Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vyrai po gimdymo jautėsi, elgėsi?

Likimo ironija, as sakiau savo vyrui, kad per gimdyma noreciau kad jis butu tik per saremius o per pati stumimo procesa kad pasisalintu, nematytu slyksciu vaizdeliu(bent jau mna paciai tas kraujas ir visa kita labai nemalonu) o gavosi taip kad jis dalyvavo visame gindyme. As tuo labai dziaugiuosi, nes jis man labai labai padejo psichologiskai, o visi tie vaizdeliai... tai manau kad jai pamate mane TOKIA ir dabar myli dar labiau, tai jokios gyvenime situacijos jo neturetu isgasdinti. Siaip sake kad dalyvautu antra karta, nes labai faina pirmam paimt vaikeli ant ranku, nukirpti virkstele thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis sake,kad viskas ne taip baisu,kaip isivaizdavo smile.gif Nebuvo per daug to kraujo,jokiu klyksmu ir panasiai..Bet va del to turbut jis mano,kad labai jau lengva gimdyti dry.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 08 13, 08:47)
Maniskis sake,kad viskas ne taip baisu,kaip isivaizdavo smile.gif Nebuvo per daug to kraujo,jokiu klyksmu ir panasiai..Bet va del to turbut jis mano,kad labai jau lengva gimdyti dry.gif g.gif

butent, ypac kai as emiau epidura - tai jokio vargo nei as jutau, nei vyras mate. gal man truputi del to ir gaila, kad jis nemate tikru saremiu (tikrus saremius pajutau tik du kol nesuleido epiduro), kas tai yra per gimdymas.
mano vyras irgi sake, nei jis ziures kaip vaikas lenda nei ka. as juokiausi ir sakydavau kad nereikes stoveti salia akuseres, o gales stoveti prie mano galvos. jis per stumima ir stovejo man prie galvos, bet viska mate: kaip galvyte lindo lauk, rankyte - viska mate, net virkstele nukirpo ir placenta pamate. ir nieko, jokiu slyksciu vaizdu, jausmu - tik dziaugsmo asaros.
Atsakyti
Mano vyras negalejo atsiziuret i sunaus plaukucius, kada tik jie ir tesimate rolleyes.gif Pacio stumimo metu kaip ir per saremius isbuvo salia, tik va kai man jau n-taji karta plete kakleli, vyras isbego, isivaizduoju, matyt mane tai kenciancia ir neduot akuserei i skudurus sunku tongue.gif Sake, kad buvo silpna tik ziuret ir niekuom nepadet, bet grizo uz poros min.
Atsakyti
Maniskis dalyvavo gimdyme, bet del to musu santykiai tikrai nepasikeite!!! Jam, aisku, tai buvo labai svarbu ir jis pats norejo ten dalyvauti doh.gif Bet as del to tai tik dziaugiuosi. be jo man ten butu blogai buve 2.gif
Atsakyti
Maniškis pats apsisprendė dalyvaut gimdyme.Gimdžiau be jokių nuskausminimų ,natūraliai.Skaudėjo ,aišku,nežmoniškai ,bet gydytoja pakliuvo kažkokia natūralistė,aiškino kaip nesveika vaikeliui tie epidūrai.O kai gimdai pirmą kart,tai klausai ką ji ten sako.Po gimdymo vyras visiems aiškino,koks tas gimdymas LABAI ,LABAI SUNKUS darbas,mane visaip lepino.Žodžiu naktim prie vaiko atsikėlus buvau gal kokius 4 kartus,nes tuo rūpinosi jis pats.Dabar ,jei lauksios,sakė vėl eis kartu gimdyt.
Atsakyti
maniskis buvo su manim per saremius. visada maniau, kad vyru gimdyme nereikia, bet man jis tikrai padejo ir buvo kantrus, kantrus.gimdymas tesesi 15 valandu, tai as jau rekiau ir siuntinejau ji basono, nes mane tai pykino, tai i tualeta vare laugh.gif i gimdykla paprasiau, kad neitu, nes nenorejau ir pats sake, kad pakankamai isgirdo ir pamate.gimdymas buvo sunkus, tad dziaugiuosi, kad gale jo nebuvo, nes as jau nei ka maciau, nei girdejau. blink.gif mano mazius sake, kad buvo antram aukste, o kai isgirdo mane spiegiant i rusi isbego laugh.gif
Atsakyti
o maniškis kartu buvo per gimdymą, ir su draugais apie tai kalbėjosi - nes kelių žmonos truputį anksčiau pagimdė. man atrodo, buvo jam šokas, nors pats sako, kad nebuvo wink.gif
o santykiai nepablogėjo. antrą kartą jis sako irgi eitų.
Atsakyti
Kadangi jis jau dalyvavo vaiko ( is pirmos santuokos) gimime,tai man buvo labai svarbu suzinoti kaip jis jautesi ir ka galvoja, nes buvo pasiryzes ir su manim eiti i gimdyma. Kiek supratau - nebuvo baisu nei pirma nei antra karta ,tik jau man buvo pasakes,kad rankos neduos,nes ex zmona labai jau spaude.
Nors paskui netycia prasitare,kad kai pirma karta pamate placenta...jam buvo slykstu ,tad labai norejau ,kad sios dalies nematytu.
Gimdime ir saremiu metu dalyvavo ,bet man kazkaip labiau padejo tik saremiu metu ,nes tikrai reikejo zmogaus ir kad salia pabutu ir kad nugara pamasazuotu .O gimdimo metu kazkaip maziau jutau jo buvima,nors buvo labai malonu,kai zinai kad yra salia,bet buvau susikoncentravusi i vaikeli.Tik paskui buvo labai malonu kai jis vis mus buciavo ir gloste. wub.gif
Bet manau,kad jis tikrai labiau pergyveno ir nervavosi nei as. Jei turetu plaukus (skutasi plikai) ,tai manau,kad butu praziles per diena. g.gif
O santykiai....nelabai pasikeite.Malonu matyti kaip myli ir priziuri mazute 2.gif ,bet...daug dirba,todel mums netiek jau daug laiko ir demesio lieka unsure.gif
As manau,kad jei pries gimdyma vyras visu tuo slykstisi g.gif ( tai jau tikrai negeras zeklas) ar nenori eiti - tai ir nereikia,nes paskui bus tik blogiau. Bet jei jis laaabai supratingas ir mylintis ,tai tikrai bus salia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Jei padaret kartu,tai ir gimdyti reikia abiems (mano nuomone).
Atsakyti
QUOTE (Tinulis @ 2004 08 24, 08:02)
Kadangi jis jau dalyvavo vaiko ( is pirmos santuokos) gimime,tai man buvo labai svarbu suzinoti kaip jis jautesi ir ka galvoja, nes buvo pasiryzes ir su manim eiti i gimdyma.

