QUOTE(Mylia @ 2013 01 29, 18:11)
Labas, kepėjos 
bandau beveik pirmą kartą pasigaminti pati raugą ir iškilo klausimų. Pirmą kartą raugas nesigavo, bet dabar manau, kad buvo per skystas. Dabar darau pagal duotą Teros recepta. Pirmą dieną raugas pasibusbuliavo, pakilo, buvo viskas gerai. Antrą dieną pamaitinus pirmąkart irgi pafvigubėjo, buvo purus pilnas burbuliukų, na irgi mano supratimu, geras. O šianden pamaitinus antrą kartą jau kelios valandos stovi vietoj: nei burbuliukų, nei kilimo, žodžiu tyla... tai ar čia jau panikuot ar dar situaciją pasitaisys, ar visgi taip turi būti? Būčiau labai dėkinga už patarimus

bandau beveik pirmą kartą pasigaminti pati raugą ir iškilo klausimų. Pirmą kartą raugas nesigavo, bet dabar manau, kad buvo per skystas. Dabar darau pagal duotą Teros recepta. Pirmą dieną raugas pasibusbuliavo, pakilo, buvo viskas gerai. Antrą dieną pamaitinus pirmąkart irgi pafvigubėjo, buvo purus pilnas burbuliukų, na irgi mano supratimu, geras. O šianden pamaitinus antrą kartą jau kelios valandos stovi vietoj: nei burbuliukų, nei kilimo, žodžiu tyla... tai ar čia jau panikuot ar dar situaciją pasitaisys, ar visgi taip turi būti? Būčiau labai dėkinga už patarimus

Man lygiai lygiai taip pat viskas darėsi


Ramiai, be panikos, bus geras - va, savaitgalį jau kepiau duoną, net nepridėjau mielių, kaip rekomenduoja pirmą kartą, ir tešla puikiai minkėsi, pukšėdama, ir duonytė graži gavosi
