Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės vadovės

Sveikos

Nuo rytojaus pradėsiu ruoštis savo kaip auklėtojos darbui smile.gif Mano pirmoji laida, tai laukiu rugsėjo su nekantrumu biggrin.gif

QUOTE(mažutytė @ 2013 08 25, 21:05)
Kada pas jus šiemet Rugsėjo pirmoji? Pas mus dar nepaskelbta, bet tikiuosi, kad pirmadienį  ax.gif

Pas mus rugsėjo 2 dieną 4u.gif
Atsakyti
na va kas norejo tom issiunciau, tikiuosi tiks jums, nes jei gausiu sestokus tai man nebetiks sad.gif ir tikiuosi ir jus su manim savo informacija pasidalinsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JuNeMi @ 2013 08 25, 23:34)
na va kas norejo tom issiunciau, tikiuosi tiks jums, nes jei gausiu sestokus tai man nebetiks sad.gif ir tikiuosi ir jus su manim savo informacija pasidalinsit smile.gif

thumbup.gif 4u.gif Ačiū JUms labai 4u.gif thumbup.gif

o gal kas galit duoti kokių nors smagių idėjų, žaidimų, užsiėmimų klasės valandėlėms penktokams? kad nevirstų tos klasės valandėlės vien tik sausomis diskusijomis apie mokslą ax.gif

na štai mano saldaininis ,,obuolių pyragas" jau ,,iškeptas", belieka tik jo puošyba biggrin.gif einu surašyti dar ant obuoliukų bei klevo lapų vardus ir raktinius žodžius... nuvažiavusi antradienį į mokyklą galėsiu jau susiklijuoti ant lentos... thumbup.gif

beliks pasikoreguoti lankstinuką bei anketą - panašią jau turėjau, bet pas JuNeMi dar platesnė ir išsamesnė 4u.gif thumbup.gif

dar reikės susižinoti pas valdžiukę, kada bus penktokams atosotogos, kad būtų galima įrašyti į lankstinuką.... surašysiu taip pat ir dėstančių mokytojų pavardes, bei jų kabinetus, kad vaikai lengviau orientuotųsi.... dirbsiu juk tik pora dienų per sav, tai kad vaikai turėtų bent kažkiek tokios bendrosios info...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 26 rugpjūčio 2013 - 00:59
Junemi, labai aciu jums wink.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Kai turėjau penktokus, pamenu, radau internete pagooglinus, nelogą scenarijų rugsėjo pirmąjai. Ant nupiešto medžio kabinom lapus su parašytais žodžiais, ko linkim visiems ateinančiais mokslo metais. Tuomet irgi stresavau- penktokai, didelėj mokykloj buvau naujokė, tikėjausi, kad ateis daug tėvų. Viskas taip ir buvo. Tai labai džiaugiausi, kad buvau pasiruošusi, nes be abejo, tėvai tikėjosi ne vien tik reikalų aptarimo.

Tad pakabinau ant stendo nupieštą medį, buvau priruošusi daug lapelių, ir vaikai traukė juos iš visos daugumos ir adatėlėm smaigstė ant medžio, sakydami ko linki.

Paskui: iš daug raidelių, dėliojo žodžius ir kabino ant lentos. Gavosi kažkoks posakis apie pagarbą vienas kitam ar kažkas panašaus.

Dar radus buvau pas pradinukes forumuose kelis galvosūkius, juos irgi panaudojau. Keli vaikai savanoriai atėjo prie lentos ir juos sprendė.

Tai buvo vykę, nes aš nepažinojau vaikų, jie irgi ne visi visus pažinojo, tad žaidimai buvo atsipalaidavimas visiems.

labai abstrakčiai viską surašiau. Bet ūsimų penktokų auklėtojoms galiu patart- tiesiog pagooglinkint ieškodamos rugsėjo pirmos scenarijaus, tikrai rasit kažką, kas jums tiks.

dėl anketų, mums administracija duodavo laiko kelias dienas surinkt duomenims, ir patys paruošdavo anketas. Tad tokių net nereikėdavo daryt wink.gif
Atsakyti
Junemi, gal ir man mesteltumėt? 4u.gif 4u.gif

danguolb862@gmail.com
Atsakyti
sveikos mielosios,
jungiuosi su savo džiaugsmais ir rūpestėliais ir aš į jūsų būrį ax.gif
man šiemet kliuvo 10okai, o jūsų dauguma matau turėsit mažiukus tongue.gif

gal dar kuri auklėsit dešimtokus ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hirondelle @ 2013 08 26, 22:47)
gal dar kuri auklėsit dešimtokus ? mirksiukas.gif

hi.gif
Atsakyti
maniškiai irgi dešimtokai 4u.gif
Atsakyti
sveikos, jungiuosi pas jus busiu 5 toku aukletoja 4u.gif
sakykit o ka dovanojat aukletiniams? g.gif noretusi kazkokios smulkmeneles mielos kiekvienam wub.gif
Atsakyti
Junemi, jurgle2000@yahoo.com jeigu galėtum pasidalinti, ačiū 4u.gif
Nors maniškiai septintokai, gal pritaikysiu ką nors

Gal turit gražų pasveikinimą, kad nebūtų labia filosofinis, o su jumoru? Nebūtinai sveikinimas, reikia ko nors į stendą

Tokį vis kabindavau, bet jau reiktų pakeisti blush2.gif

Mano MOKINY!
Ar tu girdi?
Į tavo širdį noriu pasibelsti.
Neužsisklęsk, o atlapok plačiai.
Tai, ką žinau ir moku,
Ką galiu,
Norėčiau, kad turėtum tu.

Tiktai priimk,
Kaip žemė priima lietutį,
Kaip medis –
Saulės šilumą ir šviesą.
Tiktai priimk.
Ką moku ir galiu,
Norėčiau, kad turėtum tu.

Atsakyti
Sveikos,

pradedu darbą tik rytoj po atostogų, tai šiandien pradedu darbuotis namuose. Nes rytoj šiaip bus veiklos mokykloje.

Aš tūrėsiu šeštokus. Kol kas tik sugalvojau, kad darysiu lankstinuką su pasveikinimu ir naudinga informaciją. Gal dar mokslo metų kalendorių. Dar reikės nupirkti kokių pieštukų, kaip dovaną. Kaip pravesti tą pirmąją pamoką dar neturiu įdėju g.gif

Atsakyti