DEMESIO KLAIPEDIETIEMS!!!!!
nukopinau ka gavvau savo el.paste
Sveikinu su praėjusiom šventėm žaliavalgius pusiaužaliavalgius ir šiaip prijaučiančius.
Manau, kad žinote, kas tokia yra Ann Wigmour -
"pirmoji lietuvė pasaulyje atradusi želmenų galią ir išgydžiusi jomis ir sveiku natūraliu maistu tūkstančius žmonių"
Atėjo man toks laiškas nuo labai aktyvios ir entuziastingos Gintarės (ji yra Ann Wigmour fondo atstovė):
KVIETIMAS į sveikatos GYVU MAISTU puoselėjimą Sausio 9 d.
(trečiadienį) 18:00 val. KLAIPĖDOJE!
Mieli klaipėdiškiai, miesto svečiai ir jų draugai,
Kviečiu į pirmąjį Ann Wigmor klubo susitikimą KLAIPĖDOJE!
Tai pradžia į mūsų visų puikią sveikatą, vienybę, žinias per bendravimą, bendradarbiavimą, dalinimąsi!
Susipažinsime. Skanausime. Žiūrėsime. Klausysimės. Aptarsime. Planuosime. Džiaugsimės!
Dalyvio rekvizitas mieliausias GYVO MAISTO patiekalas, skanėstas, užkandis, gėrimas Tavo taroje!
Kiekvienam atėjusiam staigmenėlė. Ann Wigmor klube visad Nauji metai! Stebuklai tęsiasi ir 2013!
Tad nepamirški dalyvio rekvizito bei pasidalinti šia žinia su tuo, kuriam rūpi sveikata!
PRAŠYMAS: būtina registracija el. paštu gintare@livingann.com, nes norisi, kad visiems užtektų vietos ir jaustųsi jaukiai, patogiai.
P.S.
Ann Wigmore klubas kviečia jungtis visus, kurie nori prisidėti
skleisti šios gyduolės idėjas ir atkreipti Lietuvos bei ...pasaulio
visuomenės dėmesį į tai, kaip svarbu rūpintis savo sveikata,
racionaliai ir subalansuotai maitintis, užsiimti fizine veikla,
tausoti aplinką darbais, o ne tik žodžiais.
Ann Wigmore klubo susitikimai - seminarai, mokymai, dalinimąsis savąja
ir kitų praktika, diskusijos su ekspertais iš Lietuvos ir pasaulio.
Numatomi reguliarūs susitikimai - kartą į mėnesį, apie tai plačiau
jiems artėjant.
Manau daugelis po šventinių pagirių norėtų atgauti entuziazmą ir pradėti naujus metus su naujomis jėgomis ir bendražygiais.
Registruokitės ir iki pasimatymo sausio 9d. 18:00 Bandelių alėjoje (ten keliasi Sula), Mažvydo al. 6, Klaipėdoje.
https://www.facebook...50889621676576/
Papildyta:
QUOTE(Contessa @ 2013 01 04, 04:15)
oi nesu as jokia senbuve ir nesu taip pat 100% zaliavalge
Zaliavalgystes pradzioje as buvau labai apzaveta, dabar emocijoms ir entuzizmui aprimus esu linkusi pritarti tai nuomonei, kad
musu klimatinese salygose vasara-zaliavalgiska 100%, o ziema-veganiska, kam vegetariska, bet kiek imanoma su didesniu gyvo maisto kiekiu. Ir vartojant apdorota maista manau vertetu bent karta i svaite pabadauti
nu nuostabu contessa, parasei MANO MINTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
as ta pat norejau parasyt tautosakai. kaip matau, ji itrauke garintu dalyku, pupeles gi tokios vertingos, ypac margos, rusvosios... ne tos baltosios.
taip, musu klimate tikrai sunku. idomu, kaip tie patys senoves olimpieciai graikai veganai isbutu musu salygomis. arba viena forumiete, lietuve, nuostabus jos feisbuk tinklapis, issikelusi i siltesni klimata, propaguoja 100proc RAW.
vat jos reiktu uzklausti - nemanau, kad imanoma sveikai gyventi daug metu lietuvoje -
daug metu, pabreziu - zaliavalgiaujant 100proc.
o apie badavimus tiesa. pati 36val badavau, visu keksiuku kaip nebutat, ir pilvas lygus, ir akys zvilga is naujo, ir protas skaidrus.... tie pabadavimai ypac tinka mums. Bregas juos nuolat rekomenduoja, visa gyvenima valgydavo ciut mesos, ir daug neapdorotu produktu, badaudavo 24val i savaite, o dukart i metus ir ilgiau - ir ISLIKO iki senatves aktyvus, daug keliavo, ir tt. vat, man klabai svarbu long-term pasekmes....
tautosaka, tu vis stengies susieti maista su emocijomis, vidinem problemom. manau, tai perdeti dalykai. tuo netikiu. tarkim, galima tuomet teigti kad visi ajurved saldumynai tai meiles istroskusiu receptai. visiem indam krisnaitam truksta meiles, nes dieve, dieve, buvau indijoj, jau ju saldumynai iki KOKTUMOOOOOOO..... (daugelis visavalgiu saiposi uztat sakydami kad saldumu jie kompensuoja mesos poreiki ir uztat deja esti -ypac indes - labai nutuke.)
ir jei, tarkim, yra indiskas receptas, lietuviams siuloma cukraus 2/3maziau deti, kad neapspanktu nuo saldumo

zodziu, netikiu tokiais dalykais...