labai pazistamos bedos, buvo ir man, pilvo, nugaros skausmai, analgetikai..apie pusmeti naudoju iklotus su anijonais, bukle tikrai pagerejo, galiu sakyti,kad skausmai isnyko, sumazejo dienu skaicius, super dalykelis. ispradziu maniau, fantazijos, pirkau tik del to, kad naturalus, nes įprasti alergizavo. nebloga pamaina vaistams...

na, kai paskaičiau, ką čia moterėlės iškenčia, tai mano situacija nėra labai bloga, bet aišku, norėtųsi, kad būtų geresnė, nes 1-4 mm dienomis darbingumas būna tik kiek didesnis nei 0 sveikų
o ir potvyniai kokie
tomis dienomis save palepinu - perku tai, ko noriu, jogurtus, vaisius, šokoladą...
vaistų stengiuoi nevartoti, kadangi prie jų priprantama, tad vėliau reikia imtis vis stipresnių, išgeriu melisų arbatos ir jei yra galimybė apsikabinu šiltą pūslę, su ja, tiesą sakant, ir miegu savo dienomis

Laba vakara,
Sugalvojau ir aš pasiguosti... Kaip tik laukiu dar šiandien raudonosios armijos. Net baisu pagalvoti, jau kelios dienos baisi savijauta, šiandien nuo pat ryto pykinimas, silpnumas, sukilusi temperatūra, išpūstas pilvas, ištinęs visas kūnas, skauda pilvą ir viskas aplinkui maudžia... Blogiausia, kad ginekologe pasakė, jog man skauda dėl to, kad mano gimda užsisukusi, ir nieko čia nepakeisi... Vaistus geriu saujomis, turiu šildyti, tiksliau kaitinti pilvą su karštu vandeniu pūslėje, tokio karščio, kad galėčiau kentėti jį ant pilvo, ir taip visas mėnesinių dienas... O dar turiu cistą (viena rudenį išoperuota, o dabartinė ataugusi ir dar nedidelė, bet skausminga), tai maudžia kaip per mėnesines kokius 2/3 mėnesio, tai beveik pastoviai... geriu KT, visiškai jokios naudos. Brendis, kaip kaip kuriom padeda (pavydžiu
), man nepadeda, nebent gerčiau iki nulūžimo
Geriu homeopatines tabletes, išrašė ginekologe nuo cistos, kad nedidėtų, bet jos nuo visų moteriškų bėdų, ir tai nepadeda... dažnai būnu blogos nuotaikos, kasdien plyšta galva, nebežinau, ką ir besugalvoti... kartais jau tabletės nepadeda, leidžiamų tenka imtis, tik paskui sunkiai aplinkoj sekasi orientuotis... gal kam yra buvę taip ar bent jau žinot kokių sprendimo būdų?
Sugalvojau ir aš pasiguosti... Kaip tik laukiu dar šiandien raudonosios armijos. Net baisu pagalvoti, jau kelios dienos baisi savijauta, šiandien nuo pat ryto pykinimas, silpnumas, sukilusi temperatūra, išpūstas pilvas, ištinęs visas kūnas, skauda pilvą ir viskas aplinkui maudžia... Blogiausia, kad ginekologe pasakė, jog man skauda dėl to, kad mano gimda užsisukusi, ir nieko čia nepakeisi... Vaistus geriu saujomis, turiu šildyti, tiksliau kaitinti pilvą su karštu vandeniu pūslėje, tokio karščio, kad galėčiau kentėti jį ant pilvo, ir taip visas mėnesinių dienas... O dar turiu cistą (viena rudenį išoperuota, o dabartinė ataugusi ir dar nedidelė, bet skausminga), tai maudžia kaip per mėnesines kokius 2/3 mėnesio, tai beveik pastoviai... geriu KT, visiškai jokios naudos. Brendis, kaip kaip kuriom padeda (pavydžiu

QUOTE(pueella @ 2009 04 22, 22:19)
Laba vakara,
), man nepadeda, nebent gerčiau iki nulūžimo
Geriu homeopatines tabletes, išrašė ginekologe nuo cistos, kad nedidėtų, bet jos nuo visų moteriškų bėdų, ir tai nepadeda... dažnai būnu blogos nuotaikos, kasdien plyšta galva, nebežinau, ką ir besugalvoti... kartais jau tabletės nepadeda, leidžiamų tenka imtis, tik paskui sunkiai aplinkoj sekasi orientuotis... gal kam yra buvę taip ar bent jau žinot kokių sprendimo būdų?

