Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas mėnesinių metu

QUOTE(Pirania @ 2008 02 20, 21:40)
Aš naudojau nakvišų aliejų ir galiu pasakyt, kad jis tikrai labai padeda reguliuot mėnesinių skausmus ir pan. Man būna l. skausmingos mėnesinės, kai pradėjau gerti nakvišas skausmo beveik nejaučiu ir ciklas susireguliavo.

na,man tai nakvisos nieko nepadeda schmoll.gif tai skausmus siek tiek suvalde duphaston'as geriamas nuo 16 ciklo dienos,o stai nuo kito menesio bandysiu gerti KT (tai ir aspsauga tuo paciu bus ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vicule: 20 vasario 2008 - 21:36
QUOTE(vicule @ 2008 02 20, 21:35)
na,man tai nakvisos nieko nepadeda  schmoll.gif  tai skausmus siek tiek suvalde duphaston'as geriamas nuo 16 ciklo dienos,o stai nuo kito menesio bandysiu gerti KT (tai ir aspsauga tuo paciu bus  ax.gif )

kiekvienai, matyt, skirtingai. vienai padeda, kitai - ne. aš apie metus gėriau, dabar padariau poros mėnesių pertrauką ir vėl prasidėjo skausmai per mmm.
Atsakyti
QUOTE(Pirania @ 2008 02 20, 23:56)
kiekvienai, matyt, skirtingai. vienai padeda, kitai - ne. aš apie metus gėriau, dabar padariau poros mėnesių pertrauką ir vėl prasidėjo skausmai per mmm.

na,manau,svarbiausia kad bent jau surandam priemones kurios padeda thumbup.gif
kazkaip kai labai skaudedavo pagalvodavau kad vyru but geriau,bent neskauda ir gimdyti nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane irgi buvo ziaurus skausmai, kad pirma diena net darbe negaledavau isbut... doh.gif O kai pradejau gerti KT tai jei ir suskauda kuri nors sona, tai nelabai... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Mane irgi skausmingos menesinės kamuoja; jau berods šioje temoje esu rašiuosi apie tai.

Dabar vartoju maisto papildą "Stress STOP". Tai yra stiprus B grupės vitaminų kompleksas. Šnekėjau su savo kolege darbe, tai būtent jinai ta preparatą parekomendavo. B-grupės vitaminų kompleksas tonizuoja, ramina, atpalaiduoja nervų sistemą. Taip pat labai gerai odai 4u.gif Taigi, per paskutines menesines skausmas tikrai buvo mažesnis, žymiai mažiau tablečių suvartojau. Taigi, žiūrėsiu, kaip bus vėliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobite: 22 vasario 2008 - 19:37
ir aš šitą bėdą turiu. anksčiau vaistus saujomis rydavau. iš skausmo kai kada ir kalbos dovaną prarandu. man "apgelbėja" (rašau sąmoningai) Dicloberl žvakutės į šikniuką blush2.gif.. tada jaučiu mėnesines, bet nors dar su šiuo pasauliu kalbuos... rolleyes.gif
Atsakyti
Kai jau UZEINA, tai nekas ir tepades, na nebent to uzejimo pradzioje susileisti Nospos.. ir tai nesu tikra kad padeda... greitoji atvaziavus po 20 nepakeliamu minuciu leido Nospa su Analginu. Gerti vaistu negaliu, mane ir taip pykina... ir ne tik pykina, bet ir silpna, bloga, pila prakaitas.. ir skausmas toks, kad stipresnio nepamenu.. plinta i nugara, i kojas, tiesiog stingdo, uzeina bangomis, bet banga visiskai nepraeina, tik truputi ir trumpam sumazeja, ir vel uzeina, kol palaipsniui ima mazeti...
aciu Dievui, tai buna ne per kiekvienas menesines..
kartais pajuokauju: vis gimdau gimdau ir niekaip nepagimdau, o dar sako, kad gimdymo metu tarp saremiu skausmas visiskai praeina.. bigsmile.gif
reikia stengtis, kad neuzeitu. O stengiuosi taip:
ne ciklo metu geriu Ovuliavita arba Vitakur kapsules (abu preparatai naturalus, is augaliniu medziagu, i Vitakur sudeti ieina dar ir vitaminu, todel jis brangesnis). tikrai padeda, bet reikia isgerti kursa. O kai padarai pertrauka, po kurio laiko skausmeliai sugrizta.. tada pradedi nauja kursa..
butinai stengtis nepervargti (tai susije, bet ne visada pasiteisina - kartais ir po atostogu UZEINA)
pirma ciklo diena geriausia niekur nelakstyti, pagulinet lovoj - tai VISADA praeina bent siek tiek ramiau. Deja, ne visada tai imanoma...
ir kuo greiciau pagimdyti - sako, daug kam padeda, po to menesines nebebuna tokios baisios, tik siek tiek paskauda....

