Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės vadovės

QUOTE(diasaja @ 2012 09 09, 08:06)
rutulux, gražu ir miela wub.gif O kas dar parašyta ant lapelių? bigsmile.gif Rugsėjo 1-osios proga dovanojai? bigsmile.gif

Ačiū, taip, Rugsėjo 1-ai. O ant lapelių panaudojau Tagrės įdėta eilėraštį anglisčių temoj

Mano Mokiny!

Ar tu girdi?
Į tavo širdį noriu pasibelsti.
Neužsisklęsk, o atlapok plačiai.
Tai, ką žinau ir moku,
Ką galiu,
Norėčiau, kad turėtum tu.

Tiktai priimk,
Kaip žemė priima lietutį,
Kaip medis –
Saulės šilumą ir šviesą.
Tiktai priimk.
Ką moku ir galiu,
Norėčiau, kad turėtum tu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutulux: 09 rugsėjo 2012 - 08:49
QUOTE(rutulux @ 2012 09 09, 09:49)
O ant lapelių panaudojau Tagrės įdėta eilėraštį anglisčių temoj

be komentarų........................ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aš ir kada nors panaudosiu blush2.gif
Atsakyti
Ar matėte pakeitimus vienuoliktokams dėl būsimų stojimų į aukštąsias mokyklas?

http://www.smm.lt/sm..... programa.pdf

http://www.delfi.lt/...s.d?id=59469473
Atsakyti
Artėja nauja klasės valandėlė- darbo į valias...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zooori: 10 rugsėjo 2012 - 20:13
Sveikos wink.gif Vis prie tėvų susirinkimo plušu, kuris jau nenumaldomai artėja blink.gif Taigi dar porą klausimėlių turiu Jums, mano išgeblėtojos blush2.gif Kelintą valandą dažniausiai organizuojat tėvų susirinkimus ir kuris laikas labiausiai pasiteisino? Ir dar baisiai rūpi, gal kas užvest ant kelio galėtų dėl kvietimo rašymo g.gif Parašiau tradicinį kvietimą, su data, laiku, vieta ir t.t., bet per savaitgalį sumąsčiau, kad tikriausiai jį reikia papildyti dėl poros priežasčių... Kadangi esu naujokė-auklėtoja, naujokė-mokytoja, naujokė-gyventoja, manau, jog tėvams labai jau knieti sužinoti, kas aš "per fruktas" lotuliukas.gif Antra, mokinius mačiau tik vieną savaitę, taigi apie juos ne kažin ką galėsiu tėvams pasakyti... Noriu kažkaip tam kvietime nurodyti, kad šis susirinkimas nebus apie vaikų pasiekimus ir pan., tiesiog jame susipažinsime, išsakysime savo lūkesčius. Kaip parašyti susirinkimo tikslus, kad jie nenuskambėtų visai nereikšmingai (tada mažai tėvų ateis), bet kad ir nebūtų taip, jog išėję iš susirinkimo pasakytų: "tikėjaus svarbesnių dalykų išgirsti, be reikalo savo laiką gaišau"... Ar geriat kavą. valgot saldainius per susirinkimą? blush2.gif
Atsakyti
Eglute, man labiausiai pasiteisines laikas-17.30 4u.gif Kavute susipazinimui-visai nebloga mintis-smagiau bus bendrauti 4u.gif O del pokalbio temos-tikrai, tu kadangi naujoke, vaiku nepazisti-pakalbesit apie ju lukescius, tu apie savo planus siems metams(ekskursijos, renginiai etc) 4u.gif O siaip temu turetu ir ekspromtu atsirast 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rutulux @ 2012 09 09, 08:53)
O kurią nuorodą kopijuoti? Gal peržiūrą forumui?
Papildyta:

