Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės vadovės

QUOTE(JuNeMi @ 2013 08 18, 12:51)
kas daret obuoliu kompota tai ka ant tu obuoliu reik rasyt- priminkit man smile.gif
as tai sumasciau kadangi mano klase bus nedidele tai kasmet mes pildysim ta stiklaini iki 10 klases

gali paskaityt čia http://miegalius.cla...sejo_1ajai/0-88
Atsakyti
dar gal galite duoti būsimos/buvusios penktokų auklėtojos, kokias įdomesnes klasės valandėles planuojate išskyrus tais visokiausias šventines.... dar toli , bet... ar pas jus mokyklose dar tebevyksta karnavalai? pas mus vyresnėms klasėms jau nebevyksta, nes kaukių niekas nebenori, tik visis labai nori diskotekos, per kurią pasigeria, prieina girtų svetimų doh.gif tai savo buvusiems penktokėliams tokią ale kalėdinę vakaronę dariau pas save klasėje...

mainais pasidalinsiu, kokias aš klasės valadėles maždaug planuoju: ,,Knyga ar IT?", ,,neakivaizdinė kelionė po Lietuvą", ,,sveikai maitintis verta", ,,kai aš mažas buvau" (popietė su tėveliais), ,,koks aš esu" , ,,Mano geriausias draugas", ,pasivaikščiojimas po gamtą", ,,penktos klasės gudročius", ,,kaip man sekasi priprasti 5-oje klasėje", ,,mano ateities svajonės" , ,,kvaišalai- žmogaus priešai"..... dar aišku prisidės daug visokių teminių šventinių valandėlių... dar gal duosiu lapelius patiems vaikams surašyti ko norėtų... penktokai gal dar norės kažko įdomesnio...

o tiesa, jūs kaip nors pažymit auklėtinių gimtadienius? su vienais auklėtiniais dovanodavom minkštus žaisliukus, su kitais švęsdavom tokius kaip ale žiburėlius gimtadienius surinkę visus jubiliatus pagal metų laikus smile.gif , dar su kitais nupirkdavau didelį atviruką ir į jį visi surašydavo sveikinimus , galiausiai nupirkdavau tik po mažą atviruką užrašydavau pati ir įteikdavau visos klasės akivaizdoje... ką dar galim būtų sugalvoti- paprastai, pigiai ir įdomiai ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2013 08 15, 19:39)
O man tai toks nervas yra - šiemet mano didžioji - į pirmą klasę eis.
Oficiali šventė būna salėje, po jos - tradiciškai, kaip ir visur  visi skirstosi į klases pirmai pamokai. Nesumąstau, kaip čia padaryt, kad ir auklėtinių ( 8-tokai ) nenuskriausčiau, ir pas savo pirmokę pabūčiau.  g.gif Nes pirmokai tikrai visi būna su tėvais.

Puikiai suprantu jūsų situaciją, prieš porą metų pati mąsčiau, kaip joje pasielgti, tai pasakiau direktoriui, kad noriu nukelti susitikimą su savo auklėtiniais pora valandų vėliau, nei visi pradeda, sutiko be kokių komentarų. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Mano pernai buvo pirmoke, o aukletiniai 8-okai, tai tetis nuejo su mazaja, o as pasistengiau greiciau pravesti 8-okas svente ir veliau prisijungiau prie mazosios sventes klaseje 4u.gif
Atsakyti
sunku būt ir mama, ir mokytoja- klasės auklėtoja..... doh.gif

sėkmės tvarkytis šiuose reikaluose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsikele @ 2013 08 20, 18:11)
sunku būt ir mama, ir mokytoja- klasės auklėtoja.....  doh.gif

sėkmės tvarkytis šiuose reikaluose  4u.gif

Maniškė taip ir sakė: mama, tavęs niekada nebūna rugsėjo pirmą... (nors pirmoj klasėj lydėjau...)
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif . Jau matyt visos darbais apsikrovę?O vasara taip greitai prabėgo....gavau aš penktokus ir mąstau, ką rugsėjo 1 daryt? Juk ir tėvelių gal bus....Gal kokį klausimyną pasiūlytumėt tėvams?
Atsakyti
QUOTE(kristinuliukas @ 2013 08 21, 11:32)
Sveikutes 4u.gif . Jau matyt visos darbais apsikrovę?O vasara taip greitai prabėgo....gavau aš penktokus ir mąstau, ką rugsėjo 1 daryt? Juk ir tėvelių gal bus....Gal kokį klausimyną pasiūlytumėt tėvams?

Tėvelių būna labai daug ax.gif Tik nereikia labai ilgai užtęsti ...

Pas mus buvo negirdėtas "Obuolių kompotas" ir visiems tai labai patiko,kai dariau ax.gif

O aš laikinai, tikiuosi ilgam neturėsiu klasės, pakeičiau darbovietę netikėtai, tai buvę auklėtiniai net nežino šios naujienos, rugsėjo 1 bus staigmena.....
kai kurių labai gaila, bet manau,kad susitiksim su jais gimnazijoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 08 21, 11:08)

O aš laikinai, tikiuosi ilgam neturėsiu klasės, pakeičiau darbovietę netikėtai, tai buvę auklėtiniai net nežino šios naujienos, rugsėjo 1 bus staigmena.....
kai kurių labai gaila, bet manau,kad susitiksim su jais gimnazijoj  ax.gif

Tai galima sveikint su "paaukštinimu" 4u.gif
Atsakyti
Aš saviškiams paruošiau po tokią dovanėlę - ant suolo padėsiu po knygos skirtuką su obuolio vaizdu ( knygyne pirkau ) ir po didelį tikrą obuolį.
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2013 08 21, 12:55)
Tai galima sveikint su "paaukštinimu"  4u.gif

ačiū ax.gif panašiai kaip "paaukštinimas"
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2013 08 21, 19:22)
Aš saviškiams paruošiau po tokią dovanėlę  - ant suolo padėsiu po knygos skirtuką su obuolio vaizdu ( knygyne pirkau ) ir po didelį tikrą obuolį.

Kelintokai taviškiai?
Atsakyti