Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis vestuvėse?

Mes irgi lipos men. esam pakviesti i vestuves. Maziui bus 7men., tai man net mintis umn.gif nesove, kad su savim veztis 2.gif Nei pats gali atsipalaiduoti, nei vaikui doh.gif (ir su maistuku problemos) g.gif
Paliksim mociutei ax.gif tegu dziaugiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aktuali tema g.gif
Mes taip pat pakviesti i vestuves labai labai labai artimo zmogiuko smile.gif Tai ir man iskilo klausimelis kaip cia daryt, nes musu spurdulas dar pilvelyje ir kai bus didzioji svente jam daugiu daugiausia bus menesiukas...
Tikiuosi kazkaip prasisukt ax.gif
Atsakyti
Na ką, buvom ir mes mano brolio vestuvėse su mažium. Jam tada buvo apie 6 mėn. Šiaip lyg ir draugiškas, eidavo pas visus ant rankų, o tą dieną nors pasiusk doh.gif ne ir viskas. Tik pas mane. O mes su vyru liudininkai buvom, tai teko nori nenori pusvalandukui mažių seneliui palikti. Ir nors buvo ir pavalgęs, ir pamiegojęs, bliovė visą laiką. Nors senelis visais įmanomais būdais linksmino, nešiojo, visas aplinkines mašinas abu iščiupinėjo. Bet mažius baubė tol, kol baigėsi ceremonija ir atsiradau aš. O paskui irgi - kol pas mamą ant rankų, viskas liuks. Vežime pamiega pusvalanduką, ir vėl kabo ant rankų. Jei tik kas ateina pakalbinti ir pasisiūlo imti, mažius į dūdas ir viskas. Tai tiek aš tų vestuvių ir temačiau. Veiksmas vyko kavinėje, tai gerai, kad oras buvo liuks ir kavinės aplinka šauni, nes mes iki pat nakties praslankiojom aplink. Maitinomės mašinoje. Tik užeidavau į kavinę pas visus svečius, mažius vėl baubt doh.gif Na, bendrai paėmus diena vistiek buvo ne eilinė, nuotaikos toks mažiaus elgesys nesugadino. Bet daug geriau aš būčiau tame baliuje jautusis, jei būčiau įsimetus vakare persirengti įprastinius džinsus ir batus.
Atsakyti
Mes labai sekmingai su savo mazaja dalyvavom vestuvese.
Vienose tik pasirodeme, kitoje sedejome pries jaunuosius, o treciose, anot mano mamos vaikas jau cerka kels drinks_cheers.gif
Pirmose vestuvese dalyvavom kai buvo 3 men. Pasveikinom baznycioje, o po to vakare atvaziavome i baliu. Vaikas buvo stebuklingas, nes nuo 18 iki 22 val. pramiegojo, po to iki 24 val. pabudravo: pavalge, pazaide kambariukyje, o po to pas svecius nusileido smile.gif Palikti vaiko negalejau, nes maitinau MP, o gerti is buteliuko nemokejo (dabar irgi nepripazista buteliuku).
Kitose vestuvese dalyvavom, kai buvo 4 men. Viskas buvo gerai taip pat smile.gif Paveikinome baznytelej, o po to i baliu vaziavome. Va cia tik vaikas nemiegojo, o pagarbiai sedejo prie stalo pries jaunuosius doh.gif Viskas patiko ir muzika ir sokiai ir t.t. Va vestuves tik labai greit pasibaige, nes tevelis vietoj vaiko greit nuluzo.

