Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

QUOTE(mjk @ 2012 09 17, 19:04)
ziurekit, visai nieko atrodo  smile.gif

Cia

nerodo nieko...
Atsakyti
QUOTE(Shoeaholic @ 2012 09 17, 18:52)
nerodo nieko...

ot doh.gif Dar karta:

http://youtu.be/spLez2AChWA

Cia, manau, toms, iskaitant mane pacia, kurios dar nera visiskai zaliavalges, bet eina, prijaucia tam blush2.gif
Atsakyti
klausykit, su tais zaliavalg tortais....na tarkim mano sese ju niekaip nepamegsta nes jie super saldus, o ypac todel kad daugumoje eina i trasa datules, kurios itin saldzios.
zinau, kad yra gyvu grikiu tortai, bet turbut jie labai brangus. tarkim, kai pagrindas grikiai, tuomet vidurys -riesutu kreams - virsuj uogos? gal toks variantas nebus britkai saldus????????????????????????????/ g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Augalai - gyvi, jie gyvena ir jaučia...?

Įdomus straipsnis

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 09 17, 20:54)
klausykit, su tais zaliavalgiu tortais....na tarkim mano sese ju niekaip nepamegsta nes jie super saldus, o ypac todel kad daugumoje eina i trasa datules, kurios itin saldzios.

datulės galima keisti į slyvas ( jos nėra tokios saldžios kaip datulės) ir dėti mažiau medaus ar stevios ir pan. mirksiukas.gif paskutinį kartą, kai gaminau tą raw anakardžių tortuką, tai būtent slyvas ir lazdyno riešutus pagrindui naudojau, o anakardžių kremui perpus mažiau medaus dėjau - ir super gavosi thumbup.gif nepersaldus tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Britule @ 2012 09 17, 16:32)
Kale kopustus dabar parduoda ekologinis Giedriku ukis - buna Panoramoj turbut nuo 10 val. antradieni ir penktadieni, o ketvirtadieni - Tymo turgely (tik nezinau, ar cia ju atsiveza)  - kaip tik ta proga isbandziau Kale cipsus - visiems labai patiko biggrin.gif

aciu 4u.gif
sia savaite vaziuosiu pirkti, ragausim essen.gif
Atsakyti
irmulia, ane? g.gif maniau dziovintos slyvos jau nelabai raw skaitosi. gal pamesk recepta ar viska is akies dejai? nes tokius tortus as is akies gaminu... juk ne pardavimui...

merginos, o kur KAUNE yra kale kopusto verysad.gif verysad.gif ax.gif
Atsakyti
o kodėl džiovintos slyvos ne raw? dėl džiovinimo būdo? dėjau iš akies ( na pagal tą receptuką , kiek datulių, tiek atitinkamai slyvų)
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 09 18, 11:26)
o kodėl džiovintos slyvos ne raw? dėl džiovinimo būdo?  dėjau iš akies ( na pagal tą receptuką , kiek datulių, tiek atitinkamai slyvų)

Slyvas reikia dziovinti laaabai ilgai, todel visose mxm parduodamos slyvos neturetu buti raw - niekas nelauks, kol jos dzius kelias paras zemoj temperaturoj. Be to, ne eko parduotuvej pirktos slyvos bus "pagardintos" SO2 blink.gif

Visai tie pyragai su datulem nera saldus - niekuo ne saldesni uz iprastus, viskas priklauso nuo to, kiek ju pridesit. O jei dar padarysit pertepima su spanguolem - tai bus saldziarugstis skanutelis pyragas 4u.gif
Atsakyti
tai ir taip aišku, kad maximose tokių tikrų ekologiškų nerasi ax.gif

reikės namie pabandyti plonus slyvų griežinėlius padžiovinti - žiūrėsiu kad gausis ax.gif
Atsakyti
Laba diena, nors nesu vegetarė/veganė/žaliavalgė, bet visada buvau didžiulė vaisių ir daržovių fanė ax.gif Anąsyk susidaiginau avinžrinių, tai jie nerealiai patiko, visas pakelis "buvo sunaikintas" per kelias dienas biggrin.gif Tai norėjau paklausti dėl daiginimo. Kokias sėklas/ankštinius/riešutus daiginat? Galvoju pabandyti lęšius arba kanapių sėklas, tai įdomu, kas "išdygsta" skaniausiai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 09 18, 16:32)
Laba diena, nors nesu vegetarė/veganė/žaliavalgė, bet visada buvau didžiulė vaisių ir daržovių fanė  ax.gif  Anąsyk susidaiginau avinžrinių, tai jie nerealiai patiko, visas pakelis "buvo sunaikintas" per kelias dienas  biggrin.gif Tai norėjau paklausti dėl daiginimo. Kokias sėklas/ankštinius/riešutus daiginat? Galvoju pabandyti lęšius arba kanapių sėklas, tai įdomu, kas "išdygsta" skaniausiai?  ax.gif

Man labai dar patinka sudaiginti Spindulinės pupuolės arba kitaip vadinamos mung dalas thumbup.gif , "Sveiki produktai" perku.
Atsakyti