Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

Pvz., as guluosi 21-22 val. keliuosi 4-6 ryto ne veliau be zadintuvo, naturaliai. Iki 8 ryto bunu jau pas nyksukus pabuvojus, 9-10 ryto kokteiliai zali.
O del sporto - as kiek skaiciau, kad zaliavalgiai labiau sportuoja neturedami kur energijos padeti - man tas pats pozymis paisreiske biggrin.gif jokiu nukarusiu skuru neturiu, gal kad nebuvau stora (tikrai, tiems gal ir reikia sportuoti), as labiau 'stambiu kaulu' atrodziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2012 08 30, 14:14)

Vaika nuo rugsejo 1 isleisiu i darzeli ir taip svajoju kazkur savo susikaupusia energija islieti  4u.gif  niekad nemegau begioti, o dabar apie tai svajoju, bet pirma norisi gera avalyne nusipirkti - gal kas gali patarti sia tema  4u.gif  Sporto klubu nepakenciu - to specifinio kvapo. Ziema turbut reiks i joga grysti  g.gif  Bet dabar taip norisi su vejeliu prasilekti  ax.gif

Pirkti spec. begimui skirtus tiks paskui viskam, net vaiksciojimui; su geline pakulne gerai.. bet siaip begimo bateliu skyriu matuokis, pavaiksciok, da ri pada is vidaus smeigiant pirstu turi buti minksta, o ne kieta, bata per pada turi lengvai lankstyti, o ne lauzti smile.gif ASICS geri batai, specializuojas begimui... Adidas Air turejau- droziau ilgai, labai patogus.. geriau tie truputi aukstesni, kur ciurna siek tiek suvercia..o ne po kauliuku kur baigias pats batas...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 08 31, 07:30)
as kokteilius visad skiedziu gal net 500ml ipilu, gal jau perdaug.... bet taip man patinka labiau ...
shoeholic, ir tu turi but nemazai numetus jei nevalgai rawo picu, tortu, ir kitos kurios zaliavalgiaujant -jei braskel sugebejo 4kg numest.

turbūt per vasarą kokius 4 kg ir aš numečiau. Nemėgstu svarstyklių, bet džinsų jau dviem dydžiais mažesnių reikia. Aš anksčiau labai mėgau saldumynus, apytiksliai kažkur metus nevalgiau nieko saldaus (išskyrus vaisius, žinoma). Ir kai atradau žaliavalgiškus tortus, ledus, šokoladą... niam niam niam... pasirodo, kad iš tiesų smaližė esu... lotuliukas.gif Skaičiau, nepamenu jau kurioje knygoje, kad kai mes valgome, paskui tuštinamės, ko šitaip nepašaliname iš organizmo - kaupiasi kaip papildomas svoris. Pastebėjau, kad kai sportuoju kasdieną, reikalai su nykštukais, labai puikūs. Jeigu tik neišeina pasportuoti, žiūrėk, jau tik 1-2 kartai per dieną.

QUOTE(Contessa @ 2012 08 31, 08:14)
O del sporto - as kiek skaiciau, kad zaliavalgiai labiau sportuoja neturedami kur energijos padeti - man tas pats pozymis paisreiske  biggrin.gif  jokiu nukarusiu skuru neturiu, gal kad nebuvau stora (tikrai, tiems gal ir reikia sportuoti), as labiau 'stambiu kaulu' atrodziau  biggrin.gif

Aš sportuoju šiaip, kad būčiau fiziškai stipresnė. Jeigu pavyks viską suderinti, kitą vasarą labai norėčiau į kalnus keliauti. Ir taip visi baidosi, kai pasakau, kaip maitinuosi, o jeigu dar nesportuočiau, kalnus tik sapnuose sapnuoti tektų...
Atsakyti
As per nestuma priaugau 30 kg. Pagimdziau (nesisveriau-vis dar buvau stora). Tada zaliavalgiauti pradejau nuo tada, kai vaikui buvo 3 men. Iki dabar (vaikui 6 men) numeciau apie 32 kg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2012 08 31, 17:14)
Pvz., as guluosi 21-22 val. keliuosi 4-6 ryto ne veliau be zadintuvo, naturaliai.