As manau, jeigu vaikiukas nebijo svetimu, megsta muzika tai dalyvauti galima. Be to su vaikuciu galima ir lauke pabuti arba ramiai kambariukyje pabendrauti. Zodziu jeigu viskas ok, tai dalyvauti bus smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievast @ 2006 05 02, 16:34)
Sveiki as ir galiu pasisakyti smile.gif
Buvom vestuvese savaitgali tuokesi sesuo mano  thumbup.gif Tai nedalyvaut nebuvo kaip, bet antra kart tikrai nevaziuociau ir nevaziuosiu, nes si savaitgali isteka pussesere tai irgi esam kviesti ir su leliuku, nes dar pati maitinu, aisku pussesere labai nuliudo, bet ka padarysi leliukas svabiau  biggrin.gif
Tai va vaikuciui tai nieko tokio neatsitiko tfu tfu  bigsmile.gif , bet mes su teveliu pavargom ziauriai ir jokio atsiputimo nepajutom. is pradziu buvom issirinke viena kambari miegojimui, bet teko persikelt i kita tai gerai, kad cia savos vestuves tai gali pasireguliuot kaip nori  bigsmile.gif
Muzika maziukui nemaise, net patiko ir uzmigo prie stalo, bet netiketai sprogo balionas ir jis pabudo nuramint niekiap neisejo tik su papuliu. Taip as ji uzmigdziau nakciai ir jau aisku nesitemsi jo i sale tai pasilikom kambary, tai su vyru keitemes kas pusvalandi, kad pabutumem ir vienas ir kitas.
Bet tai koks cia idomumas nei pasokt, nei pabut pasneket su kuom, nes tik isbegi pabuni biski ir atgal, o aisku sedet vienai prie stalo irgi koks idomumas jei mintys kartu su tuo kur kambareli vienas sedi  verysad.gif
Tai toks ir idomumas, o beja kai vyko kokie idomus dalykai kaip ir bendra notrauka tuo laiku tekdavo maitinti gi nepasakysi, kad taves palauktu, nes ir tu nori pamatyt  biggrin.gif
O antra diena beja kai pati tiek temiegojus tau atsikelia zuikutis septinta ryto ir sako labas rytas smile.gif
Bet po to kai atejo pietu miegelis tai idejom i vezima ir i lauka tai isparpe 4 valandas tai buvo ramu, tai nors biski pasisnekuciavau su giminem ir gerai, kad atsirado geras kaimynas, kuris pastumde vezimeli  thumbup.gif
Bet sakiau su vaiku cia buvo pirmos ir paskutines vestuves, nes tikra kancia!
O svetimiem kaskaip nesinori sakyt, kad gal galetumet nueit i kambareli pasedet padabot musu mazyli kol mes pasoksim smile.gif
Nu ir prirasiau as cia, bet tikiuosi neatsibodo skaityt  thumbup.gif
Beja nepaminejau, kad leliukui 5 menesiai ir kad nebijo zminiu  thumbup.gif

jūsų problemas būtų išsprendusi mobili auklė lotuliukas.gif

dalyvausim vestuvėse, kai vaikui bus 8 men ir 10 mėn, būtinai visi kartu, aišku nebūsim iki ryto, bet pasilinksmint ir prasiblaškyt bus nuostabu wub.gif
Atsakyti
sesers vestuves rugseji, bet ne minties nebuvo su savim maze pasiimt, jai jau bus metukai rugseji, bet koks cia balius jei pastoviai vaikas salia, jiem gi demesio reikia labai daug, jokio atsipalaidavimo lotuliukas.gif
man tai bus pirmas atsiskirimas nuo vaiko, bet dziaugiuos is dalies pailsesiu padugsiu 4u.gif oi kaip laukiu tu vestuviu drinks_cheers.gif
Atsakyti
na mes irgi esam pakviesti i vestuves liepos menesi.Tada mano panelei bus beveik metukai. na mano panele nebijo zmoniu, galeciau ir veztis, net nezinau ka ir daryti - ir noretusi vaziuot, ir is kitos puses neiseina, nes as ja pati dar maitinu, o ypac jai reikia papulio nakti g.gif na gal iki to laiko pavyks po truputi atpratinti g.gif
Nors pries savaite mes buvom krikstynose ir mano panele tiesiog sauniai visa baliu isbuvo, nei garso neisleido, labai jau buvo susidomejusi vaikais bigsmile.gif Na bet ji tai su manim buvo schmoll.gif
Atsakyti
Mes dalyvavom vestuvese kai maziui buvo 2 men. 4 men. Ir siaip jei koks baliukas, dalyvaujam, jokiu problemu nera, as dar ir pailsiu, nes atsiranda daug norinciu ji paziuret, o svetimu jis nebijo tai viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Persephone @ 2006 05 01, 19:27)
Geriausia draugė pakvietė į savo vestuves - kartu su kūdikėliu, kuriam tuo metu bus pusė metukų. Aš skeptiškai žiūriu į šią idėją - gi ir triukšmas (vestuvės "tradicinės", per porą dienų, su muzikantais), ir svetimų žmonių daug, ir dantukai gali pradėti dygti...O palikti kokiai močiutei prižiūrėti irgi nesinori - ir maitinu pati, ir niekada nebuvau ilgam palikusi vaiko, net ir pusvalandžiui retai tepalieku. Bet, įtariu, kad visigi teks pirktis pientraukį ir pratinti vaiką prie močiutės, arba apsieiti be vestuvių (draugė, aišku įsižeis , bet nepasius smile.gif

