mes po menesio dalyvausim vestuvese, busim liudininkais, musu mazylei bus 3men, tai nusprendem bandyt palikt mociutei, nors ir labai nesinori
bet nesinori, kad mazytei butu stresas nuo didelio triuksmo ir pan... o beto ir mes su vyru norim truputi atsipust...
beja pati nemaitinu, misineli valgo mergina musu...

QUOTE(Svasti @ 2006 05 01, 19:27)
Geriausia draugė pakvietė į savo vestuves - kartu su kūdikėliu, kuriam tuo metu bus pusė metukų. Aš skeptiškai žiūriu į šią idėją - gi ir triukšmas (vestuvės "tradicinės", per porą dienų, su muzikantais), ir svetimų žmonių daug, ir dantukai gali pradėti dygti...O palikti kokiai močiutei prižiūrėti irgi nesinori - ir maitinu pati, ir niekada nebuvau ilgam palikusi vaiko, net ir pusvalandžiui retai tepalieku. Bet, įtariu, kad visigi teks pirktis pientraukį ir pratinti vaiką prie močiutės, arba apsieiti be vestuvių (draugė, aišku įsižeis
bet nepasius 
O gal kam nors yra tekę vežtis panašaus amžiaus kūdikį į vestves, ar svečią tokį turėti? Kaip sekėsi?

O gal kam nors yra tekę vežtis panašaus amžiaus kūdikį į vestves, ar svečią tokį turėti? Kaip sekėsi?

pažistami buvo atnešė 3 sav., kūdikį į vestuvės. tai visi ne į jaunavedžius žiūrėjo o į kūdikį, mano manymu tai absurdas, nes nevisų "geros" akis, nužiūrės, o po to vartysis mažutis savo lovytei, negalės užmigti, verks, jei jau tokia gera draugė tai tikrai supras, nes mano manymu į vestuvės tai jau

Aš neičiau nei su pusės,nei su metukų vaiku.Jokio atsipalaidavimo tik įtampa tėvams ir vaikui

QUOTE(delfiniux @ 2009 10 22, 17:16)
Aš neičiau nei su pusės,nei su metukų vaiku.Jokio atsipalaidavimo tik įtampa tėvams ir vaikui 

viskas priklauso nuo vaiko, kadangi musu mazyle super rami, tai budama 4 savaiteliu kuo puikiausiai isbuvo mano brolio vestuves, tereikedavo laiptais uzlipti i viesbucio kambari pamaitinti ir toliau galejom dalyvaut (aisku nesedejom iki paryciu). nesuprantu koks dar stresas
be to gyvenam 21 amziuj koks dar nuziurejimas, kokiu nesamoniu prisigalvojat

QUOTE(gresa @ 2009 11 02, 05:50)
viskas priklauso nuo vaiko, kadangi musu mazyle super rami, tai budama 4 savaiteliu kuo puikiausiai isbuvo mano brolio vestuves, tereikedavo laiptais uzlipti i viesbucio kambari pamaitinti ir toliau galejom dalyvaut (aisku nesedejom iki paryciu). nesuprantu koks dar stresas
be to gyvenam 21 amziuj koks dar nuziurejimas, kokiu nesamoniu prisigalvojat

niu gi mano mazyle 4 savaiciu irgi buvo ramut ramutele, tik valge ir miegojo. bet 6 men vaikas tikrai nenores nusedet vietoje. beto ne visi vaikai gerai jauciasi triuksme ir svetimu zmoniu apsuptyje, ir ypac kai ju daug. pora savaiciu atgal mums teko dalyvaut suzadetuvese, tai buvo tikras kosmaras

QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 02, 11:19)
niu gi mano mazyle 4 savaiciu irgi buvo ramut ramutele, tik valge ir miegojo. bet 6 men vaikas tikrai nenores nusedet vietoje. beto ne visi vaikai gerai jauciasi triuksme ir svetimu zmoniu apsuptyje, ir ypac kai ju daug. pora savaiciu atgal mums teko dalyvaut suzadetuvese, tai buvo tikras kosmaras
nezinot ka reiski stresas, na greit suzinosit, kai vaikelis paaugs dar kelis menesiukus, kai jau ropos, ir jums teks kur nors dalyvauti ar keliauti 

mano dukrele irgi iki 3 menesiu miegojo, valge ir toookia angelas buvo.. o vat dabar su aj neisivaizduoju netik pabuvimo vestuvese bet ir normalaus apsipirkimo parduotuveje..

Dukryte dalyvavo musu vestuvese,tada jei buvo 6men.
.isbuvo oficialioje dalyje ir kelias val.kavineje,jokiu problemu nebuvo
Su savimi pasiemem kedute,kuri supasi,tai ji ten ir pamiegojo ir pazaide,o tada jos prieziura patikejome kaimynei.Manau jei ramus vaikas neturetu buti bedu

Mes dalyvavom mano seses vestuvese, kai dukrytei tebuvo 1 menuo. Su tokiu kudikiu tikrai galeciau dalyvaut dar 100 kartu. Bet, su vaikuciu(nuo 6 menesiu) kuris jau visur lipa, viska ima ir nori daaaaug demesio, tikrai nesirysciau. Nes Tada butu kad begioju paskui vaika, arba JAUNUJU sveciai skiria didesni demesi mano vaikui, nei sventes pagrindui- jauniesiems. Tiesiog jei vestuves, tai manau demesys turi but skirtas jauniesiems, o ne vaiku uzimtumui ir ju gainiojimui.
dalyvavom vestuvese kada mano suneliui 2men buvo, visai super, buvo kaimo turizmo sodyboj tei su savim turejau mobiliaja aukle ir ji man "priziurejo" mano maziuka. lauke uzmigziau, kdangi geras oras buvo, sutemo nusinesiau i kambari ir ten miegojo ramiai jei kas ne taip is kart "auklyte" pranesdavo ir nubegdavau paziureti

QUOTE(aka @ 2009 11 03, 18:41)
dalyvavom vestuvese kada mano suneliui 2men buvo, visai super, buvo kaimo turizmo sodyboj tei su savim turejau mobiliaja aukle ir ji man "priziurejo" mano maziuka. lauke uzmigziau, kdangi geras oras buvo, sutemo nusinesiau i kambari ir ten miegojo ramiai jei kas ne taip is kart "auklyte" pranesdavo ir nubegdavau paziureti 

na as irgi turejau susavimi mobilaja aukle, na ir kas. pasirode namukas musu buvo per toli nuo sales ir netrauke

si savaitgali vel laukia vestuves, bet as manau, kad MB gales ir be musu apsieiti juose