Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis vestuvėse?

tai gerai jei jau gali palikti, o buna gi kad mamytes pacios maitina o nusitraukti neiseina ar dar kokios problemeles istinka smile.gif visko gi buna. nors as siaip uz tai kad maziem vaikam ne vieta baliuose, bet jei ner kitos iseities g.gif
Atsakyti
Mes vasara dalyvausim vestuvese, mazylei bus jau beveik metukai, zadu veztis kartu ax.gif visai nesinori niekur man jos palikti wub.gif Vestuves dvi dienas, bet ziuresim pagal situacija, galbut pirmos dienos vakare vaziuosim namo, o ryte juk galima sugrizti biggrin.gif ziuresim palei situacija ir vaika ax.gif
Atsakyti
na manau nelabai... blush2.gif
Atsakyti
vestuves yra vestuves, garsi muzika daug zmoniu, surmulio ir kur jau ten su mazu vaikuciu. Patys atsipalaiduot negalesit, o ir visas demesys bus ne jasuniesiem o mazyliui. As nenoreciau kad i mano vestuves su kudikiais ateitu schmoll.gif netureciau
galimybes palikti is vis neiciau 4u.gif
Atsakyti
Nesamonė schmoll.gif Aš praleidau pusseserės vestuves ir nieko tokio. Nors vaikui buvo jau 8 mėn. Na panešiočiau ant rankų val, o kas toliau, pradėtų zyst, nei man nemalonu, nei kitiems. Pačiai būtų ne šventė schmoll.gif
Atsakyti
man neuzkalnu vestuves tai iskart jau galvoju kur reiska mazaja palikt visgi tos vestuves nevyksta pora valandu...o su mazu kudikiu ant ranku tai na nezinau.....nei atsipalaiduosi neika....kaip kuri mamyte rase muzika garsiai groja zmones linksinasi tam vaikui ramybes jokios...
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2009 04 15, 17:29)
tai gerai jei jau gali palikti, o buna gi kad mamytes pacios maitina o nusitraukti neiseina ar dar kokios problemeles istinka  smile.gif visko gi buna. nors as siaip uz tai kad maziem vaikam ne vieta baliuose, bet jei ner kitos iseities  g.gif

galima sudaryti vaikams salygas,ypac jei ju daugiau 4u.gif

QUOTE(Raganaa999 @ 2009 04 16, 12:34)
Mes vasara dalyvausim vestuvese, mazylei bus jau beveik metukai, zadu veztis kartu  ax.gif  visai nesinori niekur man jos palikti  wub.gif  Vestuves dvi dienas, bet ziuresim pagal situacija, galbut pirmos dienos vakare vaziuosim namo, o ryte juk galima sugrizti  biggrin.gif  ziuresim palei situacija ir vaika  ax.gif

norisi nors kazkiek gi pasibuti,prasiblaskyti ax.gif
QUOTE(lo-lo @ 2009 06 13, 23:09)
Nesamonė  schmoll.gif  Aš praleidau pusseserės vestuves ir nieko tokio. Nors vaikui buvo jau 8 mėn. Na panešiočiau ant rankų val, o kas toliau, pradėtų zyst, nei man nemalonu, nei kitiems. Pačiai būtų ne šventė  schmoll.gif

o vestuves siaip tik karta gyvenime,as nenoreciau praleisti,aisku cia nuo zmogaus brangumo priklauso wub.gif
Atsakyti
pavargs jis ten,vistiek muzika,surmulys,toks tr chaosas
Atsakyti
Mano nuomone, vienareikšmiško atsakymo- dalyvauti su kūdikiu vestuvėse ar ne- negali būti, nes skirtingos mamos, skirtingi kūdikiai. Aš dalyvaučiau vestuvėse su kūdikiu, nes mano mergytės ramios ir nuo gimimo pripratusios būti tarp žmonių.

Mano vyresnioji dukrytė pirmą kartą vestuvėse su mumis dalyvavo kai jai buvo 1 metai ir 3 mėnesiai. Aišku jau ne kūdikis buvo, bet jei sesuo būtų tekėjusi anksčiau, kai dukrytė buvo mažesnė, vis tiek būčiau ją vežusis kartu biggrin.gif Vestuvėse dar buvo viena pora su 7 mėnesių dukryte ir viskas buvo thumbup.gif Ir pašokom, ir vaikus pamigdėm, ir pabendravom. Antrose vestuvėse su dukryte dalyvavom, kai jai buvo 1 metai ir 7 mėnesiai. Tada jau buvau nėščia su antra dukryte ir vestuvėse dalyvavau be MB (jis negalėjo dėl darbo reikalų dalyvauti).

Mano sesuo prieš pusę mėnesio dalyvavo vestuvėse su savo beveik 3 mėnesių sūneliu. Ir sakė, kad praėjo viskas puikiai thumbup.gif Labai džiaugias kad vežės jį kartu, o ne paliko kam nors. Nors iš pradžių net svarstė tokį variantą, kad leist į vestuves tik vieną vyrą, o pačiai likti su vaiku namuose.
Atsakyti
na mes turejome sestadieni eiti i vestuves, taciau nejome, nes vaikelio veztis nenorejom, o ir palikti niekam nesinorejo. tai nuejom pasveikinti ir tiek. na manau, jei butu vestuves kam is gimines ir jei vietoj, tai gal ir bandyciau veztis, nors ir suprantu, kad nelabai lengva butu.
Atsakyti
i brolio vestuves vaziavom visa seima, su trim vaikais - 5 metu, 3 metu ir 2 menesiu. gyvenam vilniuje, vestuves vyko zemaitijoje, jaunosios teviskeje. nu ir - ir nieko, vyresnieji prisiduko, maziuka nesiojausi kartu, tai buvo visiem sveciam atrakcija, miegojo visi puikiai ir ramiai, o mudu su vyru dar ir pasokti nakti istrukom, kai vaikai buvo suguldyti smile.gif tiesa, su broliu is anksto susitarem, kad mums isskirs "VIP" kambari, ir turejom racijas, per kurias buvo galima girdeti, ar kudikis neverkia.

po vestuviu dar tiesiai is baliaus nuvaziavom kelioms dienoms i nida smile.gif

manau, viskas priklauso nuo to, ko tikiesi - su vaikais tikrai "nepribaliavosi" kaip mergautiniais laikais. jei planuoji gerai prigert ir duotis visa nakti iki koju nepavilkimo, o paskui drunyt iki kitos dienos pietu - to tai jau tikrai nebus.
Atsakyti
Na o mes neisim mano mazoji tik 2,1meneso .O teka mano vienintele sesuo cray.gif Zinoma maitinu pati bet kaip tik vakaras mes klykiam,triuksmo bijom verysad.gif Na nusprendem kad geriau bus tik pasveikint prie santuoku rumu verysad.gif
Atsakyti