QUOTE(Shoeaholic @ 2012 09 15, 20:48)
Tiesa, pirkau pabandymui anakardzius is sveikalinija.lt , nu tai verdiktas... 'Negyvi' jie, nos mane tikino, kad tikrai raw
Palyginus su riesutais is zaliavalgis.lt tai kaip maximinius lyginti su zaliavalgiskais... Be to, sveikalinija.lt anakardzius is indijos sakosi vezantys, nu tai... Nesu niekur info radusi, kad Indijoje bent kazkas mechaniniu budu anakardzius 'lukstentu'

Palyginus su riesutais is zaliavalgis.lt tai kaip maximinius lyginti su zaliavalgiskais... Be to, sveikalinija.lt anakardzius is indijos sakosi vezantys, nu tai... Nesu niekur info radusi, kad Indijoje bent kazkas mechaniniu budu anakardzius 'lukstentu'

Aš iš sveikoslinijos ir turėjau anakardžių. Mano akis nėra dar taip įgudusi.
Bet tą kartą dariau ale eksperimentą. Į vieną indelį įdėjau sauja sveikoslinijos anakardžių, į kitą - maximos, užpyliau vandeniu ir pernakt palikau mirkti. Nežinia, gal maximos anakardžiai kokie 'brokuoti' pasitaikė, bet kitą rytą jie išmirkę visi dėmėm nuėjo. Vaizdas nekoks buvo. O su sveikoslinijos - atrodė normaliai.
Dabar labai knieti iš žaliavalgio užsisakyti, bet pirmą reiks migdolus suvalgyti. Pas mane kažkaip jie labai lėtai 'eina', nors migdolų pienas tikrai skansu

QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2012 09 15, 22:37)
Moderatore, ištrinkite mano pasisakymus, nežinojau kad draudžiama užsukti. Tema neužrakinta 

Labai nenusiminkite. Man asmeniškai jūsų nuomonė tikrai įdomi, kiek pamenu jus iš kitų SM temų, tai jusų pasisakymai tikrai turiningi. Aš buvau šioje temoje užblokuota už kažkokį tai pasisakymą prieš moderatorę. Čia matyt tampant moderatore, gauni 'kažkokią tai' ale didybes maniją

Dėl žaliavalgiavimo vaikams ir suaugusiems. Aš taip galvoju, kad suaugusiam sunkiau prie žalio maisto pereiti, vis dėlto pas mus smegenyse jau yra tam tiki dalykai nusistovėję, ir juos keičiant reikia tikrai daug pastangų ir laiko. O va, jei žalia mama vaiką nuo pirmų dienų pratins prie žalio maisto, sąmoningai, gražiai, logiškai, suprantamai aiškins jo naudą, vaikas nuo mažų dienų turės šeimos autoritetą, taigi manau, jei vieną, antrą ar dešimtą kartą per gimtadienį pasirinks sausainį, torto gabalą ar sumuštinuką su dešra, tai entąjį kartą jis visvien grįš prie žalio maisto. Manau, vaikams irgi reikia viską išbandyti 'ant savęs'. Čia jau ne tik mitybos klausimas, čia jau ir sąmoningumas, suvokimas. Pati auginu mergytę 1m. 8 mėn. Nėra ji visiškai žalia, valgo garuose ruoštą maistą, šiandieną gi net bandeles su cinamonu kepėme

Ačiū Claries, Britulia už pasisakymus.
Žaliavalgiaujančios mamytes, kurios dar maitina savo vaikučius savo pienuku, toks klausimas