Na ir karas buvo čia užviręs

. tik ko pyksta temos sumanytoja, kad kišasi ir tos, kurios maitino? Juk jei nebūtų kiek kitokių ar net priešingų nuomonių, tai nebūtų ir diskusijos..
Aš pramaitinau beveik pusantrų metų. O gimdymo namuose narsiai purčiausi tos "prievolės"

buvau durnelė
Man nesinori smerkti tų moterų, kurios nemaitina, nors ir leidžia jų organizmas, ir gaminasi pienukas.. Nes žinau, kaip sunku susigaudyti dideliam informacijos sraute.
Mano vaikui buvo 2mėn, o Kaune infekcinės ligoninė pediatrė "durnino" mane, kad žaloju vaiką, jog jam jau greičiausiai mažakraujystė, jog vėluos jo raida ir kt. "durnino" ji ir kitas, kurių 6 mėn amžiaus vaikai dar darė į sauskelnes. Neva jos dukros tai nuo 3 mėn amžiaus jau prašėsi..
Ką galėjau atsakyti.. Nu traumuota, ir tiek.. Gal jai iš gyd algos pinigų neužtenka ant pampų, gal ją vyras muša..
Tai labai sveikinu, kad maitinot mišinukais ir jūsų vaikas nesusirgo

Bet jūs gi nežinot, kad prieš pora mėn buvo skelbta spaudoj, jog soja, kurios gausu tam tikrų rūšių mišinukuose, prives iki apsigimimų.Ir jau įrodė ant pelių.. Jūsų vaikas jau gimė, bet nežinot, kokių jis sulauks vaikų ir anūkų..
Nes nežinom, kada kokia laboratorija atskleis, kad viena ar kita medžiaga yra nuodinga, o mes ją valgom tik iš nežinojimo.. Arba tik todėl, kad esam trečio pasaulio valstybė, ir kad pas mus tiesiog galima parduoti visokį šlamštą..
Ir kol atbogina tą mišinuką, taigi nežinot, nei kiek jis radiacijos gavęs per pasienių patikras, nei temperatūrinį, drėgmės, oro sudėties sandėliavimo režimą žinot.. Pasiklausinėkit tų, kurie dirba prekybos centruose ar dideliuose dideliuose sandėliuose.. Papasakos, kaip jie sandėliuoja prekes..Brrrr.
Tiesiog pasiimat šviečiančioj pardoj nuo švarios lentynos..
Mūsų kartos leliukai dar bus sveiki. O pažiūrėkit į išsivysčiusią Ameriką

Ten vaikai jau 80 proc su viršsvoriu..Jau kokia trečia karta auga patogiai. Ir kodėl neužduot sau klausimo - o gal visa tai prasideda jau čia

?
Mačiau tą "mėlyną" pieną

Juokingas prektekstas šlykštėtis maitinimu, kad pienas mėlynas, kad papai pamėlę..
Na, būtum juodaodė, papai būtų ne mėlyni
Mano leliukas pirmus du mėnesius ant "mėlyno" pieno ir šlykštaus papo augo po 1 kg, po to augimo tempai "lėtėjo" 800gr, 600gr, 300gr. Betgi greičiausiai kūdikis auga įsčiose ir pirmus du-tris mėnesius..
Beje, per pirmus du mėnesius nukrito ir mano nėšumo svoris (-25kg). Grįžo įprastinis. hm, tai ko mes bijom..
Bet gal mama pelnosi duoną iš fotografijų vyrų žurnaluose.. Na, tada suprasčiau, kad tikrai reikia gero vaizdo..