Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis vestuvėse?

na, as i vestuves nekviesciau liudininkais zmoniu, kurie dar nesusilauke vaikelio...kazkaip man keista...
as ejau liudininke budama 6men nescia, tai visaj lengva - nereik dabot nieko ir rupintis kur palikt biggrin.gif
dabar visur vaika kartu tampau - ir kauno dienu koncerte rotusej buvom - nejom i aikstes viduri, bet buvom - ir nieko...vaika tampaus visur - draugo 30-metis buvo prie ezero - irgi buvau - anokia cia kancia.
bet jei butu balius patalpoj - nesivezciau - geriau palikciau mociutei ir nebuciau iki isnaktu. jei gamtoj - no problem. tik butinai perspeciau jaunuosius. nes pvz as nenoreciau pas save per baliu joki kad kas vaikus vestus smile.gif

zodziu - cia jau tevu ir baliaus seimininku reikalas
Atsakyti
Mes dalyvavom vestuvese kai dukrytei buvo 7 men. Jos praejo sauniai, nes mazoji labai jau baliaunai buvo nusiteikus ir isbuvo iki 23 val. kai paprastai miegot eidavo apie 21 val. Paskui pamaitinau ir su teciu dukryte isvaziavo namo, o as galejau dar 3 val. pasilinksminti. Taip, kad manau drasiai galima eiti i vestuves su vaikiuku. O jei mazyliui nepatiks visada galima iseiti.
Atsakyti
QUOTE(Svasti @ 2006 05 01, 20:27)
Geriausia draugė pakvietė į savo vestuves - kartu su kūdikėliu, kuriam tuo metu bus pusė metukų. Aš skeptiškai žiūriu į šią idėją - gi ir triukšmas (vestuvės "tradicinės", per porą dienų, su muzikantais), ir svetimų žmonių daug, ir dantukai gali pradėti dygti...O palikti kokiai močiutei prižiūrėti irgi nesinori - ir maitinu pati, ir niekada nebuvau ilgam palikusi vaiko, net ir pusvalandžiui retai tepalieku. Bet, įtariu, kad visigi teks pirktis pientraukį ir pratinti vaiką prie močiutės, arba apsieiti be vestuvių (draugė, aišku įsižeis  g.gif bet nepasius smile.gif

O gal kam nors yra tekę vežtis panašaus amžiaus kūdikį į vestves, ar svečią tokį turėti? Kaip sekėsi? smile.gif

Teko man ir keliaut, ir i vestuves vaziuot. Nebuvo labai sunku, nes tokio amziaus kudikiai dar daug miega, o kadangi maitini pati, tai ir pienu nereik rupintis. Jei vestuves lauke, tai ir triuksmas netrukdys, tik reikes nenutolt nuo vezimelio.
Atsakyti
liepos pabaigoj ir mes galvojam vestuvese sudalyvauti, tikiuosi mano mazius bus panasus i tevelius ir jam patiks muzika, zmones ir surmulys tongue.gif
Atsakyti
Mes irgi dalyvausim su mažuoju vestuvese rugpjūčio pradžioj. Palikt negaliu, nes valgo tik MP, tai pradžioj galvojau, kad nedalyvausim. bet jaunieji labai prašo, tai teks. Paprašiau, kad pasodintų kur nors stalo gale, kad labai netrukdytume. Po visko parašysiu kaip sekėsi ax.gif
Atsakyti
as tai irgi tampausi visur savo princese nes nemanau kad butina uzkraut kazkam beda ant galvos mano nuomone prisidarei vaiku tai ir dabokis pati o jei pasakytu kad balius be vaiku tai pagalvociau ar isvis eiti
Atsakyti
o mes tai patys su draugu tuokiames rugpjuti, maziukui jau bus puse metuku, kaip faina busim nuotraukose trise thumbup.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Prieš savaitę buvome tradicinėse vestuvėse su dukruže (2 dienos, muzikantai ir t.t.). Dukrytei 5,5 mėn. Jaunieji patys pasiūlė pasiimti auklę, tai aš su džiaugsmu pasikviečiau sesę smile.gif Tai sesė su vaiku visą laiką gryname ore pravaikščiojo ( aš tik maitinau), dar ir kitus vaikus padabojo biggrin.gif O mes su brangiuoju taip atsipalaidavome, prisišokome - nerealiai !!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Todėl, jeigu yra galimybė - imkite vaikiuką kartu wink.gif
Atsakyti
mes irgi tuokiamė patys rugpjūčio mėnesį. Dukrytei jau bus beveik metukai. ir visur tik trise thumbup.gif
Atsakyti
kai mano pipiriukui buvo 4 mėn buvome 30-ies metų jubiliejuje. tai problemų nebuvo, netrukdė mažiukas niekam, ir patiems linksma buvo. o kai mažiukui buvo 5 mėn buvome draugų vestuvėse. taip pat problemų nekilo, mums labai pagelbėjo mobili auklė. tiek kad vaikas vaikui nelygus. vienas, kaip maniškis ramus, o kiti neduoda tėvams pasilinksminti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumike @ 2007 07 09, 17:54)
mes irgi tuokiamė patys rugpjūčio mėnesį. Dukrytei jau bus beveik metukai. ir visur tik trise  thumbup.gif

bigsmile.gif Matau cia mano kolegiu beesama- mes tp tuokiames kai musu mazyle buvo jau ant ranku. Sventeme pacias tradiciskiausias vestuves (dvi dienos, pirslys ir tt), tek neiprasta buvo tai, kad tuo paciu sventeme ir mazyles krikstynas (jai tuo metu buvo 2 men.) Manau kaikurie senyvi giminaiciai del tokiu vestuviu piktinosi, na bet del vieno mes ju neerzinom, rutu vainikelio nesisegiau blink.gif
Atsakyti
Ilgai svarsciau eit i vestuves ar ne, mazyliui dar 2 sav. nebuvo o giminaitis lb artimas... na galejo vyras ir vienas eit su viresniuoju, bet vestuviu isvakarese nusprendziau kad eisiu... tik pradziai sutiksim pasveikinsim ir su naujagymiu vaziuosim namo
na psichologiskai ir visaip kitaip buvau pasiruosius, bet var to ryzto truko, bijojau del savo pienuko, bet viskas sklandziai praejo baliavojom 3 dienas.... aisku po gimdymo bet kokiu atveju ne tokios linksmybes rupi, bet buvo daug geriau nei tikejausi...
taigi nematau priezasties neeiti (tiesa mes zinojom kad turesim kur pasimaitinti ir kur nusiplauti uzpakaliuka)
Atsakyti