Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas mėnesinių metu

sveikos mergaites,smile.gif

sis "malonumas " ir pas mane atselina , nepriklausomai nuo to ,kad pagimdziau 2 vaikus, nugyvenau 45 metus. Tik tiek ,kad su metais siek tiek lengviau atpazisti artejancias dienas , tai vaistus speji pries viska isgerti...nors ne visad.Padeda Ibumetin ar Ibuprom 400, kartais 50 gr pridedu.
Dukra mano irgi kankinasi taip pat, tik ji turi dar ir dirgliosios zarnos sindroma, tai nebezinau kaip jai padeti( salia ibuprom geria dar ir spasmomen)
Taciau ka daryti su darbu? Snd(prasidejo 6 val staigus skausmai) i darba net nepajege iseiti , taip visa drebejo, pykino...Ji dirba vireja ir tik pradejo naujam darbe dirbti ir va sitaip va...tikrai niekas nesupras- klientai juk ateina , o virejos nera...Dukrai 19 m,negaliu gi as skambinti direktorei ir pasakyti , jog mmm pas dukra. Uzdaras ratas.
Gal turit kokiu patarimu?
Atsakyti
QUOTE(Taki @ 2008 06 25, 09:37)
sveikos mergaites,smile.gif

sis "malonumas " ir pas mane atselina , nepriklausomai nuo to ,kad pagimdziau 2 vaikus, nugyvenau 45 metus. Tik tiek ,kad su metais siek tiek lengviau atpazisti artejancias dienas , tai vaistus speji pries viska isgerti...nors ne visad.Padeda Ibumetin ar Ibuprom 400, kartais  50 gr pridedu.
Dukra mano irgi kankinasi taip pat, tik  ji turi dar ir dirgliosios zarnos sindroma, tai nebezinau kaip jai padeti( salia ibuprom geria dar ir spasmomen)
Taciau ka daryti su darbu? Snd(prasidejo 6 val staigus skausmai) i darba net nepajege iseiti , taip visa drebejo, pykino...Ji dirba vireja ir tik pradejo naujam darbe dirbti ir va sitaip  va...tikrai niekas nesupras- klientai juk ateina , o virejos nera...Dukrai 19 m,negaliu gi as skambinti direktorei ir pasakyti , jog mmm pas dukra. Uzdaras ratas.
Gal turit kokiu patarimu?

Aš patarčiau panaudoti homopatinių tabletyčių. Pavadinimą tik paieškosiu 4u.gif Jos pradedamas naudot maždaug savaitę prieš mėnesines 4u.gif

Menalgin Anotacija

man jos padėdavo 4u.gif dabar kai naudoju kontraceptinį pleistrą mėnesinių skausmų išvis nebejaučiu rolleyes.gif o anksčiau krisdavau iš padų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 25 birželio 2008 - 08:47
labas , Dalbara,

aciu uz zinute.Paskaicius Menalgin anotacija pamaciau ir prierasa, kad neteikiami vaistai i rinka nuo 2007 metu
Atsakyti
QUOTE(Taki @ 2008 06 26, 10:38)
labas , Dalbara,

aciu uz zinute.Paskaicius Menalgin anotacija pamaciau ir prierasa, kad neteikiami vaistai i rinka nuo 2007 metu

O tu pabandyk paklaust vaistinėj mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes. Kaip as jus visas suprantu, mane irgi kamuoja tos nelemtos ir be galo skausmingos menesines. Mano gydymo metodai : anksciau geriau apap tabletes, mat kazkokia gen. israse, poto sumasciau, kad per ziauru skrandziui, pradejau gert ibumitina- tikrai padeda , tik reikia suspeti laiku isgerti. O va dabar atradau nerealu metoda - kiekviena diena per tas dienas isgeriu po 100 gramu brendzio biggrin.gif , nuo jo kraujas suskisteja ir tada bega lengvai smile.gif ir nera tokiu skausmu. Toki metoda jau praktikuoju 3 menesius - super! patarciau pabandyti. Na nesakau, kad skausmu nebuna visai, bet galima kenteti ir jie nelgai tesesi ir vaistu gert nereikia ir skrandis patenkintas biggrin.gif
Atsakyti
Kankinausi daug metų ir kokių tik vaistų negėriau - niekas nepadėjo. Kai gydytoja išrašė kontraceptines tabletes, net gyvenimas kitom spalvom nusidažė. Kelis kartus bandžiau daryti pertrauką ir kontraceptikų negeri, bet jei pirmą mėnesį viskas būdavo gerai, antrą skaudėdavo, trečią mėnesį jau labai skaudėdavo (plius atsinaujindavo labai gausus kraujavimas dėl kurio balansavau ties mažakraujystės riba). Gerai pagalvojus, kad skausmingų mėnesinių metu išgerdavau bent pakuotę stiprių nuskausminamųjų (skaudėti pradėdavo dar prieš mėnesines), be to gausiai kraujuodavau ir labai brinkdavo krūtys, kontraceptikai man pasirodė mažesnė rizika.
Atsakyti
QUOTE(Lenusik-N @ 2008 06 28, 22:19)
Sveikutes. Kaip as jus visas suprantu, mane irgi kamuoja tos nelemtos ir be galo skausmingos menesines. Mano gydymo metodai : anksciau geriau apap tabletes, mat kazkokia gen. israse, poto sumasciau, kad per ziauru skrandziui, pradejau gert ibumitina- tikrai padeda , tik reikia suspeti laiku isgerti. O va dabar atradau nerealu metoda - kiekviena diena per tas dienas isgeriu po 100 gramu brendzio  biggrin.gif , nuo jo kraujas suskisteja ir tada bega lengvai  smile.gif ir nera tokiu skausmu. Toki metoda jau praktikuoju 3 menesius - super! patarciau pabandyti. Na nesakau, kad skausmu nebuna visai, bet galima kenteti ir jie nelgai tesesi ir vaistu gert nereikia ir skrandis patenkintas  biggrin.gif