O gal kam nors yra tekę vežtis panašaus amžiaus kūdikį į vestves, ar svečią tokį turėti? Kaip sekėsi? smile.gif

vežiausi ax.gif , kokie 7-8 mėn. buvo. Apie nesivežimą kalbos net būti negalėjo, nes faktiškai vienintelis maistas - mamytės pienukas.. O mes dar piršliais - liudininkais buvom doh.gif , nesinorėjo atsisakyt, nes mes tai porai ir pasakėm, kad jau laikas "ženytis" lotuliukas.gif . Didžiausia bėda ta - kad jei teks daug važinėt mašinomis (mums teko, nes gyvenam vln, jie tuokėsi Kaune, o "veseilia" kažkur prie Telšių buvo g.gif ), reiktų mašinos su kondicionierium, nes čia mažiui didžiausias nuovargis ir buvo - karštis..
Kadangi vestuvės savaitgalyje, tai paprašiau sesės kartu važiuot, dar ir jos draugą kartu prigriebėm tongue.gif, nes vistiek buvom ne paprasti svečiai, o liudininkai- piršliai, tai visur su pipiriuku nepabūsi ant rankų unsure.gif , tai kol mes bažnyčioje ar pan., tai jie lauke vaikščiodavo, ten ir pamiegodavo ir t.t., o kai galėdavom, tai ir patys mielai nešdavomės kartu wub.gif

QUOTE(pupa_uoga @ 2006 05 01, 23:55)
Tiesa,vienos problemos turbut neisvengsit  mastau.gif -jaunoji gali pasijaust antram plane 

hihihi.gif nu tep, čia jau visi kreips dėmesį į "pagrindinį baliauninką" ir visi jauniesiems daug tokių linkės sulaukti biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi po poros savaiciu vaziuosim i vestuves ir planavom veztis dukra kartu, bet galiausiai nusprendem palkti ja pas mociute. Vaikas mano svetimu nebijo ir miega bet kur be problemu, taciau pagalvojom kad labiau atsipalaiduosim vieni, be to galesiu miegoti iki kada noresiu tongue.gif
Atsakyti
Mielos mamytės, ne nuo vaikiuko priklauso ar smagu bus su klecku vestuvėse ar ne, o nuo jūsų pačių. Sakot, paliksit močiutėms ir patys linksminsitės? Manau, kad daugiau apie mažiuką galvosit o ne apie linksmybes. Štai mes pakviesti į vestuves kai mūsų pumpurėliui bus mėnuo ir žadam dalyvauti "pa polnai programe". Jei jau atsitiks taip kad nebesusitvarkysim, visada bus galimybė grįžti namo.
Atsakyti
Mūsų vestuvėse buvo vyro sesuo su mėnesio mažyliu,namuose buvo jiem atskiras kambarys ,o daugiau nepamenu , bet per jų lėliukąpavėlavom į bažnyčią, ir rotušęirmuziejų ir fotografus , bet sukeitėm viską ir suspėjom visur thumbup.gif ,o į dėja pasiimti aukles tai aišku thumbup.gif .Mes buvom krištatėviais abudu kartus 6 mėn ir 8 mėn vaikais , tai per ceremonijas priduodavom ,,auklėm,, o paskui patys ganėm.Kai nori susitvarkai.
Atsakyti