http://www.part.lt/i...c9ed42c8141.jpg

o čia supakuoti
http://www.part.lt/i...a8138e26729.jpg

ne kokia iš manęs dailininkė  ax.gif, gerai, kad dukra prikibo

Ačiū, Diasaja  4u.gif

Super, pasilieku ideja kitiems metams bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute777 @ 2012 09 11, 08:46)
Sveikos wink.gif Vis prie tėvų susirinkimo plušu, kuris jau nenumaldomai artėja  blink.gif  Taigi dar porą klausimėlių turiu Jums, mano išgeblėtojos  blush2.gif Kelintą valandą dažniausiai organizuojat tėvų susirinkimus ir kuris laikas labiausiai pasiteisino? Ir dar baisiai rūpi, gal kas užvest ant kelio galėtų dėl kvietimo rašymo  g.gif  Parašiau tradicinį kvietimą, su data, laiku, vieta ir t.t., bet per savaitgalį sumąsčiau, kad tikriausiai jį reikia papildyti dėl poros priežasčių... Kadangi esu naujokė-auklėtoja, naujokė-mokytoja, naujokė-gyventoja, manau, jog tėvams labai jau knieti sužinoti, kas aš "per fruktas"  lotuliukas.gif  Antra, mokinius mačiau tik vieną savaitę, taigi apie juos ne kažin ką galėsiu tėvams pasakyti... Noriu kažkaip tam kvietime nurodyti, kad šis susirinkimas nebus apie vaikų pasiekimus ir pan., tiesiog jame susipažinsime, išsakysime savo lūkesčius. Kaip parašyti susirinkimo tikslus, kad jie nenuskambėtų visai nereikšmingai (tada mažai tėvų ateis), bet kad ir nebūtų taip, jog išėję iš susirinkimo pasakytų: "tikėjaus svarbesnių dalykų išgirsti, be reikalo savo laiką gaišau"... Ar geriat kavą. valgot saldainius per susirinkimą?  blush2.gif

Nepamiršk, kad per susirinkimą gali kalbėti tik apie globalius dalykus, jokių "Onutė nepadarė to, o Jonukas elgėsi taip". Konkrečiai apie vaiką gali kalbėti tik su tėvu. Kavutė, jei klasėje 10 vaikų gal ir nieko, bet jeigu 30... O kodėl dara i taip anksti susirinkimą? Administracija liepia? Jei nėra, ką pasakyti, tikrai negaišinčiau tėvų dėl kelių minučių bendros informacijos.
Atsakyti
Ačiū už informaciją 4u.gif Susirinkimą darau taip anksti todėl, kad nuo rugsėjo 17d. išvykstu 3sav. į studijas. Kadangi esu naujokė, manau, paskui tėvai kalbės: "Pasirodė ir dingo"...
Atsakyti
QUOTE(Eglute777 @ 2012 09 11, 18:50)
Ačiū už informaciją  4u.gif  Susirinkimą darau taip anksti todėl, kad nuo rugsėjo 17d. išvykstu 3sav. į studijas. Kadangi esu naujokė, manau, paskui tėvai kalbės: "Pasirodė ir dingo"...

Man rodosi, kad per daug sukate galvą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosnė @ 2012 09 11, 22:28)
Man rodosi, kad per daug sukate galvą  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ir aš taip pagalvojau blush2.gif
Atsiplaiduokit , nurimkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fairyland @ 2012 09 11, 09:58)

Super, pasilieku ideja kitiems metams bigsmile.gif  4u.gif

Dekui. Noriu pasakyt, kad markerius naudojau dekupažui skirtus, kur tinka ir ant metalo rašyt. Geriau prisirink lygių akmenukų, nes kai nelygūs, tai ir rašyt sunku, ir raidės negražios.

Aš tai vargstu su planais, iki 15 reik priduoti, jau galvoju nuo kompo akys žvairos liks.
Geros darbo dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2012 09 12, 05:47)
Dekui. Noriu pasakyt, kad markerius naudojau dekupažui skirtus, kur tinka ir ant metalo rašyt. Geriau prisirink lygių akmenukų, nes kai nelygūs, tai ir rašyt sunku, ir raidės negražios.

Aš tai vargstu su planais, iki 15 reik priduoti, jau galvoju nuo kompo akys žvairos liks.
Geros darbo dienos visoms  4u.gif

Preilos paplūdimy pilna to gėrio- aš pernai irgi dariau ant akmenukų palinkėjimus, klausiau ko pernai linkėjau, tai dauguma puikiai prisiminė kas buvo parašyta.
Atsakyti