QUOTE(given444 @ 2012 09 19, 09:25)
dar man techninis klausimus del kokteiliu zaliuju plakimo.
Klausimą supratau, bet.... man tai atrodo per daug smulkmeniška

Aš plaku kol susiplaka ir apie jokį sąlytį su geležim negalvoju, nes tada reikėtų pradėti sukti galvą kokiu oru kvėpuoju, kiek gamtoj būnu ir pan... Todėl aš plaku iki norimos konsistencijis su silpnu mikseriu kokią apie minutę ir ramiai gyvenu
Įdomios čia diskusijos išsirutuliojo, o aš vis neturėjau kada prisėst ir parašyt

Pasidomėjau dilgėlėm, tikrai neblogas augalas, kol neturiu savo, nusprendžiau pirkti džiovintų iš vaistinės ir gerti arbatas, daug gerų atsiliepimų, bet irgi su rekomendacijom nepadaugint. Tai va, dėl savo kraujo daug mąsčiau, skaičiau jūsų pamastymus ir diskusijas su draugais ir giminaičiais.. nusprendžiau nerizikuoti per daug ir palikti 1-3 kartus virtų daržovių (tyrsriubės pavidalu) per sav., kelis kartus per sav. į salotas įsidėt virtos mėsos po kokią 80 gr. ir įtraukt kelis kiaušinius per sav., kuriuos jau buvau pašalinus visai. Taip papildysiu savo racioną prie vaisių/daržovių/riešutų/sėklų, ir po gerų dviejų mėn. kartosiu kraujo tyrimus. Nes pasvarsčiau, kad net jei ir gerai besijausdama labai nusilpsiu, tai gyd. tada tikrai sintetinių vaistų lieps gert ir jau dingt nelabai bus kur

O tada stebint savo organizmą po ilgo laiko bus galima gal ir visai tų mėsgalių atsisakyt, streso bus mažiau organizmui. Tokie tie mano pamąstymai