O važinėjantiems bilietukus kas savaitę išdalina ir priima jų šakneles sekretorė

QUOTE(TaGre @ 2012 09 25, 21:28)
Jei nėra pareigybės apraše, tai reiškia, kad mes neprivalom to daryti.
Į žurnalą mes rašom tik vieną valandą, kitos lieka tik plane.
Į žurnalą mes rašom tik vieną valandą, kitos lieka tik plane.
turi paprašyti, kad duotų pasiskaityti, pas mus tai buvo atskirai papkėje tiek klasės auklėtojų tiek socialinės tiek mokytojų pareigybės surašytos... Liepė išsistudijuoti

Papildyta:
Ir pas mus mėnesinis bilietas

Ko gero, pas mus vienintelius bilietėlius tvarko klasės vadovas. Dar prisiminiau, kad į klasės vadovo planą mes traukiame jų tvarkymą - kuri atskirai, kuri bendrai, įvardijant kaip dokumentacijos tvarkymas.
Bet vis tiek dėl to aprašo būtinai pasidomėsiu
Bet vis tiek dėl to aprašo būtinai pasidomėsiu

QUOTE(alicija.ali @ 2012 09 21, 08:55)
Aš nesusitvarkau su savo penktokais, kurių yra tik 10.
jau trečia savaitė, bet jie nevaldomi, negali susikaupti pamokose. Man visi mokytojai skundžiasi, kad nedaro N.D. vaikšto, plepa, sukinėjasi. Tas pats ir pas mane per pamoką ir per valandėlę. Jie atėjo iš skirtingų mokyklų, tie mūsiškiai dar šiek tiek pasiduoda auklėjimui, bet kiti viską griauna. Jau išbandžiau; pokalbį, taisykles skaitė po 3 kartus ir pasirašė, individualiai kalbėjau, dabar planuoju susistumti stalus, susisodinti ir vaišinti arbata, gal sakau prie stalo paklusniau elgsis. Nebežinau, pabekit man
Aną laidą , kurią išleidau šventieji buvo, o šitiems tik ragų ir uodedegų trūksta. 

Pas mane irgi penktokai. Irgi pasiute kaip velniai. Pries kelias dienas per klases valandele patys galvojo taisykles, kuriu privalu laikytis. Kol kas veikia. Ziuresim kaip toliau bus.
QUOTE(Jolagra @ 2012 09 28, 10:28)
Sveikos kolegės, mes ką tik po audito. Bet apie klasių vadovų darbą neklausinėjo visiškai nieko. Vienu žodžiu susidariau tokią nuomonę, kad tai tikrai nėra objektyvu.
Kas nėra objektyvu? Auditas pats? Papasakok plačiau kodėl taip pasirodė.
Bet apie klasių vadovų darbą neklausinėjo visiškai nieko.
nepergyvenk

QUOTE(Jolagra @ 2012 09 28, 09:28)
Sveikos kolegės, mes ką tik po audito. Bet apie klasių vadovų darbą neklausinėjo visiškai nieko. Vienu žodžiu susidariau tokią nuomonę, kad tai tikrai nėra objektyvu.

O aš kaip ir atsisveikinu su klasių vadovių skyreliu, nes kaip bebūtų gaila, pabuvau klasės vadove tik 1 mėn. su trupučiu... Pamėgau visus savo auklėtinius, man jie patys geriausi atrodo, bet gavau nuolatinį perspektyvesnį darbą kitur ir tenka juos palikti. Labai gaila.

Pas mus lapkricio menesi, tai dabar kazkoks kosmaras mokykloj, visi reikalavimus kelia, anketos, darbai, kuriu niekad nereikedavo...stresas, itampa

QUOTE(-bonbons- @ 2012 09 28, 23:16)
O aš kaip ir atsisveikinu su klasių vadovių skyreliu,
Sėkmės naujame darbe

QUOTE(viltuse @ 2012 09 28, 23:24)
Pas mus lapkricio menesi, tai dabar kazkoks kosmaras mokykloj, visi reikalavimus kelia, anketos, darbai, kuriu niekad nereikedavo...stresas, itampa 

I musu laukia ...... As dar su viltim , kad atsauks po Seimo rinkimu , nes visi jau pilna gerkle rekia , kad tai beprasmis reikalas ir pinigu svaistymas