Ar Jūsų visa šeima juda tokiu ritmu?
Atsakyti
QUOTE(Shoeaholic @ 2012 08 31, 23:06)
As per nestuma priaugau 30 kg. Pagimdziau (nesisveriau-vis dar buvau stora).  Tada zaliavalgiauti pradejau nuo tada, kai vaikui buvo 3 men. Iki dabar (vaikui 6 men) numeciau apie 32 kg  4u.gif

per tris menesius 32 kg ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 08 31, 23:27)
per tris menesius 32 kg ?  blink.gif

(iskaiciuojant gimdymo metu 'netekusius' kg - vaikas apie 4 kg, vandenys, placenta ir pan. Na skaitau, kad 'pagimdyti' kg buvo apie kokius 7-8) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shoeaholic: 31 rugpjūčio 2012 - 22:29
QUOTE(MaGre @ 2012 09 01, 00:27)
per tris menesius 32 kg ?  blink.gif

Ne, ne visa - as su vaiku einu kartu miegoti, nes jam 3m., bet atsibundu pirma smile.gif Vyras megsta vakare dar panaktineti prei kokio filmo - tai veliau keliasi. Visada save laikiau peleda lotuliukas.gif Matyt ryskiai mano protas pailsi per svarbiausias jam 22-1 val miego valandas, nes pastebejau, kad mano protas zymiai aiskesnis, daugiau kantrybes ir su nuotaika ner problemu smile.gif))
Atsakyti
jo, contesa , geras toks ritmas. apie 10 ar iki 11val vakaro atsigult, o keltis puse 5 tarkim. labai sviesios smegenys visa diena buna bigsmile.gif
bet sportuot reikia vis tiek, skaiciau nemazai straipsniu, ir ne del nukarusiu skuru. na zodziu. sportas. o dar...MIEGAS. prabanga. bigsmile.gif

visas su PIRMAJA RUDENS DIENA !!!!! 4u.gif kad dar ilgai neaplesitu mus lietuviski sodu/darzu geriai...(ir misko - kam dar iseina)... as lekiu i savo naujaji darba, uch.
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2012 08 31, 19:14)
Pvz., as guluosi 21-22 val. keliuosi 4-6 ryto ne veliau be zadintuvo, naturaliai. Iki 8 ryto bunu jau pas nyksukus pabuvojus, 9-10 ryto kokteiliai zali.

Jei aš save įvesčiau į tokį rėžimą, turbūt bučiau pati laimingiausia, kad tai padariau smile.gif gal dabar rudenėjant reikėtų bandyti po truputį miego ir kėlimosi laiką keist, kai vakare anksčiau temsta, tai lengviau gal būtų biški. Nes dabar ąč- ą h guluosi, o ų vos išjudu iš lovos su keliais žadintuvais unsure.gif Jūsų ritmas toks viliojantis smile.gif

QUOTE(Tautosaka @ 2012 08 31, 22:26)
turbūt per vasarą kokius 4 kg ir aš numečiau. Nemėgstu svarstyklių, bet džinsų jau dviem dydžiais mažesnių reikia.

Jei dviem dydžiais susitraukėt, tai turbūt ne tik 4 nukrito, bet ir daugiau biggrin.gif aš šiandien vėl 38 dydžio džinsus nusipirkau (prieš tai buvo ė40-42) ir švarkelį 36 irgi nuo 40 iki tiek susitraukiau bigsmile.gif nors iš šono žiūrint pati nematau, kad tiek pakūdus bučiau, bet jausmas vistiek superinis cool.gif

QUOTE(Shoeaholic @ 2012 09 01, 00:06)
As per nestuma priaugau 30 kg. Pagimdziau (nesisveriau-vis dar buvau stora).  Tada zaliavalgiauti pradejau nuo tada, kai vaikui buvo 3 men. Iki dabar (vaikui 6 men) numeciau apie 32 kg  4u.gif