Tinulis, tu stipri. As tai visai nenoriu zinoti, ka mano vyras jaute, kai jo ex laukesi. Nes visi pasakojimai, kaip viskas buvo greitai ir paprastai man varo kompleksa, kad esu blogesne (nepaisant visu vyro itikinejimu, kad esu pati paciausia). Uztenka man to, kad as jam pirmojo vaiko negaliu pagimdyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 24 rugpjūčio 2004 - 10:49
Maniskis vaiksciojo ir i mokykla gimdymo, ir visom keturiom uz buvo eiti gimdyti. Pradzia gimdykloje buvo superine, juokavom ir stenejom abu. Buvau visokeriopai jo globojama, po 6 valandu kankynes, kai daktarai pamate, kad man nieko paciai nepavyks ir kai prasidejo sirdies priepuolis, maniskis buvo kaip koks vilkas, gainiojo daktarus ir mane laike uz rankos bei guode. Na kai galu gale as pabudau, jis pasakojo kaip isgirdo musu pupino pirmaji krenkst wub.gif ir daktare isejusi is operacines pasake, kad mano sirdis nustojo plakt blink.gif , sake, kad tuo metu vos negavo infarkto laugh.gif , bet kai pasake, kad priepuolis praejo, nusiramino tik kai mane pamate. Operacijos metu dievuliui pasizadejo pasikrykstyti nes buvo nekrykstas, taip ir padare per velykas laugh.gif .
Na o siaip dar ilgai slogiai prisimine gimdyma, bet ateityje pazadejo, kad bus gimdymo metu kartu net darant Cezari. As ji tiesiog heart.gif wub.gif heart.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirmos dukreles , vyrui pasitaike proga isvykti padirbeti i uzsieni.Kadangi turejom siokiu toku skolu , tai as pasiryzau buti viena si sunku laikotarpi, nes dar man buvo visokios toksikozes. Ir dar paskui sugalvojau , kad vyras griztu , kai as pagimdysiu , po kokios savaites.Ot stipruole doh.gif .gimdziau viena , gana sunkiai.O gryzus namo aplanke "drauge" depresija.Na kai grizo vyra "atsigavau" , bet gi ir vel turejo isvaziuoti.Tai ir dabar liudna prisiminus kai auginau dukrele viena iki 7 men.
Todel kai pastojau ir laukiausi antrojo - visur buvom kartu.Ir gimdem kartu , nes supratau , kad cia vien savo jegomis neiseina pasikliauti tongue.gif .Tik vyras bijojo nukirpt virkstele.Sako " jei nukirpsiu , tai ir nugriusiu" - teko akuserei sis darbelis smile.gif .Na o musu santykiai pasikeite - vis daugiau ir labiau mylim vienas kita heart.gif wub.gif ...Vis prisimenam kaip kartu gimdem 2.gif ir esam laimingi kad turim du 2.gif 2.gif .
Atsakyti