Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstantiems pasijuokti IV

- Po kiek šukos?
- Viens Lits.
- Ar Lita nuleisi?
Atsakyti
Vyriškis parduotuvėje:
- Turite atvirukų su užrašu mano vienintelei?
Pardavėja:
- Turime!
Vyras:
- Duokit kokius 8...

biggrin.gif
Atsakyti
Vyrai susėdę žaidžia pokerį iš didelių sumų. Prieina prie vieno iš jų sūnus, pažiūri jo kortas ir sako:
- Klausyk, tėvai, o keturi tūzai tai čia daug yra?
Tėvas susinepatogina, kiti vyrai nusivylę numeta kortas. Tėvas visus žetonus pasiema, o sūnus žiūri į tėvą ir sako:
- Gaila, kad tu jų neturėjai...
Atsakyti
Vyras sako žmonai:
- Žinai brangioji, turiu tau prisipažinti, aš mylėdamasi su tavimi kartais galvoju apie kitas moteris.
- Ooch koks tu... O aš mylėdamasi su kitais vyrais galvoju tik apie tave...

Atvažiavo pora pailsėti į Ispaniją. Trečios dienos vakare, kol vyras gaivinosi bare, žmona pradingo. Vyras, pakėlęs vėją, iš mačiusiųjų sužinojo, kad žmona nuėjo pas doną Pedro.
- Koks dar donas Pedro?!
Jam parodo viešbutį ir pasako numerį. Vyras tyliai įsėlina, žvilgt pro plyšį - tyli muzika, ištaiginga lova, ant lovos guli aukštas, įdegęs ir vyriškas donas Pedro. Atsiveria dušo durys ir išeina žmona: pablyškusi, plaukai sutaršyti, pilvas nukaręs, krūtys maskatuoja... Vyras galvoja: - Jomajo, kaip nepatogu prieš doną Pedro...

-Mergina, norite aš jums fokusą parodysiu?
-Kokį?
-Labai paprastą, dabar mes eisim pas mane, išgersim šampano, po to aš jus gerai pamylėsiu ir jūs dingsite...
Atsakyti
Mokytoja liepia vaikams parasyti rašinėlį tema "Jeigu būčiau mokyklos direktorius".Visa klasė rašo, o Petriukas sėdi ir nieko nerašo.Mokytoja klausia:
-Kodel nerašai?
-Sekretorės laukiu!-atsako Petriukas.
Atsakyti
Vyras grįžta namo ir sako savo žmonai:
- Su naujais akiniais tu atrodai šūdinai.
Žmona:
- Bet aš neturiu naujų akinių...
Vyras:
- Užtai aš turiu!
thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Stomatologės kabinetas. Po danties traukimo stovi mažas, apsiašarojęs berniukas ir jo mama. Mama sako:
- Na, zuikeli, ką reikia gydytojai pasakyti?
Berniukas nusišluostė ašaras ir tarė atsisukęs į stomatologę:
-Žertva.
Atsakyti
Ateina vyras pas žmoną ir sako:
– Duok 20 litų.
Žmona piktai atsako:
– Neduosiu, nes ir vėl girtas namo grįši.
Pareina vyras namo girtutėlis ir atsigula prie televizoriaus. Žmona pro langa pasižiūri,– ogi žąsų nėra.Supykusi šaukia ant vyro:
– Tai tu, gyvuly, žąsis pragėrei!
Vyras pakelia galvą ir sako:
– Nieko aš nepragėriau, žąsys į šiltus kraštus išskrido, o jei ir rytoj 20 litų neduosi, tai ir ožkos į kalnus išeis.
Atsakyti
Vaikinas pamatė merginos nuotrauką ir sako:
- Oho! Tu atrodai tokia tobula: tavo kūnas neįtikėtinas, o oda - kaip gėlė. Ką tu naudoji?
Mergina:
- Adobe Photoshop CS5.

lotuliukas.gif
Atsakyti
Zuikio logika

Bėga zuikis per mišką, žiūri - briedis miega pakritęs ant šono. Pribėgo arčiau, sako - supratau. Apibėga, sako nesupratau... Apibėga - viską supratau, vėl apibėga - nieko nesupratau... Briedis pakelia galvą, sako:
-Zuiki, užknisai, supratau nesupratau, supratau nesupratau, kas tau yra, ko čia lakstai aplinkui?
Zuikis ir sako:
-Nesuprantu, kaip turint tokius kiaušius, kaip ir kas gali įstatyt tokius ragus...
Atsakyti
Zmona paprase manes nueiti i parduotuve ir parnesti ka nors,kas padarytu ja grazia..As parsinesiau 12 alaus biggrin.gif

Grizta vyras namo,zmona su meiluziu guli..tokiu gerai nuaugusiu biggrin.gif Vyras pasiunta ir rekia jam:
-jei tureciau peili,papjauciau tave!!!
-jei tureciau ginkla,nusauciau!!!
Meiluzis:
-turi ragus..tai gal uzbadyk? lotuliukas.gif
Atsakyti
Per tarptautinę parodą ispanas apgyvendintas greta švedės, ir vakare su vyno buteliu pasibeldžia pas ją į duris.
- Kas ten ?
- Juan Emanuel Fernando di Silva
- Įeikite ir paskutinis tegul uždaro duris.
Atsakyti