Įkraunama...
Įkraunama...

Avietės

QUOTE(vijoleta20 @ 2015 06 03, 23:03)
Islys daugiau nudegusiu manau  schmoll.gif    Sodinau 100 Atlant, siai deinai turiu apie 45daigus, pamirojo keletas sudygusiu jau,ryt eisiu i detalesne numirusiuju saknu apziura g.gif  neramina mane. Atlant silpnos ir mano, turiu ir Polkos siumetes tai zymiai geresnes atrodo, jei nelis pabandysiu fotoreportaza ideti ryt. Mano ziniomis Atlantu prekiauja tik vieni - bukite budrus smile.gif Kai daigo kaina 2eurukai, liudna ir graudu praeit pro tuscia vieta.

Pasidalinkite ir  kitos savo avietemis, kartu isgyvent lengviau nuoskaudas smile.gif

Ko gero iš tos pačios visos pirkom, mes taip pat po 2 eurus mokėjom....sakė jie vieni turi sertifikatą ar licenziją šiai veislei prekiauti....Dar bandau save raminti ,na jeigu pavyks išsaugoti kas išdygo tai per laiką tą nuostolį atsodysiu savo naujais daigeliais, bet dar klausimas ar čia mums pardavė iš tikrųjų tas gerąsias, išgirtąsias aviete "atlant"?
Atsakyti
Labas rytas, uzvedu ant kelio fotosesijoms smile.gif
ATLANT
Pirmasis aktualus klausimas: iskasiau viena nedygusia, ar ta balta saknele ar kaip ja pavadint zada kazka? 4u.gif
user posted image

Antras aktualus ir neraminantis klausimas: Kas tai? schmoll.gif

user posted image
user posted image

Ir trecia: ne kazka, bet bent gyvi,dedu viltis i kita sezona,kad tik isliktu gyvi iki kito sezono 4u.gif

user posted image

Aiskiai matosi ir aiskiai juntami spygliukai smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

POLKA

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 04 birželio 2015 - 07:23
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 06 04, 08:18)
ATLANT
Pirmasis aktualus klausimas: iskasiau viena nedygusia, ar ta balta saknele ar kaip ja pavadint zada kazka?  4u.gif
user posted image

Antras aktualus ir neraminantis klausimas: Kas tai?  schmoll.gif

user posted image
user posted image

Ir trecia: ne kazka, bet bent gyvi,dedu viltis i kita sezona,kad tik isliktu gyvi iki kito sezono 4u.gif

user posted image

Aiskiai matosi ir aiskiai juntami spygliukai smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

POLKA

user posted image

Sveiki,
na iš tikrųjų vaizdelis - nekoks... verysad.gif Pas mane ne ką geresnis .... Matosi ir žemė nebloga, o daigeliai vis tiek nenori augti.... Rusų tinklapyje apie šią veislę labai įspūdingai aprašyta, kad ir atsparios ligoms, daigios ir gausiai derančios, net pirmais metais g.gif Kažkaip man čia niekas neatitinka verysad.gif
Atsakyti
Jop, pas mus irgi tos pacios ATLANT... sad.gif o as kaltinau prasta zeme, greiciausiai cia ji ne prie ko, ir derliaus siemet neturesim verysad.gif gal yra kas pernai ar anksciau jas sodino? Gal sekanciais metais situacija pagerejo? p.s. pas mus prigijo irgi gal siek tiek daugiau nei 50 proc.... savaitgali irgi galesiu nufotografuoti kaip atrodo.. tai taip ir paliekam ar kaip nors bandom gaivinti..?
Atsakyti
QUOTE(koveria @ 2015 06 04, 10:59)
Jop, pas mus irgi tos pacios ATLANT... sad.gif o as kaltinau prasta zeme, greiciausiai cia ji ne prie ko, ir derliaus siemet neturesim  verysad.gif  gal yra kas pernai ar anksciau jas sodino? Gal sekanciais metais situacija pagerejo? p.s. pas mus prigijo irgi gal siek tiek daugiau nei 50 proc.... savaitgali irgi galesiu nufotografuoti kaip atrodo.. tai taip ir paliekam ar kaip nors bandom gaivinti..?

