nenoreciau jo.. Nu dar dvi val ir namo.sorry uz klaidas-telefona baksnoju..

su svoriais ziuriu parasymus pradejot...siandien man kaip tik med patikrinimas buvo, pasimatavu ugi ir svori. ir koks nuisvylimas
kai ugis - maziau - visad maniau kad esu 172-173, o pasirodo tesu 171,5cm, - nu aisku, cia galbut dar rulete ir skiriasi, nes atmenu nuo jaunystes savo ugio minimuma (171) ir maksimuma (173, 7cm - cia wow). matavaus ugi ryte, tai neturejo disko slanksteliai susmege but. o vat svoris, chm, na to ir tikejaus, nes pastar savaites nelabai gerai matinaus. taip kalnai darzoviu isliko, taciau saldaus daug buvo, nes visokios progos ir baliai. mesu nevalgau, suriu ir varskiu - ne, o vat ta konditerija (i kuria ieina ir kiausiniu milteliai, ir kt - tik mazais kiekiais , bet vis tiek...) daro savo.
noriu paklaust - pas gyd sveriaus su dzinsais ir megstuku, dar atsiminiau, kad apie 400-500ml vandens ryte geriau ir lygtais i tulika nenubegau po to
, ir siaip kzk pucia ta pilva (kaip zinot, ar vanduo viduj sudaro 2kg, ar riebalai, nes pvs, mano draugei kas 2kg ir sokineja svoris net savaites dienomis - nu, aisku, jai yra problemu su inkstais), taigi, ziuriu kad sveriu 64kg, tai atemciau megstini, dzinsus, ta is po nakties nenuejima i tualeta - tai 63, 5 kg galiu sau leist.?
zinau, kad svertis reikia nuogam ryte ir po tualeto reikalu, nes visa kita netikslu ...
ai, zodziu, bet kokiu atveju, manau daugiau nesisversiu, laime ir svarstykliu namie ner. kaip sakoma, man viska sako veidrodis
be to, pagalvojus, vien mano blauzdos kokios, ta prasme raumenys ant ju - visi bernai sako/sakydavo: nu tavo koja kaip berno:)
daugiausia lasiako tai pilvas...vaje.vaje
buvau cia vasara ir 62 sverus ar net 61, 5kg - irgi tam paciam gyd kabinete. ech. siaip, nenoreciau 10kg numest, numest lengva, bet ju NEISLAIKYCIAU TIKRAI. noris, bunant beveik 172cm, svert 59-60, vat tai pats tas. nes man su raumeningom kojom ir nemaza krutine, nemanau kad pavyktu buti 52kg. mebent sunykus raumenynui
taigi, 5kg numest - visai nieko butu. o issilaikyt taip, isvis - rojus....

noriu paklaust - pas gyd sveriaus su dzinsais ir megstuku, dar atsiminiau, kad apie 400-500ml vandens ryte geriau ir lygtais i tulika nenubegau po to

zinau, kad svertis reikia nuogam ryte ir po tualeto reikalu, nes visa kita netikslu ...

ai, zodziu, bet kokiu atveju, manau daugiau nesisversiu, laime ir svarstykliu namie ner. kaip sakoma, man viska sako veidrodis

daugiausia lasiako tai pilvas...vaje.vaje

buvau cia vasara ir 62 sverus ar net 61, 5kg - irgi tam paciam gyd kabinete. ech. siaip, nenoreciau 10kg numest, numest lengva, bet ju NEISLAIKYCIAU TIKRAI. noris, bunant beveik 172cm, svert 59-60, vat tai pats tas. nes man su raumeningom kojom ir nemaza krutine, nemanau kad pavyktu buti 52kg. mebent sunykus raumenynui

Man kaip tik svarstyklės labai reikalingos, turiu įprotį sekti savo svorį, kiekvieną rytą sveriuosi
O dėl Jūsų svorio tai tikrai manau, kad 500g. susidarytų su visais rūbais, vandeniu ir dar nėjus į tualetą
Atrodo, kad visas mano svoris nuo krūtinės krenta, tuojau išvis nieko nebeturėsiu, o blauzdos vistiek kaip plytos

O dėl Jūsų svorio tai tikrai manau, kad 500g. susidarytų su visais rūbais, vandeniu ir dar nėjus į tualetą

