Įkraunama...
Įkraunama...

Energy diet

Tikrai ne tie smile.gif, nes man vakar maniškių taip ir nepavyko amazonėje surasti, todėl ir paklausiau. Manieji prancūziški, gamintojas Beautysane ir tai yra pilnavertis maisto pakaitalas.
Pvz ką tik papusryčiavau po treniruotės: ant trintų virtų daržovių su žirniais vakarykštės tirštos naminės sriubos užsipyliau 1/2 porcijos ED vištienos sriubos. essen.gif
Atsakyti
Tie, kuriuos įdėjau, irgi yra maisto pakaitalas. Nes pirmas dienas tik juos gerti ir tegalima.
Kitokstetis, tai kiek numetėte per kiek laiko? Ar rezultatų yra?
Atsakyti
Nesuprantu vokiškai, tai negaliu paskaityti kas apie produktą parašyta, o kas apie mano šeimoje valgomą, tai esu šios temos pirmame puslapyje jau rašęs:
"...ED mūsų šeimoje jau 2 metai, iš pradžių buvo atsikratoma viršsvorio (aš 20 kg nutirpdžiau per 4 mėn, žmona 14 per tą patį laiką), dabar tai mūsų mitybos racione bent kartą dienoje kaip idealiai subalansuotas maisto produktas su kuriuo labai mėgstu paimprovizuoti.
Kas dėl pieno - ED turi būti gaminamas su pienu, kitaip jis nebus pilnavertis produktas savo maistine prasme ir kaloringumas bus mažokas, todėl kam aktualu viršsvoris - gali ir nepavykti. Liesiems žmonėms su riebiu pienu, apkūniems su liesu pienu. Be to produkto sudėtyje yra augalinių fermentų sistema HD kuri pagerina pieno skaidymą ir maisto įsisavinimą. O dėl alergijų - per tuos metus mano sūnui dingo alergija apelsinams, yra pavyzdžių kai ir bronchine astmą išsigydo. Bet tai ne savaitės procesai - organizmo valymas gan ilgas veiksmas."
Noriu pridurti, kad valgantys Energy Diet HD žmonės įvairias negalias susitvarko, pvz. cukrinį diabetą apsitvarko, skydliaukės funkcijas normalizuoja, sanarių skausmus, virškinimo sistemos negalavimus, tuštinimosi ir panašiai...
Atsakyti

 ! 
Pašalintos internetinės nuorodos. Tema skirta tik diskusijoms apie produktą, jo veiksmingumą, vartojimą ir pan.
moderatorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 05 vasario 2013 - 11:01
Temoje apie preparatus lieknėjimui manęs klausė ar negrįžo mano atsikratyti 20 kg per tuos 2 metus su Energy Diet HD, tikrai NE, irdar palengva tirpsta. Nuo pradinių 104 kg, per 4 mėn nutirpdžiau iki 85, šiandiena mano svoris 80 kg. Aš radikaliai pakeičiau savo mitybos įpročius, Energy Diet HD šeimoje valgome kartą dienoje arba maišome su įprastu maistu, na ir aktyviai sportuoju ir su gelažėlėm, kad riebalų vietas raumenukais pakesiti ir dar aktyvaus sporto su pašokinėjimais ėmiausi smile.gif.
Atsakyti
Susidomėjau smile.gif Įdomu kaip gi sekasi naudojančioms ED,nuo paskutinio posto nemažai laiko praėjo....
Atsakyti
Panašu, kad mano vieno monologas čia smile.gif, beje aš stabiliai išlaikau 82-83 , būna pašvenčiu, bet po to per porą dienų sočiai ir skaniai prasivalau smile.gif. Žmona, pakeitė gyvenimo režimą, tai dar labiau sulieknėjo, nors aš, kaip vyras, jau sakyčiau, kad gal ir per daug smile.gif))))))).