Papildyta:
nakvisu aliejaus kapsuliu man neuztenka, bandziau. Nakvisu aliejus ieina ir i Ovuliavito, ir i Vitakur sudeti
Atsakyti
Pastaruoju metu irgi ši problema pradeda mane užklupti.
Kai po pirmo vaiko gėriau kontraceptines tabletes, jokio diskomforto ar skausmo nebūdavo, o dabar įsidėjau spiralę - tai tikrai žinau ką reiškia ir PMS ir kokie tų dienų skausmai. dar kol kas gelbėja noshpa. Ir turbūt reiktų ir man pagerti kokių preparatų su nakvišos aliejum, pažįstama gyrėsi kad labai padeda. g.gif
Atsakyti
[quote=vicule,2008 02 20, 22:35]o stai nuo kito menesio bandysiu gerti KT (tai ir aspsauga tuo paciu bus ax.gif )
Man ir tik KT padėjo, bet prieš tai vartojau visokius nuskausminamuosius ir kitokius “naminius“ vaistus, man gan neblgai skausmą nuimdavo šaukštas bulvių krakmolo su pusę stiklinės šalto vandens, skonis schmoll.gif bet ko iš skausmo nepadarysi, dar gerai būdavo B12 vitaminų pasileidi tai 2 ciklams ramiau. Man daktarai sako: pagimdysi praeis, o jei nepraeis? verysad.gif o PMS kai vartoju KT nebėr
beje man sakė, kad pas mane vyriškų hormonų daugiau nei reikia, nuo to atseit ir skausmas menstruacijų metu, nežinau kaip iš tiesų yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 16 balandžio 2008 - 15:52
As tai pirma para be ketanovo niekaip neisbunu... Jokios nospos, apapai ar ibumetinai nieko nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
pries pora valandu vos ne cypdama is darbo parlekiau frusty.gif protest.gif bash.gif. taip skaudziai buvo tik pries metus verysad.gif skauda nugara ir kelius blink.gif pririjau vaistu... Nezinau net kuo gelbetis, kad tokie "malonumai' nekamuotu.. Gerai, kad toks stiprus skausmas man trunka tik keleta valandu, na kartais para ... jau taip isvargina blush2.gif neisivaizduoju kokio lygio gimdymo skausmas bus, jei dabar man nuo skausmo pakerta rankas kojas blink.gif gerai kad MB parveze namo, buciau pati nei parvairavus, nei iki stoteles nusliauzus unsure.gif

Nezinau kaip jums, bet man, kai tas skausmas praeina (jis taip staiga, po to grizta bet daug silpnesnis) pasidaro taip sviesu akyse bigsmile.gif jauciuosi tokia lengva, kunas net aptirpes, rodos jauciu kaip lengvai gyslomis teka kraujas... Zodziu taip gera ir ramu viduj, lyg is naujo gimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2008 04 18, 14:16)
skauda nugara ir kelius  blink.gif

Man lygiai tas pats verysad.gif
Ne pilvas, ne kas, o keliai ir nugaros apačia. Pilvas gal tik kartelį kokį pamaudžia ir viskas. Jei kelius dar galiu iškęsti, tai su nugara - nors pasiusk doh.gif Vieninteliai padedantys vaistai - xeforapidas, bet ir tas - pusdieniui, kol darbe išsėdžiu, o gerti jo galima tik porą ar vieną tabletytę per dieną verysad.gif Jei jų neturiu, tai nors kauk atsisėdus, atsistojus lengviau kažkiek, bet darbas mano sėdimas, nepristovėsiu doh.gif
Ir taip visą mmm laiką - nuo pirmo lašiuko iki paskutinio. Kai apmažėja nugaros skausmas, žinau, kad mmm baigias biggrin.gif

Nežinau, ar nakvišos čia padėtų unsure.gif
Atsakyti