Na cia tai tikrai uzuojauta.

Na man ne taip baisiai, bet ...
Vat idomiausia, kad gydytojai sako- pagimdysi ir praeis. Idomu ar tiesa? g.gif
Atsakyti
[quote=Alta,2008 06 28, 21:50]
Kankinausi daug metų ir kokių tik vaistų negėriau - niekas nepadėjo. Kai gydytoja išrašė kontraceptines tabletes, net gyvenimas kitom spalvom nusidaze....

Sveiki,uzuojauta kenciancioms,pati vasa tai puikiai zinau neis nuogirdu,patyriu nerealius skausmus kas menesi jei negeriu kontracepcijos,turejau metu pertrauka nuo K,tai kas menesi vis blogiau,ziauriau,man pasireiskia ne tik skausmais,bet ir sleikstuliu,jokiu maisto kvapu netoleravimu,alpimais,krenta spaudimas,salu pastoviai,tai tesiasi 3 dienas,po to pasaulis vel tampa mielas ir grazus,bet tuos dienos tai norisi pasislept nuo visu ir visko.dabar pirma menesi prageriau savo kontracepcija,,tai dar ziaurios menesines,dar nepersiorganizavo organizmas,tai nakti galvojau numirsiu,geriau ketanova+kavos,uzmigau paryciais verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuziukas: 08 lapkričio 2008 - 17:21
Man irgi KT geriausias vaistas. Jau beveik pamirsau ka reiskia skausmingos mmm (o budavo taip kad net is lovos islipt is skausmo negaledavau..) thumbup.gif Tiesa ir dabar pamaudena pirmas pora dienu, kartais ibuprofeno isgeriu, bet siaip net nera ka lyginti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 08 lapkričio 2008 - 17:41
Aš tai pirmą diena galvoju kad numirsiu nuo skausmo , geriu kas 4 val ibuprom
Atsakyti
QUOTE(ARKA* @ 2008 02 20, 20:40)
Aš naudojau nakvišų aliejų ir galiu pasakyt, kad jis tikrai labai padeda reguliuot mėnesinių skausmus ir pan. Man būna l. skausmingos mėnesinės, kai pradėjau gerti nakvišas skausmo beveik nejaučiu ir ciklas susireguliavo.

Nakvisas geriau 7menesius,tikrai geras preparatas,jauciau poveiki thumbup.gif ,bet mano atveju nakvisos neisprendzia problemos,skausmai liko,tik gal kiti simptomai(vemimas,pykinimas,galvos svaigimas,ir t.t.)apmazejo.
Atsakyti
As taip pat kankinuosi nerealiai tom dienom,skauda viska,plius dar ir pykina,geriu apap po dvi tabletes arba ibuprom po 600mg,mazesnes dozes nepadeda,bet taip man tik dvi dienas,trecia jau nebeskauda,bet po tokiu doziu vaistu skrandzio reikalai pablogeja.Vyresne dukra irgi labai kankinasi,pirma diena neiseina i mokykla,guli lovoje ir verkia, tabletes ryja,o mazylei aciu Dievui nieko,nei jai ka skauda nei ka,gal tik nuotaika prastesne buna,nors vienai pasiseke taip sakant.
vat 50-100 gramu tai tikrai padeda,bet ka daryt,jei dirbti reikia ir negali tu gramu net is vakaro!!!
Si menesi buvo labai sunkiai,antra mensiu diena baigus darba nusliauziau i medicina ir sakau duokit ko nors nes namo nebepargrisiu,kaip bloga verysad.gif Vnz.,pirksiu nakvisu alieju.Geriau gal pries pusmeti,tai tikrai labai padejo tada,pms nebuvo visai,o ir skausmai daug mazesni ir savijauta gera buvo,o kai nustojau gert tai kiekvienakart vis blogiau ir blogiau schmoll.gif
Atsakyti