Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės vadovės

QUOTE(pulina @ 2013 08 22, 08:58)
Kelintokai taviškiai?

8-okai.
Atsakyti
labukas
pasidariau atmintine penktokams bet greiciausiai galiu turet ne penktokus o sestokus. kazkaip kai kurios pastraipos tinka tik penktokams, reik kazkaip pakeist kad tiktu sestokams. na o ketvirtadieni suzinosiu kita naujiena kuria pasidalinsiu su jumis. dar bijau kam sakyt tai geriau patylesiu smile.gif
tai galiu atsiust i pasta ta atmintine gal kam tiks bet ten is interneto kazkas panasaus buvau radus tai nedidele dali pakeiciau jei kam reik smile.gif
tada dar pasidariau tevam aanketa irgi galiu nusiust

kiek laiko reikia kad gauciau slaptazodi i pasta ? rolleyes.gif
labai nedaug turiu kokios medziagos, gal teisa pasakius visai jokios neturiu kad tiktu kitom sad.gif
Atsakyti
QUOTE(JuNeMi @ 2013 08 24, 16:15)
labukas
pasidariau atmintine penktokams bet greiciausiai galiu turet ne penktokus o sestokus. kazkaip kai kurios pastraipos tinka tik penktokams, reik kazkaip pakeist kad tiktu sestokams. na o ketvirtadieni suzinosiu kita naujiena kuria pasidalinsiu su jumis. dar bijau kam sakyt tai geriau patylesiu smile.gif
tai galiu atsiust i pasta ta atmintine gal kam tiks bet ten is interneto kazkas panasaus buvau radus tai nedidele dali pakeiciau jei kam reik smile.gif

labai nedaug turiu kokios medziagos, gal teisa pasakius visai jokios neturiu kad tiktu kitom sad.gif

Tiesą sakant, net nepamenu, kada buvau tame pašte. nelabai ten kas ir yra, nes kažkaip visų dalykų mokytojos savo kūrėsi. Blyn, net slaptažodžio nepamenu. doh.gif Gal atsimenat kuri????
Atsakyti
Buvo toks mokytoju reikalai... auklėtojų net nežinau ... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2013 08 24, 21:22)
Buvo toks mokytoju reikalai... auklėtojų net nežinau ...  bigsmile.gif

Tai tas pats 4u.gif
Atsakyti
Ir aš pamiršau slaptažodį šimtą metų ten nebuvau smile.gif. Būčiau labai dėkinga už priminimą į až 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, pulina, už priminimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JuNeMi @ 2013 08 24, 16:15)

sveika smile.gif
gal gali pasidalinti ka turi gero? Pas mane septintokai aukletiniai, bet gal kazka pritaikyciau blush2.gif pirmas rugsejis kada turesiu aukletinius ir nelabai zinau nuo ko pradet doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JuNeMi @ 2013 08 24, 15:15)
labukas

labai šaunu būtų - aš po 2 metų pertraukos gavau 5-okus - tai nežinau, ko griebtis doh.gif thumbup.gif taip viskas pasikeitė pas mus per 2 metus, kai buvau be auklėtinių
Atsakyti
tai atsiuskit adresus savo kad galeciau persiust
Atsakyti
Kada pas jus šiemet Rugsėjo pirmoji? Pas mus dar nepaskelbta, bet tikiuosi, kad pirmadienį ax.gif

Tvarkiausi savo PC aplankus, žiūriu klasės planų jau krūvelė susikaupus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažutytė: 25 rugpjūčio 2013 - 20:06
Junemi, inga@marinet.lt jeigu galetum pasidalinti, buciau dekinga.
Atsakyti