dar gal galite duoti būsimos/buvusios penktokų auklėtojos, kokias įdomesnes klasės valandėles planuojate išskyrus tais visokiausias šventines.... dar toli , bet... ar pas jus mokyklose dar tebevyksta karnavalai? pas mus vyresnėms klasėms jau nebevyksta, nes kaukių niekas nebenori, tik visis labai nori diskotekos, per kurią pasigeria, prieina girtų svetimų

tai savo buvusiems penktokėliams tokią ale kalėdinę vakaronę dariau pas save klasėje...
mainais pasidalinsiu, kokias aš klasės valadėles maždaug planuoju: ,,Knyga ar IT?", ,,neakivaizdinė kelionė po Lietuvą", ,,sveikai maitintis verta", ,,kai aš mažas buvau" (popietė su tėveliais), ,,koks aš esu" , ,,Mano geriausias draugas", ,pasivaikščiojimas po gamtą", ,,penktos klasės gudročius", ,,kaip man sekasi priprasti 5-oje klasėje", ,,mano ateities svajonės" , ,,kvaišalai- žmogaus priešai"..... dar aišku prisidės daug visokių teminių šventinių valandėlių... dar gal duosiu lapelius patiems vaikams surašyti ko norėtų... penktokai gal dar norės kažko įdomesnio...
o tiesa, jūs kaip nors pažymit auklėtinių gimtadienius? su vienais auklėtiniais dovanodavom minkštus žaisliukus, su kitais švęsdavom tokius kaip ale žiburėlius gimtadienius surinkę visus jubiliatus pagal metų laikus

, dar su kitais nupirkdavau didelį atviruką ir į jį visi surašydavo sveikinimus , galiausiai nupirkdavau tik po mažą atviruką užrašydavau pati ir įteikdavau visos klasės akivaizdoje... ką dar galim būtų sugalvoti- paprastai, pigiai ir įdomiai ?