Būtų keli daigeliai tai nebūtų taip skaudu, bet kaip tiek pinigų sumokėta ir tiek darbo įdėta sodinant , o rezultatai tokie prasti, tai labai apmaudu verysad.gif Kaip manot ar ta pardavėja ilgai taip apgaudinėja klientus? Gal kas bandėte su ja kalbėti apie žalą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita_gita @ 2015 06 04, 10:42)
Būtų  keli daigeliai tai nebūtų taip skaudu, bet kaip tiek pinigų sumokėta ir tiek darbo įdėta sodinant , o rezultatai tokie prasti, tai labai apmaudu  verysad.gif Kaip manot ar ta pardavėja ilgai taip apgaudinėja klientus? Gal kas bandėte su ja kalbėti apie žalą? g.gif

Tikrai apmaudu.. neskambinau jai, nes tikrai galvojau kad del visko kalta prasta zeme...
Atsakyti
QUOTE(koveria @ 2015 06 04, 11:56)
Tikrai apmaudu.. neskambinau jai, nes tikrai galvojau kad del visko kalta prasta zeme...

Aš irgi maniau, kad prasta žemė ir gal per giliai įsodinau, bet tada ir kitos nebūtų sudygę...Bet pasirodo čia taip mastančių ir daugiau yra... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 06 04, 08:18)
ATLANT
Pirmasis aktualus klausimas: iskasiau viena nedygusia, ar ta balta saknele ar kaip ja pavadint zada kazka?  4u.gif

Taip, žada - išdygtų vėliau, uogų būtų vėliau, bet tikrai dar šiemet būtų buvę, jei nebūtumėt iškasus.
Manau, kad pardavėjos neverta kaltint - aš pirkau iš Amšiejaus, pirmais metais atrodė panašiau, paskui kad suvešėjo tai suvešėjo.
Jei sodinot pavasarį normalu, kad taip atrodo.
Atsakyti
Skambinau as pardavejai, tai jau taip nebegyre Atlant, sako jos daugiau sukulturintos, musu klimatui tipo nelabai tinkancios smile.gif Nebebuvo to pirmykscio dievinimo Atlantui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 06 04, 12:19)
Skambinau as pardavejai, tai jau taip nebegyre Atlant, sako jos daugiau sukulturintos, musu klimatui tipo nelabai tinkancios smile.gif Nebebuvo to pirmykscio dievinimo Atlantui  schmoll.gif

nu nieko sau blink.gif o kai pardavinejo nezinojo koks musu klimatas ...
Atsakyti
Kaip pirkom tai klimatas buvo LABAI tinkantis, nes jos išvestos sibire ir ten dera nuo rugpjūčio vidurio, o pas mus kadangi šilčiau, tai jos derės jau rugpjūčio pradžioje.... Nu kuo toliau tuo labiau nervuojuosi dėl tokios apgavystės mad.gif Dar vyliausi, kad tai iš tikro "Atlant", bet paskaičius komentarus kaip ji kalba, tai prarandu viltį ir visko gali būti, kad iš vis pardavė velniai žino ką g.gif mad.gif sad.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as i si bureli nuo nusvilusiu nuo Atlant avieciu. As sodinau balandzio 25 d., puse nerodo jokiu gyvyves zenklu, paskambinau paravejai, sako jau nebesudigs, dar siule israuti apziureti, isroviau kelias, jokios gyvybes. Sako as daigus tikrai gerus pardaviau. Kaip ir visos kitos galvojau gal zeme bloga, gal pasodinau blogai, bet kitos rusys sudygo, o sitos nebe. Gal reikia kazka daryti, negi taip ir toliau zmones durins, jau kiek matau esame 4 nusvilusios. Pinigeliu aisku niekas negrazins. Tiesa pas mane irgi su spygliais, tai gal visai cia ne ta rusis.
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2015 06 04, 13:03)
Taip, žada - išdygtų vėliau, uogų būtų vėliau, bet tikrai dar šiemet būtų buvę, jei nebūtumėt iškasus.
Manau, kad pardavėjos neverta kaltint - aš pirkau iš Amšiejaus, pirmais metais atrodė panašiau, paskui kad suvešėjo tai suvešėjo.
Jei sodinot pavasarį normalu, kad taip atrodo.

Kokia veisle pirkote is Amsiejaus? Nes skaiciau kad pavasari pasodinus pirmieji daigai pasirodo po 2-3 savaiciu, o cia jau nuo musu pasodinimo beveik 2 menesiai praeje. Negi dar gali sudygti?
Atsakyti