QUOTE(braskel @ 2012 09 16, 11:48)
aciu
QUOTE(irmulia @ 2012 09 16, 13:58)
su MB gaminom naują kokteiliuką iš morkų/obuolių/burokėlio/salierų stiebo - na tikrai patiko : labai sotu, nesaldu, sveika

tik proporcijas vis reikia paderinti , o tai būna kartais per tiršta, nors imk ir šaukštu lyg košę kabink
Ar neskiedziat vandeniu, kai buna per tirsta?

Tikriausiai tiek morkas, tiek obuolius lupat? o burokeliai virti, ar zali? Sorry, gal zu durnus klausimus....bet tikriausiai taip pradzioje daugeliui buna
QUOTE(irmulia @ 2012 09 16, 15:06)
štai su lazdyno riešutais man paprasčiau atskirti: jei riešutai gyvi, tai juos užpylus šaltu vandeniu, po kelių brinkinimo valandų aplink tiesiog pakvimpa lazdynais + vandens paviršius būna it burbuliukais nusėtas - tokių riešutų skonis tiesiog pasakiškas

lyg šviežutėliai, ką tik nuo lazdyno nuskinti

su migdolais irgi panašiai.
Kaip supratau, tau tu tiesiog tuos lazdyno riesutus pamerki ir po kurio laiko, nupili vandeni ir valgai?
Ir dar prie zaliu kokteliu temos: pvz, as saldytuve turiu tik agurku, salotu lapu ir persiku - ar galiu is siu produktu darytis kokteili?