Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės vadovės

Jei pas jus mokykloje yra važinėjančių vaikų, kas atlikeka pavežėjimo bilietų apskaitą?
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 09 25, 16:53)
Jei pas jus mokykloje yra važinėjančių vaikų, kas atlikeka pavežėjimo bilietų apskaitą?

Socialinė pedagogė
Atsakyti

Pas mus duoda kuriai nors mokytojai papildomą valandą už tai.
Atsakyti

Socialinis pedagogas
Papildyta:
Šiandien pradėjau dresūrą su saldainiais. biggrin.gif Veikia. thumbup.gif neaišku kiek ilgai. Išmoko ir ranką pakelti, nebūtinai kristi iš suolo reikia. Taip juokinga buvo stebėti.
Atsakyti
Na o pas mus auklėtoja paima bilietėlius iš socialinės ir dalina vaikams. Jei daug važinėjančių vaikų klasėje, tai vos ne kasdieną reikia tuos bilietėlius keisti. Dar reikia sutikrinti, kad būtų tvarkingai surašyta ir datas taip pat patikrinti. Mėnesio gale socialinė duoda ataskaitą, auklėtojas skaičiuoja krūvas bilietėlių ir neša ataskaitą socialinei. Ji paskui atsiskaito su savivaldybe. Yra buvę atvejų, kad auklėtojas rašė pasiaiškinimą už vaikų pamestus bilietėlius.
Pirmadienį buvau baisiai pasiutus ant vaikų, nes tie tiek nesąmonių prikrėtė su bilietėliais, kad nežinau kaip išsisuksiu. Parašiau į SMM užklausimą ir gavau tokį atsakymą
Laba diena,

Darbo kodeksas draudžia darbdaviui reikalauti, kad darbuotojas atliktų darbą nesulygtą darbo sutartimi. Darbuotojų pareigas taip pat gali nustatyti pareigybės aprašymai. Jei pareiga tvarkyti bilietų apskaitą nenumatyta pedagogo pareigybės apraše, kurį tvirtina mokyklos direktorius, turi būti mokama kaip už papildomą darbą.

Tai dabar ir galvoju - tas bilietų košmaras įeina į kl. vadovo pareigybę ar ne g.gif Mes nieko negaunam už tai blink.gif Pas mane klasėje yra 9 mokiniai, kurie per dieną "sunaudoja" du bilietėlius. Per mėnesį gaunasi fantastiškas skaičius doh.gif Mane jau žiauriai užkniso bash.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 09 25, 19:44)
Na o pas mus auklėtoja paima bilietėlius iš socialinės ir dalina vaikams. Jei daug važinėjančių vaikų klasėje, tai vos ne kasdieną reikia tuos bilietėlius keisti. Dar reikia sutikrinti, kad būtų tvarkingai surašyta ir datas taip pat patikrinti. Mėnesio gale socialinė duoda ataskaitą, auklėtojas skaičiuoja krūvas bilietėlių ir neša ataskaitą socialinei. Ji paskui atsiskaito su savivaldybe. Yra buvę atvejų, kad auklėtojas rašė pasiaiškinimą už vaikų pamestus bilietėlius.
Pirmadienį buvau baisiai pasiutus ant vaikų, nes tie tiek nesąmonių prikrėtė su bilietėliais, kad nežinau kaip išsisuksiu. Parašiau į SMM užklausimą ir gavau tokį atsakymą
Laba diena,

Darbo kodeksas draudžia darbdaviui reikalauti, kad darbuotojas atliktų darbą nesulygtą darbo sutartimi. Darbuotojų pareigas taip pat gali nustatyti pareigybės aprašymai. Jei pareiga tvarkyti bilietų apskaitą nenumatyta pedagogo pareigybės apraše, kurį tvirtina mokyklos direktorius, turi būti mokama kaip už papildomą darbą.
Tai dabar ir galvoju - tas bilietų košmaras įeina į kl. vadovo pareigybę ar ne  g.gif  Mes nieko negaunam už tai  blink.gif Pas mane klasėje yra 9 mokiniai, kurie per dieną "sunaudoja" du bilietėlius. Per mėnesį gaunasi fantastiškas skaičius  doh.gif  Mane jau žiauriai užkniso  bash.gif

Hm... pas mus tai menesiniai bilietai būna...
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 09 25, 19:44)
Pas mane klasėje yra 9 mokiniai,

o kiek valandų skyrė už klasę? g.gif
Aš ir auklėtojo plane, ir žurnale pildau vieną valandą per savaitę dėl važinėjimo bilietų.
Atsakyti
Artėja mokytojų diena.......... 4u.gif
Gal iš savo gausios patirties galite patarti kaip mokiniai galėtų pasveikinti mokytojus? Dainas dainuos kitos klasės, šokius taip pat šoks. Pernai sakė žodžius skambant gitarai. Šiemet norisi kažko originalesnio, o idėjų kolkas nulis blush2.gif
Atsakyti

pas mus tai aciu dievui savu autobusu vezam, tai rami galva, o kai buvo autobusu parko, tai lankomuma reikedavo zymet, ir ataskaitas pristatinet kas menesi...
db tai jokiu problemu, tik suziuri, kad visis savo marsrutuose butu ir vsio smile.gif
Atsakyti
Pas mus yra mokyklinis, taip pat važiuoja traukiniais (mėnesiniai blt) ir maršrutiniais, kuriuose vaikai "sumoka" bilietukais. Juos mes ir skaičiuojam...
Už klasę yra 5 valandos, bet man ir įdomu ar į jas įeina bilietukų tvarkymas ar mes už dyką dirbam. Jei nėra pareigybės apraše, tai reiškia, kad mes neprivalom to daryti.
Į žurnalą mes rašom tik vieną valandą, kitos lieka tik plane.

Mokytojų dienai ruošiama programa. Paskui dar sueinam kavos ir torto. Per pamokas vaikai visaip pasveikina - kas šokolado, kas gėlę, kas padainuoja, kas koį pokštą papasakoja. Šiais metais nebūsiu, važiuoju su projektu į Lenkiją.
Atsakyti
QUOTE(vėjo_blaškoma @ 2012 09 25, 20:40)
Artėja mokytojų diena..........  4u.gif
Gal iš savo gausios patirties galite patarti kaip mokiniai galėtų pasveikinti mokytojus? Dainas dainuos kitos klasės, šokius taip pat šoks. Pernai sakė žodžius skambant gitarai. Šiemet norisi kažko originalesnio, o idėjų kolkas nulis  blush2.gif

padarykit popierinį tortą, įdėkit po palinkėjimą dar po saldainuką ir te pasiima kiekvienas po gabalėlį bigsmile.gif
Atsakyti
Mūsų mokykloje mokytojų diena - tai savivaldos diena. Pamokas veda 12-okai (būna 4 pamokos). 8 val visi einame į koncertą, kuriam kiekvienai klasei pasirengti padeda 12-okai. Pertraukų metu skamba muzika thumbup.gif ir t.t
Atsakyti