Ponas turėjo keltis šeštą valandą ryto. Iš vakaro jis prigrasino tarną, kad laiku jį prikeltų. Ketvirtą valandą ryto tarnas žadina poną ir sako: - Skubėkite, pone, gerai išsimiegoti, nes jums liko tiktai dvi valandos.
Psichiatrinėje ligoninėje vyras aiškina esąs Napoleonas. Ateina į palatą gydytojas. Ligonis sako: - Aš esu Napoleonas. - Iš kur žinai? - klausia gydytojas. - Man Dievas pasakė. Iš sekančios palatos atsklinda balsas: - Nieko aš nesakiau.
Vyras ateina ieškoti darbo. Jis visą gyvenimą praleido su papūgomis, bet to darbdaviui nepaminėjo. Priimant į darbą viršininkas klausinėja: - Sveiki. - Taip. - Kas taip? - Kodėl gi ne. - Apie ką tu? - Apie tave. - Kas apie tave? - O kas apie tave? - Kvailys? - Atsilikęs. - Tipo protingas, ane? - Tipo protingas, ane? - Tai sakai, kaip papūga kartoji viską? - Tai sakai, kaip debilas klausinėji visko? - Na gerai, priimtas.
Vyrukas, kurio ofisas buvo Pasaulio Prekybos Centro 103 aukšte, lemtingąjį rytą praleido savo meilužės namuose su išjungtu telefonu. Tą rytą jis nežiūrėjo ir televizoriaus. Vos tik jam įjungus savo telefoną (apie 11 valandą ryto) jam iškart paskambino žmona, kuri isterišku balsu klausė: "Ar tau viskas gerai? Kur tu?"
Vyrukas ramiai sau atsakė: "Apie ką tu kalbi? Aš juk savo ofise!"
Susitinka dvi draugės. Viena užkimus baisiai vos prašneka: Kaip mane tas peršalimas užkniso O aš, kai man gerklę skauda, savo vyrui nučiulpiu ir kaip ranka nuima! Po kiek laiko vėl abi susitinka. Oi ačiū, brangioji, už puikų patarimą, tikrai kaip ranka nuėmė! Sakiau! Sakei. Tik tavo vyras niekaip negalėjo patikėti, kad čia buvo tavo idėja vos įkalbėjau!
Mes sedejome virtuveje, gereme arbata. As norejau jos paprasyti paduoti cukru, bet susipyne liezuvis netycia ir pasakiau: _ Zertva, tu man gyvenima suedei!
Prieina ežiukas prie mažo urvelio, įkiša į vidų galvą ir šaukia: - Ochujei, ochujei!!! Iš urvelio iššoka kažkoks mažas, keistas ir labai susinervinęs žvėrelis, sucypia, trenkia letenėle ežiukui per snukutį ir nesavu balsu spiegia: - Kiek kartų galiu kartot!!! Oposumas aš!!! Oposumas...
Dukros ir motinos pokalbis: -Mama, aš turbūt išsiskirsiu su savo vaikinu. -Kodėl? -Man atrodo, kad jis alkoholikas! -Iš kur tu tai ištraukei? -Na, vakar mes šokome valsą, jis prisiglaudė prie manęs ir aš pajutau, kad jo kelnėse - butelis! -O koks maždaug butelis? -Na, +- 0,7l. -Ne dukra, tekėk už jo!!! Aš visą gyvenimą su 0,3l nugyvenau...
Vyras - žmonai: - Viskas gerai, kas gerai baigiasi... Žmona - vyrui: - Visi geri, kurie gerai baigia...
Vyras, pasimylėjęs su žmona, klausia: -Brangioji, tu ir vėl apsimetinejai? Žmona: -Ne, šį kart iš tikrųjų miegojau.
Ateina reporteris, paskambina į duris, atidaro vyras. R: - Darome apklausą ar galite pasakyti kiek pas jus šeimoj gėjų? V: - Hmm, palaukit žmonos paklausiu. Petrai, kiek pas mus šeimoj gėjų?
Akių gydytojas tikrina šauktinio regėjimą: - Kariuomenei jūs netinkamas, nes blogai matote. Jaunuolis atsikelia ir atkišęs rankas į priekį eina iš kabineto. Vakare jis nueina į kiną ir - o siaube - sėdasi šalia akių gydytojo. Tačiau jaunuolis nepasimeta. Jis atsistoja, atkiša į priekį rankas ir sako: - Prašau mane praleisti, aš sekančioj stotelėj išlipu.