Atrodo, kad visas mano svoris nuo krūtinės krenta, tuojau išvis nieko nebeturėsiu, o blauzdos vistiek kaip plytos

jo, krutines pas mane irgi ner...o vat zemiau, per viduri. kojom ir uzpakaliu nesiskundziu
sakiau, nerasinesiu cia i maisto tema, o tik kitoje, bet vistiek noris paklaust, nes gal ten niekas neskaitys - tikka dave kaimyne daug pripjaustytu obuoliu - MAISA - lb rugsciu, sako issivirk kompota. nemegstu cukruotu uogieniu, kompotu tai brr isvis. ka su jais galima nuveikt skanaus? iskart pagalvojau apie ta savo pyraga - jis buvo lb skanus obuoliai pamirkyti cukrumi, sumaisyti su slyvomis ir saulegrazomis - nugi galima valgyti toki deserta. bet sikart obuoliai ne alyviniai, nevalgomi taip sakant, ziauuuriai rugstus. gal tikrai pavirt ciut tuos obuolius ir ismaisyt po to viska su dziovintom slyvom, seklom? cukraus tik nesinori pilt, gal kvelu sirupu kokiu(tik jo nebeturiu).
irmulia, einu ieskot to recepto.

sakiau, nerasinesiu cia i maisto tema, o tik kitoje, bet vistiek noris paklaust, nes gal ten niekas neskaitys - tikka dave kaimyne daug pripjaustytu obuoliu - MAISA - lb rugsciu, sako issivirk kompota. nemegstu cukruotu uogieniu, kompotu tai brr isvis. ka su jais galima nuveikt skanaus? iskart pagalvojau apie ta savo pyraga - jis buvo lb skanus obuoliai pamirkyti cukrumi, sumaisyti su slyvomis ir saulegrazomis - nugi galima valgyti toki deserta. bet sikart obuoliai ne alyviniai, nevalgomi taip sakant, ziauuuriai rugstus. gal tikrai pavirt ciut tuos obuolius ir ismaisyt po to viska su dziovintom slyvom, seklom? cukraus tik nesinori pilt, gal kvelu sirupu kokiu(tik jo nebeturiu).
QUOTE(given444 @ 2012 08 30, 16:00)
jo, krutines pas mane irgi ner...o vat zemiau, per viduri. kojom ir uzpakaliu nesiskundziu

Dariau tavo pyraga su rugsciais obuoliais

obuoliene be cukraus daryk, karsta su cinamonu, greitam suvartojimui nereik cukraus.. na medaus gali det... nereik ten tu agavu ....

O kas tas svoris, given
šūds i nieks
Sedindriuke, nuo mėsos pilvą pučia?

Sedindriuke, nuo mėsos pilvą pučia?
QUOTE(MO @ 2012 08 30, 18:54)
na mėsą ruoši žmogus su prieskoniais, o man nuo jų pučia - svogūnas, česnakas.. nuo mėsos nieko nebuvo šiandien

vakarienei puffsiką omletą kepiau ant lietuviškų-škotiškų daržovių... plem per lengva kad užskaityčiau

jo šūds i nieks tos svarstyklės

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 08 30, 21:09)
jo šūds i nieks tos svarstyklės

tikrai su tom svarstyklem neaisku, todel metancioms svori netgi kas savaite kai kurie pataria nesisverti, uztenka karta i men ( nors atrodo man tai maza ), ypac toms kurios sveria daug ir kurios nenori greito numetimo del baliaus, o is esme keicia gyvenimo buda. siaip juk prasdzioje svoris greiciausiai ir nueina, o po to.
vakar vakare tikrai vel kojas suverze is naujo, ir nuo ko taip? gal MMM prasides? tuomet tikrai mano svoris netikslus, gal skysciu sankaupa, ne riebalu?
kur cia kaune tiria, idomu, kiek organizme yra riebalu/raumenu/vandens?
ar veiksminga tai zinoti
snd jauciuos kudai, nes skyciai kazkaip iseje...
bet del savijautos kaip rasot. na, zinokit kai kurios randa pasiteisinimu. mano drauge, niekaip nenumetanti antsvorio kelis metus jau, kazkaip adaptavosi su tuo, pasportuoja, bet ne tiek kad numestu svorio, keli kg nutirpo, ugis 164kg, o sveria 73-75kg jei ne daugiau,(buvo link 80kg) ir ka - neseniai man parase: svarbu, JAUCIUOSI GERAI...
bet juk daugelis pagaliau taip ima sakyti, o ka darys
vakar vakare tikrai vel kojas suverze is naujo, ir nuo ko taip? gal MMM prasides? tuomet tikrai mano svoris netikslus, gal skysciu sankaupa, ne riebalu?

snd jauciuos kudai, nes skyciai kazkaip iseje...

bet del savijautos kaip rasot. na, zinokit kai kurios randa pasiteisinimu. mano drauge, niekaip nenumetanti antsvorio kelis metus jau, kazkaip adaptavosi su tuo, pasportuoja, bet ne tiek kad numestu svorio, keli kg nutirpo, ugis 164kg, o sveria 73-75kg jei ne daugiau,(buvo link 80kg) ir ka - neseniai man parase: svarbu, JAUCIUOSI GERAI...

