Pas mus šią savaitę buvo pirmokų krikštynos. Tai turėjo įveikti užduotis, pvz. eiti žąsele maždaug 10 m., kiekvienam ant skruosto buvo užrašoma klasės raidė (krikštytojai irgi buvo išsipiesę veidus), turėjo pralįsti pro kliūtis nenumetę pakabintų kuoliukų, turėjo visi surištom po viena koja paeiti irgi apie 10 m. turėjo atsigerti "Coca-cola", kas buvo pipirai su agurkų skysčiu, kiekvienas su šiaudeliu patraukt turėjo. Tada trasos gale visi suklaupė ir priesaiką davė, kad sveikinsis su mokytojais, garsins gimnaziją, gerbs tarybą ir t.t. Visi buvo laimingi. Neitin patiko gerti coca-cola, bet tai buvo pati bjauriausia užduotis. Dar turėjo vaikišką vandens šautuvą, iš kurio kai kada papildavo.
QUOTE(Jurginė @ 2012 09 07, 20:18)
labiausiai patikusi Mokytojų dienos šventė vyko taip; vaikai kabinetus suskirstė į tam tikras įstaigas.mokytojai gavo lapelį-kvietimą apsilankyti grožio salone (manikiūras, šukuosena, makiažas), fotostudijoje (fotkino su įv.daiktais, skrybėlėm, kailiais), vaišino kavinėje kava, sausainiais ir t.t.
Labai super idėja

Pernai buvo dukros krikštynos gimnazijoje, tai likau pasibaisėjus. Kažkoks išsityčiojimas iš mokinių, nesveikai

ai, dar tikrino gydytojų komisija mus.
rega, klausa, kraujospūdis... vaikų tėvai parūpina amunicijos iš miest.ambulat. kokių tik diagnozių neišgirdom.
dailės studija (piešėm, klijavom), sportavom ,,štanginėj".
esam ir tikrai sportavę kažkuriais metais. žaidėm krepšinį, kvadratą.

esam ir tikrai sportavę kažkuriais metais. žaidėm krepšinį, kvadratą.

Norėčiau jūsų paklausti ar sveikinate savo auklėtinius su gimtadieniu? Na simboliškai, palinkėjimu, maža smulkmenėle ar pan.
Aš planuoju taip daryti. Šiandien vieno gimtadienis, tai pirmadienį per klasės valandėlę planuoju pasveikinti ir padovanoti, pvz., šokoladą.
Aš planuoju taip daryti. Šiandien vieno gimtadienis, tai pirmadienį per klasės valandėlę planuoju pasveikinti ir padovanoti, pvz., šokoladą.
QUOTE(-bonbons- @ 2012 09 08, 21:42)
Norėčiau jūsų paklausti ar sveikinate savo auklėtinius su gimtadieniu? Na simboliškai, palinkėjimu, maža smulkmenėle ar pan.
Aš visada nuperku dovanėlę (stengiuosi atitaikyti pagal pomėgius: kam knygą, kam auskariukus, kitam guminukų puodą) ir visi drauge sveikiname per klasės valandėlę, o vaikas atsineša vaišių.
O pas mus mokykloj kažkaip jokių krikštynų nebūna
(na kiek pamenu
nors dirbu jau toj pačioj mokykloj 12m)

Labas rytas visoms,
žadėjau įkelt akmenukus, tik nieko neiseina

Seniai bekėliau čia, gal dėl to. Bandau ir per dropboxą ir imageshack-nė iš vietos. Dėl keitimo-ilga istorija, jau nuo pavasario, dar su jais nedirbau.
QUOTE(rutulux @ 2012 09 09, 08:14)
*žadėjau įkelt akmenukus, tik nieko neiseina

**Maniskiai jau ir matematikos mokytoją pakeitė. Tuoj visus praeisim

*klausk, padėsim

**o kodėl?

Papildyta:
QUOTE(rutulux @ 2012 09 09, 08:38)
Seniai bekėliau čia, gal dėl to. Bandau ir per dropboxą ir imageshack-nė iš vietos.
bandyk per www.part.lt
O kurią nuorodą kopijuoti? Gal peržiūrą forumui?
Papildyta:
http://www.part.lt/i...c9ed42c8141.jpg
o čia supakuoti
http://www.part.lt/i...a8138e26729.jpg
ne kokia iš manęs dailininkė
, gerai, kad dukra prikibo
Ačiū, Diasaja
Papildyta:
http://www.part.lt/i...c9ed42c8141.jpg
o čia supakuoti
http://www.part.lt/i...a8138e26729.jpg
ne kokia iš manęs dailininkė

Ačiū, Diasaja

rutulux, gražu ir miela
O kas dar parašyta ant lapelių?
Rugsėjo 1-osios proga dovanojai?

Ačiū jums už atsakymus dėl švenčių tradicijų. Supratau, kad:
1. be gerosios pusės, kaimietiškumas turi ir blogąją - buduliškumą, nors bendrai, jį turi ir didžiausio miesto vaikai (be to dar ir neturėdami tos gerosios pusės)
2. mokytojų, mokyklos pareiga yra demaskuoti, nesitaikstyti, ryžtingai ir nenuilstamai bandyti naikinti tą buduliškumą, bent jau kovoti su juo.
3. tam reikia, kad patys mokytojai nebūtų tuo užsikrėtę
kad nebūtų taip, kad sėdžiu ššš ir to nebepastebiu
Žodžiu, reik kelt ir suaugusiųjų kultūros lygį...
Summa summarum: nepradėsiu nuo pirmų darbo dienų mokykloje kardais mosuot, drastiškai viską keist
, bet tik švelniai, pamažu, po truputį vis pasiūlysiu į esamas tradicijas "įnešti" kultūringesnių, intelektualesnių "elementų"
. Kadangi, kaip minėjau, vaikai ir kolegos turi daug gerojo nuoširdumo, reik tikėtis, kad neištiks manęs "Dogvilio" filmo scenarijus
Dar kartą ačiū jums visoms už dalijimasi idėjomis, kai pabaigsiu vargt su ilgalaikiais-trumpalaikiais planais, ir aš saviškes įkelsiu
1. be gerosios pusės, kaimietiškumas turi ir blogąją - buduliškumą, nors bendrai, jį turi ir didžiausio miesto vaikai (be to dar ir neturėdami tos gerosios pusės)

2. mokytojų, mokyklos pareiga yra demaskuoti, nesitaikstyti, ryžtingai ir nenuilstamai bandyti naikinti tą buduliškumą, bent jau kovoti su juo.
3. tam reikia, kad patys mokytojai nebūtų tuo užsikrėtę

Summa summarum: nepradėsiu nuo pirmų darbo dienų mokykloje kardais mosuot, drastiškai viską keist

Dar kartą ačiū jums visoms už dalijimasi idėjomis, kai pabaigsiu vargt su ilgalaikiais-trumpalaikiais planais, ir aš saviškes įkelsiu