vat kaip tik savaitgali buvome vestuvese mazius kuo puikiausiai jose pasirode visi negalejo atsistebet vaiko ramumu zaide su juo nencinos visi kaip mokejo o ir mes su tetuku truputi atsiputem

QUOTE(renate @ 2008 12 01, 18:36)
vat kaip tik savaitgali buvome vestuvese mazius kuo puikiausiai jose pasirode visi negalejo atsistebet vaiko ramumu zaide su juo nencinos visi kaip mokejo o ir mes su tetuku truputi atsiputem 

mes irgi buvom su savo lelyte...nesiojo visi ten ja, net jaunoji is ranku nepaleido...dukryte jokio kaprizo neparode

vestuvese nebuvo, bet teko buti laidotuvese, nieko pramiegojo siltai sau vezime..., jei reiktu vykti i vestuves manau taip pat problemu nebutu...
buvom mes vestuvese, kai dukrytei buvo trys men, tai pirma diena vaziavom vieni, palikom mano mamai, o sekancia diena vezemes kartu
tai as vaiko nesugaudziau
labai gerai pabuvom

LIEPA MUSU PACIU VESTUVES....nors maziuke bus virs metu laiko bet pirma diena manau tikrai paliksim kam nors
antra diena dalyvausim visa seima

mums teko dalyvauti mano sesers vestuvese su 5 menesiu kudikiu, ir tikrai viskas praejo sauniai, neisgasdino vaiko nei zmones nei triuksmas, buvo isnuomotas viesbutis, apacioje vyko svente, o antrame aukste buvo miegamieji, tai mano mazoji pute sau i aki ir nieko negirdejo, zodziu viskas buvo

QUOTE(Agnestar @ 2008 12 07, 19:09)
buvom mes vestuvese, kai dukrytei buvo trys men, tai pirma diena vaziavom vieni, palikom mano mamai, o sekancia diena vezemes kartu
tai as vaiko nesugaudziau
labai gerai pabuvom 

Labai graži jūsų dukrytė

Manau tikrai su kūdikiu vestuvėse ar kitam kokiam baliuyje būti įmanoma

pas mus per vestuves buvo nemazai poru kurie turejo leliukus iki metu, tai vieni pabuvo labai trumpai ir isleke, nes mazoji kazko nerami daresi (nors man asmeniskai tikrai netrukde) , o kiti buvo palike leliuka mociutei daboti ir vazinejo kas pora valandu pamaitinti (mamyte pati maitino) . kitiem buvom paruose atskira patalpa kur galejo ramiai pamaitinti ar paiilseti su vaikais. o as pati kita beda turiu,birzelio gale bus mano geriausios drauges mergaites krikstynos,as pasizadejau buti kriksto mama jau seniai.. o dabar gavosi taip kad tuo laiku mano leliukui turetu buti tik pora menesiu, tai net nezinau kaip cia bus,biski jaudinuosi del to

mums uz dvieju sav vestuves bet dar neapsispremdziam ka daryt su lelka palikti ar veztis...

QUOTE(ericute @ 2009 04 14, 17:04)
pas mus per vestuves buvo nemazai poru kurie turejo leliukus iki metu, tai vieni pabuvo labai trumpai ir isleke, nes mazoji kazko nerami daresi (nors man asmeniskai tikrai netrukde) , o kiti buvo palike leliuka mociutei daboti ir vazinejo kas pora valandu pamaitinti (mamyte pati maitino) . kitiem buvom paruose atskira patalpa kur galejo ramiai pamaitinti ar paiilseti su vaikais. o as pati kita beda turiu,birzelio gale bus mano geriausios drauges mergaites krikstynos,as pasizadejau buti kriksto mama jau seniai.. o dabar gavosi taip kad tuo laiku mano leliukui turetu buti tik pora menesiu, tai net nezinau kaip cia bus,biski jaudinuosi del to 

na zinau kad nesciai negalima lig ir krikstyti,o tavo lialiui jej bus 2 men,nieko baisaus,maziukai gi pastovei miega!!

o man va sestadieni i vestuves mano dukreles krikstamote isteka(pusesere),tai ir senele,ir prosenele bus westuvese,tai nelabai yra kam ir palikt,tai vat mastau ar weztis,nes seip zmoniu daug,triuksmas labai didelis,nebent vaziot,oficialia dali pasedet,o kai prasides sokiai pokiai teks vaziot namo

aha, as taip ir galvoju daryti, tikriausia teks imti su savim
dar reikia is pradziu leliuko sulaukti

Gera tema
Kaip tik si savaitgali vyro brolis su zmona vaziuoja i vestuves,tai savo mazaji paliks mums
.Manau jei yra kur palikt,verciau nesivezti kartu,nes visgi norisi sventeje atsipalaiduoti