bet juk daugelis pagaliau taip ima sakyti, o ka darys

Įdomiai čia dėl to nesisvėrimo savaitę, kaip tik maniau, kad reikia sekti savo svorį
Matyt žmogui atrodo, kad jis jaučiasi gerai, nes jau pripranta prie tokios savijautos su viršsvoriu, va jei sveikai numestų tą svorį, tada pamatytų, ką reiškia gera savijauta
Paprasčiausiai kai kurie gal ir nenori arba tingi mesti svorį, mano viena draugė visada skundžiasi, kad papilnėjo labai ir, kad nori svorį numesti, bet sportuoti tingi, visada randa pasiteisinimų, jinai paprasčiausiai praktiškai nebevalgo, o svoris nukrenta, bet paskui būna žymusis Jo-jo efektas ir dar blogiau pasidaro
Dėl svarstyklių, tai mano svoris irgi labai nepastovus, nemaniau, kad tai blogai
Skirtumas būna maždaug 1kg., bet visada maniau, kad tai priklauso nuo to, ką vakarienei valgau ir ar išvis pavalgau ją

Matyt žmogui atrodo, kad jis jaučiasi gerai, nes jau pripranta prie tokios savijautos su viršsvoriu, va jei sveikai numestų tą svorį, tada pamatytų, ką reiškia gera savijauta

Dėl svarstyklių, tai mano svoris irgi labai nepastovus, nemaniau, kad tai blogai

neverkit
va ryte išgėrus du litrus skysčių, tai jau plius du kilai vos ne..iš po wc jau vėl lengvesnis.. vakare pavalgei, ryte nebuvo wc reikalų, nu vėl sunkesnis.... juokinga kai vakar epavalgo ir jau ryte sveriantis pamato plius tris simtus gramu ir verkia - priaugau...
sekti prasminga tiems, kurie turi daug to svorio, o kad svyruoja ..tai normalu... kg riebalu neuzsideda per nakti..uzsideda kai kas diena pervirsis kcal buna ir galiausiai organizmas gauna tarkim per savaite daugiau nei 7000 kcal pervirsio... tada riebaliukai dedas..bet ir velgi... kitas ten mokslas.. kiek vandens saskaita uzsideda, kiek tikrai pasipucia reibalu lasteles.. oi ne taip paprastai ir tas tikslus riebalo svoris ismatuojamas... fiziologija daug daro, o kiekvieno zmogaus fiziologija skirtinga: isbalansuota, tvarkinga, atspari hormonu pokyciams ar ne, alergiska angliavandeniams tam tikriems, ar pieno produktams, atsparus organizmas salciams, ar kaip tik linkes pakaupti ir is nekaltu dalyku sau sluoksniu silumos.... oi etc.
Geros dienos
siandien dar nuo uz uz uz vakar skauda posikni
Siandien laukia Naujas LF workoutas.
vakar off buvo nes namie neturejau erdves pasportuot... chebra namie buvo...
Geros dienos mergaites!

va ryte išgėrus du litrus skysčių, tai jau plius du kilai vos ne..iš po wc jau vėl lengvesnis.. vakare pavalgei, ryte nebuvo wc reikalų, nu vėl sunkesnis.... juokinga kai vakar epavalgo ir jau ryte sveriantis pamato plius tris simtus gramu ir verkia - priaugau...

sekti prasminga tiems, kurie turi daug to svorio, o kad svyruoja ..tai normalu... kg riebalu neuzsideda per nakti..uzsideda kai kas diena pervirsis kcal buna ir galiausiai organizmas gauna tarkim per savaite daugiau nei 7000 kcal pervirsio... tada riebaliukai dedas..bet ir velgi... kitas ten mokslas.. kiek vandens saskaita uzsideda, kiek tikrai pasipucia reibalu lasteles.. oi ne taip paprastai ir tas tikslus riebalo svoris ismatuojamas... fiziologija daug daro, o kiekvieno zmogaus fiziologija skirtinga: isbalansuota, tvarkinga, atspari hormonu pokyciams ar ne, alergiska angliavandeniams tam tikriems, ar pieno produktams, atsparus organizmas salciams, ar kaip tik linkes pakaupti ir is nekaltu dalyku sau sluoksniu silumos.... oi etc.

Geros dienos

Geros dienos mergaites!
Tai jau Sedindriuke sportavai kaip už Tėvynę, kad pošiknį tiek dienų skauda
Čia motyvacinis paveiksliukas šiandienai, neatrodykit taip, moterys!
naikinam riebalus

Atrodykit šitaip

Geros dienos!

Čia motyvacinis paveiksliukas šiandienai, neatrodykit taip, moterys!

Atrodykit šitaip

Geros dienos!