Būtų labai smagu išgirsti nešališkų nuomonių smile.gif
Atsakyti
Sveki, na ir aš susidomėjau šiuo produktu, kadangi man svoris jau pradėjo kenkti. Esu 1.68 cm o svoris 87 kg. Tad mano tikslas yra didelis ir tikrai noriu jį įgyvendinti smile.gif
Taigi užsisakiau aš irgi tų energy diet prieš dvi savaites pradėjau nuo starto kai kas 3 val reikia gerti tik kokteilius daugiau nieko kito. Kokteilių skonis tikrai neblogas, tuo labiau kai esu saldumynų megėja tai man čia atgaiva. Tačiau buvo nuklydimų, nes jaučiau psichologinį alkį, tuo labiau tai mano pirma dieta, na tai dieta nepavadinsi, nes tai m aistas, bet vistiek norėju mėsos ar kokių cepelinų, norėjau po darbo apie 12 nakties valgyti, nes tai mano buvo baisūs įpročiai, kurių per dvi savaites beveik atsikračiau ir šiandien iš naujo pradėjau starto programą.
Tad per tas dvi savaites su nuklydimais aš numečiau iki 82,2 kg. reiškias čia ne šiaip išmislas, ir dabar tarp tų 3 val nebejaučiu alkio jausmo, nes tiesiog skrandis susitraukė.
Na kadangi šiandien pradėjau strato programą iš naujo rašysiu savo įspūdžius toliau jeigu kažkam įdomu biggrin.gif kaip sakant reikia jūsų palaikymo, nes pirmiau reikia susitvarkyti su psichologija smile.gif
Atsakyti
Starto programoje ne vien tik kokteilis geriamas - dar ir darzoves reikia valgyti, jei nevalgete tai negerai, del to ir alkis galejo buti smile.gif. Plius vanduo - 2 litrai per para. Tikiuosi, kad konsultantas pardaves Jums produktus viska gerai isaiskino ir kontroliuoja Jusu lieknejimo procesa smile.gif. Bet pagrindinis suinteresuotas asmuo siame "darbe" esate Jus pati - niekas kitas uz Jus nesulieknes... - as tai praejau pries tris metus, ir lyg siol sekmingai esu tame paciame svoryje, mano zmona taip pat smile.gif.

Stiprybes Jums, palaikyma garantuoju smile.gif.
Atsakyti
Sveiki , pradėjau vartoti ir aš smile.gif
įsigijau du kokteiliukus , pradžiai (Vanile ,Daržovių krema) . Vanile patiko , o kremo net užuosti negelėjau , net pykino . Bet konsultantė su kuria bendrauju patarė Daržovių krema daryti su vandeniu (70 laipsnių karčio) tai skonis radikaliai pasikeitė ir tikrai galiu valgyti dabar ta sriubyte smile.gif
Tarkim pasigaminus toki krema , įdėjus daržovių tai turėtų būti labai skanu .
Man 3 diena tik , bet aš daržovių nevartoju , geriu tik kokteilius , nes man pakanka kokteilio , alkio nejaučiu visai . O ir dirbu taip kad vos spėju ta kokteili išgerti , ši savaitė labai baisi darbe , tai tikiuosi vėliau suspėsiu viska suvalgyti biggrin.gif

Atsakyti
Tikrai taip, sriubytė su vandeniu ir man skanesnės, nes pienas suduoda saldumo kuris keistai gali kitiems pasirodyti, tik tiek, kad su vadnenių kaloringumas gerokai mažesnis - viso labo apie 120 Kkal, osu neriebiu pienu - 200Kkal, labai svarbu pernelyg nenumažinti kaloringumo lieknėjant, nes tada riebalų deginimo efektyvumas stoja smile.gif, todėl daržovių valgymas yra svarbus momentas. Kita vertus - kiekvienas turime pasireguliuoti pagal save smile.gif.
Atsakyti
Sveiki, draugė siūlo įsigyti šituos kokteilius, kaip ir susidomėjau, tik viena bėda yra, kad už savo maistą nesu pati atsakinga, tiksliau sakant, negaliu valgyti tai ką noriu ar pasigaminti (išsikepti kiaušinienę ar duoną pvz) Tokiu režimu gyvenu, kol dirbu, 28 dienas, ar būtų įmanoma suderinti kažkaip kokteilius ir maistą iš to ''ką duoda'' retai kada būna sakykim sveikesnio maisto, tokio kaip ryžiai, ar žuvis, ar įvairios daržovės. Dažniausia kepta vienaip ar kitaip, vienokia kitokia mėsa, bulvės įvairiais variantais, makaronai, kiaušinienė. Iš daržovių, tai pomidorai, agurkai, kalafijorai kartais. Ar neišmesiu pinigų veltui, nes paskaičiau, kad reikia valgyti tas daržoves, nors draugė sako, kad nevalgė jų, ir šiaip po tų 5 dienų, negalima grįžti prie senų įpročių - ''nesveiko maisto''. Ir dar, jei dirbant pakankamai sunkų fizinį darbą, ar nebus permažai tas 1000 kalorijų? Dar ir į salę 3-4 kartus į savaitę nueinu, ''pasilankstau'', slides paminu 30-40minučių.
Atsakyti