O mes vestuvių vis dėlto atsisakėm. Užteko su savo aniuolėliu nuvažiuoti į giminės susitikimą - tik artyn su juo prie kokio žmonių sambūrio, ar namelio, kur muzika groja ir balius vyksta - iškart į dūdas.Tai kiek po gamtą pasitrynėm, kiek kambarėly pasėdėjom nuo žmonių toliau, ir išvažiavom...
mes sekmadienį važiuosim į vestuves dvi dienas švęsti nesiryžtam, nes labai jau kaprizinga panelė. dabar mano lėlytei 6 mėn. ir 1 sav. ir aš labai tikiuosi, kad pirmą savo rimtą pasirodymą giminei atlaikys stoiškai.
Musu paciu vestuves buvo, kai mazoji teturejo 4.5men....Zinoma, buvo zmogus, kuris ja priziurejo, nes tikrai negalejau nestis tokio vaikelio i baznycia ir i savivaldybe. Bet siaip dideliu problemu neiskilo - nuolatos eidavau maitinti ir t.t Zinoma, daug kas priklauso nuo vaikucio charakterio!
Dalyvavom draugu vestuvese kai maziui buvo beveik 8 men. Ir mes dar buvom liudininkai ir vaika kartu veziojomes visur - i santuoku rumus, i baznycia. Tik jau vakare per baliu kelioms valandoms palikau draugei. Is esmes - tai visai nieko; nei reke jis, nei kapryzinosi labai. Jaunieji nuskriausti tikrai neliko. Bet vezemes vaika ne tam, kad pasilinksmintu jis per vestuves Tiesiog neturejom kur palikti
Skaitau ir netikiu akimis - vežtis kūdikį į vestuves... Nenustebsiu, jei mamytės ir į klubus pradės kūdikėlius tampytis... Prie ko čia svetimi ar atskiras kambaris, jei triukšmas nerealus, suaugusiojo žmogaus ausis nevisad iškenčia, o kur jau kūdikio.....................
Mes dalyvavom draugų vestuvėse, kai mūsų mažajai tebuvo 4 mėn. ir viskas labai fainai buvo... jokių rūpesčių... Kaip tyčia labai rami buvo... pavalgo ir miega... pavalgo ir miega... truputį pasidairom ir vėl užmiegam... taip kad jokių problemų nebuvo
Musu paciu vestuves buvo, kai mazoji teturejo 4.5men....Zinoma, buvo zmogus, kuris ja priziurejo, nes tikrai negalejau nestis tokio vaikelio i baznycia ir i savivaldybe. Bet siaip dideliu problemu neiskilo - nuolatos eidavau maitinti ir t.t Zinoma, daug kas priklauso nuo vaikucio charakterio!
Jėėėėzau, tik neraukit plaukų, bet paklaust vistiek norisi
- o tai kaip tada reikia būti apsirengus per savo vestuves, jeigu nuolatos eini maitinti??
Matau, tik kilst jaunoji suknelės visus pasijonius, tik driokst per visokius užtrauktukus - kur kūdikio maistaaaaaaaaaaaaass!
Aš pati maitinau pirmąjį ilgai, o dabar jau ir antrąjį maitinu krūtim. Tai man viena didžiausių šių dienų problemų - tinkamas apdaras. Kad greit atsisegt užsisegt, kad patogiai, kad nesimatytų dėmės, jeigu atpiltų, jeigu kita krūtis staiga pienu šautų, kad neveržtų.. Nu nepavydžiu jaunajai
Sveikos, va prie menesiuka buvom vestuvese, taip buvom su vaiku kadangi reikejo valgyt Tai kai vazinejom per tiltus tai mazuli maitinau masinoj o ka dar daryt?..Normaliai vaikas buvo ramus.. patiko..
mes šį rudenį pakviesti į vestuves liudininkais,o musų mažiukui gal tik porą mėnesiukų tebus.aš tikrai nebaladosiu vaiko į kitą miestą jau sutariau su savo mama,kad jei viskas ok,ji pažiūrės mūsų aukselį.visai nenoriu per linksmybes lakstyti maitinti ir keisti pamperių vaikučiui su močiute bus daug ramiau,nei prie krūvos prisisriaubusių ir prisirūkiusių veseliotojų
Šiuolaikinės aviacijos stebuklas: pusryčiai - Vilniuje, pietūs - Londone, vakarienė -New Yorke, bagažas -Buenos Airėse