Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės vadovės

Pas mus tai ne. Tik kokia parodėlė ar panašiai, bet ne kiekvienais metais

O aš atlaikiau tėvų susirinkimą thumbup.gif ploja.gif
Atsakyti
Tėvų susirinkimas gal buvo teminis ar tiesiog klasės reikalai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaigute @ 2012 10 23, 21:57)

Šiaip visad atrodo būna klasės reikalai, bet va temų tų reikia, kokias darot susirinkimų temas g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaigute @ 2012 10 23, 21:57)

Mix'as buvo, paskaita bendra, o klasėse - einamieji reikalai
Atsakyti
Tėvų susirinkimui esu parinkusi prevencines temas - saugumas, žalingi įpročiai, saugus internetas, tėvų ir vaikų bendravimas (parinkau labiau už širdies griebiančias pateiktis). Tik gaila, kad tėvai ateina tie patys, kurie ir taip pavyzdingai rūpinasi savo vaikučiais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(snaigute @ 2012 10 24, 15:30)
Tėvų susirinkimui esu parinkusi prevencines temas - saugumas, žalingi įpročiai, saugus internetas, tėvų ir vaikų bendravimas (parinkau labiau už širdies griebiančias pateiktis). Tik gaila, kad tėvai ateina tie patys, kurie ir taip pavyzdingai rūpinasi savo vaikučiais  cool.gif

Čia matyt visur taip, tiems kam labiausiai būtų reikalinga informacija neateina verysad.gif

Aš darysiu susirinkimą lapkričio mėnesį, pažymių bus daugiau, nes kol kas tai neturiu ką bendrai gero pasakyti, norisi tik peikti- nesimoko, namų darbų nedaro, iš pamokų bėga, ar praleidinėja dienas be priežasties, na vienu žodžiu, gyvenimas kaime negerėja verysad.gif
Atsakyti
Tuk tuk tuk - jungiuosi į klasės vadovo būrelį ir aš.
Auklėtinių neturėjau niekad.
O po rudens atostogų, pasirodo, turėsiu.
Kvailokai kažkiek - ne nuo rugsėjo. 7-okai. Bernai "pagerinti".

Visų einamųjų reikalų ir kitų klasės peripetijų nežinau.
Būsiu čia dažna ir įkyri klausinėtoja blush2.gif . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2012 10 25, 10:22)
Tuk tuk tuk - jungiuosi į klasės vadovo būrelį ir aš.
Auklėtinių neturėjau niekad.
O po rudens atostogų, pasirodo, turėsiu.
Kvailokai kažkiek - ne nuo rugsėjo. 7-okai. Bernai "pagerinti".

Visų einamųjų reikalų ir kitų klasės peripetijų nežinau.
Būsiu čia dažna ir įkyri klausinėtoja  blush2.gif4u.gif

Keista man, kai spec. pedagogams, soc. pedagogams ir pan klases skiria. Lyg jie savo darbų mažai turi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2012 10 25, 10:33)
Keista man, kai spec. pedagogams, soc. pedagogams ir pan klases skiria. Lyg jie savo darbų mažai turi doh.gif

Na pas mus buvo, vadavo esančią dekrete. Bet tada ji turėjo jiems ir pamokų, juk neskirsi auklėtojo kuris tos klasės net nemokina. Na dabar aišku yra tie kuratoriai.
Atsakyti
Pas mus auklėjamąją klasę turi ir socialinė pedagogė, ir bibliotekininkė. Dabar dar ir aš turėsiu unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2012 10 25, 11:11)
Pas mus auklėjamąją klasę turi ir socialinė pedagogė, ir bibliotekininkė. Dabar dar ir aš turėsiu  unsure.gif .

Neįsivaizduoju, kad jūs savo tiesioginius darbus dirbat doh.gif Pas mus senojoj mokykloj su auklėtojais vaikai per pertraukas labai bendraudavo, tai jeigu tada kiti į biblioteką ateitų, jiems dėmesio 0. Tas pats pas socialinę ar psichologę: eidavo ir tėvai, ir vaikai, ir šiaip reikalų. Tai arba auklėtiniai, arba kiti interesantai nuskriausti. Dabartinė socialinė pedagogė irgi daug darbo ir reikalų turi, vien skambučiai iš įvairių institucijų, tėvų, o dar kai pažiūriu, kiek visokių atsakaitų prirašyti reikia, niekaip neįsivaizduoju dar ir auklėtinių.

O pas jus dalykininkų nėra, kurie klasės norėtų?
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2012 10 25, 11:58)

O pas jus dalykininkų nėra, kurie klasės norėtų?

Peržiūrėjau sąrašą - tai beklasiai yra 5 mokytojai. Jie antraeilininkai, 2 dienas savaitėj atvažiuojantys. Dar 3 mokytojai yra vaduojantys.
Galėjo kokiam kūno k. mokytojui pasiūlyt.
Atsakyti