Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės vadovės

Aš šiemet jaučiusilabai pavargus, mano mažiai mane nuvaro iki ...negalėjimo. smile.gif Džiaugiuosi, kad kitą savaitę atostogos, nors darbų ir bus. Visuotinis, posėdis. Klasės susirinkimą darysiu gruodžio pr. pasimatys pažymiai, nes 5-kai pas mus juos tiks po atostogų gaus.
Taip tai jie triukšmingi, neklaužados, nori eina į mokyklą, nori ne. Visai nesupykčiau, jei juos kas atimtų iš manęs. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaivos juosta @ 2012 10 25, 11:11)
Pas mus auklėjamąją klasę turi ir socialinė pedagogė, ir bibliotekininkė. Dabar dar ir aš turėsiu  unsure.gif .

Sveika 4u.gif įstojus į mūsų būrį. Padėsim tikrai, apipilsim patarimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 10 25, 18:29)
Aš šiemet jaučiusilabai pavargus, mano mažiai mane nuvaro iki ...negalėjimo.  smile.gif Džiaugiuosi, kad kitą savaitę atostogos, nors darbų ir bus. Visuotinis, posėdis. Klasės susirinkimą darysiu gruodžio pr. pasimatys pažymiai, nes 5-kai pas mus juos tiks po atostogų gaus.
Taip tai jie triukšmingi, neklaužados, nori eina į mokyklą, nori ne. Visai nesupykčiau, jei juos kas atimtų iš manęs.  bigsmile.gif
Papildyta:

Sveika 4u.gif įstojus į mūsų būrį. Padėsim tikrai, apipilsim patarimais  smile.gif

Žinoma, klausk kiek reikia , padėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš pastebiu, kad nuovargis tapo vos ne nuolatiniu palydovu-net ir per vasarą jau sunku beatsigaut verysad.gif Kaip mokinukė skaičiuoju dienas iki visokių atostogų unsure.gif
Atsakyti
Na, kaip pavyko atgaut jėgeles bigsmile.gif man dar reiktų kokių trijų mėn.. lotuliukas.gif

Va ko atėjau: gal ką nors turit įdomaus (kokią prezentaciją ar pan.) Tolerancijos dienai bigsmile.gif
Atsakyti
Musu mokykla siemet be atostogu verysad.gif uz savaites auditas, tai dirbam juodai, iseinu is mokyklos veliau nei paprasta diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2012 11 02, 15:49)
Na, kaip pavyko atgaut jėgeles    bigsmile.gif  man dar reiktų kokių trijų mėn..  lotuliukas.gif
Va ko  atėjau: gal ką nors turit įdomaus (kokią prezentaciją ar pan.) Tolerancijos dienai   bigsmile.gif

Dažniausiai būna nuleista iš viršaus, tal laiveliai, tai apyrankes ir pan.
Atsakyti
http://komisija.lt/l...p?id=1350303531

Šiemet bus skėčiai 4u.gif
Atsakyti
Žinau apie skėčius... tiesiog noriu per klasės valandėlę ką nors įdomiau paporint biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, ar dar nepradedate nerimauti dėl artėjančių žiemos švenčių, tiksliau tariant, karnavalo. O gal pas Jus tokių renginių nebebūna? Šiais metais pas mus numatoma karnavalo tema - kelionė po šalis. Maniškiams septintokams reikia susigalvoti, kokią šalį galėtų jie reprezentuoti. Kadangi auklėjų klasę, kurioje mokosi 9 berniukai ir 2 mergaitės (beje, ir tos greičiau berniukia, nei mergaitės), tai ko gero nesunku nuspėt, kad auklėtiniams tik sporto renginiai terūpi. Idėjas kitokio pobūdžio renginiams reikia man sugalvoti g.gif Gal kas turite kokių idėjų, kokią šalį galėtume pristatyti? Beje, šiais metais mūsų valdžia pareiškė, kad turi būti rimti pasirodymai, jokių dainų parodijų.. doh.gif

Papildyta:
QUOTE(pulina @ 2012 11 03, 18:26)
Žinau apie skėčius... tiesiog noriu per klasės valandėlę ką nors įdomiau paporint  biggrin.gif

Nelabai užfiksavau, kokio amžiaus Jūsų auklėtiniai. Yra toks filmas „Vilniaus getas". su vyresniais mokiniais galima jį pažiūrėt ir aptart. Aš tai planuoju su savo septintokais atlikti tokį žaidimą,kurio metu vaikai skatinami pajusti, kaip atsitiktinai mes esame priskiriami tam tikroms grupėms. Padeda įsijausti į diskriminuojamos grupės, „kito“ vaidmenį, moko būti kritiškiems stereotipams ir diskriminacijai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varna80: 06 lapkričio 2012 - 13:13
[quote=Varna80,2012 11 06, 14:14]
Sveikutės, ar dar nepradedate nerimauti dėl artėjančių žiemos švenčių, tiksliau tariant, karnavalo. O gal pas Jus tokių renginių nebebūna? Šiais metais pas mus numatoma karnavalo tema - kelionė po šalis.
Suomija- Laplandija-Kaledu senis-elniai-roges- vaikai

Papildyta:
QUOTE(pulina @ 2012 11 02, 15:49)
Na, kaip pavyko atgaut jėgeles    bigsmile.gif  man dar reiktų kokių trijų mėn..  lotuliukas.gif
Va ko  atėjau: gal ką nors turit įdomaus (kokią prezentaciją ar pan.) Tolerancijos dienai   bigsmile.gif

Pas mus turbut nebus, kad niekas nekalba .
Atsakyti
Dar per toli karnavalas smile.gif Man dabar galvos skausmas - sveiko maisto vakaronė aggressive.gif
Atsakyti
Pas mus Kalėdinės šventės tema - pasakos. Nu logiška, kad sutrumpintos, nes visą suvaidint be šansų. Mano klasė planuoja vaidinti "Snieguolė ir septyni nykštukai", dar tik dėliojamės roles, aš taip pat įtraukta į vaidinimą lotuliukas.gif
Atsakyti