Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas mėnesinių metu

Sveikos,
siulyciau pabandyti naujus higieninius-gydomuosius įklotus „Love Moon" su anijonais toms,kurios nelaukia tu dienu. Patikekit praeis taip,kad net nepajusit mirksiukas.gif
Atsakyti
1-2 dienomis atrodo kad numirsiu is skausmo nualpsiu , gal zinot kokia arbata mazina skausmus ?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 12 25, 23:40)
1-2 dienomis atrodo kad numirsiu is skausmo nualpsiu , gal zinot kokia arbata mazina skausmus ?
Jei taip skauda, tai kažin ar arbata jau bepadės. Bet gali pabandyti pagerti medetkų arbatos: kiek žinau ji tinka prie menesinių skausmų, tik kad ji velniškai neskani, bent jau man. Gal geriau kokių vaistų nuo skausmo išgerti, kad nereiktų taip kankintis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobite: 04 sausio 2009 - 13:14
As jau antra menesi geriu nakvisas,tai jau nebelabai skauda,ir sirgau trumpiau,tik dvi dienas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 01 04, 18:33)
As jau antra menesi geriu nakvisas,tai jau nebelabai skauda,ir sirgau trumpiau,tik dvi dienas thumbup.gif
Nebijai, kad nakvišų aliejus gali veikti perdaug hormonų balansą? Vistik jis rekomenduojamas vyresnems moterims.
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2009 01 04, 18:57)
Nebijai, kad nakvišų aliejus gali veikti perdaug hormonų balansą? Vistik jis rekomenduojamas vyresnems moterims.

Tikrai bandykit Winalite iklotus - kam reikia save nuodyti vaistais? O del nakvisu, tai ju nerekomenduojama gerti daznai. Jau geriau keisti iklotus - ir skausmo nebus ir komfortas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suomija @ 2009 01 18, 18:51)
Tikrai bandykit Winalite iklotus - kam reikia save nuodyti vaistais? O del nakvisu, tai ju nerekomenduojama gerti daznai. Jau geriau keisti iklotus - ir skausmo nebus ir komfortas 4u.gif
Kokie čia dar įl;ptai, kad skausmą malšina? g.gif pirma karta girdžiu......
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2009 01 18, 20:22)
Kokie čia dar įl;ptai, kad skausmą malšina?  g.gif  pirma karta girdžiu......

Taip, tai pagaminti is visiskai naturaliu medziagu iklotai su anijonine juostele ikloto viduje, o anijonu poveiki galite rasti ir per google smile.gif
Tai analogu neturintys iklotai kurie veikia antibakteriskai.
Jei norite daugiau info, rasykite AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kai pasiskaiciau kaip kitoms buna, tai dabar galvoju pas mane dar ne taip baisu smile.gif Nors prisikentejus irgi esu, bet be alpimu smile.gif
Man labiausiai skauda PILVA dazniausiai pirma arba antra diena. Kitom dienom jauciu tik nugaros skausmus ir skrandzio spazmus kazkokius doh.gif Bet tai nera tokie baisus skausmai, lyginant su pilvu. Ta skausmingiausia diena gelbsti ibumetin 400. Isgeriu kai tik pradedu jausti maudima kazkoki, neleidziu isiskaudet labai.
Kai naudojau KZ tai buvau pamirsus kas yra PMS, skausmai ir tt. g.gif
O dar pries KZ tai budavo skauda pirma diena kai prasideda mm ir paskutine diena kai baiginejasi smile.gif

Vnz liudnos misios, damos smile.gif

Vyrai to niekada neistvertu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeLady: 19 sausio 2009 - 22:32
o kiek tie winalite paketai kainuoja ir kaip man ju gauti ar pastu imanoma ar tas zmogus galetu man atvezt jei as negaliu pvz vykt i koki vln ju pasiimt
Atsakyti
sveikos mamos,
ir as si "malonuma" turiu, ir mano mama turejo... tai pirmom dienom be nuskausminamuju niekaip, veliau bandom "ukiskom" priemonem: raminanti arbata (medetkos, neuro ir pan. mazina raumenu itempima), pilvo saldymas ir nugaros sildymas... ir dar ka pastebejom - stresas skausma astrina, tad bandom kaip imanoma ramiau tom dienom pragyventi. na, o jei jau vakare visai sakes - 30 gr. pries miega...
Atsakyti
Sveikos draugės 4u.gif

ir aš tą baisią bėdą turiu ax.gif ale ač dievuliui, kad iki alpimu dar nebuvo wub.gif bet žinokit, pirmas dvi dienas arba su ketanovu (kiek leidzia paros norma) arba su kokia metaxa praleidziu (kai nedirbu, žinoma) 100g neužtenka schmoll.gif vyras juokiasi, kad acieit turiu pretekstą 'atsigerti' blush2.gif ale tadu ne iki juokų man, net naktį verstis ant šono - pastangų reikalaujanti procedūra (o dažniausiai tai be miego lieku).
Anksčiau kai gėriau KT nebuvo tokių problemų, o dar anksčiau (prieš kokius 8 m.) tai irgi taip panašiai prastai būdavo verysad.gif tai nei apie kokias pamokas ar paskaitas negalėjau nė pasvajoti kai pirmoji diena išpuldavo...

niu bet dabartės (matyt su amžium lengvėja) į trečią dieną jau kaip ir normali savijauta. jei paxmielo nebūna blush2.gif

laikykitės merginos, vyrai tikrai tokio "džiaugsmo" neištvertų - nors tai guodžia. mes stiprios, viską pergyvensim mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Giedrė2 @ 2009 01 20, 17:43)
ir  dar ka pastebejom - stresas skausma astrina, tad bandom kaip imanoma ramiau tom dienom pragyventi. na, o jei jau vakare visai sakes - 30 gr. pries miega...

taip taip - stresas labai labai paaštrina. užtat vyras vaikšto "ant pirštų galiukų" kelias dienas lotuliukas.gif doh.gif ramu namuose ax.gif
Atsakyti