Ne taip prastai, bet tikrai pazistama situacija, man irgi ne viena ginekologe pries tokius negalavimus nerado vaistu, bandziau ir nakvisu aliejaus kapsules, ir brendi, kaip sakiau ir vaistai, aisku, gal sunku kai kam patiketi, man tikrai geriau pasidare naudojant iklotus su anijonais, ir ginekologe sake,kad jei turiu galimybe tai naudoti, nes kol kas nieko bent jau nieko naturalesnio nera rinkoje..
Sveikos
Mėnesinės.. Pats baisiausias keiksmažodis. Ryte atsikeliu, nueinu į dušą.. nieko neskauda. Bet kai tik akys pamato tą vaizdą - kojos linksta, galvą skaudą, pilvas vartosi.. Esu apturėjusi ir stuburo lūžį, todėl per mėnesines nugaros skausmai tampa nepakeliami, kaip sakant skauda iš visų pusių.. Bet.. Jei būtų tik tas šiaip taip ištveriamas skausmas.. Guliu kojytes suspaudus, į tualetą labai norisi, bet negaliu.. Kai tik nueinu, tai taip sutraukia "stumiančius" raumenis, kad pradedu rėkt nežmoniškai ir nieko padaryt negaliu.. atrodo sprogs ten viskas iš to norėjimo.. Vaistus geriu saujom, ir homeopatinius ir nospas ir ibumetinus.. viska kartu.. Gal kuriai taip buvo??

as ir turiu problemu su nugara tai mms skausmas eina i kojas .... tikrai ziauru...
Sveikos, man pirmomis dienomis irgi keliai linksta. Tik niekada nesusimasčiau, kad galiu turėti problemų su nugara
Gal tai tik sutapimas?
Saulinute, dėl raumenų sutraukimo tai jausmas irgi pažįstamas... tik išeities neradau... tai arba lakstau į wc kas 15min arba neišeinu iš jo visą vakarą...
Jausmas apgailėtinas...

Saulinute, dėl raumenų sutraukimo tai jausmas irgi pažįstamas... tik išeities neradau... tai arba lakstau į wc kas 15min arba neišeinu iš jo visą vakarą...

Tikrai kad apgailetina.. Gal del to vertetu apsilankyti pas ginekologa? Juk menesines neturetu sitaip trukdyt issitustint.. Visa laika negaliu wc sedeti.. Darbo dienos..
Aha, būtinai nueik, bet pas kokį geresnį. Nes aš pas vieną nuėjau, tai tik pasakė, kad čia viskas normalu ir paleido. O kortelėje parašė: "Apžiūros atsisakė"
Dabar užsirašiau pas kitą. Žiūrėsim ką pasakys. O dėl darbo man ir neramu. Į paskaitas tai galima nenueit kartais, bet iš darbo tai kažin ar išeitų taip lengvai atsiprašyti. Sakau, kad jei būčiau prezidentė, tai bent pirmąją mm dieną leisčiau moterims nedirbti!

isvis moteru menesines anksciau senu senovej buvo laikoma sventu dalyku man rodos o cia .... as tai duociau visas 3 dienas laisvas , nes tai kosmaras.... skauda viska + pykina + pila prakaitas
Tai vat, as irgi ejau i privacia klinika, pasake kad viskas normalu.. Kazkaip neatsakingai dirba zmones.. Manau iskart nuejus reiketu tyrimu prasytis, kaip cia kazkas sake, kad tie nepakeliami skausmai dazniausiai sukeliami kazkam ten viduje uzsilenkus.. Nu atsiprasau, neprisimenu kaip vadinas
Reikia kovot su skausmu

Gali būti užsilenkęs gimdos kaklelis arba kitos bėdos