QUOTE(ragnez @ 2006 05 04, 12:25)
su egoizmu chia nieko bendra - tiesiog laiku negavai tinkamos pagalbos....
labai gaila...
Papildyta:
labai gaila del tokios patirties....
Nesuprantu, ko cia taip gaileti?

Vaikai jau sulauke tokio amziaus, kai valgo patys, aciu Dievui, sveiki, zvalus-tai ko cia tokios praeities gaileti? Mama vaiksto laiminga, sveika, zydinti, tai kam cia lipti jai ant sazines ir priverstinai gaileti? Geriau patarimus zarstykit toms, kurios siuo metu maitina ir susiduria su tokiomis problemomis, o ne teikit, kad padarem didele klaida pacios nemaitinusios.

As nesijauciu blogai del to, kad nemaitinau, atvirksciai, turejau ir taip kuo uzsiimti, nei pastoviai vargti su tuscia krutine(arba sesers atveju perpilna), man nereikejo buti pastoviai priristai prie vaiko, galejau ji palikusi mamos globai ir i parduotuve nuvykti, ir pas drauge nuvaziuoti, ir siaip pabaliavoti, nereikejo bijoti, kad suvalgysiu koki rauginta agurka-ir del to nakti kudikis klyks kaip skerdziamas, nes jam pilva skaudes, nebijojau ir stikliuka isgerti per sventes-mano vaikas negavo ne laso alkoholio, nebijojau vasaros metu issirengti ne tik del estetinio vaizdo,maudytis juroje-jokio mastito, taip kad maitinimas misineliais turi daugiau pliusu nei naturalus, gal to bijodami, visi ir propoguoja ta naturalu maitinima

Isskyrus tai, kad motinos pienas sveikas-nematau daugiau jokiu pliusu, nors kai tas sveikumas pasireiskia puliuojanciu su krauju pienu, ar mastito paveikto surugusiu...

Taip kad moralizuoti ir gailetis visai neturite teises, keliaukit ten, kur busit suprastos, issaukstintos kaip madonos, o man zindanti motina, dovanokit, bet tokiu kaimu kvepia(nors pati irgi kilimo is kaimo

), nors niekada neteisiu, patarimais nesizarstau-darykim kiekviena kaip sugebam, mokam, suprantam-tada bus geriausia, tada bus taika