Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo mamytės nei per žingsnį

mes taip pat turim sia beda - nuo mamytes ne per zingsneli, tik as pasikeliu eiti ir jis jau ziurek atitipena ir dar kaip skubina, o beskubedamas uzkliuna, nugriuna ir t.t......bet tikimes, kad praeis tas mamyciuko amzius, tai tada ir mamyte pailses, gal su teveliu bus idomiau.
Atsakyti
oi, geriau jau buciau neskaicius...mano kleckutis dabar kaip tik tame periode gyvena, kai nuo manes ne zingsnio...o po menesio man i darbeli reikia sad.gif ir kaip reiks eit? ir palikt? unsure.gif plysta mano sirdele...
Atsakyti
Galvojau, kad čia tik mano kleckius mamyčiukas nesvietiškas smile.gif Kartais maniškiui net tėvelis neįtinka.
Atsakyti
Nu va...Kam kokios problemos. Pvz. man tai jau super reiktu temos ,,Nuo tevelio ne per zingni". esme tame, kad mano vaikui manes visai nereikia, ka bedarytu, visada praso tecio, o jei as kaip nors tarp ju bandau isiterpti - supyksta, puola mustis ir pan. Nezinau, ka daryt, nes jau ir tetis visai nebeturi ramybes, nori grizes po darbo pailset, o vaikas pristojes tik prie jo ir as pati jau pradedu pergyvent ir nezinau ka daryt. Visaip stengiuosi ji sudomint, bet nieko...Pabuna 5 minutes su manim ir vel - ,,tete":( gal kas ka patarsit?
Atsakyti
Pasiilgsta tetuko, tai ir neatstoja...tikriausiai mamytei reikia kur nors pabegt nuo vaikiuko - kad pasiilgtu... cool.gif
Atsakyti
O aš mat kaip tik galvoju, kad per mažai jam skiriu laiko. grįžtam po darbo - puolu tvarkytis, daryt valgyt, žiūrėk jau ir vakaras doh.gif . O tėtis per tą laiką ištisai su mažium būna. Tai vaikas supranta, kas su juo užsiima, o kas ne... Sakau gal dėl to viskas unsure.gif Bet per pastarąją savaitę reikalai šiek tiek pasitaisė smile.gif Ne tiek, kiek norėčiau, bet vis geriau nei kaip buvo anksčiau...
Atsakyti
Sveikutes visoms.Mano manimu vaikai taip iprate elgtis nuo tu dienu kai buvo dar pilvukuose.Tad isvyde si pasauli jie dar negali atprasti.Mano krikstadukra kuriai 5 metukai nuo savo mamos niekur.Tai ji stengesi atpratinti nuo saves - pasikviesdama drauges su savo vaikais pas save i svecius.Vaikai iskart gal kiek baiminasi po to pripranta ir bando zaisti.Juos lengviause atpratinti - po truputi neilgam palikineti vienus kambari,ijungti lengva muzika ar televizoriu.Pats geriauses budas tai nuo 6men.kad vaikas turetu savo jauku kampeli-kambareli.Gera kai vaikas glaudziasi prie tevu,ir gera kai galima nors trumpam nuo ju pailseti.
Atsakyti
Nezinau kaip kitiems bet musu tai ta amziu tiesiog isaugo, apie 2 metus jau daugiau zaide vienas, kazka meistraudavo, ir kuo toliau tuo maziau reikia mamos sijono. O kai nuejo i darza tai is vis paaugo nepazistamai. Dabar taip noretusi pasisodinti ant keliu pamyluoti, bet kur tau nei minutes nepasedi, vis reikia begti zaisti. Kartais budavo taip sunku visur nestis kartu, tas zyzimas, bet man tai buvo pacios graziausios akimirkos, atrodo tada mamos reikejo daugiausiai.
Atsakyti
Mano mažei 1,5 m., bet jau nedrąsi ir be mamos nei krust. Na tinka ir tėtis, bet aš turiu būti horizonte. Gerai dar, kad aukle gera, pavaduoja mane.
Jau neduokdieve kas svetimas užšnekins ar dar prilies, tai stresas baisiausias. Bet aš pamenu ir pati tokia buvau, be mamos niekur blush2.gif Kai 14 m. reikėjo ligoninėj vienai likti, tai žliumbiau siaubingai. Ir kaip vaiką pripratint prie visuomenės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2004 07 17, 06:50)
ech mamos mamos, smile.gif
dziaukites tuo. protingi jusu vaikai.
todel ir kimba, lipa, verzias prie jusu.
nes nori dalyvaut realiam gyvenime.
nes ten kur jus- jiems idomiausia.
turbut, aciu dievui, baiges laikai, kai mes-musu karta ar dar ankstesne-buvo guldomi i lovytes=kalejimus ar maniezus(nors siaip as ne pries juos-jei reik kur i tualeta nubegt ar siaip trumpam del saugumo) ir tie spoko patarimai-TIK NEIMKIT ANT RANKU NEIMKIT-

TAI KADA imt, gal kai bus paauglys....
maniskiui 11men. bet ir jis tas aktyvuolisnuomamosneper....nors jau ima vis labiau ir viens pabut...bet tas pabuvimas vienatvej-ne 20ministisai nesudaro. tongue.gif

OI kokia tu teisi, maniske irgi mamyciuke, nera taip blogai, namie ji zaidzia svarbu kad mama pasonej suktusi, tetis irgi tinka, tai vienintelis su kuriuo be problemu pasilieka, bet va jei tetis su mama sugalvotu kur nors be jos iseiti jau tragedija, nuo pat gimimo tragedija, pirma karta porai valandu buvau palikus savaja (3 savaiteles buvo) ir kaip manot jau tada mergicka visa laika reke mamos reikalavo taip ir dabar, todel veikiama viska ka galima veikti su vaiku eina misur kur galima eiti su vaiku, ir dziaugiuosi nes kaip jau minejai kada gi veliau pabusi kartu palaikysi ant ranku ir pamyluosi, ne nepastebesi uzaugs ir nebereikalinga busi.... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Astos @ 2005 06 11, 16:04)
ir dziaugiuosi nes kaip jau minejai kada gi veliau pabusi kartu palaikysi ant ranku ir pamyluosi, ne nepastebesi uzaugs ir nebereikalinga busi.... cry.gif

zinai pritariutai pritariu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kas iesa, tai tiesa 4u.gif Bet kaip pripratinti vaiką prie visuomenės, nes kadanors tikrai reiks tą mamą palikti verysad.gif Oi kaip bus sunku ir blush2.gif gal prieš draugus, o tada vėl uždaras ratas - šalinimasis blush2.gif draugų ir buvimas tik su mama wub.gif
Atsakyti