Oho!!!!! Greičiausia pogimdyvinė lieknėjimo istorija thumbup.gif
Atsakyti
besisypsanti, tai kada gulies? skaicius pataisyk! biggrin.gif
man irgi patinka naktineti, ypac ankstyvoj jaunystej ta dariau. db pastebejau kad visai nieko lb anksti ryte keltis ir darbus darytis, ar net filmus ziureti... taip sveikiau. be to, as megeja 10val pamiegot per para. tenka suktis ir su 6.
sakoma, moteriai del grozio butina 9val miegot biggrin.gif

klausykit, kas ten buvot pamete nuostabiu salotu, gal gait pakartot su ZALIOM BULVEM.
bulves, svogunas, pievagrybiai...kas dar ieina? ta misraine su actu?

ir dar klausimas, tik nepalaikykit blondine. grizau i miesta ir noris dar tokiu laukinisku zalesiu. blush2.gif o is misko neparsiveziau, negerai zinoma. ar galima kur nors pasisikint bet kokiu zoliu kas kad mieste, bet toliau nuo gatves? tarkim ar per seni butu vysniu lapai ar pan. nenoriu maksimiu zalesiu pirkt, o ukininku turgus dukart i savaite. kokie zalesiai pas jus i trasa eina?
Atsakyti
QUOTE(kenis @ 2012 08 30, 17:40)
Sveika,
pirmiausia renkantis bėgiojimui avalynę reikia apgalvoti, kur bėgiosi, stadione ar kita lygia danga (asfaltu), ar miško takeliais, nes labai skiriasi ir pasijaučia bėgant mišku lygaus pado kedai, nors ir labai geri. Lt kainos didelės, tad geriau pasimatuot parduotuvėje ir tokius pačius atsisiųsti. Geros firmos asics, new balance, Vilniuje yra adidas išparduotuvė Šiaurės miestely, bet ten asics ir new balance nėra, tik adidas. Turėjau gerus bėgimo nike kedus, kai įsigijau asics, pajutau skirtumą smile.gif

4u.gif Aciu labai labai 4u.gif panasu, kad begiosiu saligatviais, bet tie saligatviai - tai cia tokie nelygus, kaip misko takeliai ax.gif
As is Klaipedos, per tarpininkes kartais siunciuosi is USA, gal galit patarti kikiam www geriau ziureti Ascs kazkur buvau uzmacius, bet kai LT ju nera - tai nzn koki dydi imti. g.gif mano vidpadziai batu visi 26 cm.
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 08 31, 19:32)
Pirkti spec. begimui skirtus  tiks paskui viskam, net vaiksciojimui; su geline pakulne gerai.. bet siaip begimo bateliu skyriu matuokis, pavaiksciok, da ri pada is vidaus smeigiant pirstu turi buti minksta, o ne kieta, bata per pada turi lengvai lankstyti, o ne lauzti smile.gif ASICS geri batai, specializuojas begimui... Adidas Air turejau- droziau ilgai, labai patogus..  geriau tie truputi aukstesni, kur ciurna siek tiek suvercia..o ne po kauliuku kur baigias pats batas...

ACIU! 4u.gif 4u.gif 4u.gif kurie asic modeli ziureti? g.gif http://www.asicsamer.../Running-Shoes/
o sportuoti reikia smile.gif tik vaika 3m auginu be mociuciu ir aukliu pagalbos, vyras daznai isvykes - tai ne taip viskas paprasta, bet uztat masinos nevairuoju labai megstu visur keliauti pestute iki gymdymo su vyru kasdien su MTB dviraciai lakstem po pajury, Smiltynes ir miskus, Olando kepures skardziais... - ot buvo laikai thumbup.gif dabar to vejo man ir truksta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Contessa: 01 rugsėjo 2012 - 15:51