QUOTE(Rita@ @ 2006 05 03, 20:37)
Nebus sutarimo šituo klausimu. Jokie moralizavimai nepadės. Vienos egoistės, kitos ne. Jeigu pastarosios jaučiasi dėl to geresnės - tegu. Man niekada niekas neįrodys, kad ta kuri žindo yra geresnė motina, motiniškesnė ir visokia kitokia "-esnė". Mano tėvas manęs niekada nežindė, o man yra daug geresnis už motiną.
ash nesiekiu sutarimo. ir ne mano reikalas kazhka vertinti, moralizuoti ar dar kazhka...
problema ne egoizmas, buvimas geresne ar blogesne motina, o elementarus nezhinojimas, informacijos trukumas...
Mano tėvas manęs niekada nežindė, o man yra daug geresnis už motiną.
net ir labai to trokshdamas - jis negaletu taves nei pagimdyti, nei pazhindyti. neduota gamtos, deja...
Mane vis tiek muša iš vėžių tokie pasakymai: "negali būti, kad nebūtų pieno", "nebuvo, nes nenorėjai", "visos gali maitinti". Absurdas.
kad pieno nera arba del kitu priezhaschiu moteris negali maitinti - buna. bet labai retai. dazhniausiai naturaliai maitinti nepavyksta ish nezhinojimo...
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2006 05 03, 21:29)
O vat as vel ikisiu savo trigrasi. Is visu nenorinciu zindyti postu smelkiasi ziaurus
EGOIZMAS. Vien tik
AŠ nenoriu.
MAN negražu.
AŠ bjauriuosi.
AŠ nesikankinsiu.
garbane, ash MAITINAU ish gryno egoizmo

nes MAN buvo lengviau maitinti, nei nemaitinti. nes ASH laabai nemegstu gaminti ir MANE gasdino mintis apie mishinukus, buteliukus, chiulptukus, sterilizatorius, indu plovima... prisizhiurejau to gerio, kai mama mano broliams klijukus virdavo... ASH tingejau keltis naktimis... ASH neisivaizdavau, kaip kur nors einant, i pampersu, zhaislu ir atsarginiu drabuzhiu pilna rankinuka dar reiktu italpinti mishinuko gaminimo reikmenis....
maitinti MAN buvo labai patogu - nes pienukas visad buvo su manimi, visad sterilus ir shviezhias, visad nei per karshtas, nei per shaltas, galejau maitinti bet kur ir bet kada ir absoliuchiai uzh DYKA...